BACK TO HOME // BACK TO WORK

APPESIZE // GO NUTS

 photo appesize_zpsbab5b1b5.jpg

Inden jeg tog på ferie i Kroatien modtog jeg min første Mealbox (sending af sunde måltider/snacks) fra firmaet Appesize – noget jeg virkelig satte pris på, når jeg sad og ventede i flyver/lufthavn/bus/tog, hvor man ellers nemt kunne ty til usundt fastfood for at få den lille sult stillet – appesize hjalp mig heldigvis til at holde en sundere linje end jeg normalvis ville have gjort. Til de af jer der ikke kender til Appesize vil jeg lige forklare nærmere om konceptet. Appesize skriver i flyeren der følger med den enorme kasse af snacks: Go Nuts! Guide til dig, der gerne vil leve sundere – back to basis food, ready to eat. Og hertil følger også en guide der fortæller om hvordan man skal bruge måltiderne i en Mealbox, ja faktisk er det sådan at der i en Mealbox er måltider til 6 dage om ugen – aftensmaden står frit for, men ellers kan alle snacksne i boxen faktisk holde dig eneret igennem dagen. Appesizes egen måltids-guide: Morgen: tilbered og nyd 1 portion gröd. Formiddag: spis og drik coconyt&friends + cocowell. Middag: spis en pose 100% nuts. Eftermiddag: sæt tænderne i en nut’n’roll. Og aftensmaden er som tidligere skrevet op til den enkelte. Jeg har endnu ikke haft en hel dag hvor jeg kun har benyttet måltiderne fra appesize, men jeg har brugt dem som “sult-stoppere” i stedet for at snaske i et eller andet ulækkert. Men de næste to-tre dage vil jeg prøve KUN at benytte mig at deres måltider og så noget enkelt og sundt til aftensmad – indlæg herom følger. Alle fødevarer i boxen er iøvrigt 100% naturlige og ikke tilsat noget som helst uhumsk-stads. Ingen ekstra sukker, fedt, salt eller andet = et hundrede procent naturligt. Hvilket er virkelig rart at vide når man stopper det i munden. En Mealbox koster 299kroner og bliver leveret lige til døren, det er helt klart noget som jeg vil benytte mig af når jeg starter i skole/fitness igen om et par uger, hvor hverdagen for alvor begynder at sætte ind. Appesize kan købes lige her

Sponsoreret af Appesize

2 kommentarer

 • Marie

  Synes at du efterhånden kun laver sponsorerede indlæg, hvilket jeg synes er ærgerligt da jeg ikke føler jeg høre din ærlige mening om tingene.. Øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Marie.
   De foregånde hvad 4-5 indlæg har ikke været spons. Så det er nu først og fremmest ikke sandt. Og fordi der står “sponsoreret indlæg” i bunden, betyder det jo ikke at det er fuld af løgn? Jeg for ikke penge for at fyre en lang falsk smøre af om et produkt. Jeg har fuldkommen fri tøjler til at mene og skrive præcis hvad jeg vil. Så det er nu min helt ærlige mening du hører :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO HOME // BACK TO WORK