ÅRETS BRILLELOOK & BLOGGERCHALLENGE 2013

NOGET OM INSPIRATION

 photo inspo_zps6b452a8f.jpg

Som  stort set alle andre teenagere scroller jeg hverdag igennem hundredevis af websites -blogs -whatever  på nettet for at finde inspiration. Oftest ender jeg på pinterest, we heart it  eller min selvklare favorit-base for inspiration: tumblr.com. Her til aften sidder jeg med en kæmpe stor ny indkøbt tegneblok fra tiger og har en boblende fornemmelse indeni at kreative idéer som vil ud. Sådan er det ofte når jeg oplever nye anderledes ting i mit liv, begynder at se en ny fyr, starter på noget nyt i skolen eller lign. de mindste ting kan virkelig være drivkraften for at sætte mine tanker igang. Og i øjeblikket omgåes jeg med en person som virkelig har sat mine tanker igang, givet mit lyst til at skrive og male og udtrykke mig. Det er så fantastisk når mennesker kan kick-starte ens egne personlige evner, right?! Nå, men nok om det. Min egentligt pointe med dette indlæg var at sige, at jeg når jeg føler mig inspireret og kan mærke en kriblen i fingrene nogengange stadig ikke aner hvor jeg dog skal starte eller slutte på et maleri – når det kommer til at skrive er det lidt en anden sag, for hvis jeg har noget på hjertet eller der kører ting i mit hoved er det let for mig at få det nedskrevet, det bliver altså straks sværere hvis man skal forsøge at illustrere det. photo yako_zps414013e2.jpg Yago Hortal, Source – tumblr.com
Derfor søger jeg som alle andre (tror jeg da) inspiration – og her til aften faldt jeg over de smukkeste, smukkeste billeder på, lige netop tumblr.com – billederne er lavet, som jeg forstår det af en kunstner ved navn Yago Hortal. Synes de var helt fantastiske, selv arbejder jeg altid med akvarelfarver (vandfarve) fordi jeg elsker hvordan tingene kan flyde sammen og hvordan vandet og mængden af farve ligesom danner sine egne mønstre, skygger og træk på de tegninger/malerier jeg laver, bl.a. derfor synes jeg ovenstående billeder er helt fantastiske. De øvrige billeder i indlægget her kender jeg ikke kunstnerne bag, men alt er fundet på tumblr.com. Iøvrigt kan I finde min personlige tumblr her, nogen gange skriver jeg faktisk små digte og andet temmelig privat derinde, til jer der er nysgerrige efter den slags ;-)

 photo posto0_zpsa0a82d82.jpg

2 kommentarer

 • claudia

  hej smukke johanne

  hvis du noglesinde mangle inspiration, så tjek haydenwilliams ud på instargram…han har nogle utrolig flotte fashion tegninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Måske er det bare mig der er lidt gammeldags, men hvad er pinterest?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS BRILLELOOK & BLOGGERCHALLENGE 2013