trøste shopping - i det mindste feder det ikke

PÅ UDSALG UDEN PUSH-UP

sweet lingeri

1.Top: Issue 1.3 Inmates, DKK 95 her // 2. Top: Issue 1.3 Inmates, DKK 90 her // 3. Top: Wonderland, DKK 85 her // 4. Top: Wonderland, DKK 75 her // 5. Top: Issue 1.3 Inmates, DKK 75 her

Ja, store bryster og dyb kavalergang er jo nice nok osv. men lets face it: push-up og bøjler i bh’er er jo verdens mest ubehagelige ting. Helt seriøst, det første jeg gør når jeg efter en lang dag tumler ind på mit værelse er at flå bh’en af. Eller det var det i hvert fald før jeg begyndte at bruge soft-bras. De er så lækre at have på og ser bare virkeligt virkeligt fine og elegante ud, frem for en ordentlig gang pink push-up, der i mit hoved bare kan være lidt vulgært. Men fair, er man træt af ikke at have store bryster – så kan jeg jo godt forstå at man gerne vil have lidt ekstra fylde. Jeg tror bare jeg er kommet til den konklusion at bryster ikke “tæller” så meget igen – det er mere helheden. Og så synes jeg iøvrigt at små (red. naturlige?!) bryster i en sød blonde soft-bra ser meget federe ud under en hvid t-shirt end en almindelig bøjle-bh med masser af indlæg. ANYWAYS – så elsker jeg nelly.com for at sælge super billige og finde soft-bras, som passer super godt. Selv har jeg blandt andre nr. 1 (både over og underdel er så fine!). Tjek Nelly.com’s undertøjs udsalg her – hvis du er på udkig efter en fin soft-bra eller bare et sødt billigt sæt undertøj.
Hvad siger I, er I nede med soft-bras, eller holder i stadig på den sædvanelige boob-jail-push-up? :o)

Dette indlæg indeholder affiliate links

23 kommentarer

 • Alberte

  Sort bras er super dejlige. Har også selv et par stykker. Jeg kan dg bedst lide almindelige bh’er, uden push-up, da jeg synes det er en mærkelig måde at vise noget frem man ikke har. Jeg har selv forholdsvis små bryster, og ser det ikke som et problem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg må erklære mig helt enig i, at soft-bras ser utroligt fine ud og personligt misunder jeg de, som kan bruge dem. Men ærligt talt blev jeg lidt stødt og forarget over din måde at omtale større bryster. Jeg ligger selv inde med et forholdsvis stort brystparti, som er mindst lige så naturlige som dine egne. Alle store brystet er ikke silicone eller push-up. En anden ting – nu arbejder jeg tilfældigvis i undertøjsbutik og jeg ved hvor forskelligt det er fra bryst til bryst, hvilken type bh, som passer og sidder bedst. Jeg selv bruger faktisk push-up selvom jeg har store bryster i forvejen – men hvis jeg vil have støtte, så er jeg nødt til at bruge det. Det er yderst individuelt, og derfor kan man ikke vide sig klog på andres bryster eller årsagen til deres valg af bh.
  Når det er sagt, så håber jeg du nyder at bruge soft-bra, jeg misunder det i hvert fald ;-) og nu må du ikke misforstå mit budskab, men jeg synes bare din tone var lidt overlegen. Ha’ en god dag. :-) A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria-Maria

  Bare fordi det er en bøjle BH betyder det jo ikke at der er push up i?
  Altså f.eks. ville jeg se ud som en gammel dame hvis jeg ikke brugte bøjle BH. (:

  Du kan altså også have naturligt store bryster. Vi er nogle som er heldig at have det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise albert

  Jeg er 15 og er på ingen måde nede med softbras, mest fordi jeg ikke bryder mig om at være en nipple-shower. + Nu ejer jeg nogle fine bryster med en dejlig stor str. Uden at være FOR stor, men stadig for stor til softbras, det ser helt hjernedødt ud med mig i dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvilket program er det du bruger til billederne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hej Johanne har du et godt forslag til en bh hvis man næsten ikke har nogen (virkelig overhoved ikke nogen)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hihi, nu er det noget overdrevet at generalisere bøjle-bh’er til at være push-up, but I get your point! Dog synes jeg ikke det er et fængsel, men det er måske fordi jeg ikke kan undvære en bøjle-bh..

  Nu er vi ikke alle så heldige(ja, jeg synes ikke store bryster er fede), at have små bryster der kan nøjes med de søde og lidt frække soft-bras.. Men nyd dem og jeres bryster, vi er nogle der misunder jer! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg foretrækker klart de dejlige soft bras frem for en super push up!

  1000 virtuelle kroner til den, der gætter, hvilken blogger der ikke er enig, hihih.
  Hint: hun elsker push-up, har dem ofte på, og elsker at vise sin krop frem. Er det for nemt? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hmmm, mon ikke det er Sandra Willer? Hit med mine 1000kr :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg vil også gætte på Sandra. Men på den anden side, hvis jeg havde en krop som Sandra, ville jeg også vise den frem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • leia

   Ikke cool, piger. Man skal have lov til at vise sin krop frem, præcis som man har lyst til, uden andre skal kommenterer på det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Var bestemt ikke min mening at fornærme Sandra, da hun faktisk også er en af mine ynglings bloggere. Sagde faktisk også at hun havde en flot krop.:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg synes, der er noget utroligt feminint over soft bras. Det er både uskyldigt og frækt på samme tid.
  Det ser rigtig flot ud, hvis man styler det rigtigt.

  Og jeg er enig med dig, Johanne. Jeg foretrækker også små/naturlige bryster i en sød blonde soft bra end en kæmpe push-up bh :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kan man godt købe dem andre steder end på nettet, men stadig til en okay pris? Og derinde står der ikke skål-størrelse men x-small, small osv. ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

   Monki og Zara :-) tror også man kan få dem i nogle undertøjsbutikker, men har i hvertfald set dem i Monki og Zara ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvad angår push-up, så har jeg det vel med det som med så meget andet – brug det, hvis du har brug for det! Er man i forvejen størrelse Linse (mindre kan selvfølgelig også gøre det) så er den helt store indlæg-fest jo overhovedet ikke nødvendig, men det kan da være rart med noget til at holde formen (og for nogen holde oppe, haha).
  Og ligesom dig tæller helheden også en del for mig. Der skal være harmoni i tingene.
  Selv kan jeg virkelig ikke se det forfærdelige i bøjle-bh’er. Jeg synes rent faktisk det er mere ubehageligt at være bh-løs end at have en med bøjle på. Jeg kan ikke se det forfærdelige i det, og er aldrig generet af det. Heldigvis! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Nielsen

  De ser da super fine og behagelige ud, men jeg holder nok stadig fast på almindelig BH’er. Efter at jeg fik hjælp til at finde den helt perfekte størrelse til mig, synes jeg overhovedet ikke, at det er det samme helvede at have BH på, som det var engang. Og desuden, kan man jo godt få almindelige BH’er uden, at der behøver at være kæmpe push-up indlæg i. Så jeg vil bare lige sige, til jer der synes, at det at have BH på er det værste der findes, så prøv at få hjælp til at finde den rigtige størrelse i en undertøjsbutik – det gør underværker :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Nr. 4 ser bare så lækkert og sommerligt ud!
  Ind imellem bruger jeg “softbras”, men jeg må bare indse, at mine boobies er liidt for store til dén slags! Men de er bare SÅ mange gange behageligere end normale bh’er.. haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Såååå fine! Må eje! :)
  Hvordan syntes du de er i størrelsen? Skal man bare vælge den størrelse man plejer at bruge i alm. bøjle bh’er, eller hvordan?

  Har udviklet et undertøjs crush på nr. 1 og 3, og vil gerne vælge rigtig første gang, selvom at det til den pris ikke ville være verdens undergang hvis den var for stor/lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Malene. Jeg er samme størrelse i softbras som ellers :)
   Håber det kunne hjælpe dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Men kan de her bh’er holde brysterne på plads, så man ikke ligner/ føler sig som en på 80, når man har store bryster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

   Man skal have støtte til sine bryster, når de begynder at være over en C-skål, da de ellers bare på længere sigt kommer til at hænge. Så en softbra er kun til mindre bryster, og nej, de kan ikke holde/støtte nok. Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Emilie

  Orh hvor ville jeg dog ønske at jeg have små bryster, så jeg kunne bruge de fine BH’er

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

trøste shopping - i det mindste feder det ikke