STARS BY RAPUNZEL + MIG

VIDEO // QUICKMAX LASH ENHANCER


Jeg er lige nu igang med at teste et nyt produkt – Quickmax Lash Enhancer, se ovenstående test-video.

Om Quickmax: Det er en flydende serum som skal påføres på et renset ansigt hver aften i mindst en uge og derefter vil resultatet være længere og tykker vipper – og faktisk kan serumen også bruges til brynene. Jeg har læst mig frem til at Quickmax er lavet af naturlige ingredienser og dermed ikke er farlig eksempelvis at få i øjnene eller lignende. Serumen virker ved at give næring til hud og hårsækkende  – hvilket  altså skal få dine vipper eller bryn til at vokse sig længere og tykkere.
En pakke Quickmax indeholder 5 ml serum og lige nu koster den 299 kroner – normalprisen er 399. Quickmax forhandles online her hos luxstyle.dk

Om en uge vil jeg lave et indlæg med Før/efter billeder af mine vipper – så vil I kunne se om der er kommet resultater.

Sponsoreret indlæg

12 kommentarer

 • Tanya

  Hej Johanne,

  Havde det hjulpet dig eller hvordan? Kan ikke rigtig se en del 2 herinde :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] VIDEO // QUICKMAX LASH ENHANCER | Johanne KohlmetzJeg er lige nu igang med at teste et nyt produkt – Quickmax Lash Enhancer, se ovenstående test-video. Om Quickmax: Det er en flydende serum som skal påføres på …besøge hjemmesiden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hei! Lurte på om du Quivckmax lash enhancer fungerte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også tænkt mig at købe det, det var dejligt at se dig med det først :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har længe været interesseret i dette produkt. Synes du der er sket en forandring, eller kom der evt før/efter billeder ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej
  jeg kan heller ikke finde del 2. har det virket eller ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Johanne

  Hvornår kommer del to af denne tester?
  Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Madsen

  Super fedt du lavet sådan et indlæg, har selv overvejet at købe det, men har været i tvivl om det virkelig virker. Så må jeg jo lige vente og se :) Glæder mig til at høre om det virker ;)

  Ps. elsker din blog, fortsæt med det gode arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Dejligt med en video fra dig igen! Vil glæde mig til forhåbentligt at se flere af dem nu, hvor du har læseferie! :-)
  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 400 kr lige i overkanten synes jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Som jeg har skrevet ovenover koster den 299 kroner lige nu. Man må sige at det jo ikke er billigt. Men hvis den holder hvad den lover, hvilket vi må gå ud fra. er 300 kroner for tykke lange vipper og bryn vel egentligt en meget fair handel. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Hej Johanne!
   Tak fordi du bruger tid på at lave sådan en skøn blog til os! :)
   Er der kommet en del to? Jeg synes nemlig ikke jeg kan finde den… :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STARS BY RAPUNZEL + MIG