et par bikinier

NYT FRA ALDO SHOES

 photo IMG_1393_zps27e0a1c4.jpg photo IMG_1395_zps28f5289a.jpg photo IMG_1396_zpsd396d267.jpg photo IMG_1402_zps28e8cd06.jpg photo IMG_1399_zps5c70d053.jpg

Jeg vandt jo tilbage i efteråret 2012 Årets Læserpris ved Modeblogprisen 2012 – takket være alle jeres vidunderlige stemmer. Blandt andet betød det at jeg fik en pengepræmie på 15.000 kroner, nogle skønne smykker fra Pilgrim OG et HELT ÅRS FORBRUG AF SKO fra aldoshoes! Det betyder ét par sko for hver måned hele dette år.. Det er så fantastisk – så tusinde tusinde tak for det! De ovenstående sko er fuldkommen fantastiske hvis du spørger mig – især de hvide sandaler. Så dem på nettet og måtte bare eje dem. Tror jeg styler dem med et fint outfit en af aftenerne i Kroatien – og så skal jeg selvfølgelig nok tage et par billeder som jeg kan vise jer når jeg kommer hjem.

5 kommentarer

 • Erica

  Hey Johanne;)

  Hvad var prisen på sandalerne på nederste billede? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle lækre sko du har anskaffet dig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla R

  mega lækre sko! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandalerne er især smukke – og meget anvendelige! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zara

  Hej Johanne.
  Jeg har selv prøvet de sandaler som du har købt, men min fod gik lidt over kantet. Bare for lige at sammenligne ville høre om hvordan de sidder på dig (om din fod evt. går ud over kantet og om det er et problem)?
  Håber på en svar fra en af dine faste læsere ;)
  Ha en god dag
  Knus Zara<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

et par bikinier