HVAD POSTBUDET BRAGTE

KONKURRENCE FOR BLONDINERNE // VIND CLIP-ON EXTENSIONS

 photo IMG_7177_zpsdf8795bf.jpgJa – nu er det jo ikke for at diskriminere at denne konkurrence nok mest er for blondinerne, men jeg har været så heldig at modtage et sæt super lækre clip-on extensions fra luxstyle.dk – det er 100% ægte hår og sættet består af 13 styks clip-on extensions af hver 55 centimeter. Farven hedder platin#60  og hvis du vil se andre billeder af håret end dem jeg har taget kan du tjekke dem på hjemmesiden her photo PicMonkeyCollage-16_zpsb02b9354.jpg
Jeg har selv mærket på håret og der er bare super lækker kvalitet også i forhold til at alt hår på hjemmesiden koster imellem 499-538 kroner, er det ret utroligt – og lækkert! Jeg tænker, at det måske er en konkurrence der kunne falde i særligt god jord hos de af jer der skal til gallafester nu her – hvem vil ikke gerne have ekstra lange lokker i sådan en anledning?

Nå, men da jeg jo selv i forvejen har påsat extensions ved hjælp af microrings metoden, ville jeg ikke få brugt dette ellers lækre sæt – derfor synes jeg at én af jer skal have lov til at have dem :-)

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar (og husk at udfylde feltet “email”) hvor du forklarer i hvilken anledning du kunne forestille dig at bruge disse nye lokker. Vinderen bliver udtrukket på torsdag d. 9. maj.
Ps. brunetter, rødhårede og alle andre hårfarver må naturligvis også godt deltage :)

Luxstyle.dk sælger mange andre varer, bla. gelé-negle kits og acne killer maskerne som jeg har skrevet om her samt mange andre beauty ting, som jeg formegentligt skal teste lidt af i den kommende tid, så det håber jeg I er friske på at høre lidt om.
Imidlertid kan I ellers følge dem på deres facebookside.

271 kommentarer

 • Thea

  Ville bruge dem hver dag så det ligner jeg har dip diy:) har nemlig lidt mørkere hår en det på billedet. Jeg har set et billede hvor der er en pige der har mørkt hår ned til skuldrene og resten er blond. Det ser virkelig pænt ud!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beathe Højgaard

  Jeg ville klart bruge dem hver dag, så mit hår kan komme til at se rigtig lækkert og sundt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Nørgaard

  Hvis jeg fik dem, ville jeg bruge dem til når jeg skal konfirmeres næste år, også nu til sommer hvor der bliver holdt kæmpe fødslesdag for mig og min far! Og til andre begivenheder! Det kunne være virkelig dejligt hvis jeg var så heldig at vinde! Krydser fingre!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Jeg vil bruge dem til hverdag og fest :)

  Mvh Eva (eva_vejlstrup@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg kunne være den heldige, ville jeg helt sikkert bruge disse extensions til de mange begivenheder der forekommer i dette år – foreksempel min attenårs fødselsdag, beach party, fremtidige photoshoots og ind i mellem hverdag. Krydser arme og ben!

  http://christinachili.blogspot.dk
  m-ii-m@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ville gerne have lidt ekstra længde til sommer! har kort slidt hår, så sådan en pakke extensions ville hjælpe til sommer lookét på stranden, hvor jeg klart ville have lavet lidt bølger i det hjemmefra! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kilhof Hansen

  Hvis jeg vandt disse hårextensions, ville jeg tage dem på til min storebrors 18 års fødselsdag. Jeg er en meget piget pige, så der for har jeg længe villet have langt hår, da det ser UTROLIG godt ud til en fin kjole og stiletter, men mit hår kan simpelthen ikke vokse. Jeg har længe tænkt på at få extensions, så derfor ville det være super fedt at vinde dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah le Beau

  Hej Johanne.
  Jeg ville bruge dem til sidste skoledag 31 maj :) Lang hår giver bare noget ekstra, til et outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Havsager

  )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hyldgaard

  Hej Johanne
  Jeg ville bruge dem ti hverdag og når jeg skal til fest! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Johanne!
  Jeg har snart sidste skoledag, og mig og min veninde skal være de sejeste 80’er piger! Og så ville det da være mega fedt at have lidt ekstra hår så 80’er-stilen kan blive udført 100%! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne.
  Jeg vil vildt gerne vinde de mega lækre extensions fra rapunzelofsweden, fordi jeg hele livet kun har haft hår lidt længere end skulderne og jeg vil virkelig gerne have lige så lange lokker som diiig! Alle pigers drøm er jo at få lange lækkert hår, så selvfølge gør jeg også det og især her til sommer. Jeg har i lang tid prøvet at pleje mit hår, så det kan blive længere hurtigere! Men det virker ikke:-( Jeg skal forøvrigt også til galla til næste år, og der ville jeg forhåbenligt også bruge dem, hvis jeg vinder. Jeg vil ønske, at jeg vinder, så mit blonde hår kan blive længere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura A.

  Hej Johanne.
  Rigtig fed konkurrence! Min lillebror skal snart konfirmeres, og i den andledning ville jeg elske at have rigtig langt hår, så jeg kunne lave slangekrøller i håret. Ellers vil jeg bare bruge dem til fest og nogle gange i hverdagene. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Super fed konkurrence! Jeg synes ikke at der er en speciel anledning, jeg ville gå med dem hver dag! Savner mit lange blonde hår. Jeg var så dum at jeg farvede det brunt og så sort for 2-3 år siden og blev nødt til at afblege det.. Og nu er mit hår altså skulderlangt og jeg synes altså ikke det vokser, øv! Derfor kunne jeg godt bruge disse extensions! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole Mikkelsen

  Hej!

  Jeg har kun hørt godt om disse extensions, da et par af mine veninder har anskaffet sig nogle. De er ekstremt nemme at arbejde med og sidder bare godt i det hele taget
  Jeg har har haft kort hår i 1,5 år nu, og er nu ved at savne mit lange hår!
  Desværre rækker min teenage økonomi ikke så langt, så må drømme istedet for at eje. Derfor kunne det være fedt at vinde et par

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstin

  Davs Johanne! :-)

  Hvorfor skal jeg vinde?
  -Fordi mit hår trænger til lidt god behandling. Da jeg har gammel grimgarve i håret og ikke… været den bedste til at besøge frisøren.. UPS! :-(

  Mit hår er gået fra drømmehår til dukkehår :-O
  Du ville være SuperWomen for mit hår!

  kys-kram Kerstin

  -Håber du nyder dagen! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Kjeldsen

  Hej Johanne!
  K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea othmar haskiel

  Kære Johanne,
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig de her exstensions, fordi jeg for det første synes de er virkelig lækre, og for det andet er jeg helt vild med at style hår og prøve mig frem med en masse sjove metoder. Problemet er bare at mit hår er alt for kort til det. Det ville være såååå dejligt at have sådan noget langt hår at sætte. Og så er de også bare vildt flotte.
  Kh Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Kære Johanne :)

  Først og fremmest vil jeg lige fortælle dig, at du er en kæmpe inspiration for mig og jeg elsker at følge din blog. Du er en pisse sej tøs med masser af ben i næsen og man bliver sgu altid så glad i låget af at se dine videoer :)
  Jeg vil super gerne vinde disse extensions, for at kunne give dem til min højt elskede søster. Hun fik for 2 år siden konstateret kræft, i en alder af 21, og efter flere forløb med strålebehandling og sygdom, har hun mistet meget af sit ellers så smukke, blonde hår. Hun har virkelig kæmpet og det har taget rigtig hårdt på hende – og selvfølgelig også på resten af familien :( Jeg ved at hun ville gøre hvad som helst for at kunne få sit lange lyse hår igen, men det gror desværre ikke bare ud i løbet af én dag. Derfor vil jeg virkelig gerne forære hende disse extensions, da jeg ved at hun ville blive overlykkelig for dem. Hendes lange, lyse hår, har altid været en del af hende, så det har påvirket hendes selvtillid rigtig meget, at det ikke er der mere :( Så jeg håber virkelig at jeg bliver den heldige, da jeg ville elske at kunne hjælpe hende med, at genvinde sin selvtillid. Om ikke andet, så bare en del af den :’)

  Mange hilsner Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er mega meget i nød med mit hår tilngalla på min skole på fredag. Så vil rigtigvgerne vinde de flotte lokkercsånjeg kan have rigtigvflot hår ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Bennetsen

  Jeg vil SUPER gerne have et par extensions, da jeg næste år står og skal til galla. Situationen er den at jeg har kort hår, og har ofte diskuteret med mine veninder hvorfor de har langt hår. Til det er standardsvaret: Jeg vil gerne have langt hår til galla. Derfor var planen at jeg skulle have extensions i, og derved overraske de andre. Jeg synes det kunne være sjovt, for så for jeg vist at man nødvendigvis ikke behøver at “gemme” på sit lange hår hvis det bare har til formål at skal være langt til galla.
  Men i bund og grund har hele denne diskussion været lidt dum, for jeg mener at så længe man er sig selv er det vel ligemeget om man har langt eller kort hår. Det er vel egentlig bare en af de ting der er med til at gøre dig til dig, og ingen anden :-)
  Ps. elsker at følge din blog Johanne! :-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Agerbæk

  Ville bruge dem, når jeg skal til galla på min efterskole. Det giver lige lidt flere muligheder. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne, jeg vil rigtig gerne vinde de nye lokker da min søster skal konfirmeres midt i maj og jeg vil gerne give hende dennes hun ikke har særligt langt hå, og hun har ønsket sig hår som dit i lang tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville bruge dem både til fest og hverdag. Mit hår er skadet, så det vokser ikke særlig meget:-( jeg prøver at redde det med en masse produkter men det hjælper ikke.
  Super fed konkurence:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Madsen

  Jeg ville kunne bruge dem til min sidste skoledag, her i slutningen af måneden. Det ville være så fantastisk og kunne have langt hår, og det ville passe fantastisk til min udklædning! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hej, Johanne.
  Sikke en fed konkurrence – og så lige i denne “næsten-studentertid”! Jeg ville elske at vinde disse extensions, da jeg til sommer bliver student fra Silkeborg Handelsgymnasium. At kunne vise fine lokker frem foran familie og venner ville være rigtig dejligt.
  Desuden vil det da gøre studenterbillederne med hue på flottere. Dine lokker ser i hvert fald bare helt fantastiske ud! Og mine lokker er ligesom dine inden du fik dine extension, så det ville være fedt at kunne få noget fylde samt længde i :-)
  Nadia, Silkeborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hej Johanne.
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at eje de exstentions, eftersom jeg desværre er blevet klippet korthåret og savner mit lange hår :-/ Og så skal jeg også til galla i næste mdr. hvor det ville se godt ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har af mig selv langt, blondt og lækkert hår, men desværre er det ikke særlig tykt. Disse extensions ville derfor kunne give mig noget fylde der ville passe rigtig godt til galla – og sommerens mange (studenter)fester!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Hej Johanne <3 Jeg har naturligt lyst hår og mit hår kommer let til at se tungt og kedeligt ud.
  Som jeg er meget ked af.
  Så derfor har jeg tænkt mig at bruge disse extensions til skolefest om et par uger.. (hvis jeg vinder dem)
  Vores tema er galla og det kunne bare være mega fedt og få nogle god kvalitets extensions til denne lejlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna tbc

  Kære Johanne
  Som mange andre afblegede hårtotter, lider jeg også af mangel på fylde og længde, som du sikkert selv ved, er det svært at sætte så det ser lækkert ud. Bla. derfor har jeg gået med en knold på hovedet i alt for lang tid og blevet kaldt for fuglereden. Nu er det bare sådan at min kommende galla aften står på trapperene, og jeg vil gerne kunne samle nogle kæber op fra jorden på min efterskole, ved at jeg kan komme med noget langt, fyldigt og blond hår der ikke er samlet i en knold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Johanne.
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde hår extensions fordi, de ser super lækre ud, og så går jeg til disco dans, hvor man bla. svinger med sit hår.
  Jeg har i forvejen ikke særlig meget hår, og det er utrolig tyndt. Derfor mangler jeg noget langt, og noget der giver mit hår noget volume, som exstensions. Det giver et godt look, imens, at det ser super godt ud! :)

  Tak for en lækker konkurrence. ;)

  Josephine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har altid ønsket mig langt prinsesse hår, og hvis jeg fik disse extensions ville jeg bruge dem til min dimension, da jeg bliver student til sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Johanne!

  Har naturligt lyst hår, og derfor kan det så nemt komme til at se tungt og slattent ud. Derfor håber jeg, at med et sæt extensions at kunne skabe den rette fylde og energi til mit hår.

  Hvis jeg vinder, vil jeg i hvert fald bruge dem til min søsters studentergilde, diverse sommerfester og hvad der nu ellers er oplagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Marcussen

  Hej Johanne.
  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde de her extentions, da de er super lækre, og at man altid kan bruge dem.
  Jeg har i forvejen meget tyndt hår, og har altid ønsket mig langt og tykt hår, men har aldrig haft råd til at købe ægte hår extentions.
  Sidst jeg prøvede, blev jeg snydt og da jeg havde sat håret i, og skulle til at glatte det 1 time før fest, smeltede håret. Wuhuuuu
  Super lækker konkurrence, som jeg her bestemt håber at vinde! :-)
  God weekend til dig!
  – Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hej!
  Jeg vil bruge det til forskellige lejligheder, som når der er galla på min efterskole, min lillebors konfirmation osv. næste år, men min nevø skal også snart døbes.
  Jeg har i forvejen kort hår, men det har liiiige længden til extensions :)
  Go’ dag!
  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyrup

  Hej Johanne :-)
  først og fremmest vi jeg utrolig gerne vinde fordi at jeg ALDRIG vinder noget, hæhæ :-(
  Men også fordi at jeg har noget ganske normalt, men slidt lyst hår som virkelig godt kunne bruge lidt længde og fylde. Og det ville jo heller ikke så helt dumt ud til sommerens mange fester :-)

  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Würtzen

  Hej Johanne!
  Super fed konkurence :)
  Jeg har afbleget mit hår en del, og med tiden er det blivet mere og mere slidt, til sidst blev det så slidt, at jeg var nød til at klippe over 10 cm af :((
  Nu er det godt nok sundt, men fortryder det lidt, for jeg savner virkelig det lange hår.
  Så det ville være MEGA fedt at vinde, så jeg kan få det tilbage:)
  Jeg ville nok bruge dem til hverdag :)

  Knus fra Iben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Johanne!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde pga. jeg snart holder min 16års. fødselsdag, og i den anledning vil jeg gerne se totalt godt. Jeg har været inde og kigge på dine videoer da jeg finder dig rigtig inspirerende. Men da jeg ikke selv har så langt hår så har jeg endnu ikke prøvet dine teknikker an, med hvordan du styler dit hår med extensions. Men i hvert fald, har jeg kun positiv respons herfra! Også er det en super fed konkurrence !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  hej Johanne, jeg synes at jeg for en gangs skyld fortjener at vinde en konkurrence. denne konkurrence er perfekt til mig, da jeg lever med det her korte slidte hår som jeg er super pinlig over, drømmer mig væk til sådanne lækre lokker. bonussen er så at det lige er min farve :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Jensen

  Hej Johanne
  Hvis jeg vandt ville jeg give dem til min veninde (Da jeg ikke er SÅ blond) som betyder rigtig meget for mig. Jeg ved nemlig at hun godt vil have langt flot hår! Og det ville være fedt hvis hun kunne have flot langt hår til sin 15 år fødselsdag til juni
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Johanne,

  Jeg kunne virkeligt godt tænke mig langt smukt hår til min lillebrors konfirmation. Han holder konfirmation om ikke så længe, og i den anledning kommer min far hjem fra Dubai (hvor han ellers bor). Jeg glæder mig så meget til at se ham igen, og vil så gerne se fantastisk ud den dag! :-)

  Ps. du er en kæmpe inspiration, keep up the good work! :-)

  // Anna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Johanne!

  Min veninde har fødselsdag om under 2 uger, og jeg vil virkelig gerne give hende den perfekte gave, men jeg har desværre ikke så mange penge.:-//

  Men min veninde går og drømmer og langt hår-Hun er blondine, og hendes hår vokser så langsomt, og bliver vildt hurtigt slidt, så derfor kommer hun ikke rigtigt nogle vejne med at få det til at gro ud. Og det går desværre kun til lige under skuldrene.
  Derfor ville det være skønt med dine extension! Hun ville elsker dem, og det ser ud som om de passer virkelig godt i farven!

  Og jeg ville elsker hendes ansigtsudtryk.. Årh. Jeg håber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mikkelsen

  Hej Johanne,
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg har fået forholdsvis tyndt hår efter en længere periode med stress. Mit hår er hverken naturligt tykt eller tyndt, men lige nu, er det meget tyndt og har lidt stor skade. Jeg fylder 18 om et par dage, og holder fest d. 18. I den anledning vil jeg gerne have langt, flot, tykt hår som kan sættes pænt. Derfor ville det gøre mig super glad at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Johanne.

  Jeg vil rigtig gerne vinde disse lange, lyse lokker, da jeg i efteråret 2012 blev tvunget til at klippe mit hår. Her snakker vi fra midten af ryggen til op over skuldrene. Så slidt var det! Jeg er rigtig ked af mit hår den dag i dag, og det er umuligt at sætte. Sætter jeg det i en heste hale, er den rigtig kort, og det ser underligt ud. Lader jeg det hænge løst, og eventuelt glatter det, får jeg grimme buer i spidserne, fordi det lige når skuldrene. Øvøv. :( Desuden har jeg meget tyndt hår, så det ville være fedt med lidt ekstra fyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete Gottlieb

  Hej Johanne
  Jeg vil virkelig ferene vinde denne super lækre konkurrence. Da netop de ekstensions har jeg kigget efter så længe. De ville passe perfekt til min hårfarve og jeg ønsker virkelig at kunne få lige så flot og langt hår som dig!

  Håber jeg vinder :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Hej Johanne. :-)
  Det kunne ikke passe meget bedre, da jeg står og skal til galla i denne måned! Jeg har lyst hår og har altid gerne ville have det længere.
  Det ville passe perfekt til den stil jeg ønsker mig den aften og desuden kommer endnu en måned hvori jeg bliver student og dermed skal fejre det.

  Håber meget at jeg kan få lov til at rocke de lækre extensions sammen med min 90-agtige, grå/sølv gallakjole a la noget Christy Turlington og Kate Moss havde på dengang!

  Hilsen Celine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hej Johanne,

  Jeg ønsker virkelig, og jeg mener virkelig af hele mit hjerte at vinde disse extensions, da jeg stort set hele mit liv har haft ekstremt meget tyndt hår, og ikke mindst slidt. Jeg har dog prøvet at få klippet det virkelig kort, bruge hårkurer og andre specielle produkter til tyndt og ødelagt hår, men selv de ting har ikke virket efter flere års prøven. Med disse extensions, ville min selvtillid få et boost, da jeg virkelig så længe har ønsket mig langt og glansfuldt hår. Derfor, hvis jeg vandt, ville jeg anvende extensions i min hverdag, til fest osv. for at “fejre” at jeg endelig ville kunne få det lange prinsesse hår jeg så længe har gået rundt og drømt om.

  Knus Celina :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Johanne!
  Fed konkurrence! Jeg ville bruge dem til min sidste skoledag, da jeg har været så smart at farve mit brune hår lyst og derfor ødelagt det så meget, at jeg ligenu sidder med hår der kun lige går under hagen..
  Ville derfor ikke have noget imod at eje nogle blonde extensions.
  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hej Johanne, fed konkurrence.
  Jeg vil da helt klart rocke de extensions for vildt hele sommeren, hvis jeg vinder dem. Jeg er sikker på at det vil se mega lækkert ud til en lang fin sommerkjole, eller et sødt comfy outfit i løbet af sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Johanne, øjs lækkert extensions!
  Fede konkurrencer du altid har, det er så skønt. Jeg sidder som de fleste andre, kan jeg se, her med hår lige til skuldrene, så ville super gerne vinde de lækre extensions. Kunne forestille mig at bruge dem til et par kommende begivenheder der kommer indenfor den næste måned, dvs. jeg skal til en række fødselsdage og sommerfester, og så kunne det da også komme i brug til hverdag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Olsen

  Vil helt klart bruge dem til sommerfester til sød sommerkjole. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabita

  Jeg hedder Tabita! Og jeg går i 9. Klasse jeg har snart afgangsfest og det kunne være vildt fedt at vinde nogle extensions til den fedt for at komme med en ny frisure med langt blond, flot hår! Derfor ville jeg tage dem på til min afgangsfest!
  Tak fordi jeg måtte deltage;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristinna Johan

  Hej Johanne.
  Jeg skal her d. 29 maj spille på det lokale koncertsted, i den by jeg bor i. Jeg glæder mig rigtig meget, da jeg får lov til at fyre de fedeste guitarsoloer af. Dog kunne det være endnu mere fedt, hvis jeg nu også kunne “stråle” lidt med mit udseende. Da jeg altid har været en drenge pige, besluttede jeg mig for ca. et år siden at klippe det meste af mit hår af. Jeg fortryder det meget i dag, da jeg har ændret stil til et mere piget look. Og da mit hår kun går ned til starten af mine skuldre, kunne det være fedt at få lidt længere hår. Har overvejet extensions mange gange, men pengene til det har ikke rigtig været der. (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Johanne.
  Jeg ville elske at brug dem til galla, da det bare ville passe perfekt til min kjole med smukt langt hår.
  Knus fra Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Det kunne være rigtig fedt at vinde et par extensions da jeg skal konfirmeres, og jeg ikke har særlig langt hår. Jeg har så svært ved at få mit hår til at vokse, så det ville være så skønt med et par extensions til min konfirmation

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Kibsgaard Sørensen

  Hej Johanne.

  Hvis jeg vandt disse lækre lokker, så vil de ihvertfald blive nyttigt brugt de næste måneder og selvfølgelig også efter når jeg skal starte på gym. Det siges jo at der er et par lækre fyre eller 10;) Men skal til en 18 års fødselsdag her om lidt, hvor jeg kun kender fødselaren, så måske med et par lækre krøller i noget langt hår, kan jeg måske shineee lidt. Hvem vil ikke være venner med en tøs med lækkert hår??;)
  Så har min farfar også snart 80 års fødselsdag, vil ikke være dårligt og se utrolig godt ud år vi skal ud og spise der og så en smut forbi tulipanfest efter. Nu er der heller ikke lang tid til galla, og jeg går på efterskole med en masse smukke piger, og der vil et par lange prinsesse krøller give det sidste pift. Har også en lang ferie foran mig med min far i Spanien og brune piger med noget langt flot hår er lige sagen!

  Knus herfra og en masse tak for din blog. Har fået mig taget sammen til at prøve nogen forskellige ting som at gå i genbrug og selv sy noget..

  Kram herfra:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Balschau

  Hej Johanne!
  Jeg vil rigtig gerne vinde disse flotte extensions, til min mor. Hun har siden hun blev syg, ikke kunne få sit lange lyse hår tilbage. Jeg synes hun fortjener at have langt lækkert hår, nu når vi skal til konfirmation med familien.
  Knus fra Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Skov

  Jeg kunne virkelig godt bruge de extensions, da jeg sidste år fik en rød fejlfarve i mit hår, og efter et utal af afblegninger er mit hår ved at være nogenlunde blond, men det er bare blevet så tyndt, så de extensions ville gøre en stor forskel. Jeg skal til en del fødselsdage, og afslutningsfest på min skole, så det kunne bare være super lækkert med langt flot hår :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne prøve at have extentions, eftersom jeg aldrig har prøvet det. Og jeg tænker også at det kunne være dejligt at have dem på til blåmandag! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi at jeg synes det kunne være fedt at prøve og lege lidt med, til de kommende fester også er det jo også lækkert med ekstra langt og tykt hår sommeren over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kramhøft Jensen

  Hej Johanne.
  Jeg vil gerne vinde de her skønne extensions fordi jeg snart stopper nede på min efterskole Eisbjerghus og så er der den her store fest som er i slutningen af Maj. Og det er simpelthen af vital betydning at jeg ser dejlig ud til den fest. Og som vi alle ved, så er håret jo en key thing.
  Jeg har længe kigget efter extensions, men alle de gode jeg har fundet har været så dyre, og det kan min økonomi bare slet ikke bære :)
  Knus Ida!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Lange

  Hej Johanne.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de skønne extensions. I går blev der klippet cirka 10 cm af mit hår, fordi det har været så slidt, så slidt. Det er jeg rigtig ked af, og står ikke lige med pungen fyldt med penge til nogle lækre extensions. Jeg vil elsker at komme til en fest og svinge med mine lange smukke lokker, som alle vil være misundelig over. ;-)
  De vil virkelig også passe super godt til et lækkert sommer outfit, når vejret engang holder sin varme temperatur! :-)
  Knus xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kjærsgaard

  Hey Johanne
  Det ville være mega fedt at vinde dine extensions… Elsker at læse din blog og håber du kommer langt. endnu længere end du er kommet i forvejen

  kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Memborg

  Hej Johanne.
  Jeg kunne godt tænke mig dem fordi jeg skal konfirmeres om 2 uger,
  Jeg har ikke lige pt økonomien til dem da jeg lige har købt en iPhone og skal betale min far. Jeg håber det var en begrundelse der var okay, og at jeg vinder den her konkurrence så jeg kan bruge dem til min konfirmation..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil gerne vinde konkurrencen, fordi jeg skal være brudepige til et bryllup i slutningen i maj.
  Desværre var jeg til frisør i mandags, kun for at få klippet spidser, men det endte med jeg fik klippet 12 cm af, fordi den ny-uddannede frisør klippede skævt. Jeg har aldrig været så ked af det, jeg var så glad for mit hår, og tanken om at jeg nu har en kort frisure der ikke klæder mig, og især nu hvor jeg skal være brudepige, den ødelægger alt.
  Håber jeg vinder, det ville betyde alt i hele verdenen for mig.

  – Hende der nu frygter frisøren…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise L

  Hej Johanne.
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde de skønne extensions, da jeg længe har debatteret om jeg skulle have det eller ej. Tiden nu ville være perfekt da sommeren er ved at gå os i møde, og jeg har en masse fødselsdage, studenterfester, bachlelor fester, og andre sommerfester i møde, og har lige pt. ikke selv økonomien til at gå ud og investere i nogle extensions, grundet høj husleje på su. Ville være fantastisk at bare se lige det bedre ud til alle de kommende arangementer.
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne
  Jeg kunne smadder godt tænke mig at forsøge mig med sådan nogle extensions. Jeg har et super sundt hår som jeg er lidt for frisk til at klippe fordi jeg altid tænker at det lige vil gøre det 10 % sundere. Ja, jeg ved det, lomme logik……
  Det ville være sygt dope yolo swag lifestyle at have sådan en fest i mit hår når nu jeg bliver the big 18 til sommer. Så kan jeg kaste omkring mig med lange lokker og danse til solen står op. Altså altså, bliver jo helt glad bare ved tanken.
  Masser af varme hilsner og vilde hashtags til dig og alle andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kunne virkelig godt bruge clip-on extensions til en 18 års, som min bedste veninde holder om ikke så længe, hvor min eks kommer og jeg har for nyligt fået klippet hår, hvor det blev lidt for kort og til den kjole, som jeg skal have på, passer kort hår ikke specielt godt, så jeg har desperat brug for extensions:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Dahlby

  Hej Johanne :-)
  Jeg kunne super godt tænke mig og vinde de her extentions, fordi at jeg ikke selv har råd til nogle af god kvalitet. og hver gang jeg har fået sparet sammen, så kommer der noget vigtigt eller praktisk op, og det er jo selfølgelig super nedern :-(
  og samtidig kan mit hår ikke blive så langt, fordi det ikke er stærkt nok:-(
  jeg ville bruge dem til festlige lejligheder og måske også til hverdag ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg ville bruge det i anledningen af min sidste skoledag, hvor jeg skal være gladiator, hvor jeg havde planlagt at have et langt krøllet hår, men har næsten lige været ved frisøren hvor jeg fik klippet skulder lang hår. Så ville blive utrolig glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Pagh

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde disse lækre extensions, da jeg drømmer om langt, tykt og flot hår til sommer, men ikke rigtig har økonomien til selv at købe nogle lige i øjeblikket. Mit eget hår er tyndt og trods adskillige forsøg, kan jeg simpelthen ikke få det til at blive langt. Jeg ville bruge håret til hverdag og festlige anledninger, faktisk tror jeg at jeg ville benytte håret stort set hele tiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Skal til galla om en måneds tid, så det ville være absolut perfekt, siden mit hår lige er blevet klippet rimeligt kort – det var bare så slidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Gadegaard

  Jeg vil gerne vinde disse lækre lokker, fordi min frisør har fortalt mig at mit hår nok ikke bliver længere og det er jeg rigtigt træt af. Jeg vil gerne kunne have lange flotte krøller til fester og fx konfirmationer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Fæster

  Hvis jeg vandt ville jeg bruge håret til at sætte i til hverdag og fest. Mit hår er utrolig slidt, men vil ikke miste min længde da den vil blive forkortet til omkring min kæbe. Tør ikke klippe mig, men jeg ved jeg bliver nødt til det og hvis jeg nu vandt ville jeg have en løsning. Og jeg har heller ikke penge til at købe det selv! Fantastisk konkurrence, som jeg bare må vinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Falkenberg

  Jeg skal til min søsters bryllup om 3 uger og har altid ønsket mig langt hår, men det bliver ikke længere end til mine skuldre. Jeg ville blive så glad og taknemmelig for at vinde. Knus..
  Ps. Elsker at følge dig, du er inspirende og helt din egen!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Regnbue

  Hej Johanne

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig et par ekstensions i god kvalitet, men har desværre ikke råd til nogen selv! Jeg er så træt af mit korte hår, og derfor går jeg med falske ekstensions, selvom jeg synes de er så grimme!
  Håber virkelig jeg vinder den her, for det er nok den konkurrence jeg aller helst vil vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Regnbue

   Ps. Jeg glemte at skrive i hvilken anledning jeg ville bruge dem i. Men jeg vil nok bruge dem til dagligt! Og så vil jeg da helt vildt gerne have noget langt smukt hår til min mors 50 års!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie lillegaard knudsen

  Hej Johanne. Skal både til galla og bryllup til sommer. Og er virkelig ked af mit går, men var desværre nød til at klippe mit hår af for et års tid siden, da det var ødelagt pga min frisør ik ku finde ud af at lave permanente krøller. Så ønsker mig ekstensions af hele mit hjerte. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Culmsee

  Hej Johanne,
  Jeg ville nok bruge de dejlige lokker til min 9.klasses afsluttende fest! Vi skal holde en fest for klassen hvor man skal have fint tøj på, så det ville da være dejligt med de ekstension!
  Jeg har også lige fået klippet mit hår, så det er kortere end hvad jeg er vant til, så de lokker ville passe perfekt lige nu!
  Knus Caroline :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skulle bruge dem til min søde søde lille nices barnedåb her i april, da faktisk er så småt begyndt at tabe mit eget hår pga. stress..

  Knus fra Zofia Bodi – zofiabodi.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Elkjær

  Hej Johanne!
  Jeg kunne utrolig godt bruge et par nye lokker.
  Jeg har knoklet med at få mit hår blondt efter det havde været brunt, men nu
  mangler længden bare.
  Jeg ville gøre alt, for bare at få lidt længere hår, men har aldrig selv haft pengene til at få købt exstensions, så det her kunne være en sindssyg god mulighed for mig, jeg bliver også student i år, og ville elske at få gjort noget nyt ved mit hår, så frisøren kan lave en fed gallafrisure med store prinsessekrøller!
  Det ville betyde alt for mig at vinde disse exstensions!

  – xoxo ditte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville meget gerne have dem, til min venindes konfirmation som er på lørdag, da jeg har meget meget tyndt hår. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vil gerne vinde disse extensions, grundet mit meget korte og tynde hår. Og her til sommer ville jeg ønske, at jeg bare lige kunne svinge et langt og flot hår. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Nissen

  Hej.

  For et lille års tid siden fik jeg sat extensions i ved en frisør i Århus. Det skulle jeg aldrig have gjort. Efter noget tid var alt mit eget hår ødelagt. Jeg tog til en anden frisør for at få det ud, og jeg var opsat på at skulle have noget nyt sat i, men det kom ikke til at ske. Frisøren sagde at mit hår var så ødelagt at han ikke ville tage noget nyt i, da det ville ødelægge det endnu mere. Mit hår skulle i behandling i ca. 6 måneder. Da jeg kom ud af salonen var jeg græde færdig – jeg hader mit det korte hår. Mit hår er endelig blevet sundt igen, men det er stadig meget kort, da en del af det skulle klippes af. Den 24 maj skal jeg til Galla på skolen, og det ville glæde mig rigtig meget med sådan et sæt, så min frisør har noget mere at arbejde med. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde :)

  M.V.H

  En meget korthåret pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  da jeg selv er blondine, ville jeg bruge dem til min søsters konfirmation, som er en rigtig stor dag for hele familien da hun træder ind i de voksnes rækker.
  jeg har for noget tid siden lige fået klippet mit hår sundt. det er jeg selvfølgelig glad for men det er blevet en rigtig dum kort længde :(
  så et par extensions ville redde min dag når jeg skal stå oppe foran alle gæsterne og holde tale, vil man da godt se godt ud :)
  + der kommer billeder for livet, og det er ikke en dag man kan gøre om bare fordi man ser grim ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Årh, jeg kunne SÅ godt bruge de clip-on extensions! Jeg bliver student her til sommer, og regner derfor med at skulle hoppe rundt med en fin hvid og rød hue på. Det sætter dog nogle begrænsninger for, hvordan man kan sætte sit hår, og i og med at jeg har ret tyndt hår som kun går lige til skuldrene, ville det bare være det smarteste med clip-on extensions, så jeg kunne få mig en fin land fletning, synlige krøller som ikke bliver gemt under huen osv.

  /Ida :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Hej Johanne <3
  Jeg vil gerne vinde fordi mit hår ikke kan gro, så jeg kunne godt tænke mig extensions til at gå med:-).
  Håber du vælger mig.

  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville nok bruge dem i anledning af min dimissions-dag, da det er en utrolig speciel dag for mig, og gerne vil se så fin, elegant, lækker og smuk ud samtidig! Og så også lige når jeg smutter til Paris i slutningen af sommerferien, det kunne være så fint med langt hår, til mine ekstra stylede outfits! Ville dog naturligvis lige farve dem til min egen hårfarve først :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Falk

  Jeg skal holde 19 års fødselsdag den 1 juni, og kunne godt tænke mig flot langt hår, nu når jeg ikke har særlig langt hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Johanne, jeg ville super gerne vinde dem til min kære veninde, hendes nuværende extensions er super slidte og hun har ikke råd til nogle nye..
  Hun kan ikke få et job, og kan derfor ikke selv tjene penge til nogle nye.
  Hendes hår er det hun går allermest op i, eftersom hun har så lavt selvtillid..
  Jeg ville elske at kunne aflevere disse extensions til hende!

  Kram ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna L. Jørgensen

  Jeg bliver student om en måned og da jeg bøvler med, at mit dumme hår knækker, så ville det være helt fantastisk at kunne gøre sig lækker med lange lyse lokker ;-) JEG KRYDSER FINGRE!!! har deltaget hver gang, så håber heldet er med mig denne gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har ikke nogen vild fortælling om hvad jeg kunne bruge dem til.
  Men jeg har været igennem en del negative ting i mit liv og har brug for en god potion selvtillid. Jeg ved at med et langt flot hår, vil jeg få et boost af den selvtillid jeg ikke har voldsom meget af længere, efter flere gange at blive trådt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie jonasson

  Jeg ville bruge disse exstionens til min kommende galla, hvor jeg rigtig kan få flotte prinsesse krøller, har nemlig ik noget selv og ville være det bedste hvis jeg kunne få lange store krøller. Har nemlig kun har til skuldrene, hvilket jeg er meget ked af.. :-/
  Håber på det bedste! Og super fed blog kram Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Bell

  vil bruge dem da min skønne veninde skal giftes her til sommer og har fornylig fået lidt for meget af mit hår klippet af og vil super gerne ha lækre lange krøller til hende bryllup :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne.
  Jeg vil super gerne Jeg er normalt helt blond i min naturlige farve, men har farvet mit hår brunt de sidste 3 år. Her til sommer har jeg så valgt at få klippet mit hår en del da det er meget slidt, men også at få det farvet blond igen, så jeg ikke konstant skal farve det og mishandle både min hovedbrud og mit hår. Derfor vil jeg gerne vinde, så jeg slipper for tyndt og kort hår :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Persson

  Jeg plejede at have langt hår, men min veninde fik en dag lov til at klippe det. Det skulle hun aldrig have fået. Mit hår var fuldstændigt ødelagt. Det var ulige og bare utroligt grimt. Jeg blev nødt til, at få det klippet til, og der røg en del af min længde.
  Det har jeg været lidt ked af, og derfor ville jeg kunne bruge disse lækre extensions hver evig eneste dag. De ville gøre underværker for mig og min selvtillid. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bugge

  Jeg vil bruge dem til de gange jeg skal ud af døren og bare gerne vil føle mig lidt mere lækker ;-) Jeg har selv et “sæt” extensions, men er desværre blevet snydt for halvdelen af det, da jeg handlede privat. Det her vil passe perfekt at mixe sammen med det jeg i forvejen har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, jeg er en lyshåret frøken hvis hår virkelig ikke rokker sig ud af fucking stedet. Så derfor kunne jeg godt tænke mig noget lidt længere hår til når jeg skal i byen osv. med mine veninder. Jeg har ikke nogen speciel anledning eller kæreste, vil egentlig godt bare have lækkert hår for min egen skyld!

  Hilsen Faymary :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Harboe

  Jeg kunne godt bruge nogle ekstra hårlokker til min galla på efterskolen og i det hele taget, da mit hår desværre ikke er det tykkeste eller længste. Jeg har fundet en frisure jeg så gerne vil have til galla, men mit hår er desværre ikke tykt og langt nok til at jeg kan lave den. Her ville extensions passe perfekt ind og få mit frisuredrøm opfyldt! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig lækker giveaway!
  Ville bruge disse extensions til at få et flot krøllet hår. rigtigt prinsesse look :)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Bach

  Hej Johanne – fed blog du kører!
  Jeg ville bruge lokkerne, til galla med min kæreste, samt ville jeg synes det ville være lækkert at kunne skifte mellem kort og langt hår!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Jul

  Den lidt (meget) søde fyr jeg har været vild med nu i laaaaang tid, er endelig begyndt at “løsne” lidt op og lade vær med at være så genert…. Det har jeg gået og ventet længe, og havde egentlig mistet håbet, men nu har jeg det tilbage! Wuhuuuu……. nu skal vi så på dobbeltdate med en af mine veninder og hans ven, og så irriterende usikker som jeg er (som alle andre piger……………………) er jeg bange for at min veninde tager opmærksomheden, og det ville bare være lækkert og kunne være lækker med lange lokker!
  Jeg ønsker af hele mit hjerte de her lokker.

  (Ja, lidt kliche-agtigt, det sørgelige er bare at det passer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Michelsen

  Hej Johanne.
  Jeg skal naturligvis vinde de blonde extensions, da jeg helt vildt godt kunne tænke på, at få rigtig langt hår!

  xoxo
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Ihlefeld

  jeg har ikke en decideret anledning til det, men jeg har altid ønsket mig langt hår, og har prøvet at gro mit hår langt i mange år, men det vil det bare ikke, fordi det er så tyndt. men hvis jeg skulle komme med en speciel anledning vil det være til min fødselsdag, da det er den dag på året der handler om mig, og der vil jeg gerne se flot ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anastasia Olsen

  Jeg vil så gerne have langt hår, og selvom jeg har brunt hår så kan jeg bare farve håret jo :-) jeg vil bare så gerne vinde det her, fordi at jeg har såå ødelagt hår at det skal klippes hele tiden, og pga. at jeg er færdig med skolen om lidt, mister jeg min SU, og da jeg også skal have dimmention og skal køre lastbil, ville dette være en perfekt gave. Jeg ville få så flot langt hår, og da jeg skal bruge penge på alt andet, til dimmensionen ville dette være perfekt. ‘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Mainz

  Well, jeg har ikke en eneste god grund til at du skal vælge mig frem for alle de andre, ihvertfald ikke en sentimental smøre der kræver sympati, jeg vil egentlig bare gerne vinde fordi jeg synes jeg ville se brand godt ud med længere hår specielt her igennem sommeren, tjae.. guess that’s pretty much it :D Good luck allesammen !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sørensen

  Hej Johanne.
  Jeg kunne forestille mig at jeg ville bruge dem i hverdagen, da jeg gerne vil have længere hår. Blev klippet for noget tid siden, da det var ret slidt, men derfor er det også blevet kortere, og derfor ville det være super fedt med længere og fyldigere hår! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hej Johanne. Da jeg har rigtig kort hår, ville det være super lækkert lige at kunne skifte mellem kort og langt hår, når jeg skulle til fest og alt det der. og så her til sommer kunne det se rigtig godt med ud langt lyst hår :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil super gerne vinde det extensions, jeg har nemlig virkelig kort hår (til lidt over skuldrene), og jeg har altid drømmet om at få langt hår, men min hår når at knække inden det når at blive langt, så ville virkelig blive glad hvis jeg fik dette extensions. Og det ville være lækkert også at have langt hår, nu hvor jeg skal til galla om 1 uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg har galla i slutningen af maj og bliver student, så det ville være super fint og meget flottere med længere hår. Jeg har nemlig en irriterende længde lige nu, hvor man ikke rigtig kan gøre noget med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Linnet

  Jeg er 18 år og min kæreste har været i afrika siden d. 2. december og kommer hjem igen her d. 1/6 og jeg glæder mig så meget! Jeg vil rigtig gerne se godt ud når han ser mig igen og håber virkelig at det kan blive med nogle lækre ekstensions i håret!

  – Jeg elsker din blog og alle dine DIY projekter.

  xoxo
  Anna L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Bach

  Min mor har bryllup i juli, og det kunne være så fedt, hvis jeg kunne få muligheden for at have langt og lækkert hår på denne specielle dag. Jeg synes bare det giver et ekstra elegant look, og jeg føler mig mere selvsikker med langt hår, så det ville jo være et kanon plus på så stor en dag!

  Med venlig hilsen Michela :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie Simonsen

  Har for en månede siden fået et lille nevø som skal døbes jer om en månedstid, så det kunne være super skønt at have noget længere hår den dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!
  Min min mormor og morfars diamantbryllup ligger lige om hjørnet, samt Galla på skolen, rejse til USA. + min søster og jeg skal have taget modelbilleder, som skal gives til vores mor på mors dag<3
  .. Og det ville VIRKELIG bare være dejligt med langt, lyst, krøllet prinsesse hår.
  Jeg har aldrig haft længere hår end skulderlængde. Når mit hår når denne længde, vil det ikke vokse mere. Det begynder det at spalte, og derefter knække af. Så naturligt langt hår får jeg aldrig..
  Åhh, det ville altså være skønt med sådan nogle lange lokker!

  Krydser alt hvad jeg har at krydse..

  – Kh Line<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne virkelig godt tænke mig disse flotte extensions, da mit eget hår er sådan noget tynd og pjasket noget. Forfærdenligt at sætte, mine spidser spalter konstant uanset hvad jeg gør! Det ville være super lækkert, bare at kunne klippe extensions i, i stedet for at vente på at mit eget hår bliver langt. Som det sikkert, aldrig kommer til at blive. Desværre. Jeg har i lang tid tænkt på at købe extensions, men hjemme hos mig – har vi næsten ingen penge, da både min mor og far er fysisk ustabile, så det har intet job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kærsig

  Jeg kunne super godt tænke mig disse extensions fordi jeg står og skal til galla her d. 31.5 og jeg har virkelig ikke ret langt hår; det vil ikke gro længere end til mine skuldre og jeg har efterhånden prøvet alt, så derfor tænker jeg, at den eneste ‘udvej’ er, at prøve extensions. Hjælp mig med at komme til at se flot ud til min galla!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Jeg skal til galla på mit gymnasium inden så længe da jeg bliver student til sommer. Et par extensions ville fuldføre mit outfit :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma F Pedersen

  Hej Johanne,
  Kunne viiildt godt tænke mig extensionsene, da jeg mangler mit lange hår jeg ved en fejl klippede af for 1 1/2 år siden… Prøver virkelig at få det tilbage, men det sker bare ike :-(
  Hvis jeg vandt ville jeg bruge det til min sidste skole dag/festen, og i min sommerferie når jeg skulle vise mig på stranden, og når jeg skal ud med mine venner.
  knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Da min søster snart skal giftes, og jeg skal være brudepige, kunne det være super fedt at vinde nogle lange dejlige lokker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Widenborg

  Hej Johanne :)

  Jeg kunne virkelig godt bruge extensions, da jeg igennem mange år har været i behandling med skrapt gigtmedicin (methotrexat, mild kemo) imod min bindevævssygdom. Da jeg var lille havde jeg det kraftigeste flotte blonde hår, men nu er der ikke meget tilbage :( Jeg er nød til at bruge en masse hårprodukter hver morgen, for at få det til at fylde bare lidt mere. Det har desværre taget en del på min selvtillid, at mit hår er blevet så tyndt. Jeg ville så gerne kunne flette mit hår igen!

  Mange hilsner Louise Widenborg.
  Lullepigebarnet@hotmail.com
  P.s. Tak for en super fed blog! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine P.

  jeg skal vinde dette fine sæt ekstensions, fordi jeg bliver student her til sommer, og det ville simpelthen klæde min fine sorte hue, med noget lækkert langt lyst hår. jeg har selv haft ekstentions i mine unge dage (haha, og jeg er kun 19, men alligevel). det ville være så fint!
  – Jeg krydser mine små fede fingre!(-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Her for noget tid siden fik jeg klippet mit hår i en helt ny frisure, som er en del kortere end min gamle, men nu har jeg fortrudt det rigtig meget, så derfor ville jeg bruge dem til at “få” længere og fyldigere hår med, da mit hår er rigtig tyndt, og det føles som om mit hår aldrig vokser, jeg ville selvfølgelig også bruge det til min konfirmation.

  //Knus Julie, med krydsede fingre. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra R. Jensen

  Ville bruge dem til at gøre mit hår fyldigere, eftersom jeg har langt hår, men gerne vil have endnu mere fylde! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes da at jeg skal vinde et par lækre extensions!
  Jeg ville vildt gerne have langt hår da jeg kun har hår til skuldrene og kunne godt tænke mig nogle lange lokker til at lave nogle flotte og fancy frisurer med :)
  Kyyys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville bruge dem til min afgangsfest og til de kommende studenter- og sommerfeste!!! Ville klart pifte det hele op :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina Larsen

  Min veninde, Signe har kræft i hjernen og hun ligger stadig på Vordingborg hospital.. Hun har været indlagt i snart 2 år.. Det kom som et chok, både for mig, min familie og hendes familie da hun fik konstateret at hun havde kræft, da jeg har kendt hende siden hun var lille. Hun er 17 år gammel og er den stærkeste kvinde jeg kender! Jeg er simpelthen så stolt af hvad hun har været igennem, at det slet ikke kan beskrives med ord. Hun er som en søster for mig. Besøger hende hver eneste dag. Hun havde tabt sit hår og nu har hun fået lidt hår op hovedet, men det kan ikke blive længere end til kindbenene :/ Hun har altid været en stor fan af extensions, og da jeg skal op og besøge hende den 2. Juni, ville det glæde mit hjerte og hendes hjerte at give hende det lækre sæt extensions! Jeg ved hvor meget det ville betyde for hende! Jeg håber virkelig jeg kan gøre hende glad og at hun skal vide at jeg tænker på hende hver eneste sekund. Jeg snakker med hende hver dag, griner med hende og græder med hende. Du aner ikke hvor meget det ville betyde for hende! At give hende den gave, ville være en stolthed.
  Lægerne mener at hun bliver udskrevet den 23 juni og der skal vi til København med hendes familie og hygge, og der er jeg ret sikker på at hun ville have glæde af de extensions, også til hverdag! Håber virkelig af hele mit hjerte at jeg kan glæde hende med de lære lokker!
  Kærlig hilsen, Katarina Larsen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Pil Knudsen

  Hey Johanne :-)
  jeg går snart ud af niende her d.31 maj, og der kommer til at ske så mange fede ting galla, sidste skoledag og dimissionsfest også synes jeg bare det ville være så fedt med nogle lange lokker så man kan se ekstra flot ud :-)
  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Reenberg

  Hej Johanne :)
  Jeg står og skal til at afslutte 9 klasse, og det betyder selvfølgelig en masse fester! Galla, dimension, sidste skole osv.Til det ville det selvfølgelig være enormt fedt, at eje disse extensions, som jeg kan bruge til alle de fede arrangementer der kommer!
  Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli Tinggaard

  Jeg er lige blevet klippet til skulderlangt hår – og savner rigtig meget at have det lange. Så hvis jeg vinder, vil jeg gerne have dem på den den konfirmation jeg skal til her i næste weekend :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fredslund

  Jeg vil meget gerne vinde dem, så jeg kan have dem på til galla! Mit hår er for nyligt blevet klippet Ultra kort, så det kunne være dejligt med lidt ekstra hår :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Claudia

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg synes min veninde for tjener dem! Hun har kæmpet i mange år om at få langt hår, men hendes hår er så tyndt og det bliver desværre aldrig langt da det knækker af. Og da hun lige har født og alle hendes penge nu skal gå til hendes lille prins, synes jeg at jeg vil forkæle hende med disse clip-on. De ligger rigtig tæt på hendes hårfarve, så tror hun ville blive rigtig glad og så kunne hun få rigtig flot hår til hendes lille prins’ barndåb her den 9. juni. Krydser fingre! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marie

  Jeg ville bruge disse lækre extensions til en pige fødselsdag, som jeg skal til i næste uge ! Tror det ville passe rigtig godt til min dejlige kjole fra Asos <3
  Knus din "kloge" blondine …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Da der har været lockout fik min klasse aldrig vores galla. Men den er nu blevet rykket og det kunne da være super lækkert at møde op med lækkert langt hår, nu hvor mit eget gror enormt langsomt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Viddiekær

  Hej Johanne :-)
  Jeg har snart sidste skoledag i folkeskolen. Det kunne være super lækkert hvis jeg havde langt hår min sidste skoledag. Jeg har lyst hår, men jeg mangler bare længden! Jeg har altid ønsket mig langt hår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ville elske at have lidt ekstra langt hår da min moster skal gifter om tre ugers tid, og pt ikke har langt nok hår til den planlagte brudepigehåropsætning :-) disse ville være en stor hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Maria Sørensen

  Jeg ville helt klar bruge dem til min dimension hvor vi skal holde galla :) og så ville jeg nok formentlig også bruge dem her snart, hvor jeg skal holde fest i anledning af min 17-års :) Så ville jeg lave krøller i! Langt blondt krøllet hår er så smukt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kunne godt tænke mig at have dem længere hår bare generelt da jeg har meget sløset og kedeligt hår. så det ville virkelig være lækkert da jeg går og drømme om langt hår! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaMB

  Ville elske at vinde disse, så ville jeg forære dem til min søster. Så kan hun blive ekstra hot til det kommende sommerbryllup :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Hej Johanne, jeg kunne super godt tænke mig, at vinde de lækre extensions, da jeg her for et halv års tiden siden fik farvet mit hår brunt, hvilket jeg fortrød rigtig meget, og derfor farvede jeg mig tilbage til blond. Mit hår tog rigtig meget skade, og derfor skulle jeg have klippet 11 cm af mit hår. Jeg har gået og kigget på nogen extensions længe, da jeg godt kunne tænke mig både at bruge dem til hverdag, men også i weekenderne, hvis jeg føler jeg skal være lidt ekstra fin. Håber virkelig at vinde, så jeg kan ‘få’ mit gamle lange hår tilbage!
  Knus Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Philipsen

  Hej Johanne!
  Jeg saaaavner mit lange hår!!!
  Jeg har aldrig brugt extension, men har altid villet prøve det, så jeg tænkte lige, at dette ville være en god mulighed.
  Der kommer en masse events i løbet af foråret/sommeren, hvor jeg ville elske at få noget længere hår! F.eks. Kløften festival som jeg glæder mig utrolig meget til! :)
  – Elsker din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Schultz

  Jeg har så mange anledninger jeg ville elske at have langt og lækkert hår i!! Galla, studenterugen samt når min lille niece skal døbes senere på året. :-)
  Jeg klippede mit lange, sunde hår af til en ørelang page for 2 år siden, og da det endelig var ved at blive langt, ødelagde en frisør det ved at klippe det helt skævt i etager så jeg nu er nødt til at klippe det kort igen :-(. Har tit overvejet extensions, men som udeboende SU modtager er det ikke lige sådan noget pengene går til, desværre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Hansen

  Har længe gerne ville købe nogle extensions, men har ikke har pengene til det. for ca. 1½ år siden farvede jeg mit lange, krøllede, blonde hår brunt.. og det ødelagde det så meget at jeg blev nødt til at få klippet mit elskede hår af. desværre groer mit hår enormt langsom så har kun fået et par cm på et år.. så et par extensions ville være helt perfekt ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Homann

  Jeg vil bruge dem til min 15 års fødselsdag som er lige her om snart, jeg har ønsket mig extensions i hundrede år, fordi jeg har forholdsvis kort hår som vokser rigtig langsomt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sørensen

  Hvis jeg vandt disse, skulle de, som du selv nævner, anvendes til galla! Men også når jeg får hue på, så kunne det være lækkert med smukt langt hår :-)
  Elsker langt hår, har det bare desværre ikke selv :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Nielsen

  Jeg kunne forestille mig at bruge lokkerne både til fest og til hverdag. Jeg drømmer om at kunne lave lange flotte fletninger i mit år, men for nogle år siden klippede jeg min lange lyse lokker til en kort page, og nu arbejder jeg på at få det langt igen, men helst uden at det ser alt for slidt ud. Sådan et par extensions kunne være et godt alternativ indtil mit eget hår bliver langt igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa Bachmann

  Hey
  Jeg kunne forestille mig at bruge disse extensions i i dagligdagen. Netop fordi jeg har kort hår.. og det ville være fedt at prøve noget nyt, da jeg aldrig har haft hår længere end til skuldrene ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Efter en uge på Malta, blev mit skønne lyse hår brændt helt af. Solen var simpelthen så stærk, og jeg havde ikke tænkt på at bruge varme beskyttelse. Mit lange lyse hår faldt altså simpelthen af i totter :-( Derfor ville jeg elske at prøve mig frem med extensions.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mig, der bor på landet (udkantsdanmark bliver vi vist også kaldt), vil elske at have extensions når jeg skal på tøse-tur med veninderne i København den første weekend i juni.
  Om 14 dage har jeg tid hos frisøren hvor jeg skal “farves” platin blond – derfor vil disse extensions være perfekt :-)

  Kh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annija

  Jeg har aldrig prøvet at bruge extensions, så det kunne være fedt at prøve noget nyt. Jeg vil helt sikkert bruge dem meget, så mit hår kan få mere fylde.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Alstad

  Hej Johanne!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bruge disse extensions i anledningen af min afgangsfest, mit outfit ville helt klart se meget federe ud med lange lokker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Sørensen

  Jeg ville helt klart bruge dem til det fotoshoot jeg skal lave, med min hjemmesyede læderjakke.
  Catwalk og billeder bliver HELT klart meget bedre med langt, flot hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma H. J.

  Århhh har i lang tid drømt om extensions men har ikke rigtig turdet. Hvis jeg vandt ville HELT sikkert bruge de flotte blonde clip-on extensions i anledning af min studenterfest her til sommer! De ville klart matche min lange hvide kjole p e r f e k t !

  Må snart prøve at investere i nogle extensions, måske til august efter min fødselsdag, når der er lidt mere plus på kontoen – hehe

  Emma Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej :)
  Dette er den mest perfekte konkurrence! Jeg har købt er sæt extensions, samme farve som dine ^^ MEN der er ikke nok til at fylde mit hår ud! Og jeg har ikke lige råd til at købe et sæt mere :( så det ville jo bare være SUPER fedt hvis jeg vandt !! For hvem vil ikke have langt og tykt hår til sommer! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Da jeg til sommer skal starte på sygeplejerske uddannelsen, ville jeg gerne starte som en langhåret blondine! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Johanne<3.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at have extensions på til min venindes konfirmation<3.
  Jeg har kort hår(over brystet) og jeg kunne godt tænke mig længere hår:-)
  Kys Maja :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Eriksen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde de extensions, da jeg i vinters valgte at klippe mig lange hår ned til en page… Det var slidt og trængte, men jeg fortryder det inderligt nu! Jeg ønsker mig langt hår igen og vil bruge det til hverdag, hvis jeg får muligheden. Det ville være en fantastisk mulighed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Petersen

  Hej Johanne!
  Jeg kunne godt tænke mig at bruge extensionen i anledningen af alle de konfirmationer, bryllupper og barnedåber jeg skal til hen af sommeren, og ellers bare til hverdag :-)

  Hilsen Ida
  ida_kp@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Petersen

  Hej Johanne!
  Jeg havde tænkt at bruge dem i anledning af alle de konfirmationer, bryllupper og barnedåber jeg skal til her i weekenderne, og jeg virkelig mangler noget nyt extension i lige præcis den farve!
  Hilsen Ida :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CAmilla

  Jeg kunne godt tænke mig at bruge disse Extensions til sommerens mange begivenheder og fester :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Johanne! ;)

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde denne konkurrence, da jeg har lyst hår men kort.. Fik klippet mit hår kort for 1 1/2 år siden, men har så fortrudt det her efterfølgende. Inden jeg fik det klippet havde jeg meget langt og tykt hår, og det ønsker jeg virkelig at få tilbage! Jeg har længe overvejet at købe extensions men har ikke rigtig følt at jeg havde pengene til det. Jeg ville virkelig blive glad hvis jeg vandt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hovsa.. Glemte at skrive hvilken anledning..

   Jeg skal efter sommerferien på gymnasiet, og vil gerne have langt hår, fordi jeg synes det klæder mig bedre. Jeg har også snart sidste skoledag, og til det skal jeg være klædt ud som klokkeblomst. Som mange bekendt ved har hun langt lyst hår, så det kunne jo passe perfekt til! ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Moss Pedersen

  Hej Johanne.
  Jeg er selv lyshåret så de vil bare være super lækre til mit hår,
  Jeg har naturligt meget tyndt hår og ikke så langt da min frisør skulle klippe 10 cm. Men klippede så 30 cm i stedet øv.. Virkelig træls og skal til min vens 18 års fødselsdag, og der kunne det være så dejligt hvis jeg kunne få en flot frisure med fylde og længde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DitteA

  Hej Johanne! :-)
  Super fed konkurrence!
  Jeg er i forvejen blondine, hvilket passer perfekt til lokkerne ;-)
  Jeg skal snart til min farmors 85 års fødselsdag. I den anledning vil jeg bruge dem :-) hvis jeg vinder, hehe

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Armes

  Hej Johanne!
  Jeg ville ikke bruge extensionsne til nogen speciel lejlighed, da jeg normalt bruger extensions til hverdag. Dem jeg har nu er fra Rapunzelofsweden, og dem er jeg rigtig glad for! Problemet er jo så bare at de med tiden bliver slidte og meget af håret falder af, så derfor er de blevet ret tynde og slidte. Det synes jeg er rigtig ærgerligt, når jeg bruger dem hver dag! Jeg har ikke selv penge til nogle nye lige pt. (øv øv) hvilket jeg er rigtig træt af, da det her til sommer ville være rigtig lækkert med noget langt tykt hår! Hilsen Lea :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine ipsen

  h

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine ipsen

  k

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna wernersen

  kunne godt tænke mig at bruge dem til hverdag nogen gange og til fester

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Sørensen

  Hej Johanne.
  Det kunne være fedt hvis jeg vandt disse extension, fordi jeg har så tyndt hår at det vokser langsomt og at det ser kedeligt ud. Jeg har tit tænkt mig at få extensions og især nu her hvor jeg skal til Galla, hvor jeg ønsker mig noget rigtig flot hår i dagens andledning. Jeg har altid drømt mig om langt, tykt hår med flotte krøller.
  Mvh. Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sjölund

  Hej Johanne.

  Min søster fik kræft for 3 år siden og efterfølgende mistede hun jo alt håret.
  Hun har i dag hår til skulderne ca. inden hun fik kræft havde hun hår til midt på maven og savner rigtig meget at have langt hår igen.
  Det ville være en ære hvis jeg kunne vinde det her til min søster.
  Hun vil blive noget så glad.
  Hilsen Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Luna Skallerup Andersen

  Hej Johanne.

  Jeg kan ikke selv bruge de blonde extensions, fordi jeg er brunette.

  Men hvis jeg vinder, vil jeg give dem til min storesøster, for hun er blondine.
  Jeg kunne godt tænke mig, at gøre hende rigtig glad.
  Hendes hår er rigtig slidt, men hun vil ikke blive klippet, for hun vil gerne have langt hår til min konfirmation, men hvis hun fik extensions, kunne hun få klippet de spaltede spidser, og stadig have langt hår, til min konfirmation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Weronica Wyzolkowski

  Hey Johanne.
  Jeg har snart min blå mandag, det kunne være ret fedt at havde lidt længere/tykkere hår den dag.
  Nice blog btw. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åh, sådan nogle er lige hvad jeg mangler! Har været så “dum” at affarve mit hår alt for mange gange på alt for kort tid, da jeg ville gå fra sorthåret til blond – det har resulteret i, at jeg har måtte sige farvel til 30 cm lokker for at få et nogenlunde sundt resultat.. Og må indrømmer, at det virkelig går op for en, hvor meget af det feminine ligger i håret, når man pludselig bare må sige farvel til det meste. Ville elske at have langt hår igen, og især her til 17. hvor vi har galla!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal til gallafest på min efterskole d. 23/5, så dér kunne det være lækkert med ekstra lange lokker :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Johanne!
  Kunne super godt tænke mig at vinde sådan et sæt til min veninde, da hun snart har fødselsdag og længe gerne har ville have extentions, det ville være en perfekt gave og hun ville blive så glad! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Mortensen

  Hej Johanne.
  Jeg ville bruge et par extensions til at få mere fyld i håret. Jeg har meget tyndt hår til skuldrene, og det er jeg meget træt af! Krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Mørkeberg

  Hej Johanne :-) jeg skal snart begynde i gymnasiet (Gladsaxe Gymnasie) og kunne godt tænke mig nogen lange lokker, til en ny begyndelse. Jeg har lyst hår i forvejen, mangler kun længden. Kunne rigtig godt tænke mig at begynde med solbrun hud her efter sommeren, og lange lyse lokker. Det kan jo næsten ikke blive meget bedre end det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenia

  Jeg har selv brunt hår, og forholdsvis langt hår, så det er bestemt ikke noget jeg ville benytte mig af.

  MEN, når det er skrevet, så kunne jeg nu godt tænke mig at vinde dem alligevel – ikke til mig selv, men til min kære blonde mor.

  Min mor har i mange år været led og ked over hendes lokker, da hendes hår både er ret tyndt, men samtidig også har svært ved at blive rigtig langt. Så disse kunne være oplagte at give til hende, da hun endelig ville kunne have det lange prinsesse hår hun både fortjener og drømmer om.

  De kunne derudover være perfekte at give hende til mors dag eller bare som en “lille” gave på en helt almindelige hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Thomsen

  Jeg har længe ønsket mig extentions, føler mit hår kun når at blive 3 cm længere inden det bliver spaltet, og jeg skal have klippet 5 cm af før det bliver sundt igen..
  Nå men min anledning er at jeg skal til afslutning galla med min efterskole, og vil gerne gøre noget ekstra ud af mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M

  Hej Johanne,

  For omkring tre mdr, siden blev jeg klippet. Desværre havde frisøren og jeg misforstået hinanden grueligt da hun endte med at fortynde mit ellers tykke hår. Det har nu resulteret i mit meget meget tynde og ikke mindst slidte hår, det er jeg utrolig ked af. Derudover blev der også klippet et godt stykke af mit hår af, hvilket jeg idag fortryder, mit hår vokser utrolig langsomt, selvom jeg har prøvet alt mellem himmel og jord. Derfor ville det være utrolig lækkert at vinde nogle extentions, så jeg igen kan få følelsen af tykt og langt hår. Derudover ville jeg kunne bruge disse extentions til en masse arrangementer, da min bror skal konfimeres den kommende weekend og jeg selv bliver student til sommer, derfor ville det klæde den hvide kjole ekstra godt med et fyldigt og lækkert hår. Krydser fingre!

  // Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde de super lækre extensions der, jeg har i lang tid godt kunne tænke mig at få extensions, ikke fordi mit hår mangler fylde, men fordi jeg synes det er så evig smukt med langt lyst hår!
  -og så synes jeg hver dag er en perfekt lejlighed til at bruge extensions:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Arh, ups… Jeg glemte måske at skrive det klart nok i min sidste kommentar, men “den specielle lejlighed”, hvor jeg ville bruge præmien, hvis jeg vandt, er altså hver dag! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke en lækker giveaway, lige noget for mig! Jeg har drømt om extensions i lang tid, ikke fordi jeg har brug for længden, mit hår er naturligt langt, men fordi det virkelig godt kunne bruge noget fylde! Jeg har altid haft tyndt hår – så tyndt, at det er umuligt at farve, da det i så fald ville knække helt af (heldigvis har mit hår naturligt en flot lyseblond farve ;-)). Med årene har jeg lært, hvordan jeg kan få det til at fylde mere, så man ikke så tydeligt ser, hvor tyndt det egentligt er, men så snart nogen af en eller anden grund rører mit hår, er deres første kommentar altid “Gud! Hvor har du tyndt hår!”, og det er ret trættende i længden… Så ja, det ville VIRKELIG være dejligt at vinde et lækkert sæt extensions! :-)
  – Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Johanne!
  Synes det er vildt fedt at du laver disse konkurrencer.
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg længe gerne har ville have langt hår.
  Jeg skal snart til galla med min kæreste, hvor jeg gerne vil se rigtig smuk ud, da han desværre rejser til USA i ½ år et par dage efter :-(
  Hilsen Louise :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jakobsen

  Hvis jeg vinder disse superflotte extensions, vil jeg overraske min lillesøster og forære hende dem, da jeg selv er brunette.
  Min lillesøster vil se rigtig godt ud med sådan nogle lange lokker, og jeg ved, at det vil gøre hende rigtig glad, da hun lige har ladet et godt stykke af sine lyse lokker, da det var blevet meget slidt i spidserne.

  Jeg kunne lige forestille mig hende til min studenterfest med lange lyse lokker og en sød sommerkjole :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Kirch

  Hej Johanne!
  Rigtig lækker give-away.. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg for nogle måneder siden brændte og knækkede halvdelen af mit hår, da jeg skulle have farvet striber i mit hår.. Havde før sundt og skide langt hår. Mit kendetegn var mit hår, og alt min selvtillid lå i det lange garn.. Er så ked af mit skulderkorte hår, så håber jeg bliver den heldige vinder :-)

  God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Johanne :)
  Jeg kunne enormt godt tænke mig at vinde det skønne sæt extensions. Jeg ville bruge det til min 10. klasses dimension, som der jo ikke er så forfærdelig lang tid til. Jeg drømmer om en hvid blondekjole, og de lange blonde lokker, stylet på den fine måde som du har lavet et indlæg om, for et stykke tid siden.

  Knus Katrine, og god sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Samsing

  Hej Johanne!
  Jeg har før, meget flittigt, brugt extensions, men da mine desværre blev for slidte og clipsene faldt af, var de ikke anvendelige længere. Jeg kunne utrolig godt bruge nogle nye, da jeg har en ret så træls mellemlængde.
  Og det ser da også bare lækkert ud, med langt lyst hår her til sommer ;-)

  Hav en dejlig dag, og nyd det gode sommervejr! :-)

  Knus
  Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke :)
  Jeg kunne rigtigt godt bruge sådan et sæt.
  Da jeg her for en måneds tid siden købte et sæt, men farven matchede ikke min hårfarve, så jeg farvede det.
  nu er det helt ødelagt! så jeg kunne virkelig godt bruge nogle nye.
  + når man er på su, er det mange penge at bruge på extentions :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Nilsson

  Hej Johanne!

  jeg kunne forstille mig at bruge dem til sommer, da jeg synes at langt hår er pænest, men efter jeg har fået farvet mit hår lidt for mange gange efter nogle fejl forsøg, er jeg blevet nød til at klippe meget af det af..
  jeg elsker at have lang hår.

  jeg kunne også forstille mig at bruge dem til fester eller andet.
  extensions kan jo bruges til alt :-)

  Hilsen Laura :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christine Risborg Christensen

  Hej Johanne.

  Jeg er lige gået fra at være sorthåret til min oprindelige naturlige blonde farve som ligger meget tæt på platin-farven. Det har været en hård omgang for håret, og endte derfor med at måtte klippe en del af – derfor kunne det være lækkert at blive udtrukket som vinder af denne skønne konkurrence :-)

  Jeg er til dagligt studerende på SDU i Odense, hvilket gør at pengene jo heller ikke er så mange til luksus-varer som dette.

  Mvh en fynbo :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville bruge dem til hverdag, da mit hår er blevet klippet for kort, og jeg plejer at have rimelig langt hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne. Jeg ville ønske at jeg kunne vinde denne konkurrence. I næste måned skal jeg til galla på min skole, da jeg afslutter gym. Sikke et smukt hår jeg kunne få den dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sjölund

  .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har så utroligt tyndt og kort hår, så jeg ville bare blive over lykkelig hvis jeg vandt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Halkjær

  Jeg kunne godt tænke mig det, fordi jeg noget tyndt hår, og min frisør har lige klippet et godt stykke af mit hår og jeg EEEEEELSKER langt hår!!! <3<3
  Nu har vi også snart sommer! Så det ville være såååå floooot med langt hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Hjorth

  Hej Johanne!(-:
  Først elsker din blog! Jeg kunne virkelig godt tænke mig ekstensions. Jeg valgte for et par år siden, at blive klippet kort håret, men nu kunne jeg godt tænke mig noget langt lækkert hår. Jeg har snart sidste skoledag, og der vil langt hår være dejligt! Kunne virkelig godt tænke mig at vinde, da jeg nok er lidt for nærig til at købe selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna M

  Kunne godt tænke mig at vinde hair-extensions til galla/prom på min skole :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jorun

  Lige hvad jeg står og mangler :D Underligt…satte mig ved computeren her til morgen for at lede efter nogle billige ekstensions at købe. Ville dog lige tjekke mit bloglovin først og så fandt jeg dette indlæg. :) Jeg bliver nemlig 25 år i slutningen af næste uge og har nemlig tænkt at ekstensions i håret ville fuldende mit planlagte look. Det fungerer bare bedre at lave pæne bølger i håret når der er mere end 10 hår på hovedet!!!! okay; lidt af en overdrevelse, men er skide træt at mit ekstremt fine, tynde skandinaviske hår der bare ikke gider noget som helst.
  Krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Hjorth

  j

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne
  Jeg har det her virkelig tynde kedelige hår, som bare ikke kan blive længere -.-‘ Jeg har kigget på et mega nice kostume til min 9. klasse afslutning, og der ville langt dejligt bølget hår passe perfekt til.
  Håber virkelig jeg vinder dem.
  Knuss Rikke
  -rikke60m@hotmail.com
  -rikkemolgaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  Ja, chancen er nok ikke særlig stor, når du har så mange deltagende læsere, men jeg prøver lykken og ville elske at prøve extensions – måske til min fødselsdagsfest…?;-)
  Hvert fald skøn konkurrence og blog<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne kjær Lagoni

  Jeg vil helt sikkert benyttet håret til hverdag og til fest, eftersom at jeg ikke fra naturens side hverken har langt eller fyldigt hår :/ derudover er det mange penge at ofre fra sin SU konto, på trods af den ellers billige pris :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har længe overvejet igen at gå fra min lyse leverpostej med striber, til en smule lysere hår igen – og har overvejet mange gange, da jeg gerne vil være lyshåret, nu hvor jeg snart bliver student – og så ville det jo være PERFEKT (og et rigtigt godt skuuub!) med LANGE lyse lokker ;)

  debbiesofie@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M

  Da jeg står og skal have klippet en ordenligt sjat af mit hår, så ville disse virkelig kunne gøre mig glad til sommerens fester, fordi jeg elsker mit lange hår SÅ meget! Føler mig bare så meget bedre tilpas med lange, lyse lokker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Graff

  hej johanne :-) jeg vil super gerne vinde håret da mit eget hår er super ødelagt og men ikke vil klippe det af får jeg har fået købt noget hår da jeg altid har ønsket mig langt flot lyst hår. og jeg har virkelig ikke råd til det. :-(
  jeg vil bruge det til hverdag og så håber jeg på at folk tror de er min rigtige hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg vandt ville jeg bruge dem til hverdag men også fest :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kathrine

  Jeg kunne vildt godt tænke mig sådan et par lækre lokker. Da jeg allerede har langt hår, ville det ikke være for længdens skryld, men der imod fylden. For mit hår er virkelig tyndt, og jeg synes det er så flot med en stor løvemanke. Jeg havde selv købt nogle, men pengene rækker ikke lige nu da jeg så og skal flytte i lejlighed for mig selv. Men en lækker manke ville gøre mig glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Bjørnholt

  det ville se utrolig flot ud, med langt blond hår, til min sidste skoledag. Jeg skal være en engel, og så ville det være dejligt, hvis jeg vinder dem.<33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Olsen

  Det kunne være så dejligt, med lækkert langt hår da mit hår er rigtig tyndt, til min sidste skoledag, d. 31 maj, som jeg ser utroligt meget frem til!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Louise Sonne Andersen

  Nej, hvor vil jeg gerne vinde! Elsker deres hår. Synes måske det er på tide med lidt held :-) jeg ville elske at lufte de lyse rapunzel lokker til diverse sommer arrangementer. Og da mit eget er ved at blive en tand for mørkt til mit eget hår (pga lys fra solen), ville det være perfekt at få noget helt lyst, der matcher <3 Håber meget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-louise J.

  Hej Johanne! :D
  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg for det første skal til en masse konfirmationer og 18 års de kommende weekender, og så fordi, at jeg senere i år skal til galla. :-)
  Jeg har slev sådan rigtig typisk skandinavisk hår, tyndt som bare selv… og uden den mindste snert af fylde.. øvøv. Men det kan disse lækre exstentions jo hurtig klare!

  Hilsen
  Marie-louise J.

  Ps.
  Elsker din blog og din overdrevne lækre stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min drøm er langt lyst hår og efter mange uheld har mit hår endelig den rigtige farve også mangler længden bare.
  Derfor kunne jeg rigtigt godt tænke mig disse extensions. De ville være perfekte til alle sommerens mange fester. Håber de bliver mine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej smukke Johanne!!

  Jeg vil meget gerne vinde det
  Flotte lange hår da jeg er blevet klippet helt
  Op til mine skulder og det er ikke særlig pænt
  Til mig og jeg skal også snart holde en lille fest
  Med en af mine veninder og der vil jeg godt se lidt
  Lækker ud
  Håber du vælger mig vil blive så glad for at se det lange
  Lyse hår på mit hoved da jeg næsten aldrig har haft
  Det lange prinsesse hår jeg altid har ville have.

  Med venlig hilsen Ida du er mit idol ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Trøjgaard

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig de extensions, da Jeg i lang tid har arbejdet på at få langt og “krafttigere” hår, da mit hår er meget tyndt og slidt. Jeg ville blive sindsygt glad for dem, og jeg vil helt sikkert få dem brugt! Jeg har kigget i lang tid efter nogle, men det har ikke lykkedes mig endnu, da prisen og kvaliteten ikke har hængt sammen.
  Så jeg håber på at vinde ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Olsen

  Jeg vil bruge dem når jeg skal giftes i næste måned – har købt den smukkeste kjole og vil bruge dem i den anledning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hej Johanne!
  Jeg kunne skide godt tænke mig, at vinde disse ekstensions, da jeg bare er så træt, af mit korte flade hår. Jeg er sikker på, at sådan en pakke ville gøre, at jeg kunne få mit lækre lange lyse hår, som jeg virkelig bare har drømt om, og det ville hjælpe med at give mit hår noget mere “liv”. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine S

  Kære Johanne!
  Fed og anderledes konkurrence :-)
  Jeg skal til gallafest på mit gymnasie her d. 17 maj, og mit hår har lige præcis den længde hvor jeg kommer til at ligne en puddelhund, hvis mit hår bliver krøllet, og jeg vil så gerne have krøller i den anledning da jeg ofte synes man kan komme til at se lidt skaldet ud på billeder, hvis ens hår ikke er særlig tykt og samtidig opsat.
  Jeg håber at jeg vinder ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Larsen

  Hej søde Johanne!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at få de lækre extensions!
  Da jeg virkelig godt kunne tænke mig og prøve noget nyt med håret. Og så lige her op til sommeren, det kunne være ekstrem lækkert :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Dahl

  Jeg ville så gerne have langt hår! Mit hår blev permernetet for et par år siden, og det har jeg virkelig fortrydt! Kan ikke få langt hår :( Ville gerne prøve hotfusion men mit hår er alt for fint og tyndt, så derfor ville jeg gerne vinde dem! De kan bruges til alt, både hverdag og fest, også ser det desuden superlækkert ud til sommer! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil utrolig gerne vinde disse extensions, som jeg meget gerne vil have med på ferie til tyrkiet! :) :)
  http://www.mayadroem.dk
  Hilsen Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Madsen

  Jeg kunne vildt godt tænke mig de extensions, fordi jeg har i vildt land tid arbejdet på at få langt hår, jeg har plejet mit hår med alting. Jeg ville blive sindsygt glad for dem, og bruge dem hver dag er jeg sikker på. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja bryde

  Jeg vil gerne vinde disse fordi jeg er født med meget fint hår der desværre ikke kan blive særlig langt, jeg har prøvet med alle mulige kurer og piller men intet har rigtig hjulpet mig og har altid ønsket at sætte mit hår på fede og nye måder men det er ikke altid så nemt når det er kort:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Märcher

  Hej Johanne !

  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde disse extensions da jeg står og skal til et sommer bryllup lige her indenfor kort tid, og det vil være den perfekte anledning til at forandre ens udseende med lidt lækre lokker :)

  KH. Gitte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nørregaard

  Jeg har længe prøvet skaffe exentions, men der er aldrig penge til det :-( som jeg kan se på billedet er det præcis min hårfarve!
  Har altid haft flot langt lyst hår, men det begyndte at falde af på et tidspunkt, og jeg blev rigtig ked af det. Det bedste der kunne ske ville være at få det nogenlunde lange tilbage! Og det kunne exentions jo hjælpe med :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese Jensen

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde denne konkurrence, da jeg i årevis har forsøgt at få langt hår uden hjælp. Derfor kunne extensions være super lækker til at lave flotte frisurer med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iben Bruhn

  Jeg kunne enormt godt tænke mig disse skønne extensions til sommer. Jeg har desværre fået rigtig kort hår, da det er blevet slidt af en masse afblegning. Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig disse extensions, og lufte dem på en varm sommerdag evt. i Spanien <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene surland

  Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg har arbejdet på at få langt hår i virkelig langt tid, men det lykkedes ikke rigtigt. Det ville være så dejligt med noget dejligt langt hår her til sommer. Og oveni købet har jeg endelig fået mit hår lyst igen, i hvert fald nogenlunde… Efter langggggg tid! Så håber, at jeg er heldig at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Greve

  Uh, min kære lillesøster er en trofast blondine, som skal konfirmeres i starten af juni. Hun er en typisk prinsesse. Vil gerne have langt hår, og derfor deltager jeg i denne konkurrence for at hun kan få sit ønske opfyldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Mit hår er aldrig særlig meget længere end en lang page. Dette skyldes mit typisk skandinaviske tynde og lidt slaskede hår :( Bliver det længere, ligner det en omgang pjalter, og det er jo ikke særlig spændende ;) Har længe tænkt over, om man skulle prøve extensions, og dette ville være en oplagt mulighed for at prøve det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Bak

  Hej Johanne :-)
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig disse extensions, da jeg altid gerne har ville have langt hår, men det er bare som om, at det ikke vokser særlig hurtigt.. ;-)
  Og så ville det jo se fantastisk ud til sidste skoledag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Wagner Thorup

  Hej Johanne! Synes din blog er vildt feeeeddd! Elsker den!! Kunne godt tænke mig sådan et sæt lækkert extensions, da det er noget jeg efterhånden længe har kigget på… Var så dum, at prøve at eksperimentere på mit hår for noget tid siden, sååå nu er det meget kort! Og det gider slet ikke vokse! Ville så gerne kunne sætte mit hår op engang i mellem… Jeg kunne forestille mig, at bruge extensions.. Ikke mindst til de kommende fester såsom sidste skoledag dimission og min mors fødselsdag, men kommer nok også til at bruge det dagligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Johanne
  Jeg kunne godt tænke mig disse vildt flotte extensions, da jeg har virkelig tyndt hår. Jeg kan godt li mit hår det slet ikke det men jeg kunne bare godt tænke mig noget mere fylde i mit hår. Jeg blogger også selv og jeg elsker simpelhen den måde du blogger på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Johanne!

  Jeg har længe gerne ville have langt hår, mit hår er kedeligt og trist og kan ikke rigtig gøre noget ved det når jeg skal til fest, eller til konfirmationer. Jeg har ikke selv penge til nogle, og det irritere mig rigtig meget fordi jeg har gået og snakket om nogle extensions i snart 1 år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Hej Johanne, jeg kunne godt tænke mig at vinde de fine “lokker” fordi jeg har okay kort hår, og mit hår gider bare ikke at vokse ud.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse KInnerup

  Jeg er så træt af mit kooooorte hår, simpelthen. Vil så gerne have noget længere hår. Men har aldrig selv haft råd til at købe extensions, så denne mulighed er jo episk. Og så skal jeg til et photoshoot i næste måned, hvor jeg meget godt kunne bruge noget langt hår til outfittet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lassen

  Hej Johanne!

  Jeg kunne utrolig godt bruge nogle extensions, da jeg for nylig fik klippet kort hår. Mit hår er det sidste lange stykke tid blevet afbleget, og det er simpelthen så ødelagt. Jeg kan ikke style det som jeg gerne vil, og syntes næsten det er pinligt at gå med håret nede. Mit hår var min selvtillid, og den vil jeg gerne have tilbage. Jeg lever efter et stramt budget som studerende, og kan derfor ikke selv købe det, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Von Ahlften Jørgensen

  Hej Johanne. Jeg er en frisk pige på 18 med lyst hår. Jeg bedstilte nogen ekstensions her for lidt tid siden, men da pakken kom var de ”mørkeblonde” og passede ikke til mit hår. Da jeg ville sende dem retur for at få mine ekstensions byttet havde hun ikke flere farver i min hårfarve, og jeg kunne ikke få pengene tilbage :/ – Min bror har fået en dejlig datter og jeg skal holde hende i kirken når hun skal døbes den 26 maj, og det var i den anledning jeg bedstilte mine ekstensions. Da jeg er blevet overfaldet her for noget tid siden 3 gange af samme gernings mand, udviklede jeg PTSD, og skal betale noget dyrt medicin, så jeg har ikke råd til at bedstille nye ekstensions. Det super frustrerende. Håber du læser det her, og håber af hele mit hjerte, jeg måske endelig kunne være bare lidt heldig. Knuuuus, og god sommer til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nico Laraignou

  Jeg vil bruge de smukke”lokker” til mine forældres kobber bryllup, for at vise dem at det betyder noget for mig. Og at jeg gerne vil gøre noget ud af mig for dem. Og for at vise jeg er glad for at de er sammen, – Da eg kan fornemme der har været nogle ting. Forresten mødte jeg og en veninde dig ude til modeugen. kys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Bahnsen

  Hej Johanne
  Jeg vil gerne vinde da jeg har haft svært ved at få langt hår i meget lang tid. Jeg skal snart have sidste skoledag og dimission, og så kunne det være rigtigt fedt at have ekstra lang hår, og gøre med ud af det end jeg plejer, da jeg tit ikke har kunne sætte mit hår da det ikke er særligt langt.
  Hilsen Cecilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele

  Hej Johanne! Jeg ville så gerne vinde dette super lækre hår! Da jeg har Så tyndt hår, og det vokser bare ikke overhoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-sofie

  Jeg er lige blevet klippet.. Og det var ikke et specielt godt resultat. Det er desværre blevet noget kortere end jeg er vant til og derfor kunne jeg utrolig godt bruge nogle rigtig gode extensions.
  Knus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Nissen

  Jeg kunne rigtig godt tænk mig nogle extensions, da jeg har meget tyndt hår, og gerne kunne tænkt mig længere hår, og da jeg skal til galla fest snart, kunne det være dejligt, med mere hår at have til at siddet :-)
  Med venlig hilsen Sofie Nissen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Becca

  Jeg kunne vildt godt bruge et par, da jeg lige er blevet klippet kort håret fordi jeg skulle af med alle mine slidte ender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Jeg kunne godt tænke mig nogle extensions da jeg er korthåret, og det kunne da være heelt vildt rart med langt hår engang imellem,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Johanne ! Jeg skal vinde disse ekstensions da jeg har en veninde med tyndt hår. Hun klager ofte over det,( noget hun er født med) og det kunne være super at overraske hende med super lækre ekstensions.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg vil gerne have disse extensions, til min galla. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal vinde dem fordi jeg så gerne vil have extensions og jeg har lige klippet mit hår kort men vil så gerne have langt hår igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie miezenbeek

  Jeg kunne ikke forestille mig at jeg selv ville bruge dem,men min gode veninde har haft kræft,og hun kan ikke nå at få langt hår til sin konfirmation,og hun kan ikke betale dem,derfor tror jeg det ville gøre hende rigtig glad hvis jeg kom med det sæt til hende.og hvis de skulle bruges af mig ville jeg bare bruge dem i skolen fester o.s.v.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke pedersen

  Hej Johanne! Jeg er lige blevet klippet page og jeg har fortrudt så der for vil jeg rigtig gerne have ekstenstions og så skal jeg til one direction koncert hvor det kunne være fedt og have pænt langt hår :-) håber jeg vinder! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ville være helt fantastisk at vinde disse extensions. Jeg har selv Platinblond hår, og jeg har altid godt kunne tænke mig et par extensions, så jeg kunne få længere hår – dog har jeg aldrig haft penge til det, da jeg gerne vil have noget kvalitet.. Jeg skal til galla her den 31 maj, og kunne sindssygt godt tænke mig at have extensions i, så mit hår ikke ser så kort ud, når det er krøllet. Jeg skal have en lang smuk kjole på, så det ville passe helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal til galla om en månedstid cirka, og sådan noget langt bølget hår ville bare være prikken over i’et!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Garrett

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig dette par extensions da jeg er på udveksling i Uruguay og kommer hjem i slutningen af juni, hvor jeg skal holde en stor “hjemkomst-fest” for 150 unge, hvor det ville være rigtigt lækkert hvis jeg kunne få lov til at svinge et langt lyst hår. Haha.. ;)

  Kh Ellen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et par lyse lokker, da jeg har prom lige om hjørnet. Jeg skal have en lang sort kjole på, så laaaangt, halvbølget, lyst hår ville passe perfekt til både kjolen og anledningen! Xx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ardiana Murtezi

  Hej Johanne :-)
  Egentlig har jeg bare vildt tyndt hår der bare ikke vil vokse.
  Extensions er helt klart noget jeg vil kunne bruge i min hverdag.
  Derudover så skal jeg til galla meget snart, så det ville virkelig gøre mig glad hvis jeg kunne få en fed håropsætning med noget ekstra hår. :-)

  Kh Ardiana.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Lykke Nielsen

  Jeg vil bruge håret til hverdag og når jeg skal noget :) fx. Fest, fødselsdage, konfirmation, osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina Pannerup diamantopoulos

  Jeg vil bruge håret til galla på min skole ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Uhh, i hverdagen, til gymnasiefester, og ihvertfald til galla, her næste år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg lige har klippet 15 centimeter af mit tynde, skadede hår, kunne det være den fedeste løsning! Jeg ville bruge dem til hverdag (en gang i mellem), men mest til når jeg skal ud (hvilket hænder næsten hver weekend) ;) Jeg har i flere måneder ønsket mig at få købt nogle clip on extensions men har ikke haft økonomien til det.. Det ville være så kanon at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg måde skal bruge dem til en fødselsdag, og en slags fest! Da er det rart at ens hår ikke ser helt ødelagt ud som mit, som nu. Jeg har sådan kort hår, og da mit hår ikke gror så meget er det rart med extensions. Også da jeg jeg har ønsket mig dem i flere år. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie pedersen

  Hej Johanne.
  Jeg har altid været korthåret, mit hår vil bare ikke gro længere end til skulderen hvilket jeg har været rigtig træt og ked af. Håret ville været perfekt til jeg skal til bryllup gør svigerfamilien den 25’ende. Jeg har aldrig drømt om at få langt hår.

  Du er en fantastisk blogger(-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej søde Johanne, hvor er det dog et SUPER intiativ du tager!
  Jeg ville naturligvis bruge dem til min sidste skoledag som jo er her om ikke så længe, og ville også bruge dem i hverdagen eftersom jeg altid har ønsket mig langt hår, men det er bare super slidt af alt den affarvning lige i øjeblikket, så det ville jo bare være fantastisk med extensions!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Holder snart 2x 16års, sidste skoledag, selvfølgelig til dimensionen og ikke mindst alle andre anledninger hvor flot langt lyst hår kunne erstattes af mit korte og kedelige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shay Nielsen

  Jeg vil bruge dem til næsten hver anledning da jeg har VIRKELIG tyndt og grimt hår, som jeg (selvfølgelig) skammer mig over..
  Det ville virkelig være fantastisk at vinde, så jeg kunne se lækker ud sammen med mine veninder.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville bruge dem til festlige lejligheder når man lige har brug for et frisk pust eller en anderledes frisure! Det altid lækkert at kunne skifter imellem kort og langt hår!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Lydiksen

  Hej Johanne!
  Jeg har længe ville have haft extensions. Mit hår har nærmest ikke groet de seneste 2 år, og det er kun til lige over brystet. Dog er det sådan at med den indtægt og udgifte jeg har, er det bare ikke en mulighed at købe dem selv.
  Jeg er selv blondine (Jaaa!) og ville passe på disse fine hårstrå som var de mine små børn!

  Tak for det du gør. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Henriksen

   Hej Johanne.
   Jeg har, som nok også mange andre piger, prøvet at gå fra den ene hårfarve til den anden også tilbage igen, fordi det ikke lige var mig.
   Hårfarvningen har skadet mit hår en smule (MEGET)! og jeg savner den gamle fylde og længde! Især nu, hvor solen skinner så smukt og strålerne reflekter i det lysehår. Så det ville ikke skade, at kunne svinge noget langt hår denne sommerferie. Udover det, så skal jeg til Galla her til Juli, hvor jeg har fundet KJOLEN over alle kjoler. Mit outfit den dag ville nå toppen, hvis der kom lange flotte lokker i håret til min hvide kjole :)
   En anden grund til hvorfor jeg deltager i denne konkurrence er, at min kommende røde hue også ville klæde langt lyst hår! <3

   Her er et link til kjolen, så du kan se hvad jeg mener!
   http://www.promgirl.com/shop/dresses/viewitem-PD965905

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD POSTBUDET BRAGTE