DIY NECKLACE - WRAP IT

Den nye lampe

 photo myroome_zps91ac87f3.jpg
Jeg har længe ville rykke rundt i mit soveværelse, men har ikke rigtigt haft tiden til det før nu. Desuden har jeg ikke kunne finde nogen fed sengelampe før igår, hvor jeg tog et smut forbi en af genbrugsbutikkerne i Faaborg. Det er vel egentligt bare noget gammelt ragelse – men synes faktisk det ser rigtigt fint ud til mit ellers meget hvide soveværelse med lidt farve. Overvejer faktisk også at male selve lampe-stavilet (hvad faen’ kaldes sådan noget??) mintfarvet eller pastellilla, eller måske endda male forskellige mønstre på – for ligesom at overføre det lidt grafiske look fra puderne (som iøvrigt bare er fra Søstrene Grene) videre til lampen. Har endnu ikke besluttet mig. Nå, men mange af jer har efterspurgt en room-tour-video – og det skal i nok snart få. Men har det bare sådan, at jeg ikke gider vise min privatosfærde frem før jeg selv er HELT tilfreds med den.

6 kommentarer

 • Laura

  Hej :-) Super fed lampe.. Har en magen til jeg sælger, måske nogle af jer følgere kunne være interesserede? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kan vi evt. få mulighed for at se nogle billeder af dit værelse/hjem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Har du et forslag til en lignende lampe? Står nemlig og mangler sådan en standerlampe i den stil, og synes bare den er super fed! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne, synes det ville være “synd” at male stangen (selvfølgelig bestemmer du selv!!!!) – for det ser rigtig fint ud, at lampen er gammeldags og rustik, mens sengen(puderne) ser mere moderne ud, rigtig lækkert sammenspil :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin – kunne godt forestille mig at det så godt ud med en pastel farve på selve stellet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra R. Jensen

  Sikke et hyggeligt værelse du har! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY NECKLACE - WRAP IT