KONKURRENCE FOR BLONDINERNE // VIND CLIP-ON EXTENSIONS

MAJ MÅNEDS PINK GOODIEBOX

 photo IMG_8290_zpsc986381b.jpg photo googdiebox_zps94cc8860.jpg

I sidste uge smed jeg et billede på instagram af maj måneds goodiebox – som er blevet opgraderet og blevet endnu lækrere, nu kommer sagerne nemlig i en fuldkommen PINK box… Det er så fint!
Efterfølgende var der en del af jer der spurgte om ikke jeg ville lave et indlæg angående indholdet i denne måneds goodiebox – so there you go’!

Ud over mine favoritter på ovenstående billede, var der også en lille prøve på Max Factors nye facefinity 3-in-1 all day flawless. Altså et produkt som er både primer, concealer og foundation. Og så var der også en prøve på Giorgio Armani parfumen – Acqua De Gioia Eau Fraiche. Den er faktisk rigtig lækkert, frisk og velduftende. Kunne godt overveje at købe fullsizen!

Jeg er allerede afhængig af Kohl(metz.. hæhæ) eyelineren fra Oriflame. Den er lys nude og det ser så fint ud, hvis man ligger den lige i øjenkrogen som en highlighter. Det er meget mere naturligt end helt hvid eller glimmer. Så den har jeg faktisk brugt hver dag siden boxen kom hjem. En tynd mørk eyeliner på øjenlåget, en masse sort mascara kun på de øverste vipper – og så den lyse nude farve i  øjenkrogen – smukt og naturligt her til foråret/sommeren.

Du kan melde dig til at modtage en månedlig goodiebox til den nette sum af 119 kr pr. måned lige her – og som det ses på billederne, er der både en del fulsize produkter OG testprodukter – PERFEKT!

2 kommentarer

 • Sara

  Fedt…
  Intet ord om Sclerose Foreningens kampange..

  Det siger vel meget om intelektens niveau på denne blog….sørgeligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Intet ord om Sclerose foreningens kampagne. Ja beklageligvis har jeg ikke fået nævnt hvad postkortet vedlagt på billederne omhandler. Naturligvis også en utroligt vigtig kampagne, nære venner af vores familie lider af netop sclerose – så det er skam ikke fordi jeg er ufølsom eller ikke tager denne alvorligt. Fik det bare ikke nævnt.
   Men du må da være særligt fint på den, siden du sådan kan dømme mit – bloggens intellekt ud fra et enkelt indlæg?
   Men ak ja, så lad mig være den dumme blondine. Hvis du mener det – uden så meget som at have talt med mig, eller måske uden overhoved at have læst mere på bloggen her, så siger det mere om dig – end om mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE FOR BLONDINERNE // VIND CLIP-ON EXTENSIONS