NY SERIE LOVE // THE WHITE QUEEN

FASHIONWEEK AW13 // BEHIND THE SCENES


Under modeugen her i august var jeg inviteret til et skønt en-dags arrangement af miinto.dk – som også var dem der sende mig afsted til modeuge i januar i år. Vi besøgte nogle forskellige stande på modemesserne bl.a. Edith & Ella, HUB shoes og Jeffrey Campbell, for at få en snak med folkene bag for at høre mere om de nye kollektioner som kommer i løbet af efteråret/vinteren – samt for at få et sneakpeak af hvad vi kan forvente os. Disse interviews bliver produceret af miinto.dk og er i øjeblikket ved at blive klippet sammen, jeg glæder mig til at vise dem til jer så snart er færdige – indtil da er her en lille behind the scenes video, som de søde gutter, Mikkel Laumann og Kasper Kaumann lavede imens vi tøser rendte rundt og hyggede. Pigerne der er med, kender I sikkert godt og hvis I ikke gør – så skal i tjekke dem ud her: Sandra Willer, Anne Gadegaard og Michelle fra Stonemuse.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY SERIE LOVE // THE WHITE QUEEN