DET NYE NELLY // 10% RABAT TIL JER

NY SERIE LOVE // THE WHITE QUEEN

 photo fgjhbknlmaelig_zps36854cc0.jpg
Jeg var inviteret til  event for den nye  serie  – The White Queen, undermodeugen i københavn. Arrangementet var stablet på benene af forskellige brands blandt andet Julie Sandlau (som designer de fineste smykker, som Sandra Willer bl.a. har vist mig hvorefter jeg har salvet over dem) Desværre blev eventet holdt 8.8. under modeugen og jeg havde ikke tid til at komme, så jeg har fået lov til at låne søde Kia’s billeder. Tilgengæld fik jeg tilsendt en forsmag på serien og den første bog i striben af bøger om Elisabeth (som jeg lige ligger casual og læser i på nedenstående billede.  photo IMG_2351_zps6970de81.jpg I aften har serien så præmiere på hbonordic.com (som jeg effing elsker, fordi de har alle sæsoner af Game Of Thrones bl.a.) – Serien hedder  som tidligere nævnt – The White Queen, og der kommer en trailer til den lige her:

Jeg fik den første bog i fortællingen om Elisabeth, (The White Queen) for en måneds-tid siden og blev ret hurtigt fanget af handlingen, kort fortalt handler serien om: Elisabeth, datter af en en forholdsvis velstående far og en godhjertet mor, som udøver hekseri i det skjulte. I denne familie er alt fred og fordragelighed, de er ligesom “de gode” – lidt ligesom Stark-familien i Game Of Thrones. Elisabeth møder den unge (liiiidt flotte) konge Edward – og kan de få hinaden, må de få hinanden, vil de have hinanden? – Det lader jeg være op til jer selv at finde ud af ved at se serien! Jeg har fået lov til at se eksklusiv forpremiere på seriens første par afsnit, så jeg kan roligt anbefale den til jer – hvis I ligesom mig elsker middelalderlige serier, med sex, intriger, kærlighed og familier der splittes ad og finder sammen på ny.
Hver lørdag kommer der et nyt afsnit i serien, og jeg glæder mig allerede til de næste mange lørdage, fordi det totalt er serie-dagEN for mig. Nyt afsnit af den mega seje 50-60’er serie Magic City (skal nok skrive et indlæg om denne serie) – nu også et nyt afsnit af The White Queen, og forhåbentligt også snart nye afsnit af Game Of Thrones og Vikings – så er der eddermame dømt god lørdag!
Jeg betaler 79 kroner om måneden for at have adgang til alle sæsoner af rigtigt mange fede serier, samt film på hbonordic.com – let’s face it, HD kvalitet og undertekster er bare federe end at sidde og bakse med putlocker og sockshare ;)
 photo whitequeen_zps6ee94839.jpg
Dette indlæg er sponsoreret af hbonordic.com

2 kommentarer

 • Luna

  Hahaha, jeg elsker virkelig dine selvironiske kommentarer :-p “Som jeg lige ligger helt casual og læser” haha :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Når man eksponerer sig selv så meget og er så forgængelig som jeg er – er man nødt til at have en ordentlig skefuld selvironi – ellers tror folk bare man er en opblæst nar ;o) haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET NYE NELLY // 10% RABAT TIL JER