VINDER AF HTC ONE // IDA CORR & TDC PLAY

 photo dtfghjk_zps9fe490bf.jpg

I drømmer ikke om hvor svært jeg har haft ved at vælge en vinder af denne konkurrence. Der har simpelthen været så mange gode bud på en cover til Ida Corr’s nye single ‘hold my head up high’ – I har virkelig gjort det svært for mig, på den aller bedst tænkelige måde selvfølgelig :)

Opgaven var at lytte til Ida’s single, og derefter lave et/tage et billede og smide det op på instagram, for at deltage i konkurrencen om 1) den HTC One telefon som jeg udlodder i samarbejde med TDC Play’ 2) at blive kunstneren bag Ida Corr’s nye singlecover, s

Det er stadig ikke besluttet hvilket af alle de indsendte billeder der bliver Idas singlecover – da det, som jeg tidligere har nævnt ene og alene er Ida som bestemmer hvilket billede der skal vinde.
Men det var jo op til mig at finde min favorit, som altså dermed har vundet en splinter ny HTC one (som jeg faktisk, da jeg var ovre og interviewe Ida Corr, fik lov at prøve – OG DEN ER SUPER SWEET!) – Vinderen blev som det ses på ovenstående billede, instagram brugeren: Ceciliamark!
Stort tillykke til dig, Cecilia  – du må meget gerne sende mig en email på: johannekohlmetz@hotmail.dk, så jeg kan sørge for at du får din nye mobil – JUHU.

Grunden til at jeg i sidste ende valgte Cecilia’s billede som det vindende, var at der simpelthen bare skriger (meget bogstaveligttalt) – power, glæde og energi. Farverne og de grafiske elementer i baggrunden og proportionerne er bare velopbygget og lækkert at se på. Det ligner et rigtigt cover, og jeg tror lidt at det var dét jeg faldt for. Og så dét at der er lagt et stort håndværk/arbejde i at aftegne et billede af ida, for derefter at farvelægge osv. osv. – alt i alt bare smukt!

Når det så er sagt var der mange af jer andre der også havde lagt et stort arbejde i enten at klippe/klistre eller tegne i hånden. Og det tager jeg edder’mame’ også hatten af for!

Selvom I ikke har vundet en HTC One, er I jo alle stadig med i konkurrencen om at blive kunstneren bag Ida Corrs singlecover, så smut ind og følg med på både Ida Corr Feat. Dig siden hvor I bl.a. kan følge med i hvad der bliver uploadet af bud på instagram og meget meget andet. I kan også følge med via  TDC’s facebookside.

♥TUSINDE TAK FORDI I DELTOG – JEG ER STOLT OVER AT HAVE SÅ KREATIV EN LÆSERSKARE♥

32 kommentarer

 • Det er et skide flot cover og så kan det da være ligemeget om det er lavet i hånden eller på computeren. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ostefar

  Som der står i konkurrencebeskrivelsen: “… det ligger fuldkommen frit for hvad der skal være på billedet.”

  Der står ikke noget om, at det er forbudt at bruge digitale programmer til at udforme sit bud på et cover.

  Om der er brugt den ene eller den anden effekt, eller om det er tegnet op fra bunden, er da hamrende ligegyldigt.

  Om der er brugt timevis på at klippe og klistre, eller relativt få timer på computeren, så er alle bud på lige fod værdige til konkurrencen.

  Vinderen er fundet, deal with it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej come on folken! Prøv dog lige at være lidt mere glad på vinderens vegne!
  Det er da for dumt at begynde og kristisere vinderen, bare fordi i ikke selv vandt eller sådan noget..Så kan det da være lige meget om hun har brugt det ene program eller det andet!!

  – Men stort tillykke til vinderen her fra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Fedt billed du fortjener det virkelig! Mega kreativt og får præcis den følelse frem som jeg også fik af sangen.. Power to the people!
  Skide godt arbejde!!
  BIG L<3<3<3<3VE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvorfor kan I ikke bare være glade på vinderens vegne.. Altså come on….Johanne kunne/kan bedst lide det billede, og derfor vinder det, færdig bum slut..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det gør mig ret på, at Johanne tidligere har givet udtryk for, at hun vil have en original vinder + det skal ikke være et billede fra Google med lidt tekst på. Øhm, hvad skete der lige??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Louise.
   Vedkommende bag ovenstående billede har tegnet efter et originalt billede af Ida, og derefter selv kreeret rammerne omkring det og hele grafikken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   enhver kan da lyve om hvem billedet er lavet af. Hvis hun sige at hun har tegent billedet hvordan kan hun så få det på indtagram?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina

   Jeg ved, at billedet har fået en tur gennem photoshop eller andre redigeringsprogrammer. Personen bag billedet griner sikkert hysterisk, fordi hun har lokket Johanne i fælden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   det jo det jeg mener! helt enig!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen

   På Instagram skriver vedkommende, at hun har lagt det ægte billede henover, for at give det lidt skygger. Derfor er det helt klart, at det har været en “tur i Photoshop.”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Set fra min optik, så er det lige så kreativt at have arbejdet en time i photoshop som en time i hånden. Og vinderen har selv sendt mit at billag hvor jeg kan se at hun har lagt en masse arbejde i processen :-)
   Jeg synes ikke det er op til jer, at dømme hvorvidt noget er kreativt originalt eller ej. De fleste grafiske designere som lever af netop at være kreative, arbejder i photoshop og alle andre digitale programmer. Dette gør dem ikke mindre kunstneriske hvis du spørger mig! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen

   Jeg blander mig på ingen måde i diskussionen, det eneste jeg siger er til Gina, da vinderen rent faktisk har oplyst at hun brugte et redigeringsprogram. Det er jo op til
   dig at vælge vinderen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg kan virkelig bare grine af, at personen, der har lavet dette billede, svarer “ja” til, at hun selv har designet det. Det er fuldstændig løgn. Det tager ikke mere end 5 minutter at redigere det. Hvis I vil have beviser, så skal jeg nok vise jer det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Der er så mange, der har taget brug af det billede af Ida Corr. Det er uoriginalt.. jeg troede, at Johanne ville have en stemning frem i billedet, som man også fik i sangen? Billedet har intet at gøre med “hold your head up high”. Det er en ommer, sorry to say..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Præcis! Billedet skiller sig slet ikke ud? Alle har bare brugt det samme billede, ligesom vinderen af konkurrencen… Synes det er lidt tyndt det der….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg har virkelig ondt af de folk, der har brugt flere timer på at designe et cover til konkurrencen her. Sorry to say, vi lever vel bare i år 2013.. photoshop og diverse redigeringsprogrammer. Så kører det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Marie.
   Jeg tror ikke der er nogen grund til at du skal have ondt af nogen som helst. Jeg synes absolut jeg har forsøgt at udvise min dybeste respekt – ja egentligt taknemmelighed overfor alle deltagende. Jeg går ud fra at folk har deltaget fordi de nyder at være kreative og jeg håber bestemt ikke at andre – som du, får det til at lyde som om jeg pisser på det, ved at vælge netop ovenstående billede som vinder. For mig er det også kreativt og noget som vedkommende har lagt tid og energi i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • !!!

   Johanne, man kan ikke stole på alt og alle… Især ikke på nettet, hvor folk kan udgive sig for hvem som helst og sige det ene og det andet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg har modtaget billag fra vinderen, der klart beviser at hun altså selv har arbejdet ud fra et originalt billede og udviklet denne. Så tag den med ro, folkens :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er jo helt forskelligt alt fra øjnene der ser. Helt klart, der har også været bud af smukke landskaber eller en morgenhimmel som også fuldkommen havde en følelse – den følelse vedkommende havde fået da de hørte sangen. Men jeg synes nu bestemt også at dette billede har følelser, med de lyse farver og ida der er portrætteret i bedste popart stil, hvor hun skriger og viser sig som en stærk kvinde fuld af power og drive. Dét er sådan jeg ser på dette billede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  No hate, men hvordan kan hun vinde når hun ikke har rettighederne til dette billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hun har jo selv tegnet dette ud fra et allerede eksisterende billede :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ...

   hun kan umuligt selv have tegnet dig for hver evig eneste deltalje er som billedet der findes af det. Dette billede er redigeret med 100%

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg forstår ikke helt hvad du mener – men i hvert fald så er détte billede min favorit. Og vedkommende bag har selv fortalt mig, at hun har tegnet efter et allerede eksisterende billede af Ida :)
   Desuden er dette jo ikke dét billede som Ida Corr skal bruge til sin single, men blot min favorit. Så det er sådan set også lige gyldigt med rettighederne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ...

   I de fleste redigeringsprogrammer er der en effekt der hedder cartoon eller tegnefilm og hvis man bruger den og lægger en blød effekt ind over får man resultatet som på billedet. En anden gang sys jeg så du skal skrive reglerne da folk går ud fra de regler TDC ogs har… Ellers skal du ikke føre en konkurrence du ikke selv har styr på. At vælge et billede som er redigeret og ikke selvtaget var ikke det konkurrencen gik ud på. Så skulle der havde stået REDIGERE ET BILLEDE OG VIND EN HTC ONE

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg havde forstået opgaven således at det var meningen at komme med et forslag til et nyt cover. At redigere et billede er også en måde at gøre det på, og sådan er det. Det er desuden ikke nogen god grund til at sprede negativitet. Så på med JA-hatten! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Men kæreste “…” Dette er ikke bare en effekt der lagt ind over billedet, der er arbejdet længe med lag og aftegning i et digitalt program. Og baggrunden er også noget vinderen selv har lavet. Og lige nu tvivler du på, om jeg ved havd reglerne for MIN konkurrence var – det tror jeg er en diskussion som jeg har vundet på forhånd. Jeg har fra start givet udtryk for at der ikke var nogle bestemte krav til hvad et bud på et coverbillede skulle være. Om det er klippeklistret i hånden, om det var et billede af morgensolen eller et grafisk popart billede som ovenstående, var fuldkommen frit for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg er helt enig med personen, der har skrevet denne kommentar. Billedet er helt ens med det billede af Ida Corr, der findes på Goggle. Jeg er med garanti sikker på, at det 100% er computerlavet og blevet overredigeret. Jeg synes det er så synd, at du vælger sådan en vinder, når der er kommet så mange kreative indslag i konkurrencen. Vinderen her er så tør og kedelig – billedet af Ida Coor (som også findes på billedet her) blev taget for et par år siden. Skal det så genbruges som et cover til en single, der er kommet ud i 2013? Godt nok er det bare din “vinder”, men for mig er det syndt for de mange unge mennesker, der virkelig har brugt tid og kræfter på at designe et cover. Det er syndt, at du vælger et billede, der er blevet slynget ind i redigeringsprogrammer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MetteKathrine

   Det har jo intet at gøre med hvad der er redigeret eller ej? Dette var en konkurrence om hvad der ville falde i Johannes smag, og hvis det er det billed der så er det jo sådan det er synd eller ej! Det stod ingen steder at redigerede billeder ikke var velkomne, jeg synes det er et fed cover og helt klart en HTC værd! Så hvis I ikke kan lide hvad I ser så er der en fin luk knappe som I gerne må bruge i stedet for at spræde dårlig stemning bare fordi I ikke synes det er den rigtige der har vundet.. Hver mand sin smag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annonym

   Det kan godt være at det ikke liiige er dét billede, som skal være coverbillede, til Idas nye single. Men jeg er nu helt enig med Maria!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Men hva fa’en, vi kan vel være ligeglade. Bare Johanne er tilfreds…….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING HAUL VIDEOBLOG