KØB ET PAR OG FÅ ET PAR GRATIS

DIY NECKLACE – WRAP IT

 photo DIY_zps5ddaa864.jpg
Jeg sad igår og fiflede med lidt broderigarn og nogle gamle smykker efter at være blevet mega inspireret af alle de fede statement halskæder og armbånd man ser overalt – bla. Zara. De har de fineste halskæder i flere lag, med forskellige snoede dele i smukke farver. Men man kan faktisk lave det helt vildt nemt selv. Jeg har bare prøvet med en gammel halskæde jeg havde liggende, for at gøre det endnu nemmere. Men her en af dagene tror jeg at jeg kaster mig ud i HELT selv at konstruere en halskæde, jeg tænker – ledninger som bliver wrappet ind i garn i forskellige farver og lag… Stay tuned. Nå men for lige at sørge for i er med på metoden, vil jeg lige guide jer igennem ovenstående:

1. Forskellige farver brodergarn, tyndt bomuldsgarn.
2. Bind garnet fast om dit armbånd, halskæde -whatever og begyndt så at sno med stram hånd så længe du ønsker din farve. Herefter binder du bare en ny farve fast i enden af den første farve gran og skjuler knuden ved at kører den nye farve garn over knuden.
3. Sådan fortsætter du bare…
4. Og vupti – et styks gammel kedelig halskæde har fået nyt liv og nye farver.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØB ET PAR OG FÅ ET PAR GRATIS