LUXSMOOTH - SLUT MED SKRABERE?

UGENS ANMELDELSE & HBO KONKURRENCE

 photo magiccity_zps0ed12484.jpg
Ja og det var så her det var meningen at jeg skulle introducere et nyt og fantastisk fedt (synes jeg selv) ugentligt-koncept, via VIDEO. Meeeeen, pt. så er vores internet helt underligt og min youtube bruger vil ikke samarbejde, så den video anmeldelse jeg har lavet vil altså ikke uploade til tiden, men den skal nu nok komme på et tidspunkt. Derfor får lige en kort opsummering af hvad I kan glæde jer til i fremtiden: HVER UGE kommer der en videoblog som hedder “ugens anmeldelse” i disse vlogs vil jeg anmelde: film, tv-serier,  bøger, nye produkter, apps, spisesteder – ja stort set alt, men hovedsageligt film og serier, da jeg virkelig ser et væld af disse. Og siden ugens-anmeldelse-video ikke vil uploade lægger jeg altså ud med en skriftlig anmeldelse, samt en lille konkurrence som Hbonordic.com har givet mig mulighed for at lave – JUHU.
Jeg er MEGA fan af Hbonordic.com og de serier som ligger derinde, især elsker jeg Game Of Thrones, The White Queen, The Office, Vikings og sidst men bestemt ikke mindst Magic City – som også er den serie jeg vil anmelde i denne uge – her skal i lige forestille jer en trommehvirvel……..
 photo empth_zps16094718.jpg
Magic City er en serie hvori vi følger det glamourøse liv hotelejeren Ike Eveans, hans familie og hele Miami Beach lever i slut 50’erne. Der er kjoler med hvepsetaljer, lækre gamle amerikaner biler, sprut på den gode gamle måde, tonsvis af cigaretter og telefoner med drejeskiver. Der er sex, der er mord, der er gambling, der er intriger, der er kærlighed, og en hel masse drama. I grove træk handler serien om Ike Eveans, som spilles af Jeffrey Dean Morgan og hans øjesten og hotel The Miramar Playa. Ike har to sønner, den hårde og brutale Stevie, som spilles af Steven Strait (mørkhårede  james-dean’ish-hottie på ovenstående billede) og den moralske bløde søn der kæmper for retfærdighed, Danny som spilles af Christian Cooke. Og der er konstant intriger og drama imellem eller med disse to sønner. Ud over dette har Ike en meget korrupt og led “partner” som ryger cubanske cigarer og slår ihjel som det passer ham, han hedder Ben Diamond og spilles af den fantastiske Danny Huston – som spiller rollen som Ben Diamond – The Butcher, helt perfekt. Han er klam, slesk, intelligent og utilregnelig, virkelig en fed karakter. Ben slår ihjel som det passer ham og Ike forsøger at rydde op og sørge for ikke at komme i kræmmeri med loven, i denne kamp sker der selvfølgelig en masse uheldige ting som involvere mord, ludere, den cubanske mafia og meget andet. Derudover er der selvfølgelig en masse skønne damer med i serien, Ikes smukke UNGE kone Vera som spilles af Olga Kurylenko – kendt fra bl.a.  filmen Oblivion, Ben Diamonds kone Lily, som viser sig at spille en meget vigtig rolle i serien spilles af smukke Jessica Marais. Serien er fuldkommen fortryllende og jeg elsker 50-60’er universet og dets tomme overdådighed. Er man til lækre James Dean lignende typer, med en smøg i kæften, en drink  og dame i hånden og en mafia i ryggen så er Magic City lige sagen. Hvis jeg skulle give serien stjnerner ville den score en klar top karakter på 5 ud af 5, da den har tilpas intellektuel udfordring i form af intriger, samtidig med at der er en fantastisk lækker visuel underholdning i form af smukke mænd og kvinder, sex og overdrevene lokations. Indtil videre er der lavet 2 sæsoner af Magic City som begge kan ses på Hbonordic.com.

Kunne du tænke dig at se Magic City og de andre film og serier Hbonordic.com tilbyder gratis de næste 2 måneder? Så har du altså muligheden LIGE NU. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg hvor du fortæller mig præcis hvorfor DU fortjener at vinde! Måske er du fuldkommen forelsket i Jeffrey Dean Morgan og de andre fra Magic City, eller måske er din undulat lige død og du har desperat brug for at finde en anden form for underholdning – either way, skriv en kommentar og fortæl mig hvorfor du skal vinde – og HUSK at udfylde feltet “e-mail” så jeg kan få fat på dig hvis du er vinderen. Vinderen bliver fundet og udnævnt på fredag d. 30 August!

Dette indlæg og konkurrence er sponsoreret af Hbonordic.com

80 kommentarer

 • I’m excited to uncover this web site. I want to to thank
  you for ones time for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and
  i also have you saved as a favorite to look at new things in your
  blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • These are truly impressive ideas in on the
  topic of blogging. You have touched some fastidious things here.
  Any way keep up wrinting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Hej Johanne.

  Der er et par grunde til. At jeg har fortjent at vinde. Jeg er lige startet på et nyt skoleår, og jeg kan allerede mærke nu, at det bare er hårdt med hårdt på. Jeg kommer hjem, laver lektier, spiser, laver lektier og lektier. Når så endelig jeg er færdig med lektierne, er det eneste jeg orker at slappe af. Og hvordan slapper man bedst af? Med en god serie eller film. Next problem, for uden et tv er det egentlig en svær ting. Så den eneste mulighed jeg har for at se nogen former for underholdning ville være med sådan et abonnement. Og med en yderst lav lønning er der bare ikke penge til det.. Jeg krydser fingre! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Johannne!

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er inde i en periode, hvor jeg har det lidt svært mht. det sociale – er ikke så god til at få lavet aftaler og sådan med mine veninder. Det resulterer ofte i at jeg bare sidder derhjemme efter skole og laver ingenting. Jeg ville få SÅ meget ud af et abonnement, fordi film og serier ville give en pause fra tankerne og det ville være fantastisk at have noget at tage sig til! Jeg kan ikke få mig selv til at bruge hverken penge eller de ulovlige hjemmesider – ville få dårlig samvittighed både overfor mig selv og mine forældre – så denne mulighed ville virkelig gavne!

  xx Lærke

  – Er vild med din blog, fortsæt det gode arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Christensen

  Hej Johanne! jeg vil ikke sidde og digte alle mulige grunde til at ligepræcis JEG skulle vinde det. Jeg syntes bare at det kunne være voller fedt!!:D

  Mange knus herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil rigtig gerne ville, fordi jeg lige nu holder sabbatår, hvilket betyder arbejde arbejde arbejde – og når jeg kommer hjem har jeg allemest lyst til at smide mig på sofaen og stene tv.. Desværre har vi kun den lille tvpakke (dr1, tv2, dr2 + digital), så chancen for at der er noget godt at se, er virkelig lille :-( Derfor ville konkurrencen virkelig gavne mig meget, hvis jeg vandt, da jeg er desperat for at kunne falde sammen på sengen efter arbejde og se en rigtig god serie – måske den du anbefaler – den lyder god ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej Johanne, jeg har desperat brug for at vinde da det nu, i dag, er præcist! 2,5 uge siden jeg sidst har set fjernsyn. 2,5 uge, er du klar over hvor lang tid det er når man til hverdag bruge uanede aftener på at sidde og savle over Chuck Bass? eller gyste over Pretty Little Liars? altså come on 2,5 uge. Håber lidt du kan fornemme hvor desperat jeg er!
  Grunden til denne grusomhed er simpelthen at min familie flytter, og der er problemer med vores abonnement, øv øv. nævner det lige igen, 2,5 uge.
  #Lorteliv#Manglerseriøstserier#Hardethårdt#flyttekasseroveralt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Kusk

  Hej Johanne!
  Jeg har virkelig brug for et afbræk fra virkeligheden, her midt i stress fra afleveringer, arbejde, forventninger og karakterer her i 2.g.
  Det ville være rart at kunne flygte fra virkeligheden og se nogle lækre film og serier i ordentlig kvalitet, når der lige er en time eller to til overs i den ellers ret pressede hverdag.
  God Weekend!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Rosenbæk

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg stresser alt for meget over gymnasiet, lektier og endnu flere lektier. Jeg kunne derfor godt bruge noget tid til at koble af, og bare se serier uden at lektierne og gymnasiet er i mine tanker.

  Håber inderligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg elsker den side, men da jge ikke får su. eller noget på min skole, har jeg ikke råd til at købe abonnement, så det kunne være virkelig lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde. Bare for at prøve hvordan det er at kunne sidde og slappe af for sig selv med en god serie. Jeg har nemlig ikke fjernsyn på mit værelse og har heller aldrig haft det, og fordi min mor er midt i en uddannelse er penge ikke det vi har flest af, så ja, jeg har altid skulle se film og serier i stuen sammen med de andre, hvilket kan være rigtig hyggeligt, men alligevel en anelse akavet hvis man skal sidde og sukke over en eller anden lækker fyr…

  Glæder mig til at se hvem du vælger som vinder (:
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Juul

  Hej Johanne jeg eeeeelsker din blog og er bare mega total meget overdrevet super fan!! Og drømmer om selv at lave en blog, du er min største inspiration! Jeg vil gerne vinde, fordi jeg ikke har noget tv og ser alt på min computer i stedet, jeg er lige blevet vild med en ny serie der hedder Magic City og jeg ELSKER den! Og den serie ved jeg er på HBO!!! :D ej hvor jeg elsker din blog! Håber for sygt at jeg vinder!! Knus og møs din STØRSTE fan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skytthe

  Hej Johanne! Jeg er kæmpe fan, du er mega sej! xD
  Jeg vil helt vildt gerne vinde fordi min kat er blevet syg. Derfor vil jeg gerne kunne se nogle gode serier med min kat, så den kan blive rask. Det ville hjælpe rigtig meget på min kats helbred, hvis jeg vandt et abonnement hos HBOnordic!
  Kæmpe kram fra din største fan!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg skal vinde fordi jeg ligger syg over en længere periode og derfor har behov for at kunne se film og serier :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer Endersen

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg er udeboende uden tv – og da netflix ikke lige har det bedste udvalg af serier og film kunne det være fedt at prøve det her! :-) Jeg elsker serier og har set en del, men man kan aldrig se for mange ;-)

  God weekend til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Kirkegaard

  Jeg fortjener at vinde, fordi jeg er en af de største film freaks i verden, og jeg går meget op i kvalitet når jeg ser film, og film som man streamer er jo normalt ikke i den allerbedste kvalitet. Jeg synes det kunne være utrolig fedt at prøve hbonordic.com og se om det er ligeså godt som folk siger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil rigtigt gerne vinde, da jeg stener for meget serier og film. Og kunne være hyggeligt med noget nyt istedet for jeg altid skal vente på at finde steder med god kvalitet.

  Jeg elsker din blog og syntes det er så fedt det du laver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Rødbro

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg lige er startet i gymnasiet (som er pisse hårdt men også virkelig fedt) og når jeg kommer hjem, er jeg ikke træt nok til at sove, men heller ikke frisk nok til at løbe en tur (så frisk er jeg aldrig ;) ) og der ville det være vildt fedt at vinde et abonnement, så jeg kan hygge mig med en masse gode serier som Girls, Game Of Thrones og True Blood.

  Jeg krydser fingre xx :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita Hald

  Hej!
  Det nu ikke lige vores undulat der er død, men vores højt elskede hund som vi har haft fra den blev født, og som fyldte og betød utrolig meget for både min mor, min søster og jeg. Derfor mangler vi noget der kan hjælpe os med alle vores overspringshandlinger. Desuden lyder den serie der super god og har længe gået og manglet en ny fed serie! tak for tippet, vil helt sikkert undersøge det i nær fremtid – gerne igennem denne konkurrence! krydser fingrer :-)
  Go weekende herfra, Nikita :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Johanne!

  Jeg vil, ligesom alle de andre, virkelig værdsætte at vinde denne konkurrence. Min kæreste og jeg er begge voldsomt store fans af Game of Thrones; vi har læst bøgerne og glæder os nu til udgivelsen af sæson 4 (juhuuuuu) – men ventetiden er lang! Vi har aftalt at splejse om et abonnement til HBO Nordic (fordi vi er fattige studerende, hæh), så vi kan få genset de forrige sæsoner i ordentlig kvalitet. Derfor ville det glæde mig meget, hvis jeg kunne overraske ham med et gratis abonnement. Vores “GoT-dates” er altid hyggelige og et højdepunkt i en ellers stresset hverdag (super cheesy, men true hahaha).
  Jeg mener ikke, at jeg har gjort noget særligt for at fortjene at vinde konkurrencen. Min søde kæreste derimod har fortjent det, da han altid er en kæmpe støtte og glæde i mit liv, når jeg det svært.
  Dette ville gøre ham (og derfor også mig) rigtig glad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Jensen

  Fordi at der er så mange vildt fede serier som jeg gerne vil se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Johanne!
  Jeg vil bare så gerne vinde den her konkurrencer, fordi jeg i bund og grund bare ELSKER tv-serier, og kunne godt bruge en masse godt tv til at slappe af til efter lange dage med studier, hovedopgaver, osv. på min uddannelse :-( Puha!
  Har heller aldrig vundet nogen som helst konkurrencer før, så håber jeg bliver den HELDIGE den her gang!!!!!
  Håber du vælger mig, det vil desuden også være en fantastisk fødselsdagsgave :D :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Er en pige, der elsker at se serier, og sidder tit i sengen under dynen og fordyber mig i lyset fra computerens skærm, når der er dømt hygge. Dog er det svært at finde nogle gode websites, som tilbyder ordentlig kvalitet, og jeg har længe overvejet at købe et abonnement hos HBO, men har altid været i tvivl. Jeg er i øjeblikket startet på mit 2. år på HHX, og nogle gange har man bare brug for en pause, hvor man kan slappe af med en serie om aftenen, når lektiemængden er blevet udtømt, og der kunne HBO være virkelig fedt. Især fordi jeg er en stor fan af Game og Thrones, som simpelthen er en super serie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  kunne prøve at finde på alt muligt….meen, skriver det bare som det er! kan godt lide at se serier, men har ikke lyst til at bruge penge på det…….Okay det var måske en rimelig tam begrundelse….Hæhæ :-!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brug for at vinde, fordi jeg virkelig gerne vil se noget godt tv :) Synes ikke der er særlig meget godt i tv, og jeg har prøvet netflix, men der er der bare ikke de serier, som jeg gerne vil se. Game of Thrones kunne jeg fx virkelig godt tænke mig at se, og Magic City lyder også til at være god!
  Derudover er jeg uretfærdigt blevet fratrukket 450 kr. fra en utrolig dum hjemmeside, i stedet for de 20 som jeg troede jeg betalte for, så nu er jeg ret flad og ked af det..
  Og jeg har aldrig vundet noget ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bugge

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg flytter hjemmefra (wuhuuuu) i lejlighed den 29. Jeg tvivler på jeg får tv den første måned, så det kunne være vildt cool at se serier på HBO, derudover er jeg helt tosset med serier der foregår langt tilbage! Det vil i hvert fald sætte prikken over i’et på en i forvejen konge måned jeg går i møde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Østedgaard-Munck

  Hej :)
  Jeg er lige blevet gift, og vil rigtig gerne gøre min mand glad, fordi han gør alt for at gøre mig glad. Han elsker game of thrones og vil så gerne vise mig serien. Han har læst bøgerne og er fuldstændig fanget af dem, så hvis jeg kunne vinde og sørge for at han fik set serien sammen med mig, vil jeg være en meget populær hustru ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Fordi jeg skal opereres i halsen (HALSEN!!) om knap fire uger med efterfølgende semi lang indlæggelse og heavy lang sygemelding. Er tonse bange, og kommer desuden til at kede mig bravt. Og kedsomhed er, ligesom tømmermænd, lig med room for endnu mere selvmedlidenhed, hvilket jo aldrig har gjort nogen noget godt. SÅ underholdning will be needed og sat pris på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne. Du skal vælge mig, fordi jeg aldrig har vundet noget før. Jeg deltager hele tiden i konkurencer, men jeg er tydeligvis bare født en taber. Please vælg mig! Det ville betyde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Joitke

  Fed giveaway!
  Du kender sikkert også følelsen af at være fuldstændig hooked på en tv-serie, og at være fuldstændig ude af stand til at fokusere på noget som helst andet indtil man har set det næste afsnit (og det næste) Sådan har jeg det ihvertfald! Jeg er så stor en serienørd som nogen kan være, og det ville gøre mig så glad hvis jeg vinder den her giveaway. Jeg har igennem tidernerne brugt rigtig mange af mine penge på diverse tv-serier, og nu har jeg ikke rigtig flere penge tilbage (har selvfølgelig også brugt penge på andre ting, men alligevel)- så jeg er i seriøse problemer! Jeg er igennem en veninde blevet introduceret til serien “True blood”, men har kun kunne se sæson 1 – og jeg har hørt at der er en masse af det på HBO – Så det ville være en kæmpe mulighed for at få lov at se det!!! Jeg krydser alt jeg har!
  VÆLG MIG så jeg kan få tilfredsstillet mit behov for at se vampyrserier, hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Joitke Jensen

  Fed giveaway – lige noget for mig!
  Du kender sikkert også følelsen af at være fuldstændig hooked på en tv-serie, og at være fuldstændig ude af stand til at fokusere på noget som helst andet indtil man har set det næste afsnit (og det næste) Sådan har jeg det ihvertfald! Jeg er så stor en serienørd som nogen kan være, og det ville gøre mig så glad hvis jeg vinder den her giveaway. Jeg har igennem tidernerne brugt rigtig mange af mine penge på diverse tv-serier, og nu har jeg ikke rigtig flere penge tilbage (har selvfølgelig også brugt penge på andre ting, men alligevel)- så jeg er i seriøse problemer! Jeg er igennem en veninde blevet introduceret til serien “True blood”, men har kun kunne se sæson 1 – og jeg har hørt at der er en masse af det på HBO – Så det ville være en kæmpe mulighed for at få lov at se det!!! Jeg krydser alt jeg har!
  VÆLG MIG så jeg kan få tilfredsstillet mit behov for at se vampyrserier, hehe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Egeberg

  Jeg fortjener at vinde fordi at, når jeg kommer hjem fra skole (er lige startet i gymnasiet) er det første jeg laver lektier. Jeg bruger rigtig mange timer på lektier og når jeg er færdig er det eneste jeg har lyst til at lave at se en god film eller en serie, men det er rigtig sjældent at der er noget i fjernsynet. Og jeg ender derfor med enten at sidde og glo facebook eller lægge mig til at sove. Derudover er det ikke så lang tid siden at min daværende kæreste og jeg slog op og når jeg har brug for at tænke på noget andet end ham, ville det være super lækkert hvis jeg kunne fordybe mig i nogle af de lækre film eller serier på HBO!

  Håber at jeg vinder!

  XoXo <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Hansen

  Lækker konkurrence!
  Jeg fortjener at vinde fordi jeg trænger til at se noget ordenligt fjernsyn. Jeg er træt af part 1 og part 2 på nettet, og film der skal loade i så lang tid at man når at falde i søvn.
  Dernæst er jeg begyndt i 3.g og går i skole til 15:30 hverdag bortset fra Torsdag, så mangler for alvor noget “afkoblings tv” i form af en lækker serie eller andet. Endnu en fabelagtig grund er at min kæreste spiller fodbold.. Jo jo det er en grund. Han spiller nemlig kamp hver weekend, lige midt på dagen, så man helt sikkert ikke kan nå at foretage sig noget sammen inden eller efter. Derfor mangler jeg noget at tage mig til. Så kunne jeg jo for eksempel have en “affære” med Ryan Gosling hver søndag middag, mens min kæreste spiller fodbold, hvilket jo ikke ville være helt dårligt!
  En sidste meget god grund er mit tv signal… Jeg bor med en cykelsti i min baghave, og er faktisk godt træt af tv der går i hak – det sker nemlig her evig eneste gang en knallert, scooter og hvad der nu ellers findes passere fordi på stien i nærheden af vores parabol. Så JA TAK til HBO i 2 måneder! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Røhe

  Hey Johanne!
  Grunden til at jeg skal vinde er simpel! Jeg elsker serier, kan simpelthen ikke få nok af dem. Gossip girl, one tree hill, Friends, Desperet house wifes! you name it, elsker dem alle. Så jeg ville helt klart nyde gaven
  Knus Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Frederiksen

  Jeg skal vinde den her konkurence, fordi jeg hverken har Netflix eller Viaplay. Og fordi jeg virkelig elsker, elsker at se serier og masser af film især tøssefilm og Pretty Little Liares i timevis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde, da jeg kun har hørt gode ting om HBO! Der er nogle vildt fede serier derinde, som er svære at finde i god kvalitet andre steder.
  Jeg har flere gange været tæt på, at signe op for at få Netflix og Viaplay, men har på fornemmelsen, at dette er endnu bedre!
  Jeg er et “serie-dyr”, elsker nemlig serie marathons!

  Håber du vælger mig! ;)
  Btw elsker din blog, du er inspirende og kører din helt egen stil, hvor du er dig selv! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal vinde, fordi jeg lige er started på gymnasiet og har rigtig mange lektier så derfor har jeg brug for at få mine tanker lidt væk fra skole en gang i mellem, også elsker jeg også bare at stene serier dagen lang :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Haraldsson

  Hej Johanne
  Jeg vil gerne vinde de 2 måneders gratis HBO, fordi jeg virkelig har brug for at gense Game of thrones, som lige pt. er min absolutte yndlings serie. Jeg er lige startet i skole, og trænger virkelig til noget godt tv, for derhjemme er vi ikke udstyret med særlig mange kanaler, så at kunne se tv på min computer, ville gøre mig mega glad, og så ville jeg måske også huske at tjekke bloggen mere ;P (slet ikke røvslikker!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FrederikkeBastian

  Hej Johanne

  At jeg har fødselsdag d. 31 august er vel også en grund? En lille fødselsdagsgave til mig måske :-D

  Hilsen Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Valsby-Koch

  Hej Johanne,

  Først og fremmest vil jeg godt sige tak for en fed blog, elsker at følge med i den.

  Mht. konkurrencen så vil jeg selvfølgelig også gerne vinde to måneders abonnement. Men jeg vil ikke vinde det til mig selv, men til min kæreste. Vi er pt. i Østrig og skal være her i 5 måneder, da jeg har fået den helt fede mulighed for et praktikophold som en del af min uddannelse. Min kæreste har intet at lave her, men hun er så fantastisk, at hun alligevel vil tage med herned og prøve på at finde på noget at lave selv. Derfor synes jeg det kunne være vildt fedt, at give hende muligheden for, at se nogle serier og film, mens jeg er på arbejde. Jeg håber på at vinde konkurrencen.

  Fortsæt med dit gode bloggeri – glæder mig til at følge dit nye koncept.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha Sørensen

  Jeg skal vinde denne
  Konkurrence, fordi jeg er en serienarkoman med stort S! Jeg har tidligere fulgt med når Chuck erklærede sin kærlighed til Blair på Empire State og når Stefan, Damon og elena havde Brutalt trekantsdrama. Og så også fordi at jeg bruger hamrende meget tid foran computeren kun med at se serier. Så dette abonnement vil blive brugt flittigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Jeg har altid været en 50ér/60ér pige! Er især betaget af 50ér moden. Så den her serie prikker virkelig til min nysgerrighed.
  Desuden har jeg hele niende klasse liggende forude, plus de timer vi mistede i det forgående års lock out… Så det kunne være super lækkert at starte de 2 første måneder op med gratis tv-serier! Det ville virkelig hjælpe mig til at slappe helt af, indimellem mine mange lektier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja:)

  Hej Johanne, det er er mega fedt du begynder at lave ugens anmeldelse:D Jeg elsker selv at se film og serie, rigtig meget endda, hihi;)
  Og jeg vil gerne vinde fordi jeg har startet et lille projekt hvor jeg skriver alle de film ned som jeg har set og så skal jeg se hvor mange jeg kan komme op på, på 1 år:) Men det er lidt dyrt hvis jeg hele tiden skal købe dvd’er og det er lidt træls at bøvle med sockshare og putlocker:( Så derfor ville det bare være det bedste at vinde denne konkurrence:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej Johanne

  Jeg har en stille og rolig hverdag, med lektier, venner, arbejde o.s.v
  Jeg har bare ikke et abbonnement til HBO. vilket kunne være rimlig lækkert, fordi jeg elsker at følge med i serier, men altid skal noget andet når de bliver sendt, men med HBO kan jeg se det lige når jeg vil.
  knuz Luna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Halløj Johanne!
  Det er selvfølgelig mig, der skal vinde de to måneders gratis prøvetid på hbonordic.com, da jeg lige nu er i KÆMPE tvivl om, hvorvidt jeg skal prøve at købe medlemsskab eller lade være, dette vil nok give mig en klar ide om, om jeg vil bruge det nok i.
  Og så også fordi jeg ellers kæmper en hård kamp med 1channel hver dag med krydsede fingre for at et link virker og for om en virus ikke vil ramme min lille computer.
  Så PLEASE, det ville virkelig gøre godt, for en fattig studerende, som gerne vil nyde bedre kvali og undertekster :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor vil jeg bare mega monster gerne vinde det abonnement!! Jeg er ligesom dig også rigtig forelsket i 50′-60’er universet og serien lyder rigtig spændende! Pick me!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Uha hvor kunne jeg godt bruge sådan et abonnement!
  Jeg ved at der hel klart er mange der har det ligesom mig, med et super travlt skema, hvor man knap nok kan nå at trække vejret, er det bare rart at kunne krybe ned under dynen, og falde hen i de mange fantastiske verdener der er i film og serier :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Smetana Nymann Hansen

  Jeg vil virkelig gerne vinde, fordi jeg bruger meget tid på at se serierne fra HBO – specielt Trueblood .. Jeg elsker den måde HBO serier er og jeg ved at hvis jeg vinder vil præmien blive brugt hele tiden! Som du selv har sagt – så slipper jeg for putlocker og sockshare i 2 måneder :) der er mange serier som jeg endnu ikke har set som jeg gerne vil se! Så dette vil gøre at nemmere og jeg ved at jeg vil få set dem !:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ser ekstremt mange serier på nettet, og har jeg gjort i en del tid, og har (også) tit skulle sidde der og lede efter de bedste links, som alligevel ikke var noget værd halvdelen af gangene. Men alligevel bliver jeg ved, for åh gud, jeg er jo besat af alle de serier(for mange til jeg orker at skrive, men hvis jeg vinder kan du være heldig at høre om det, overvej lige det tilbud, lol).

  Men ihvertfald, har jeg ovenikøbet øje på endnu flere serier(og film), som jeg ikke ville have noget imod at se i god kvalitet, og måske med undertekster på(?).

  xx, Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse rej

  Jeg er desperat efter at se noget andet end Cup Cake Kampen på TV3 puls…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg elsker elsker elsker den serie! Ville dø for at se den, elsker jeffrey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej skønne Johanne, jeg læser din blog flittigt, men her på det seneste, syntes jeg at du har taget imod rigtig mange sponsorede indlæg. Selvfølgelige har jeg ikke noget imod det, det er jo lækkert nok at modtage lidt ekstra en gang imellem. Men jeg kan snart ikke huske hvornår du sidst har lavet et usponsoret indlæg. Jeg savner dine outfit of the day indlæg, dine selfie, når du blogger om dine genbrugsfund, dine DIY indlæg. Johanne vil du ikke godt skruge lidt ned for de sponsorede indlæg og lave nogen af de indlæg du plejer at lave lidt mere? :i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olga

  Mine forældre har lige fjernet næsten alle kanaler på tv’et (Zulu, tv3 puls, tv3+ osv.) og vi har ikke netflix længere. Så jeg er desperat, for tv serier :(
  Især fordi at jeg er blevet bidt af serien “Hung” på HBO. Og den kan jeg ikke se længere medmindre jeg piratkopierer… Hvilket jeg ikke bryder mig om.

  Så jeg har virkelig brug for 2 måneders gratis HBO :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathasja

  Hej Johanne :-)
  Jeg skal vinde, fordi jeg har set serier, så længe jeg kan huske..
  Jeg elsker virkelig det med, at man bliver total suget ind i det univers serien handler om. Det er fantastisk, hvordan man kan få en hel dag til at gå med bare at se en serie, og nærmest føle at man selv er med i serien :-)
  Jeg har ikke set de serier, du nævner men sådan en prøveperiode ville da være den perfekte mulighed til at komme i gang :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg skal vinde, fordi jeg har et job jeg hader, men ikke kan droppe, fordi jeg er afhængig af pengene til at få hverdagen til at fungere. Jeg får lagt mere og mere arbejde på min vagt, og er tit så træt og smadret i min krop, at jeg ikke magter andet end at ligge på sofaen og se serier når jeg kommer hjem om aftenen. Derfor ville det være en stor trøst at vinde et par måneders gratis streaming, så jeg bare kan smække benene op og slappe af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Østergaard

  Jeg er lige begyndt i 2.g hvilket er virkelig sørgeligt, så jeg har helt sikkert brug for noget underholdning ud over mine skolebøger. HBOnordic ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lindenskov

  Da min mor har fødselsdag den 30. august og virkelig ELSKER The White Queen og The Sopranos, så synes jeg, at hun fortjener at blive forkælet med 2 måneders abonnement til HBO. Det ville blive den bedste fødselsdagsgave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Johanne

  Jeg tænkte på hvor meget bloggere bliver inspireret af hinanden? Kan se at der er en vis anden blogger der også lige nu vil anmelde serier nu efter at du har nævnt, at du vil gøre det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Kaal

  Vil virkelig gerne vinde, fordi jeg elsker at se film og serier! (bliver nemt afhængig…) Især nu hvor det snart bliver efterår, og man kan ligge en hel dag under dynen, kunne jeg da rigtig godt bruge de to måderne gratis! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Thomsen

  Film og serier, gratis i to måneder? Det skal du ikke sige to gange!
  En verden fuld af glamour, intriger, sex, kærlighed, drama – you name it, findes “desværre” kun på film og serier, og det er da bare et must i en piges hverdag!
  – Det kunne da være top nice lige at vinde sådan to måneders gratis abonnement, når nu man er så afhængig at sit daglige indtag af film og serier som jeg er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej Johanne!
  Vil virkelig gerne vinde, fordi som du beskriver serien, så ville jeg elske at se den! Problemet er lidt den, at jeg skal spare penge op fordi jeg skal til Berlin på studietur, og har ikke rigtig nogle penge, så kan ikke se serien. Ville elske at vinde 2 måneder film og serier!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Jeg elsker film og serier, og har set et hav af dem, og vil egentlig bare se en masse mere.
  Og så ved jeg ikke hvad jeg skal foretage mig i weekenderne.
  Jeg fortjener det mere eller mindre end alle andre, så krydser bare fingrene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natazja

  Hej Johanne (-:
  Kunne helt vildt godt tænke mig de to gratis måneder, da de serier du lige har nævnt lige er mig! Elsker game og thrones og 50 – 60’erne stilen! Er en fattig student og har pt kun råd til viaplay men der savner jeg den slags serier som du nævner ! Det mangler viaplay altså.. Så overvejer at få et abbonoment hbonordic, også er en to måneders prøve periode en perfekt mulighed for at se om man skal skifte ! (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu da simpelt! Jeg skal vinde, fordi jeg har fødselsdag den 30. august og eftersom mine venner har valgt at baile, så ville sådan en “du har vundet”-mail da lige løfte dagen et par grader alligevel :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Altså jeg synes bare, jeg skal vinde, fordi jeg er så utrolig afhængig. Elsker tv-serier og film. Har egentlig ikke nogen helt vild fantastisk grund andet end at jeg virkelig, virkelig, virkelig gerne vil vinde. Så kan det også være, at jeg endelig kan få taget mig sammen til at komme i gang med Game Of Thrones. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene

  Jaa. Jeg ELSKER og se film og serier især walking dead, glee og docter who der bare jeg ikke kan finde dem ellers er de spansk og ja så det ikke så fedt at se længer og min veninde og jeg skal også have en gyserfilmaften :D også i stedet får at bruge over 1time på at loade en film kunne det være fedt med bare ét klik også BANG så der film!.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia kristensen

  Hej.
  Jeg syntes det ville være dejligt at vinde fordi jeg går hjemme og har gjort det i lang tid fordi jeg har en kronisk tarmsygdom men er heldigvis kommet i medicinering men tiden her hjemme kan være rigtig svær at slå ihjel især på de dårlige dage hvor man ikke kan andet end ligge i sengen.
  Knus❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min boligforening rykker over til en anden tv-udbyder, med meget højere priser, så som fattig studerende har jeg derfor ikke råd til at have tv-kanaler mere. Derfor ville 2 måneders abonnement til Hbonordic være helt perfekt, så jeg stadig kan få et lille tv-fix ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Tjoe, jeg skal holde filmaften med veninderne, problemet er bare at vi aldrig ved hvad vi skal se – derfor kunne det altså være rart at vinde 2 måneders gratis film og serier, for honestly? Hvad er hyggeligere end en filmaften med de allerbedste veninder, og et hav af film og vælge imellem? (Og så ville det jo heller ikke gøre noget at have lidt underholdning til de tømmermændsramte weekender der venter forude, efter både gym – og klassefester, og et par fødselsdage oveni)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle E. S. Hjorth

  Jeg skal flytte her lige om snart, og da tv selskabet har fucket op, har jeg intet TV den første måned. Derfor ville det sgu være lidt lækkert at slubre lækre serier i sig på noget der dur, i forhold til et gratis sted. Og ja, da budgettet ligesom er gået til flytning, er der ikke råd til at abonnere på noget pt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Kidd

  Hej Johanne!
  Jeg synes da det kunne være for fedt at vinde 2 måneders HBO Nordic, fordi jeg ligesom dig er FORGABT i serier og film. Det første jeg gør når jeg kommer hjem fra en lang dag i skole og på arbejde er, at ligge mig i min seng og sætte en serie på. Jeg elsker at slukke hjernen og bare blive fulgt ind i en helt anden verden i form af serier. Det er det bedste! Det kunne være rart at have andet end streaming-kvali i et stykke tid i hvert fald.
  Knus Rebecca
  P.S. du er simpelthen så cool – er helt vild med din person (og selvfølgelig din blog)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg vil vildt gerne vinde da, som du selv siger, det bare kunne være så meget federe med lækker kvalitet og undertekster, istedet for at bøvle med putlocker og og sockshare hele tiden. Og så ser jeg bare mange film og serier og elsker at blive inspireret gennem det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej kære Johanne,
  Jeg er lige startet på gymnasiet efter sommerferien, og ind i mellem alle lektierne og afleveringerne, ville det være rart med noget mere afslappende. Derfor fortjener jeg sgu at vinde den konkurrence ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg kunne bestemt godt tænke mig at få fingrene i serier og film fra hbo! Først i september skal jeg på studietur til usa, og en flyskræk kunne nemt forsvinde i selskab med fantastiske serier og film! Plus at vinde dette vil resultere i flere penge til at shoppe amok, og hvem elsker ikke det?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes jeg skal vinde fordi:
  Mit abonnement på netflix netop er udløbet, og jeg har DESPERAT brug for mit daglige tv-serie fix! Det håber jeg meget at du kan hjælpe mig med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Søndergaard

  Jeg vil virkelig gerne vinde da jeg er en aaaaalt for stor fan af tv-serier og ikke mindst HBO’s som bare er helt fænomenale! To af mine yndlings er Game of Thrones og True Blood – med lækre Alexander Skarsgaard. Mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej :)

  Jeg skal vinde da jeg har fået kyssesyge, og det betyder at jeg skal tilbringe en masse hjemme under timen. Også ville det være lækkert at have nogle gode serier, at kunne få tiden til at gå med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Johanne! :)
  Mega fedt koncept!!
  Jeg har fortjent at vinde, fordi jeg minus penge har, til selv at købe det.. Jeg kan ikke få et job, tjener ikke nok herhjemme. Og har en iphone at spare op til, fordi jeg smed min egen væk, OG min søsters, som jeg skulle låne(det kommer til at koste mig 350 kroner for min søsters, og så mange penge har jeg ikke engang, Argh!) Og kunne virkelig godt bruge, at kunne slappe af, og glemme min hårde pengekrise-halløj, med en nice serie!
  Knus! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUXSMOOTH - SLUT MED SKRABERE?