HBO-KONKURRENCE VINDER

BRUUNS BAZAR FOR LOUIS NIELSEN

 photo LouisNBB2084_zps4b179cbe.jpg photo LouisNBB1942_zps167be956.jpg photo LouisNBB1916_zps8fc0cb8c.jpg photo LouisNBB1913_zps37027582.jpg
 photo LouisNBB1895_zps88f5f40b.jpg
I sidste uge, inden jeg tog til Prag var jeg inviteret til et lille hyggeligt event afholdt af Louis Nielsen og Bruuns Bazar i anledning af den nye brillekollektion de har lavet i samarbejde – kollektionen som iøvrigt er at finde i butikkerne landet over fra imorgen! Grunden til at jeg var inviteret med, var for at udvælge mine favorit briller  fra kollektionen. For jeg selv selv og en fyr ( I mit tilfælde Ehsan fra åretsbrillelook) er med i en konkurrence om en rejse til New York (!!!!)  – og her er opgaven at style disse briller og få taget nogle lækre billeder sammen.  Det hele ender ud i en konkurrence på facebook hvor vi og de andre par og venner skal se hvem der kan få flest stemmer- så det skal I nok komme til at høre en hel masse om senere hen! – Er det ikke fuldkommen syrealistisk at tænke på.. Tænk engang hvis jeg kunne komme på en tur til New York?!
Anyways, så valgte jeg de nederste briller på ovenstående billede som min favorit, og et par andre mere maskuline til Ehsan, som ikke selv kunne være der – så nu må vi håbe at han kan lide dem og ikke gør alt for meget vrøvl :-)

7 kommentarer

 • Michelle

  Den grønne taske er da alt for lækker! Hvor er den købt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Johanne
  Hvad hedder modellen på den brille du har valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Er det mig som er bagud, eller er Eshan og dig kærester? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sjovt, at de giver jer briller, selvom I ikke har brug for det. Men det vidner jo bare om, hvor stor en del af moden briller er blevet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Feline.
   Jeg bruger briller til hverdag når jeg har tavle undervisning og burde egentligt gå med dem hele tiden. Ehsan bruger altid briller. Så tror du har gået fejl der :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HBO-KONKURRENCE VINDER