MY HOMETOWN BY THE SEA

DEN NYE DUFT // SEE BY CHLOÉ

 photo IMG_9456_zps3e0f697d.jpg photo IMG_9458_zps253a4f0a.jpg

Jeg har fået en ny duft. Som jeg knuselsker og næsten overbruger i disse dage. Efter i lang tid at have hvirvlet lidt rundt imellem forskellige dufte tror jeg faktisk jeg har fundet én som kunne holde ved.Det er nemlig den nye parfume See By Chloé, som jeg har været så heldig at modtage. Man siger jo ellers altid at det er så svært at give andre mennesker parfumer, men denne er faldet i usandsynlig god jord hos mig. Ofte synes jeg nemlig også det er svært selv at tage ud og vælge en parfume… Så vimser man rundt i duft-afleding og sprøjter kraniet så fuld af citron-blomster-parfume-boom at man får vejrtrækningsproblemer og ikke kan skelne imellem sur og sød. Så at få en skøn dejlig og frisk sommerduft ind ad døren var jo bare perfekt.

Det dér med at beskrive dufte er jo også altid lidt svært, men jeg har prøvet at google lidt og læse lidt materiale om parfumen, så I kan få nogle stikord… For det er faktisk sådan at jeg måske ikke er den eneste der er så heldig at få denne duft ind af døren i den nærmeste fremtid. Bum Bum.

See By Chloé dufter  ifølge google af: æbleblomster, sandeltræ, vanilie, jasmin, bergamotte, sommerblomster,  sensualitet, pige-smil og friske vindpust.. Hvad siger I så? Sådan vil jeg i hvert fald gerne dufte!

Duften forhandles i øjeblikket i Magasin, hvor der fåes forskellige størrelser og varianter, til forskellige priser: 50 ml parfume kr. 495.- // 75 ml parfume kr. 635,- // Deo Spray 100 ml kr. 190,- // Body lotion 150 ml kr. 195,-.

Sponsoreret indlæg.

9 kommentarer

 • Lærke

  Super fed konkurrence:-).
  Parfumen koster 495 for 50 ml.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Ørts Felletoft

  Den koster 495 kr. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Petersen

  Parfumen koster 495 kr :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie keinicke

  DKK 495.00

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Simonsen

  DKK 495,00

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Østergaard

  DKK 495,00

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Dufter den meget af vanilje? Da jeg slet ikke er til det, øv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Haha, det var så lige én ud af de maaaange forskellige ting Google mente den duftede af.
   Jeg kan ikke lide vanilje og synes overhoved egentligt heller ikke den dufter særlig meget af vanilje.
   Tror måske det skal forståes som om at alle de ovenstående elementer spiller ind i duften :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY HOMETOWN BY THE SEA