PÅ UDSALG UDEN PUSH-UP

PACKING FOR CROATIA // THOUGHTS ON GOING OFFLINE

 photo IMG_1365_zpsed58b55c.jpg
 photo IMG_1369_zpsc10f449a.jpg
 photo IMG_1370_zps838d37b5.jpg
Et lille udpluk af noget af min ferie læsning. Jeg har besluttet mig for at lære en masse om neuromarketing her til sommer, og kan helt klart anbefale “brandwashed” hvis man interesserer sig lidt for neuromarketing eller generelt bare  vil vide hvordan firmaer bruger alle mulige midler til at “brandwashe” os.

I nat/imorgen-meget-meget-tidlig tager Anna og jeg afsted til Kroatien. Jeg glæder mig sindsygt meget til at komme ned til den fantastisk smukke ø Mljet (hvor vi også boede sidste år) Og til hver eneste dag at ligge og slikke sol, læse bøger, drikke ice coffe, ryge cigaretter, bade, skrive tanker ned og bare nyde den fuldkommen uforstyrrede tilværelse på den lille, næsten ødede ø. Selvom jeg elsker bloggen, alle jer der følger med og interaktionen os imellem, bliver det virkelig rart at komme væk og RIGTIGT holde ferie. For selvom jeg ikke har været i skole i de sidste 2 måneder ( kun eksaminer osv.) så har jeg bare ikke følt at jeg holdt fri  for alvor eller havde ferie. For bloggen er, selvklart min hobby og min store passion – men den er altså også et arbejde. Og det er ikke et arbejde hvor man når klokken er 16:00 tager hjem og holder fri – nej, det er on-going og kører derud af 24 timer i døgnet – ALLE dage – året rundt. Og det er SÅ fedt, men det er også en lille-bitte-mini-smule hårdt. Så jeg glæder mig til at gå offline de næste 10 dage (09-19 juli) Forhåbentligt filmer jeg lidt vlogs til jer fra Kroatien, men jeg vil ikke love jer noget. For denne ferie handler for mig først og fremmest om, at være tilstede sammen med Anna og hendes familie, få fuldkommen ro på – og ikke tænke hverdags-tanker = blogging.. Men I skal nok ikke fór være bekymrede, for jeg tvivler stærk på at jeg kan lade være med at tage en masse billeder og filme dernede – der er simpelthen for smukt til at lade være. Måske når jeg at planlægge et par enkelte indlæg som kan komme op på bloggen i dagene jeg er væk, så der ikke er fuldkommen stilstand – hvis ikke, så ses vi igen d. 19 juli, indtil da så kan I lige lytte til nogle af mine favorit sommer-feeling’s sange for tiden.

7 kommentarer

 • de, der kom op med en kreativ mde at fremme hende website.sex slger .billede getty images via daylife kina , verdens nststrste konomi , forventer alvorlige magt mangel p op
  [MOVE – http://www.freerunudsalgsko.com – Nike Free udsalg[/MOVE –
  der morgan. selvom det ikke er et drligt afkast for noget, som vi opfatter som havende meget lille risiko , vi tror, der er mere opportunt investeringer i vores sektorer ssom
  [MOVE – http://www.niketilbuddanmark.com – Nike Free løbesko[/MOVE –
  meansgold holdingsof hedgefonde eller velhavende investorswill behandles asthe equivalentof egne obligationer eller andre vrdipapirer , der kan bruges som lftestang for andre in
  http://www.freerunudsalgsko.com – Nike Free Danmark
  ng etf amex: . xmewhich handler op omkring % p dagen onsdag . . se , hvad andre etf’er indeholder aa raquo se hvad andre lagrene er xme raquoden frste handelsdag i ugen bner me
  http://www.niketilbuddanmark.com/andre-sko-herre-reebok-c-43_46.html – Herre Reebok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej alle Johanne Kohlmetz fans!

  Den nye flotte halskæde som ses på billedet ovenover Johanne har købt, sådan én magen til, har jeg til salg inde på min Trendsales profil!

  Så hvis I er interesseret ;-)

  http://www.trendsales.dk/listings/hm-halskaede/33230643?forum=168&road=my_items

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Madsen

  Hej Johanne.
  Jeg tænkte på om du ikke kunne kommer med nogle idéer, ligesom “brandwashed”. Jeg skal til at gå i 2.g, og jeg kan godt lide at læse, så har du nogle idéer, eller læst nogle gode bøger du kunne foreslå? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natazja

  Er Anna fra Kroatien? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla mondrup

  Det lyder som en god idé med at holde helt fri, selvom vi selvfølgelig kommer til at savne din dejlige blogging! ;-)

  camillamondrup.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er bikinien fra? Den er vildt lækker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • O.

  Hvor lækkert!!
  Alle skal jo have lov til at holde helt fri fra alting engang imellem!
  God tur – og nyd det fuldt ud!
  Glæder mig til at se billeder derfra! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ UDSALG UDEN PUSH-UP