VINDER AF HTC ONE // IDA CORR & TDC PLAY

KREA-SØNDAG // MY CRAZY WORLD

 photo krea_zpsf66088af.jpg
Jeg laver meget mere ‘kunst’ og kreative ting end blot DIY shorts og denim skjorter. Jeg laver sågar meget mere end jeg viser jer og smider på instagram osv. Men for mig så er min ‘kunst’ eksempelvis mine malerier eller tegninger også ret private. Det er så cheesy at sige – men det ER virkelig min måde at udtrykke ting der foregår inden i mig, de ting som er udefinerbare og som jeg ikke kan sætte ord på. Det er netop de ting som jeg kan få splattet ned på et stykke papir eller et kæmpe lærred.
Men nogle gange – så kan jeg også godt lide at dele mine ting med andre, nok primært når jeg har mine lyse og ikke så melankolske perioder, som igår hvor jeg malede jeg ved ikke hvor mange små farvestrålende akvarel tegninger. Tænkte jeg ville dele et par af dem med jer.
 photo krea2_zps5853cf4f.jpg

11 kommentarer

 • Anna

  Kan du sige mig hvor akvarelfarverne er fra ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det flot lavet, flotte farver! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mik

  Hvor har du købt din vandfarver/akvarelfarver henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er super-over-fantastisk! ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   – Alt hvad du rør ved bliver til guld i mine øjne! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thinka

  Hold da helt op hvor er de bare flotte!! Seriøst. Gør dog noget seriøst ved det.Tag på kunsthøjskole eller noget andet – do something! Du kunne begynde, at lave malerier og billeder og sælge dem i en web-shop. Jeg ville personligt gerne betale nogle penge hvis jeg kunne få et festligt og maleri hængene på væggen- så forsæt endeligt dit flotte arbejde!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  wauw, de malerier er jo fantastiske!

  har du malet i lang tid?
  og hvordan har du lært det? <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de flotte, Johanne! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  WOW! Du er god! Det er godt nok flot! Jeg bliver da helt misundelig på din kreativitet! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF HTC ONE // IDA CORR & TDC PLAY