NOGET OM INSPIRATION

LUXSMOOTH – SLUT MED SKRABERE?

 photo luxsmoothjpgvhgjklm_zps4cf70d66.jpg photo luxsmoothjpgdvgbhkjnlmaelig_zps4871e7af.jpg
Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert hvad angår hår-fjernings-produkter: kvinde og mande skrabere, voks og hårfjernings-creme. Og i sidste uge begyndte jeg så (med en smule skepsis må jeg sige) at benytte en for mig helt ny metode, nemlig  luxsmoooth -disse små stykker fint fint “sandpapir” som sættes i en dertilhørende fikst greb med vibrerings-evne. Ja, I know – det lyder lidt spøjst – MEN DET VIRKER FAKTISK! Det man gør er at tænde for grebet med papiret i og køre den i små cirkler rundt på benene (eller hvor man nu måtte ønske at fjerne hår) og efter 1-2 minutter er hårene på det pågældende område fuldkommen forsvundet og benene er efterladt fuldkommen (hvis ikke mere) bløde og rene som ved almindelig barbering. Fordelen ved luxsmooth er at man igennem denne “ned-slibning” af hårene undgår indgroede hår, som er det der ofte kan forsage de her små træls røde knopper vi alle har prøvet at få engang imellem – no more – YES! Jeg bilder også mig selv ind at hårene der efterfølgenge gror ud på mine ben, faktisk er en hel del blødere og meget mindre stikkende end ved almindelig barbering. For mig var denne hår-fjernings-metode helt ny, men jeg snakkede med en ven der fortalte mig at kvinder i bl.a. iran hvor han kommer fra har brugt denne metode i mange år – så der må jo være noget om snakken. Dog skal man lige have med, at det er en væsentligt længere process at bruge luxsmooth til at fjerne hår med, end bare lige at køre en skraber 6 gange op og ned, til gengæld er resultatet bagefter meget bedre og holder også (i hvert fald for mit vedkommende) i flere dage, end normal barbering.
Et luxmooth sæt, som det jeg har kan bl.a. købes her og koster 149 kroner. I sættet er der som i kan se på billedet: En stor plade/greb med vibrations maskine. En lille plade (til skæg osv) samt 5 store stykker “slibe-papir” og 5 små stykker “slibe-papir”. – 1 stort stykke papir er nok til at fjerne hår på begge ben for mit vedkommende. Er der nogen af jer der har prøvet luxsmooth eller metoder lignende, eller ligger i inde med noget helt tredie som bare fungerer helt vildt godt for jer? Smid gerne en kommentar!

Sponsoreret af luxstyle.dk – men udelukkende udtryk for egne holdninger, oplevelser og erfaringer.

7 kommentarer

 • Anna

  Hej
  Kan den bruges alle steder?
  Mvh Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne kan man kun bruge pladerne en gang og så dur de ikke mere eller hvordan foregår det lige? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Hej!
  Jeg tænkte på, gør det ondt at bruge den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne, kan det også bruges mellem benene, tænker mere på de mere “snævre” steder ;-)
  Mvh. Katarina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala Møller

  Hej Johanne! Jeg har selv lige købt en, men synes dog beskrivelse over hvordan man bruger den er lidt dårlig beskrevet. Kan være du kan hjælpe? ;-)
  – Skal vibratoren være tændt hele tiden? For hvis den skal, hvad så når jeg bruger den lille plade? Håber du vil svarer, har ledt alle steder efter et svar.
  Og fortsæt det gode arbejde!! Du for cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hej smukke Johanne.
  Din blog er min ynglings-blog, og jeg nyder hvert enestevelskrevet blogindlæg, hvilket jo er alle!
  Men personligt savner jeg dine inspirerende outfit-billeder. Ville de være muligt at lave nogle igen? Der behøves ikke at være en helt vildt lang tekst, men måske bare hvor tøjet er købt og hvad du godt kan lide ved det :)
  Måske kunne du lave et “outfit of the week” indlæg?
  Det er bare et lille ønske fra mig:)
  Knuzzer… <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Grundt

  Hej Johanne!
  Kan den bruges alle steder? :-).
  Kys og kram :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM INSPIRATION