VIND 3 UGERS APPESIZE

HBO-KONKURRENCE VINDER

hbonordicjpg
Jeg beklager RIGTIG mange gange, at dette vinder-indlæg for 2 måneders Hbonordic.com abonnement blev udskudt et par dage. Men nu er jeg tilbage på pinden og har læst ALLE jeres fine kommentarer igennem, og derfor må jeg først og fremmest lige sige tak for alle de søde ord om bloggen som mange af jer smider med i jeres konkurrence-kommentar – om det er rent smiger for at vinde vil jeg lade være uvist ;-)

Jeg har nøje udvalgt denne vinder af en grund som oftest går igen når jeg selv skal udvælge mine konkurrence-vindere, nok er jeg single på sådan ca. 17 år (ja, seriøst!) men jeg har dælme’ et soft-spot når det kommer til KÆRLIGHED. Og ak hvor jeg elsker hvis jeg kan være med til at bringe positivitet ind i et forhold. Derfor er vinderen faktisk en navne søster – nemlig Johanne Hybschmann med sin kommentar som lød således:

Hej Johanne!Jeg vil, ligesom alle de andre, virkelig værdsætte at vinde denne konkurrence. Min kæreste og jeg er begge voldsomt store fans af Game of Thrones; vi har læst bøgerne og glæder os nu til udgivelsen af sæson 4 (juhuuuuu) – men ventetiden er lang! Vi har aftalt at splejse om et abonnement til HBO Nordic (fordi vi er fattige studerende, hæh), så vi kan få genset de forrige sæsoner i ordentlig kvalitet. Derfor ville det glæde mig meget, hvis jeg kunne overraske ham med et gratis abonnement. Vores “GoT-dates” er altid hyggelige og et højdepunkt i en ellers stresset hverdag (super cheesy, men true hahaha).
Jeg mener ikke, at jeg har gjort noget særligt for at fortjene at vinde konkurrencen. Min søde kæreste derimod har fortjent det, da han altid er en kæmpe støtte og glæde i mit liv, når jeg det svært.
Dette ville gøre ham (og derfor også mig) rigtig glad :)

Smukt og sødt – og så sætter min indre “nørd” også ekstra pris på at det er mennesker som faktisk har taget sig tid til at læse bøgerne bag serierne – ægte entusiaster fortjener en belønning, synes jeg.
Så tillykke til Johanne – du har fået en email fra mig, og ikke mindst tak til alle jer andre der deltog i konkurrencen. Er i fuldkommen sønderknuste over ikke at have vundet eller er I BARE NØDT TIL at se Game Of Thrones, The White Queen eller Magic City, så kan I jo gøre som mig og købe 6 måneders abonnement hos Hbonordic.com – køber man 6 måneder ad gangen koster det nemlig kun 79 kroner om måneden, hvilket jeg (som altså i mange år har streamet film på nettet) virkelig ikke synes er mange penge i forhold til udbyttet. Vil man ikke binde sig for 6 måneder, kan man også bare købe en måned ad gangen, til 129 kroner – heller ikke så slemt, hvis man blot lige vil teste og se om det er noget for en. Abonnementerne kan købes lige her.

Dette indlæg er sponsoreret af Hbonordic.com

6 kommentarer

 • Rosa

  Hej Johanne. Har du en tictail? Eller planer om en? Hvis ja, fortæl gerne, eller smid et link, hvis det er muligt. Jeg håber virkelig, du vil svare på min kommentar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Hybschmann

  Hej Johanne!

  Jeg ved godt, at dette nok ikke er stedet jeg bør kontakte dig (har også sendt dig en mail), men nu prøver jeg.
  Jeg er den heldige vinder af din HBO-Nordic konkurrence, og er selvfølgelig super glad og meget overrasket (hvilket kæresten også er i øvrigt).
  Problemet er dog, at jeg ikke har modtaget en mail fra dig? :) Derfor kom det også som noget af et (glædeligt) chok, da jeg tjekkede din blog her til aften.
  Ved ikke om jeg har lavet en tastefejl eller hvad der er gået galt, men mailen er i hvert fald ikke at finde.

  – Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Siden er hermed liket :-) og sikke en fed konkurrence.

  Jeg vil faktisk ikke vinde den til mig selv, men vinde den til min mor, der ikke selv er en haj på internettet.

  Min far døde efter kort tid sygdom i sommeren 2012. Mine forældre havde i forvejen ikke mange penge at rykke rundt med, så da min mor blev alene stod hun endnu dårligere økonomisk, og med et hus, hun ikke længere havde råd til, men ikke kan få solgt!

  Smerten over savnet af min far, stressen over den økonomiske situation samt en lille overvægt af fedt på kroppen resulterede i, at min mor i marts 2013 fik en blodprop i hjertet og derfor var nødsaget til at omlægge sin kost fuldkommen og nu forsøger at leve rigtig sundt samtidig med intens genoptræning af kroppen. Hun er kommet et godt stykke på vejen og har tabt sig 7 kilo indtil videre. Men vi ved jo alle, at det er dyrt at leve sundt, hvorfor den sunde livsstil har resulteret i et meget skrabet budget på alt, hvad der kan gå under betegnelsen “underholdning” og “selvforkælelse”. Derudover har det resulteret i, at vi ikke ser hinanden så ofte. Min mor bor i Odder (Østjylland), og jeg selv bor og studerer i København (hvilket vil sige MEGET stramt SU-budget), og ingen af os har rigtig råd til turen over broen så ofte.

  Derudover har den sunde livsstil og det nye overskud stået lidt på stand-by denne sommer (2013), da min mor i starten af Juli mistede sin lillesøster pludseligt (min moster) i en meget tragisk hændelse.

  At vinde denne her pakke, ville betyde en lille belænning for hendes hårde arbejde,
  et ekstra skub og en ekstra hjælp til min mor i den rigtige retning, samt et lille afbræk fra det økonomisk stramme budget, hvor pengene i den periode kunne gå, enten til en tur til København hos mig, eller på selvforkælelse til hende selv i form af, ja, hvad hun nu måtte ønske/mangle.

  Med venlig hilsen Trine k.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine k

   Hov, dumme telefon. Kommentaren kom ud til det forkerte indlæg. Jeg kopierer og skriver kommentaren under det rigtige indlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Perfekt – Tak Trine, kan se du har brugt lang tid på at skrive den – så den skulle nødigt gå tabt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 3 UGERS APPESIZE