HEY LOVE // OLYMPUS KAMERA

 photo flipskraeligrm_zps9a134147.jpg
Yesyesyesyesyessssss – jeg må i sandhed være en af de heldigste piger jeg kender, for se lige for en lækker sag der dumpede ind ad døren herhjemme for et par uger siden?!
Jeg er virkelig glad for mit nye Olympus PEN Lite E-PL5, selvom jeg har mit spejlrefleks – som jeg virkelig elsker, men som også bare er kæmpe stort og upraktisk at have med sig på rejser osv. Her er Olympus Pen kameraet bare meget mere handy og let at tage med. + det har en flipskærm og kan autofukusere (dvs. selv finde det sted linsen skal fokusere – uden at man behøver trykke på nogen knapper) – og det er simpelthen en sand velsignelse for en videoblogger som mig. Det har nemlig altid været hamrende svært at optage en video med mit andet kamera, da det 1. ikke har flipskærm og 2. ikke kan autofokusere uden at man selv skal trykke på en knap – så, så man lige mig hoppe hjælpeløst frem og tilbage både foran og bag kameraet på en gang… NO MORE! photo nofilterrr_zpse5f386a6.jpg

 photo imoslashrke_zps85e19130.jpg photo sortofhvid_zps6f3de395.jpg
Og nu hvor, Sandra og jeg er afsted på farten i tyskland er det vidunderligt ikke nødvendigvis at skulle slæbe rundt på det helt tunge grej. Men det er stadig et digital kamera og det kan godt mærkes nogle gange, eksempelvis er farverne på selve kameraets skærm lidt misvisende og ser meget lyserøde ud, men så snart de bliver sat ind i computeren er de helt i top. Og på trods af at kameraet er digitalt og ikke et spejlrefleks, kan det knipse billeder i overraskende hurtigt tempo, der er ikke noget akavet “SMIIIL…hold den.. lige to sekunder….Sådan” – ventetid, og det er virkelig virkelig dejligt.

Stay tuned, for inden længe så er jeg ikke den eneste der er den heldige indehaver af et styks Olympus PEN Lite E-PL5 – uhhh!

Sponsoreret af Olympus photo forskelligt_zps9d959608.jpg

7 kommentarer

 • Michala

  Hej Johanne.
  Tak for den fine blog!!
  Hvilket program har du brugt til at lave de kasser der??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er den egentlig mht. at kunne have fokus på en person og sløre baggrunden? Altså er den i stand til det, ligesom et spejlrefleks med linse? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hold da op hvor er det lækkert! Når konkurrencen kommer skal jeg da godt nok deltage, det er da helt sikkert!

  Hvor har du købt kameraet henne, og hvad måtte du give for det? :-)

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Schmidt

  Årh årh åååååårh!!! Håber så meget der kommer en konkurrence, for det der kamera, det vil jeg eddermamne gerne vinde!!!!! Kender alt for godt følelsen med at et spejlreflekskamera er for stort til “bare lige at tage med” eller tage med på ture og sådan…. Uuuuh det er spændene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Johanne! Ved du hvor meget dette lækre kamera koster? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *