SELECTED BY HELENA CHRISTENSEN // TIGER OF SWEDEN GIVEAWAY

MY HOMETOWN BY THE SEA

 photo P5270287_zps2c9907b9.jpg
 photo P5270293_zps76538d30.jpg photo P5270299_zps31f47abb.jpg photo P5270315_zpsc489f7a1.jpg
Outfit: Strik, Gina Tricot // Halskæde, H&M // Jeans, Terranova // Sko, Aldo Shoes

Anna og jeg har for vane at mødes ved skumrings-tid et par gange om ugen for lige at vende verdens situationen over kaffe og fy-skamme-sig cigaretter… Og selvom jeg har brugt de fleste af mine teenage år på at hade og afsky min hjemstavn, Faaborg må jeg indrømme at den også nogle gange viser sig fra sin charmerende side. Især på en tyst solrig aften som idag er Langelinje med sine små båd-broer og udsigt til det fynske øhav specielt dejlig. Så ved jeg egentligt godt, at det er her jeg hører hjemme.

6 kommentarer

 • Sindsyge gode billeder smukke.. Og virkelige flotteeeee ben! Dit smil & dine øjneee! God bless you!
  I/Du må meget gerne tjekke min blog ud! Det ville betyde meget for mig! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du har simpelthen sådan et smukt ansigt, Johanne! :-)

  (Og så er jeg møghamrende misundelige på dine lange stænger…….)

  Desuden synes jeg, at det er fedt, at du også kommer med gode budskaber på din blog (herunder sikker sex og stop omskærring af kvinder) – det er fedt, at det ikke udelukkende er mode og “hu-hej hvor har jeg et fedt liv” – Super fin blog! :-)

  Rent stilmæssigt, ligger vi et godt stykke fra hinanden da jeg ikke bruger farver, men jeg bliver alligevel inspireret af din måde at sammensætte tøjstykker på – fedt fedt fedt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud ;) I hvilket program har du skrevet teksten på det første billede? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Winther

  Hej Johanne! Dette er dog ikke lige til dette indlæg.

  THE SEQUEN DRESS som du købte for et godt stykke tid siden inde på NELLY.COM, er den lille eller stor i størrelsen. Jeg overvejer at købte den men den ser ret lår kort ud. Så ville bare lige høre din mening.

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Så fin halskæde!
  Og så smuk solnedgang! Var for flere år siden på ferie i Faaborg – i danland. Og nøj, hvor er strandområdet lækkert om sommeren – ihverfald sammenlignet med, hvor jeg bor! hehe ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra R. Jensen

  Elsker dit outfit! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELECTED BY HELENA CHRISTENSEN // TIGER OF SWEDEN GIVEAWAY