Den nye lampe

BAG OM “ÅRETS BRILLELOOK” FOTOSHOOT


Som jeg flere gange før har nævnt på bloggen her, er jeg i år med i en såkaldt “bloggerchallenge” som Louis Nielsen har stillet jeg selv og 10 andre smukke (DYGTIGE!) bloggere – i sammenhæng med deres “årets brillelook”-konkurrence. En konkurrence hvor almindelige (brillebærende)  danskere har kunne indsende billeder af sig selv og efter både stemmer på facebook og dommere er de 4 finalister nu endelig blevet fundet. De er med i konkurrencen om at vinde rejse og fotoshoot til bla. london, New York og Tanzania. Jeg selv – og de 10 andre bloggere har også en gullerod for enden, for vi kan nemlig også vinde en rejse til London. Vi er blevet stillet forskellige udfordringer gennem de seneste måneder, bl.a.  var vi på roskilde festival og spotte solbriller. Denne gang var udfordringen at komme med backstage til deres fotoshoot af de fire finalister, og lave en præsentation/interview-whatever der omhandlede de fire. Derfor har jeg lavet denne lille backstage-video om finalisterne, for ligesom at give jer en introduktion til dem. Når kalenderen siger 09. August afholder Louis Nielsen et stort modeshow i samarbejde med Reg/Green, hvor de fire finalister skal gå catwalk og hvor både vinderen af Årets Brillelook 2013 – OG vinderen af BloggerChallengen bliver kåret. Jeg er utroligt spændt på at se udfaldet både af bloggerchallengen, men også Årets Brillelook 2013, for efter en hel dag sammen med de 4 (alle sammen meget herlige) finalister, er jeg glad for at det ikke er mig der sidder i juryen og skal bedømme. Hvad siger I, har I en favorit? – Hvis I har nogle tanker om hvem I synes er mest egnede til at vinde titlen som Årets Brillelook 2013, ville jeg elske det hvis I gad dele dem med mig – og hinanden, i en kommentar herunder.

#LeGrandeFinale

Dette indlæg er sponsoreret af Louis Nielsen, Årets Brillelook 2013

6 kommentarer

 • Elsker din blog! Den er simpelthen så inspirerende. Håber at du vil prøve at kigge på min blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvad hedder sangen du har brugt i videoen Johanne? Jeg er helt vild med den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart ham den mørke fyr – brillerne er som skabt til ham, han ser perfekt ud med dem på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chiara Azzarito Mouritzen

  Johanne jeg syntes, at du skal vægle enten Helene eller Ethan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Den først præsenterede Helena (eller Helene) er min favorit blandt de 4 tilbageværende :) Hun er smilende, naturlig, smuk og så virker hun sød og helt nede på jorden agtig (10 sek. tale siger meget…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Johanne ville lige høre om det er til modeugen/inde på Amager der bliver fået modeshow. Nu når man skal der ind den 9 kunne det jo være rigtig fedt at se

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nye lampe