FASHIONWEEK AW13 // BEHIND THE SCENES

ÅRETS BRILLELOOK & BLOGGERCHALLENGE 2013

 photo louisss_zpsed114cb6.jpg
Årets brillelook 2013 og vinderen af Årets blogger-challenge blev fundet under modeugen, til et skønt event holdt på tolboden, arrangeret af selvfølgelig Louis Nielsen – og bl.a. vores allesammens BloggersDelight. Jeg havde været oppe klokken 06 og faret rundt hele dagen til modemesser i københavn og lavet interviews sammen med blandt andre Sandra Willer (mere om det snart) – så var en smule, for ikke at sige meget træt, da vi endelig ved 21:30’tiden landede til finalen. Der var lækre goodiebags og noget der eddermame’ må kaldes frontseats under showet (se midterste billede, ovenfor) – i hvert fald for mit vedkommende, følte faktisk at jeg sad midt på scenen. Nå, men som i kan læse i ovenstående collage blev det søde søde Marie, fra NEMESIS,BABE – som løb af med sejren i dette års bloggerchallenge – som jeg jo også deltog i, hvor jeg bl.a. spottede solbriller på Roskilde og var med backstage, til fotoshoot med de fire finalister i konkurrencen om Årets Brillelook. Ingen sure miner, though – Marie er simpelthen så sød og dygtig, da hun kom op til mikrofonen forklarede hun hvordan hun igennem hele challengen havde kørt et “type-tema” med hvilke typer de forskellige brillebærere var osv. og helt betuttet siger hun så “Og altså, jeg er jo ikke typen der vinder?!” – den bedste takketale jeg har hørt længe. Vinderen af Årets brillelook 2013 blev den flotte Ehsan, fra Fredericia, der med sin, selvtillid, drengede-charme (trods en alder af 30 år) og ikke mindst smil, vist smeltede hjertet på  alle dommerene – skal det her nævnes, at Ehsan var eneste mandlige deltager, og at Jim Lyngvild var en del af dommerpanelet? hæhæ. Så nu skal Marie og Ehsan, afsted til Tanzania hvor de skal hjælpe til som frivillige med Louis Nielsens velgørenhedsarbejde dernede – hvor danskere donerer deres brugte briller i deres  nærmeste Louis Nielsen-butik herhjemme og derefter står de så for at få de rigtige styrker osv. givet videre   til en garanteret meget taknemmelig og glad beboer i Tanzania. Ah, suk – nu når jeg tænker på turen til Tanzania, kan jeg godt mærke at jeg gu’ egentligt godt gad have vundet, tror  helt sikkert at et sådan besøg, vil blive en oplevelse for livet. Så tillykke til de to smukke vindere.

Sponsoreret af Louis Nielsen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHIONWEEK AW13 // BEHIND THE SCENES