MIN SØDE MUTS OG HENDES SKURVOGN

TANDBØRSTER, OUTFIT OG KONKURRENCE OM 20.000 KRONER

 photo IMG_2072_zpsed76c24e.jpg

Jep, du læste rigtigt – tandbørster og mode hænger (i hvert fald i ugerne 32-36) sammen. For lige nu er tandbørste-producenten Jordan nemlig udkommet men en ny stribe af tandbørster, som er designet af 3 forskellige designere. Bl. a. den ene danske designer Susanne Schjerning som har designet forskellige fine ting til hjemmet (min mor er tosset med hende) – det hun er inspireret af er naturen og det hun kalder sit eventyrlige univers. Tænk engang, at en designer har lagt hånd på ens tandbørster, så bliver man vidst ikke meget mere fash, haha. Der er blevet lavet mange forskellige designs af tandbørsterne i den nye “kollektion” – nogle af dem har jeg fjollet lidt rundt med på ovenstående billede, men der er også et væld af andre søde tandbørster. For ligesom at komme til humlen ved det hele, og det du der læser måske sidder og undrer dig over – hvor kommer de 20.000 kroner at shoppe for ind i billedet? Jo, det gør de her. For I kan nemlig deltage  Jordans konkurrence om de 20.000 kroners shopping + en personal shopper, ved at stemme på jeres favorit tandbørste-design lige her.
Personligt er jeg mest vild med den helt  enkle og lækre sort & hvidstribede tandbørste – ikke mindst fordi det står virkelig flot til vores badeværelse, som består af sort, hvid og limegrøn. Derfor får I lige, for første gang i bloggens historie – et outfit, inspireret af en tandbørste, hva’be’har? ;o) photo jordan_zps1269107c.jpg Kjole: H&M’s børne afdeling, købt i januar. Taske: H&M. Sko: Jette Riis. Ringe & Solbriller: H&M

Dette indlæg er sponsoreret af Jordan, men giver udelukkende udtryk for egne holdninger.

23 kommentarer

 • Jannie

  stikker lige en kommentar ind her vedr. tandbørster, dog er det eltandbørsten jeg lige ville linke til, hvis der er nogen der skulle være trætte af at betale i dyre domme for de originale oral-b børstehoveder, så kan jeg kun anbefale at gå ind på http://gobuyit.dk/personlig-pleje-15
  der er de i hvertfald næsten 80% billigere end i butikkerne, så hvis der er nogen af jer der heller ikke har for mange penge, så kan det varmt anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmely

  Hold nu op, skal vi snakke om hvem der er barnlige? Jeg kan sige til dig Johanne, at det er bestemt ikke på alles vegne Matilde og de andre dårlige kritikere skriver. Jeg syntes, (og tror da også at mange andre gør, da de ellers nok ville finde en anden blog at læse.) at dine indlæg er super fede! Der er noget professionelt over dem, og efter min mening er de meget gennemførte. Det med at tandbørster ikke har noget at gøre med mode, er forkert i dette tilfælde, da det jo er nogle designere der har designet dem. By the way er mode jo ikke bare tøj, men også bolig og accessories, og jeg syntes det er fedt at du slutter af med et outfit inspireret af en tandbørste. Det er super fedt og originalt, ligesom din blog :-) Jeg får noget ud af dine sponsorerede indlæg, og hvis du også får noget ud af det er det jo bare win win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Helt ærligt, Johanne, nu bliver det snart for latterligt – et indlæg om tandbørster?! Du laver jo næsten ikke andet end sponsorerede indlæg mere. Det er ikke engang hvert andet, der ikke er sponsoreret, eller hvert tredje, eller fjerde…
  Ikke nok med, at din blog er blevet virkelig kedelig og upersonlig med alle de sponsorerede indlæg, som ingen sammenhæng med bloggen har, så synes jeg også at din måde at håndtere den kritik, du for får det, er super uimponerede. Du ignorerer jo bare alle vores kommentarer og svarer kun på dem, der ikke er utilfredse. Jeg ved godt, at det er din blog, og dig der bestemmer hvad der skal være på den, men du skal stadig huske, at du har en masse læsere, der er med til at gøre din blog til hvad den er, og f.eks. har givet dig “Årets læserpris”. Så jeg synes ikke at det er en særlig god måde, at håndtere det på, ved bare at ignorere det, i stedet for at lytte til dine læsere.

  Det blev en meget lang smøre , men jeg håber at du læser min kommentar og tager den til dig. Og så håber jeg rigtig meget, på en eller anden måde, at se en reaktion fra dig snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym igen

   Sådan!! Godt skrevet!! Men ja du har ret, hun er sgu barnlig, at hun ikke engang gider svare på vores kritik. Det siger bare noget om hende! Og det er ikke længe jeg bliver ved at læse hendes blog, når det er ene af sponsorerede ting, som jeg intet får ud af, kun hende selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Og til dig, Anonym – så synes jeg det er NOGET SÅ uforskammet at kaste begrebet barnlig efter mig, grundet at jeg har haft passet min skole og mit privatliv og overset jeres kommentarer. At være dømmende på så usagligt et plan og grundlag er da i hvert fald heller ikke helt i top, eller velovervejet – set med min optik :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Mathilde. Nu skal du lige tage den med ro engang :)
   Jeg er netop startet skole igen og har derfor liiige haft andet at tage mig til end at tjekke mine kommentarer – desuden så må jeg gå ud fra at du forhåbentligt kan have en vis form for forståelse for, at jeg ikke får svaret hver eneste af de mange tusinde kommentarer der bliver lagt ugentligt. Dog vil jeg sige, at du tager ganske fejl ved at tro jeg helst svarer “positive” kommentarer – for det er netop omvendt. Kritiske kommentarer er de der tænder ild i mig, og får mig til at overveje tingene, så det er som oftest dem jeg svarer på (mest fordi de tit er usaglige, ukorrekte og gør mig en anelse vred)
   Du har alt mulig ret til mene hvad du vil om de sponsorerede indlæg jeg laver – men du er fuldkommen forkert på den når du mener at jeg ikke tager hånd om kritiske kommentarer – FOR DET GØR JEG – MEGET OFTE ENDDA. Hvad angår dit argument med årets læserpris, er jeg jo evigt taknemmelig for at læsere og seere – som er almindelige mennesker PRÆCIS SOM JEG, har stemt på mig. Evigt taknemmelig og meget glad og udmyg over den gestus. Dog synes jeg ikke det har noget som helst at gøre med hvorvidt jeg får svaret på DIN ene kommentar indenfor de første par døgn den ligger her på bloggen. Skal jeg forholde mig til din konkrete kritik i forhold til at dette indlæg er centreret omkring Jordans tandbørster, kan jeg da sagtens forstå at du måske synes det virker off eller irrelevant, dertil vil jeg blot sige – som jeg også har skrevet længere nede, at jeg absolut synes at en konkurrence om 20.000 kroner er SEJ – og noget jeg gerne vil dele med jer. Tandbørste-outfittet var blot en idé jeg kom på, for at gøre indlægget lidt sjovere, men det er du i din fulde ret til at synes er komplet latterligt.
   Dette blev også en lang smøre, men jeg håber at du nu forstår at jeg ikke bevist går udenom kritiske kommentarer – tværtimod.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Johanne! Startede i skole i torsdags, men synes at min gamle skole taske er blevet lidt kedelig at se på… Kunne du muligvis lave et indlæg om noget til at pifte skoletasken op eller nogle tasker du synes er fede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Ida,
   Det var da en super god idé! Jeg vil gerne gå i tænkeboks og prøve at udvikle en fed DIY til skoletasker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Ej, hvor sejt!! mangler lidt en tandbørste alligevel :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloglæser

  Hmm, jeg forstår ikke problemet i at du skriver et sponsoreret indlæg om dette… Hmm ja, tandbørster er måske ikke det flotteste og mest modeagtige, men HEY præmien er mega god – og det er jo egentlig den du tipper om! Når præmien er så god betyder det (næsten) intet, hvem afsenderen er…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Helt ærligt Johanne. Det er virkelig at synke lavt det her. Et indlæg om tandbørster?? Det er SÅ tydeligt, at det er for sponsoreringens skyld. Du laver så mange sponsorerede indlæg, hvilket også er fair nok – men synes da i det mindste det burde være noget os læsere kan bruge til noget. Synes virkelig det her kun er til at grine over. Ellers er jeg meget glad for din blog Johanne, men her mistede du godt nok nogle point..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeg er meget enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Kan I ikke bruge 20.000 kroners shopping til noget? Eller, er det bare mig der synes det er en ok fed konkurrence?
   Jeg tager helt klart din kritik til mig. Og har også for ganske nyligt lavet en video der lige præcis tager fat i emnet “sponsorerede indlæg”.
   Jeg ser din pointe i at det da ganske vist er lidt spøjst at skrive om tandbørster – og det måske ikke er det mest oplagte, men humlen ved dette indlæg synes jeg nu absolut er konkurrencen om de 20.000 kroner, tandbørste-outfittet var bare noget jeg selv fandt på for at lave lidt sjov ud af det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie jalsøe

   Det er ikke bare dig! Det er en mega fed konkurrence. Undskyld jeg spørg men HVEM kunne ikke bruge 20.000 at shoppe for. Jeg har også stemt!! Den sort og hvid stribet er helt klar flottest. :)
   Tak for en virkelig god og brugbar blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er det tydeligt, at dette indlæg er sponsoreret. Det er så ærgerligt, at halvdelen af dine indlæg er sponsoreret. Din blog er da en mode/teenlife-blog, og tandbørster er sguda ubetydeligt på bloggen, eller er jeg helt gal på den?
  Jeg elsker din måde at skrive på og dine billeder, og dit outfit i indlægget er super, men forstår ikke hvorfor du skal skrive om tandbørster….

  Prøvede at lyde konstruktiv, håber ikke du hater mig nu, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Og jeg er enig her Sofie! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Sofie.
   Først og fremmest hader jeg dig da selvfølgelig ikke. Jeg aner jo ikke hvem du er, så det ville da være komplet åndsvagt.
   Jævnføre din kritik af at have en indlæg om tandbørster, er det helt okay at du har det sådan. Men som jeg tidligere har skrevet i kommentarerne her, så er humlen ved dette indlæg for mig ikke tandbørsterne, men de 20.000 kroner en af jer kan vinde til at shoppe for. Og derfor takkede jeg ja til dette indlæg, da jeg synes det var rimelig fedt at give jer muligheden for at vinde den præmie :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  BLÆRET!! hvornår og hvordan deltager man? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Rikke. Du trykker bare i ovenstående indlæg, på et af de ord der står med lilla. Så kommer du direkte til konkurrence siden, hvor du blot skal stemme på dit favorit design og udfylde et felt med email :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Mo

  Hej Johanne

  Kan du ikke snart lave en roomtour?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Amalie.
   Jo – det kan du tro. Ellers er der faktisk et par indlæg med smugkig på mit soveværelse hvis du scrooler lidt ned ad bloggen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  OMG! Jeg har magen til solbriller! De er så fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja, de er så fine. Meget store, men fine! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SØDE MUTS OG HENDES SKURVOGN