DIGGIN' THAT SMOCKDRESS THANG

MIN SØDE MUTS OG HENDES SKURVOGN

 photo IMG_1979_zps53d7b19d.jpg photo IMG_1972_zps074c97e9.jpg photo IMG_1970_zps17b83cfc.jpg photo IMG_1973_zps538d1b1b.jpg photo IMG_1984_zpsde3b2e1a.jpg

Hvis I følger med på instagram har i muligvis set at jeg har postet et par billeder af min kære lille mor – og hendes skurvogn! Vi bor i et hus, hvortil der førhen tilhørte et gartneri, med store drivhuse osv. dette er nu blevet revet ned og derfor har vi mange store grønne arealer (bl.a. en granskov og mark med vandhul + får) – høns og en enkelt kat bliver det faktisk også til. Og mine forældre er begge meget handye, min far tidligere tømrer og min mor vist bare autodidakt. De har altid gang i diverse projekter herhjemme – der er altid et eller andet der lige skal males eller fixes eller på anden måde gøres noget ved (ja, jeg minder jo nok mere om dem end jeg vil stå ved, hæhæ) – Pointen er, at min mor for et-to år siden fik fat i en gammel skurvogn, som hun altid har ønsket sig, at have stående lige i skovbrynet bag vores køkkenhave. Den blev vist købt igennem den blå avis tror jeg – og den var ulækker og pilrådden. Siden har hun gjort lidt ved den – og i denne sommerferie gav hun den ellers den helt store overhaling og kaldte stolt på mig med ordene “kom lige og se, Johanne – jeg har lavet DIY til bloggen” – jaja, sådan lærere vi jo lidt af hinanden. Derfor vil jeg da gerne vise det frem her på bloggen, for jeg synes jo faktisk hun er meget sej, når hun sådan lige på et par dage får en gammel faldefærdig skurvogn til at stråle. Hvad siger I?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIGGIN' THAT SMOCKDRESS THANG