LOAFER LOVE // NELLY SALE

VIND 6000 KRONER TIL GOTTOHAVEIT.DK

 photo 728x470-gottohaveit_zps7a6f0fc2.jpg

Så er det vist tid, til verdens nemmeste konkurrence: tilmeld dig Gottohaveit’s nyhedsbrev, samt svar rigtigt på spørgsmålet “hvad kaldes en højhælet sko” og vær med i konkurrencen om et gavekort på hele 6000 kroner, til at shoppe lækkerier for.  Nogle af jer har klaget lidt over at mange konkurrencer her på bloggen på det seneste har foregået på instagram eller været for krævende, så jeg håber at disse deltagerkrav ikke er til at klage over! Svar og tilmeld dig nyhedsbrevet her – eller ved at klikke på ovenstående billede. Jeg har selv i sammenhæng med dette indlæg siddet og tjekket gottohaveit.dk igennem, og de har virkelig nogle lækre varer – og jeg har samlet nogle af mine favoritter, og varer som jeg ville shoppe hvis jeg blev den heldige vinder af de 6000 kroner.

 photo gottohaveot_zps5a9d99dc.jpg

Sponsoreret af Gottohaveit.dk

91 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOAFER LOVE // NELLY SALE