NYE LOKKER, NYE FARVER

OM MIN APPESIZE-DIÆT

I denne video anmelder jeg Appesize.dk’s mealbox og snakker om hvordan det var (næsten) kun at leve af nødder, bær og kokus-vand i 3 dage. Hvis du selv vil forsøge dig med en appesize-kur, eller bare har lyst til at få en sending lækre nemme snacks ind ad døren kan de  købes lige her.

Sponsoreret af appesize.dk

7 kommentarer

 • Hvor er dine puder fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ved du om der er mulighed for at finde produkterne andre steder end på deres webside… de modtager kun betaling via dankort… og jeg hverken kender eller er selv ejer af sådan et :-(
  Jeg vil ellers virkelig gerne prøve det af.. det lyder super lækkert !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  hej Johanne:)
  jeg ved godt, at det ikke lige har noget med det produkt og gøre, men jeg tænkte på om du burger noget til dit hår, så det får mere fylde? for det ser super flot ud, og jeg leder efter noget som giver det lidt fylde…håber du vil hjælpe, og tak på forhånd:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Super god video Johanne :))

  Men ærlig talt var man så ik’ ret så sulten?? Eller er det bare mig der synes det ser ud af lidt (mad)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Ida.
   Mange tak – og jo, som jeg også siger så er det ikke en kur jeg vil køre til fulde, men jeg vil supplere min normale kost med de sunde snacks. Men igen, så er det der med sult noget man kan lære at kontrollere, i hvert fald hvis man ønsker at tabe sig :-)
   Kører man den fulde appesize-kur er der er alle de vitaminer og proteiner og den mængde energi man har brug for + det aftenmåltidet giver. Men så heller ikke mere! :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Du er simpelthen så veltalende, Johanne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE LOKKER, NYE FARVER