DIP DYE EXTENSIONS HOS RAPUNZEL OF SWEDEN

♥VINDER AF OLYMPUS PEN LITE ♥

 photo IMG_0206_zps3b00a430.jpg
Jeg tror ærligttalt aldrig der har floreret så meget kærlighed rundt på instagram, som i løbet af denne konkurrences levetid – hvor var det vidunderligt at de ALLE jeres næsten 2000 kærlighedsfulde billeder. Og  det er så her at det hele nok bliver lidt pladder poetisk, men  nu er du advaret. Jeg synes da også at jeg skylder jer derude, at knytte et par ord til nogle af de uploadede billeder, da de faktisk var enormt sensitive og meget følsomme. Til alle I derude, som uploade et billede af et afgået familie medlem, vil jeg bare sende en stor og kæmpemæssig medfølelse. Jeg synes I er utroligt stærke og seje, for at forsøge at skabe positivitet ud fra noget så ømt og sørgeligt som et tab af én man elsker. Disse billeder viser med garanti hvad kærlighed er for jer, og det er smukt. Men for mig er det også meget privat at skulle udstille de billeder her på bloggen, derfor er det altså ikke et billede af en gravsten eller afdødt familiemedlem der vinder. Men derimod noget der også illustrerer menneskeligkærlighed – ikke ved udgangen af et liv, men ved starten af et nyt. Med det samme jeg så dette lille røntgenfoto af en mors ufødte barn, ramte det mig. Så det er derfor det billede jeg har udvalgt som vinderen – og jeg tror at den helt store poetiske konklusion må være, at kærlighed til liv, hvad enten det er  et der er gået på hel, eller lige begyndt – er en af de aller største.

 photo loveoninsta_zps70bd0c09.jpg

Så stor tillykke til “TULINIUS9” – som brugeren der uploadede dette billede til instagram hedder. Du har vundet et styks Olympus Pen Lite – og du må meget gerne smide mig en mail på: johannekohlmetz@hotmail.dk, så ordner vi lige forsendelse og alt det andet formalia.  Tusinde tak til jer ALLE SAMMEN fordi I deltog, jeg ville ønske jeg kunne sende hver eneste af jer et eksemplar af dette skønne kamera, som jeg selv er VIRKELIG glad for. Dét kan jeg desværre ikke, men jeg kan fortælle jer at der lige nu kører en konkurrence om selv samme kamera på Olympus Danmark’s facebookside, hvor jeg måske godt tør sige at vinderchancerne faktiske er ret gode. I kan finde konkurrencen her. Jeg laver snart en “test”-vlog med mit eget Olympus Pen Lite,  da det virkelig er suverænt at filme  lige præcis vlogs med, pga. det’s flipskærm – så stay tuned.

♥EN HEL MASSE KÆRLIGHED TILBAGE I SMASKEN PÅ JER ALLESAMMEN HERFRA♥

Sponsoreret af Olympus Danmark

6 kommentarer

 • Sarah

  Hej Johanne.

  Tusind tak for at vælge mit billede som vinder! Det er bare så vildt :)
  Jeg har sendt dig en mail, og ville bare lige sikre mig at den er nået frem til dig?

  Vh Sarah (Tulinius9)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke! Bare et spørgsmål angående giveaways…
  Kontakter du dem eller kontakter de dig? Altså firmaerne…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig den rette vinder!! Så smukt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Et billede af en gravsten er jo også mere end betegnelse for sorg end kærlighed. Selvom man stadig elsker den afdøde person.
  Men føler med jer alligevel <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  plz tjek min blog ud :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er fandme en ordenligt vinder! Stort tillykke! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIP DYE EXTENSIONS HOS RAPUNZEL OF SWEDEN