BAG OM "ÅRETS BRILLELOOK" FOTOSHOOT

NYE LOKKER, NYE FARVER

 photo IMG_1943_zpsa60cdcf7.jpg photo IMG_1902_zps245c6493.jpg photo IMG_1950_zps2b555080.jpg
Yes, juhu, jubiii – ENDELIG er det tid til at jeg får frisket mit hår og mine extensions op. Jeg har i ca. tre måneder (lige siden jeg sidst fik farvet hår også) haft de samme extensions i, og jeg har udgroninger og akaut brug for at mit hår får en overhaling. Så imorgen skal jeg til frisøren og have farvet forskellige mørkeblonde striber i, til at spæde op med alt det lyse der i forvejen er i. Derfor har jeg også bestilt en gang blandede farver extensions – selvfølgelig fra rapunzelofsweden.dk
– lige nu er nailhair-extensionsne som jeg bruger faktisk på udsalg til 166 kroner pr pakke – TEMMELIG EFFING BILLIGT, hvis du spørger mig. Metoden jeg normalt har brugt når jeg får fat extensions på er microringe – små jernringe med gummi i midten som man klemmer om extensionen og sit eget hår. Desværre synes jeg at det har været lidt et problem når jeg satte mit hår op – for så tittede de små ringe frem. Derfor skal jeg imorgen når jeg har fået farvet striber, have sat extensions på ved hjælp af hotfusion-metoden. Hvor man smelter den smule kreatin der sidder i spidsen af hver extensions og blander det sammen med sit eget hår på den måde. Skal nok lave et indlæg med det færdige resultat og poste på instagram undervejs ;o) Jeg er selv SÅÅÅ spændt på at se hvordan det bliver med lidt mere mørkt i lokkerne, og ikke mindst hvor ondt det kommer til at gøre i pengepungen. For faen’ hvor er det krydret at gå til frisør, men jeg må jo indrømme at dét at farve striber er blevet min overmand hvad angår gør-det-selv.
De farver som jeg har bestilt er følgende:
To af denne
#18 Dark Blond Nail Hair/Hot Fusion 50 cm
To af denne: #P18/60 Scandinavian Blond Nail Hair/Hot Fusion 50 cm
Og en enkelt pakke af denne: #613 ÆGTE EUROPÆISK HÅR – NAIL HAIR EXTENSIONS 50 CM

Dette indlæg er sponsoreret Rapunzel Of Sweden, da jeg er dansk ambassadør for dem.

9 kommentarer

 • Astrid

  Hvor er de nailhair-extensions på tilbud henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   De links der er i bunden af indlægget er nailhair-extensionsne som er på tilbud. Dog til 208 kroner og ikke 166 som jeg havde skrevet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fine farver – er spændt på at se resultatet!

  Forresten – kan se nogle enormt smukke puder på sengen bag dig og er mega nysgerrig på hvor de er fra??? Har du mulighed for at skrive hvor de er fra og evt. hvad du har måttet slippe for dem? På forhånd stor tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Janni.

   Ja – jeg er også rigtig spændt på at se det færdige resultat imorgen!
   Puderne er såmænd bare fra Søstrene Grene, tror at de kostede lige omkring 100-120 kroner, for både betræk og pude :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Johanne
  Syntes også du er rigtig fin med dit normale hår – det sidder super flot med det der lidt ”messy” look .
  Håber at du på et tidspunkt prøver en tid uden extensions også :-)
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Nanna.
   Ja, det er faktisk også ganske dejligt ikke at have extensions i – og jeg tror muligvis også at jeg om et par måneder lige tager en tid uden extensions. Men for nu er jeg altså bare tosset med de lange lokker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine agerlin

  Super fine billeder! tager du dem selv med selvudløser og stativ eller er det en anden der tager dem?:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jep. Jeg kører selvudløser og stativ. Har ikke engang end fjernbetjening til mit kamera (desværre) – og heller ingen fotograf-venner. Så det er på egen hånd :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • trine agerlin

   Okay, mange tak! og det klarer du sgu meget godt!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAG OM "ÅRETS BRILLELOOK" FOTOSHOOT