WINTER COATS // 15% RABAT HOS ASOS

I’M A #NELLYHOLIC // MY VERY OWN MINI-SHOP

nelly11

1. MSGM, DKK 2595 HER  // 2. NLY TREND, DKK 499 HER // 3. NLY SHOES, DKK 499 HER // 4. River Island, DDKK 429 HER // 5. Tiger Of Sweden, DKK 1495 HER // 6. NLY TREND, DKK 499 HER // 7. Sally&Circle, DKK 249 HER // 8. NLY TREND, DKK 399 HER // 9.  NLY TREND, DKK 399 HER // 10. NLY TREND,  DKK 499 HER

Så, så man lige mig have min egen mini-shop, hos min favorit online shop – Nelly.com
HVOR MEGA SEJT-OPTURS-AGTIGT ER DET LIGE?! Jeg er i hvert tilfælde mega glad for de 25 favoritter jeg har udvalgt i min mini-shop, som kommer til at ligge online hele resten af september måned. De items jeg har udvalgt er godt blandet, kjoler, bluser, overtøj, sko og lidt accessories – dvs. alt det jeg aller bedst kan lide hos Nelly.com lige nu. Der er både boyfriendjeans og converse, men også stramme læder bukser og chuncky striktrøjer – en masse forskellige udtryk, blandet sammen – lidt ligesom min egen stil!
Ovenfor kan I se et udpluk af mine absolutte favoritter, bl.a. den vidunderlige nude/lyserøde biker’ish jakke, som snart kommer hjem til mig – kan næsten ikke vente med at få fingrene i den og style den i nogle fede outfit-posts til jer. Jeg håber at I har lige så meget optur over samarbejdet med Nelly.com som jeg har. I kan se alle 25 favoritter og besøge min minishop lige HER.

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

7 kommentarer

 • Mette Kathrine

  Hej Johanne! – Jeg er helt vild med din blog har har fuldt dig siden du var helt ny i det! Det der fangede mig den gang var at du var ligeglad med at dine ting ikke kostede mange penge, ligesom alle andre bloggere, du købte shorts til 20kr i genbrugen og piftede dem op så de lignede en million. Din blog har i mine øjne ændret sig til det som jeg personligt elskede ved din blog i starten at den ikke var, nemlig jakker til 2500kr og suits til 600kr.. Den gamle blog var kreativitet, nu går du bare ud og køber (eller får sponsoreret) dyre ting som intet kreativt mangler.. Håber du kan følge mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Helene

  Er vild med de læderbukser du har fundet(!!!) Leder stadig efter “the perfect pair”!
  – Lækker blog også, Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hej søde Johanne :)
  Jeg tænkte på om du ikke kunne lave nogle flere youtube-videoer hvis du har tid!?
  Jeg elsker at se dine videoer, du er et rigtig godt forbillede for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Johanne.
  Jeg sad netop og kiggede dine nye indlæg, og kom til at tænke på noget… Jeg er egentligt ikke en der har noget imod et sponsoreret indlæg i ny og næ, da I bloggere (som I også selv påpeger) jo også skal tjene nogle penge. Dog sidder jeg efterhånden lidt med følelsen af, at stort set ikke se andet fra dig længere, og jeg var simpelthen nødt til at undersøge det. Det viser sig altså at ud af dine seneste 27 indlæg, der er 22 af dem sponsorerede, hvilket jeg synes er helt vanvittigt mange.
  Jeg ville egentligt blot påpege det, da jeg synes det er ærgerligt at din blog går i den retning, da den førhen har været blandt mine yndlings. Men lige for tiden føles det altså desværre mest som at sidde og læse et reklameblad. Jeg håber at det er noget du kan tage til dig og eventuelt bruge til videre eftertanke :-))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Jeg er fuldstændig enig Line!

   Mere af den personlige Johanne, hendes blog er den bedste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Se lige den her video:
   http://www.youtube.com/watch?v=0svVfrMrVfU

   Her snakker hun om det :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Det er jeg helt klar over Sabine, jeg så godt indlægget. Andre bloggere har lavet lignende forklarende indlæg, men de har ikke i nærheden af så mange sponsorerede (eller mangel på “normale”) indlæg som Johanne har, og det synes jeg er ærgerligt, at det her er gået så vidt :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER COATS // 15% RABAT HOS ASOS