CARE TO SHARE A COKE?

LOAFER LOVE // NELLY SALE

 photo IMG_1170_zps46d7d29d.jpg photo IMG_1168_zps4fc49001.jpg
Jeg var på posthuset idag, for at hente en pakke som jeg har været ved at dø af længsel efter. Faldt nemlig over disse vidunderlige loafers på Nelly.com’s udsalg for i sidste uge engang – prisen er uhørt billig, de koster nemlig ikke mere end 150 effing kroner (!!!) Så jeg bestilte dem med det samme – og så kom jeg også til at bestille endnu en sød soft-bra i de fineste blonder, indlæg med denne kommer op snarest muligt. De fine loafers kan også fåes i blå – her, eller den sorte som jeg har bestilt her. De er perfekte til stort set alt i min garderobe, men fungerer især fantastisk til meget nedtonet tøj, som en grå tee og jeans, eller et par shorts og en skjorte. De giver lige den der wauw-effekt til et outfit med den der store guld detalje, i hvert fald hvis du spørger mig.

Dette indlæg indeholder affiliate links

6 kommentarer

 • tjek min blog, er helt ny blogger.
  Det ville være en stor hjælp:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej Johanne
  Jeg har lige set din video med shopping-haul, og jeg ville lige høre hvad det er for nogle “klemmer” eller sådan noget du har hængende over dit bord? Det ser nemlig helt vildt fint ud, og jeg mangler inspiration! :-)

  Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hej Johanne! Jeg elsker din billedkvalitet og synes der er en helt bestemt effekt over mange af dine billeder, hvad for et redigeringsprogram bruger du til dine instagram billeder? Og hvad bruger du til når du tager almindelige billeder med dit rigtige kamera?

  Kh Cecilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Johanne! På nelly skriver de i anmeldelserne at de er utrolig ubehagelige at have på… er det også dit indtryk? Har nemlig overvejet disse mindst 100 gange:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Emilie. Jeg synes ikke de er ubehagelige at have på. De er selvfølgelig ikke samme kvalitet som et par fodformede lædersko til 1200kr. Men med prisen i mente, synes jeg de er helt udemærkede :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CARE TO SHARE A COKE?