HJEMMETRÆNING // BLOGILATES

 photo humeforksnn_zps00f5fb7a.jpg
Mange af jer spørger ind til mine træningsrutiner, i fittness – og derhjemme. Og hvordan jeg spiser, hvor meget jeg spiser, hvor længe jeg har trænet osv. osv. – derfor lavede jeg for noget tid siden en video for at besvare alle disse spørgsmål – videoen finder du her. Idag vil jeg lige komme med lidt inspiration til hjemme-workout-fronten. For nogle uger siden opdagede jeg nemlig en skøn fit-guru på youtube som har kanalen blogilates (blog-pilates). Hun er sød, hun er hård – og hun har nogle vidunderlige workout-rutiner, som jeg er begyndt at bruge her hen over sommeren, hvor jeg er i Faaborg og ikke lige kommer til mit træningscenter i Odense så ofte. Hun har lavet nogle videoer som hun kalder for “june-on-fire” hvor der indtil nu er et par videoer der virkelig fyrer op under de forskellige muskelgrupper. Personligt DØR jeg over abs og butt videoen.. på den gode måde! Så jeg håber hermed at jeg har givet lidt inspiration videre, til de af jer der gerne vil have lidt guidance til hjemme-træningen. Her kommer, abs, arms og butt-workoutvideoerne – tjek alle de andre fede videoer ud på hendes kanal blogilates.


25 kommentarer

 • Katrine

  Ser fanme godt ud! Ikke tag dig af folk der bare skulle se at lette deres røv hvis de ikke er tilfredse med sig selv. Tydeligt at du har arbejdet for det! Kan jo ikke være din skyld at folk ikke hviler i sig selv. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Hej Johanne! :) Jeg tænkte på, om du ikke ville lave et indlæg med “Den perfekte basis-garderobe”? Jeg har virkelig brug for en masse nyt basis og “must haves” i en garderobe :) Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er hun energisk. Jeg har længe haft lyst til at gå i gang med at træne de abs, og dette indlæg har inspireret mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hej smukke Johanne:)
  Dit hår er virkelig flot! Hvilke mærke i hårprodukter bruger du?
  Bruger du hår-olie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carline

  Hvor er din yoga måtte fra? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker, at man kan få så meget ud af det! Men jeg hader, at jeg altid er i kæmpe smerte, fordi det er så hårdt, imens hun bare overhovedet ikke lyder påvirket af det, haha! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Elsker hendes videoer! Især dem til mave og baller – de er så gode. Hun har også en anden youtubechannel hvor hun laver lækkert mad, hvis du ikke allerede har set den, så prøv det – det er virkelig nogle lækre retter hun kommer med :)

  Anyway, ville lige hører bikinien er fra? Den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mikkelsen

  Hun er super god! Prøv at lave “The 1000 Workout” Den er bare hård, men sindssyg god!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker hendes videoer! :o) Det er bare pisse irriterende at hun ikke ser ud til at det er hårdt, mens man selv ligger og pruster… :-b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun laver nogle helt fantastiske øvelser – jeg er helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hun er virkelig god, har trænet med hende et år nu, og man er så øm efter man har trænet med hende!
  Noget andet virkelig godt hun også laver, det er sådan nogle workouts som er printables, så man kan tage et helt program for maven, armene, benene, osv- ihvertfald en ting jeg benytter mig af når jeg er på ferie;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Hvor er dine sorte shorts fra?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej hvor sjovt jeg træner til hende hver dag! Hun er FANTASTISK! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Johanne!
  Din krop er virkelig flot!
  Må vi se før/efter billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Godt er jeg kun 12 år, men lækker må ens krop da godt være her til sommer. Tusind tak for indlægget. Jeg har længe lidt efter nogle træningsøvelser, som jeg kunne lave hjemme, og de ser gode (dog lidt hårde) ud, men jeg er en målrettet tøs, så mon ikke det går. Igen, tak for indlægget! :-)
  Btw. er du super smuk, Johanne!

  Knus,
  Natasja. ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Özlemce Kader

  Yup! Hun er for vild. Jeg er pt. i gang med “Befit in 90”. Det er virkelig en killer. På “Befit” youtube kanalen har de forskellige videoer med forskellige træningsprogrammer til alle og enhver. Jeg anbefaler 100%, at du går ind og tjekker den kanal ud, Johanne. Bonus: der er lækre mænd at kigge på mens man træner, haha ;-)
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Hvor er bikinien fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hun er virkelig fantastisk. Har trænet til hende i ca. et halvt år, da jeg ikke er så meget for det der “gå i fitness”, og det har virkelig hjulpet. Er pt. i gang med hendes juneonfire-kalender, så ja jeg kan hvert fald klart anbefale hende :-)
  Men gud hvor er det hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   It’s burning.. Virkelig – man er on fire. Men jeg elsker det! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker hende, bruger hende tit – men pisse irerterende er hun også! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Man både elsker og hader hende.. :o) høhø

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Hanna

  Hun er hermed min ynglings fit -guru ;-) Mange tak for indlægget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor sjovt. Jeg træner også en gang imellem til de videoer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er hårdt, right? – Men jeg er vild med hendes videoer.. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAVEL VLOG // DAG 1. BERLIN