#NELLYHOLIC SØNDAGS OUTFIT PÅ EN MANDAG

MANDAGS OUTFIT,TILSAT NYE STØVLER

blurresHat, H&M // Strik, H&M // Jakke, Bik Bok // Jeans, Gina Tricot // Støvler, Black Lily.

I januar i år, var jeg inviteret til modemesse i samarbejde med miinto.dk – derfor lavede jeg interviews med en masse forskellige brands om deres nyeste kollektioner, måske kan I huske det? – der blev også lavet nogle fine videoer, som I kan finde her på bloggen hvis i søger på ‘modeuge’ eller lign. Mærket Black Lily, var et af de brands som jeg interviewede (sammen med Anne fra Annegadegaard.com og Sofie fra Etfashionfund.dk) og som tak har de været så super søde at lade mig vælge et par fine fine støvler! Jeg så dem allerede tilbage i januar på messen og har bare gået og ventet og ventet på at de skulle blive sat i produktion og så ENDELIG komme i butikkerne her til efteråret! Og perfekt timing, som årets aller sidste sen-sommer måned er ved at gå på hæld, ligger de der i postkassen (eller ved siden af, egentligt) og ventede på mig da jeg kom hjem fra skole idag. Jeg sprang i dem, og de fik jo hele mit outfit til at se 10 gange flottere ud.

Jeg er helt tosset med hvordan læderet og ruskindet komplimenterer hinanden og mønstret og den løse pasform omkring anklen der giver støvlerne et meget boheme og afslappet look… Jeg tror iøvrigt også at de ville være SÅ fine til bare ben om sommeren, suk.  Støvlerne koster 1300 og kan også fåes i bordeaux rød HER

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#NELLYHOLIC SØNDAGS OUTFIT PÅ EN MANDAG