GERMANY TRAVEL #MÜNCHEN

GERMANY TRAVEL #DÜSSELDORF

 photo ourfitttt_zpse1b80939.jpg photo starbucks_zps5bd9da89.jpg

Jeg skal nok skrive nogle længere og bedre indlæg så snart vi enten kommer hjem/eller får lidt mere ro på, men jeg må nok bare erkende at rejse til en ny by hver dag, tjekke ind på et nyt hotel hver dag og finde på 5 nye interessante sights i byen hver dag – VIRKELIG tærer på min krafter. Dét kombineret med at jeg i alt siden onsdag kun har fået samlet set 6-7 timers søvn. Nu vil jeg dejse om i sengen på mit hotelværelse og få indhentet lidt af det forsømte i drømmeland

4 kommentarer

 • Nanna

  Hej Johanne!
  Nu har jeg gennemsøgt hele internettet (næsten da) for at finde ud af hvilken taske det er du har på, på det øverste billede, uden held. Så derfor tænkte jeg på om du kunne svare mig på hvilket mærke den er og hvor du har købt den? for den er vildt fed! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er den lange maxikjole fra?! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke outfits. Er især vild med outfittet med den lange kjole – den er så fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GERMANY TRAVEL #MÜNCHEN