PHOTOBOMB // GERMANYTRAVEL

TRAVEL VLOG // DAG 1. BERLIN

4 kommentarer

 • Så fin video, elsker det med ham tjeneren og YOLO!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Nøj, hvor snakker du bare flot… okay det lød mærkeligt. Men du er virkelig dygtig til at formulere dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Svendsen

  Hvad hedder intro-sangen i din video ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Johanne!
  Jeg har fulgt dig her på bloggen, facebook og youtube i næsten et år (har selvfølgelig set alle dine videoer på youtube). Anyways nu synes jeg bare du skulle høre, hvor fucking nice jeg synes du er.
  Jeg er helt vild med din blog, dine videoer og bare med dig! Du har en vildt fed personlighed og en dejlig stemme som man gerne vil lytte til, du formulerer dig sindsygt godt og har pisse fed stil. Bum. Du er super inspirerende og dejlig afslappet. Gode holdninger, god humor – og du er en af grundende til at jeg startede min egen blog. Du er bare danmarks bedste blogger!
  From the heart.
  Knus fra Rebekka Lausen ((o:

  PS (uuhh elsker når der kommer ps’er)
  Jeg har sgu lige et spørgsmål. Er der kommet en anmeldelse af Quickmax eyelash-længere-på-7-dage-fidus? Jeg har nemlig ventet på anmeldelsen og kigget efter den – er den bare gået forbi min næse eller har du ikke anmeldt den endnu? :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHOTOBOMB // GERMANYTRAVEL