SNEAK PEAK AF NYT LIR

DESIGNERS FALL // STYLING TIL FOTOSHOOT

 photo PicMonkeyCollage8_zps246c799b.jpg
Som jeg har løftet sløret lidt for tidligere, er jeg med i endnu en “blogger-challenge” arrangeret af Louis Nielsen. Denne gang, i anledning af deres nye brillekollektion i samarbejde med Bruuns Bazar (som jeg elsker!) – kollektionen hedder Designers Fall. I denne challenge er vi 3 bloggere + ven/partner som har fået én udfordring – præmien er en rejse for 2 til New effing York!!! Vi har valgt et par briller hver (eller dvs. Ehsan der vandt årets brillelook, som er min partner, kunne ikke selv være der til at vælge briller, så jeg valgte for ham) og  torsdag d. 19. september – i næste uge, skal vi så til et fotoshoot hvor vi skal style de udvalgte briller så lækkert som vi overhoved kan! Fotoshootet foregår i Louis Nielsens butik  på Købmagergade fra kl. 15-18. Så hvis I er i området er I mere end velkomne til at komme og sige hej, samt se den nye kollektion.
I forhold til stylingen af mine briller kan i bl.a. se et lille sneakpeak ovenfor. Jeg tænker at have et nedtonet men lækkert outfit på, hvor det er styling af hår og makeup der er i fokus, og hvor brillerne ligeledes kommer i fokus. Den meget pang-farvede læbestift og de skarpe sorte kanter i brillerne, ser SÅ sexede ud sammen, hvis jeg skal sige det selv – og det skal jeg jo! photo IMG_3033_zps31a329a5.jpg
Hvordan Ehsan vil style sine briller holder vi helt hemmeligt indtil videre… Måske jeg ligger et sneakpeak op af hans outfit inden længe!
Efterfølgende bliver hvert pars billeder lagt op på Louis Nielsens facebookside og det er hér jeg for alvor får brug for jeres hjælp, hvis jeg skal have en chance for at komme på mit livs tur til New York – det par som vinder challengen, er nemlig det par som får flest stemmer!
Og jeg konkurrerer altså imod blogs som, Tinamarias, Passionsforfashion og SidselogLasse.. Smukke og dygtige bloggere alle sammen, så det bliver HELT vildt spændende. Derfor håber jeg altså at I er klar på at ville hjælpe mig lidt, når tiden kommer.
Fortsat god søndag!

Dette indlæg er sponsoreret af Louis Nielsen og Bruunz Bazar.

5 kommentarer

 • Camilla

  Hej J
  Fed blog! Har du købt den grå strik i Odense eller? For jeg kan ikke finde den derinde :)

  Klem Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor må det være fedt med sådanne muligheder :-)

  // Camilla Christine ♥ ♥ ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenia

  Kunne så godt tænke mig det par, som du har tænkt dig at have på! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Johanne.

  Vil alle de andre bloggere i konkurrencen også være til stede på torsdag?
  Jeg er netop i København den dag, og vil med glæde komme og sige hej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sommerfuglen

  Vil helt klart stemme på dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEAK AF NYT LIR