NEW KICK'S ON THE BLOG

APPESIZE VINDER + PEP-TALK

 photo IMG_2760_zps645279ba.jpgDamn. Hvor ville jeg ønske at jeg havde resurserne til at sende jer alle (over 500!!) deltagende i konkurrencen 3 ugers appesize-kur,  for I har jo alle gode argumenter, intentioner og grunde til at vinde den skønne treat! I fortjener alle at nå jeres mål og blive tilfredse og glade med jer selv – hvad end det i ønsker er, generelt at få en sundere livsstil eller at tabe et par kilo. Og derfor vil jeg inden jeg udnævner vinderen af denne konkurrence lige knytte et par ord dertil. (Hvis du bare er interesseret i at finde ud af om du har vundet eller ej, så skip dette stykke og scroll nedad)
Alene dét at I går med tankerne om at ændre jeres vaner og aktivt deltager i eksempelvis denne konkurrence viser, at I faktisk er villige til at gøre noget, for jeg er sikker på at hver og en af jer, ville have fået stor glæde og nytte ud af at vinde disse 3 ugers appesize-kur – Dvs. I er altså KLAR og VILLIGEs til at ændre jeres livsstil!  Så selv hvis du ikke er vinderen har du STADIG muligheden for at gøre noget godt for dig selv og din krop og dit sind – Sæt dig et mål, lig en plan og giv det så et forsøg. Start eksempelvis i det små, begynd med at udelukke hvidt brød, pasta og tomme kalorier. Eller løb bare en enkelt gang om ugen – det behøver ikke være så uoverskueligt at blive sundere. Men jeg kender det ALT for godt fra mig selv, min livsstil var inden sommeren super sund, god kost og træning minimum 4 dage om ugen – nu, kan gangene jeg har været i fitness siden skolestart tælles på en hånd, derfor vil jeg nu tage mig selv i nakken og komme igang igen – og jeg har klare planer om at  integrere bloggen og dermed JER i min sunde livsstil og håber at jeg derved kan være med til at motivere jer – og måske kan I endda også være med til at motivere mig. Så skal vi ikke lige alle sammen aftale, at vi tager hinanden i hånden og uanset hvem der vinder 3 ugers appesize-kur, prøver at finde en sundere vej – hvis det altså er det vi ønsker, for det er jeg altså sikker på at vi godt kan.
– Jeps, bare kald mig miss pep-talk!

Og nu til vinderen! Som jeg vist allerede har fået udpenslet var det ekstremt svært, at vælge hvem af jer der har gjort sig mest fortjent til at vinde de 3 ugers appesize-kur,. Men jeg synes at vinderen er lige præcis den type som vil nyde godt af appesize, vi har ikke at gøre med en der ønsker at slanke sig, vi har ganske enkelt bare at gøre med en pige der ønsker at ændre sin livsstil og blive sundere – og det er lige præcis hvad appesize handler om, at bringe sundhed ud i det ganske land. Derfor er vinderen : 

Ida Büchert-Jakobsen
Som så mange andre, kan jeg begrunde det med, at jeg gerne vil på kur.
Jeg kunne kritisere mig selv, udpege alle mine fejl, men egentlig vil jeg bare gerne leve sundere. Jeg vil gerne prøve denne kur, da den virker til at være en øjenåbner. En øjenåbner for, hvor meget der skal, eller ikke skal til, for at man bliver mæt. Jeg vil også gerne prøve denne kur, fordi jeg gerne vil prøve, om jeg kan smage (og mærke) naturlige produkter, i forhold til dem man kan købe i supermarkedet.
Ja, alt i alt, vil jeg selvfølgelig ‘bare’ gerne vinde. Det kan jeg ligeså godt være åben om, selvfølgelig vil jeg det, ligesom alle de andre. Jeg kan ikke vide, om jeg vil det mest.
Jeg har altid været vant til, at være i god form, men det ændrede mit efterskoleophold lidt på. Nu vil jeg gerne i gang igen, og dette ville for mig være et super startskud, da jeg ikke har penge til diverse produkter. Men jeg håber, og tror, at det ville kunne motivere mig til at spise sundt, komme i god form osv.

Hold fast i dig selv, og pas på din blog, for den er fandme god.

Ida – du får en e-mail fra mig hurtigst muligt, så vi kan sørge for at du snart får dine3 ugers appesize-kur, og kan komme igang med den sunde livsstil. Held og lykke til dig – og held og lykke til alle jer andre. Hvis I slet ikke kan bære tanken om at skulle leve uden appesize, kan I jo altid købe en mindre box eller et prøve-sæt på appesize.dk :)

Tak fordi I gad at deltage i denne konkurrence.

Sponsoreret af appesize.dk

1 kommentar

  • Rikke

    Hej alle

    Hvis i meget gerne vil have fingrene i en appesize. Sælger jeg 2 styks mealbox, da jeg ikke kan tåle dem. 500kr for begge 2! Skriv på min mail hvis I er interesseret! Rikke_106@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW KICK'S ON THE BLOG