APPESIZE VINDER + PEP-TALK

LEO LOVE OG HATTEHÅR

 photo PicMonkeyCollage2_zps2608c596.jpg
 photo PicMonkeyCollage3_zpsa34e3a1b.jpgDet er ALT for sjældent jeg får smidt dagens outfit op på bloggen, og jeg får ofte beskeder og mails der efterspørger netop dette – så jeg har indgået en deal med min søde mor, om at hun tager outfitbilleder af mig et par gange om ugen, til gengæld for at jeg laver lidt mad og gør badeværelset rent, jep – hun er en hård forhandler, men sådan er livet jo, haha.
Dagens outfit består af: hat, fra H&M // Vintage halskæde // Strik, fra H&M // Nederdel, fra H&M // Sko fra Jeffrey Campbell. Desværre er det ved at blive for koldt til at vise de bare stænger frem, men jeg synes nu alligevel det er til at holde ud, hvis man tager en lun trøje og støvler på.

4 kommentarer

 • Simone

  Det er et virkelig flot outfit, classy og sådan. Du ser godt ud :-)

  Hvor er dine støvler fra? Har du evt. et link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Nej, hvor har jeg savnet dine outfit billeder! De er virkelig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej johanne, du er en super god blogger og jeg syntes det er rigtig fedt du er begyndt på outfit billeder, da det er stor inspiration!
  Må jeg spørge hvordan du laver dine krøller? :-)

  Knus Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Super lækkert outfit! Du ser godt ud Johanne! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPESIZE VINDER + PEP-TALK