DESIGNERS FALL // STYLING TIL FOTOSHOOT

I’M A #NELLYHOLIC’ // VIND 10.000 KRONER TIL NELLY.COM

 photo PicMonkeyCollage9_zpsa80ff203.jpg
Jeg lovede i sidste uge at jeg ville vise jer nogle flere billeder af min nye mirror/tie dye-kjole fra nelly.com – og hvilken bedre anledning end i sammenhæng med en konkurrence hvor I kan vinde 10.000 kroner at shoppe for hos lige netop Nelly!
Kjolen er i stræk stof og jeg har derfor købt den i en xs, selvom jeg normalvis er en small – men det er min erfaring at når man køber disse bodycon (helt tætsiddende) kjoler i stretch, er det en god idé at købe en størrelse mindre end man normalvis bruger, bare et lille tip – kjolen er fra River Island og kan købes lige her. Som I ved, elsker jeg nelly og især nelly’s eget brand NLY. bl.a viste jeg jer forleden på instagram mine skønne nye frynse støvletter.
 photo PicMonkeyCollage12_zps3e3289bb.jpg
Elsker virkelig de her støvletter, fordi de er ret specielle og måske på grænsen til det overdrevne, men sammen med et par læderbukser og en skjorte og nogle lidt “boheme” accessories, er de altså for fede. Jeg laver et outfit med dem snart!- de er som sagt, fra NLY /NLY Trend, som jeg knuselsker, fordi de altid tager de fedeste tendenser og producerer dem med et nyt tvist – til budget venlige priser – og hvis der er noget en fynbo er gla’ for, så er det budgetpriser og at gøre et godt kup.
Dette fænomen har nelly.com nu sat et navn på nemlig- Nellyholic’ – hvilket også et omdrejningspunktet for deres nye konkurrence  – læs hvordan du deltager nedenfor!

 photo bg_dk_zps69247210.jpg

Dette indlæg indeholder affiliate links fra nelly.com

3 kommentarer

 • Naya

  Hej Johanne☺
  Altså skal man bestille noget på Nelly før man kan være med i konkurrencen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Moo

  Hej Johanne, jeg har længe gået og luret på den kjole, men på modellen ser den bare meget lang ud hvorimod den på dig sidder super godt og som jeg vil have den til at side. Mit sprøgsmål er om det er let at få den til at sidde som den gør på dig også selvom man kun er 1.65? Håber du kan hjælpe! Knus her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DESIGNERS FALL // STYLING TIL FOTOSHOOT