DEN PERFEKTE WEEKEND/HVERDAGS TASKE

#NELLYHOLIC SØNDAGS OUTFIT PÅ EN MANDAG

 

PicMonkey Collage

Hele min weekend har stået i familiens-tegn, så bloggen har været lidt stille da jeg har haft travlt med at lære min brors nye kæreste at kende, lege med mine niece og nevø, presse æblemost med min mor og far og kramme min dejlige storesøster.. sådan ca. i hvert fald.

Men jeg fik trods alt taget et dagens outfit billede, omend i en lidt skæv-kvalitet.
Den smukke batik nederdel på billedet, er faktisk ikke en nederdel men en kjole som jeg har lavet et indlæg om HER – men igår brugte jeg den som nederdel. Den er fra River Island, den koster 229 kr og kan købes i min mini-shop hos Nelly.com lige HER. Jakken jeg har på et ny og fra mærket C&A som jeg var i Kolding for at besøge, da de netop har åbnet butik i Kolding storcenter (mere om det senere på ugen)  T-shirten er fra Streetammo og købt i butikken Onkel P i Odense til 350 kr. Og skoene er Converse, de koster 599 kr og kan også købes i min mini-shop hos Nelly.com lige HER. Halskæden er også fra Nelly.com  men er dog ikke en del af min minishop, den koster 129 kr og kan købes HER


Dette indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE WEEKEND/HVERDAGS TASKE