STATUS PÅ EN FRIDAG

GREASE LEATHER JACKET // C&A BUTIKSÅBNING

 photo Fotor0924141746_zpsd27a214f.jpg
 photo Fotor0924141216_zpsd12723c7.jpg

I sidste uge var jeg til åbning af den nye butik C&A i Kolding storcenter – C&A er en udenlandsk tøjkæde, som laver budget tøj til mænd og kvinder, samt en del til børn. Jeg fandt en masse fine sager i butikken i Kolding, som jeg nok skal vise jer senere idag – men vil starte med den fantastiske imiterede læderjakke som jeg fandt, fik en kommentar på instagram om at der var noget Grease over den – og det er jo fuldkommen sandt! Er tosset med den lave talje og bæltet helt i bunden, der er med til at give jakken det der chuncky oversize-look (dét og så at jeg har taget en str. medium haha) Jakken er super lækker kvalitet og har lækkert blødt foer – og det bedste af det hele er, at den kan købes for kun 499 kr! Indtil videre kan man i Danmark dog kun købe C&A i butikken i Kolding storcenter og i deres nye butik som åbner i Århus lige om lidt.
Er det ikke en vidunderlig jakke? – så bare vendt og se den fineste strik og lækre jeans jeg også fandt i C&A til MEGA budgetpriser – det kommer på bloggen snart!

1 kommentar

  • Bitten

    ret sjovt at den nu er i Kolding. kommer nemlig fra Kolding, men plejer at gå ind i C&A i Flensburg, tyskland. den i Kolding er lidt anerledes end den i Flensburg, fordi stilen i danmark er en smule anerledes, men ellers det samme :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ EN FRIDAG