BRUUNS BAZAR FOR LOUIS NIELSEN

NEW KICK’S ON THE BLOG

 photo IMG_2882_zps61b4cfe9.jpg
 photo IMG_2880_zpsfa1a4ab5.jpg

ENDELIG fik jeg fingrene i mine længe ventede hvide Nike Air Max, som jeg bestilte over ebay den 1. August, så blev de taget i tolden og jeg måtte vente 14 dage fordi det danske told og skat system er så fænomenalt tungt at danse med (vi snakker e-mail-korrespondancer hvor der går minimum 2 dage før man får svar). Nå, men jeg må ligge de 210 kroner ekstra i told og herre gud, det er ikke noget problem, men skuffelsen kom dog da jeg efter nu over en måneds ventetid opdager at mine nye babyer er kommet i en str. 36 – og jeg selv er en 37,5 – så efter at have spurgt jer til råds på instagram vil jeg nu smide nogle plasticposer med vand ned i skoene og ligge dem i fryseren natten over og håbe på at “udblokke” dem på den måde – for fandeme nej om jeg skal have ventet forgæves!
Jeg ville gerne linke til sælgeren fra Ebay, men brugeren er ikke at finde derinde længere – desværre.

18 kommentarer

 • Nicoline

  Virkede tricket? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  I begge mine Nike air max bruger jeg 1½ str. større end jeg bruger i normal sko. Så ved ikke om det er bare er mine fødder, men jeg tror ikke det vil virke at putte dem i fryseren. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicklas

  Skoene kan købes på denne engelske side, uden told.

  http://www.jdsports.co.uk/product/nike-air-max-90/083278/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Johanne!
  Må jeg spørge, hvor meget du har givet for dem?? :-)

  Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hov, jeg kender ellers en side, hvor man kan købe dem for 380kr, som er sikker at bruge, og den er dansk, så ingen told. Har haft et godt øje til dem længe, og bestiller dem til d. 1, når jeg får løn :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • freja

   Du må da gerne sende et link til den side, det lyder jo næsten for godt til at være sandt :-)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   http://www.skosalgvip.com/mycp-1-air-max-90-for-dame-alleeee-hvid-nike-1 den ser fake ud, men en af mine veninder har brugt den, og den er god nok ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

   Har tjekket siden og b.la. læst “om os” og den virker ikke særlig troværdig. Men din veninde fik skoene tilsendt ude problemer? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Ja, det tog bare 4 uger, men de kom, og jeg har selv set dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Jeg ville passe meget på med at købe sko fra den side!
   Ja, mange modtager skoene, men ikke alle. Og desuden er skoene ikke ægte. Og jeg støtter ikke op om fake.
   De har ikke e mærket for sikker Web handel og kontakten er en hotmail adresse. Disse to ting er ret gode hints til en fake side!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Uhh I skal være forsigtige med den slags sider, det er som regel for godt til at være sandt..

   Jeg bestilte fra en lignende side, som også var på dansk, men det viste sig senere, at det var den bestemt ikke. Jeg bestilte et par Nike Free (også til omkring 380 kr), og fik at vide, at de ville komme inden max 2 uger. Der gik over halvanden måned, og i den periode skrev jeg frem og tilbage med firmaet, for at klage og finde ud af, hvor mine sko blev af. Her fandt jeg ud af, at siden bestemt ikke var dansk, de forstod ikke hvad jeg skrev, brugte tydeligvis Google Translate til at svare og til sidst skiftede de helt over, og begyndte pludselig at skrive engelsk til mig. Efterfølgende fik jeg så et brev fra Postdanmark om, at skoene nu var kommet, men jeg skulle betale told for at få dem udleveret. De var nemlig sendt fra Kina, og ikke Danmark. Det stod der intet om på hjemmesiden. Igen prøvede jeg at klage til firmaet og efter lang tid tilbød de at betale mig lidt under halvdelen af toldprisen (!) og det var først efter, at jeg truede med at melde dem for snyd. Og jeg ved faktisk ikke engang om de sko jeg så har fået nu i hele taget er ægte…

   Så piger, PAS PÅ med de sider, det er højst sandsynligt for godt til at være sandt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sindsyg de er jo for læææækre de sneaks

  //Camilla C ♥ ♥ ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Vil du ikke lave en indlæg om, hvordan man kan style sine airmax? Mangler lidt inspiration :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Det lyder ellers træls! Men håber, dit trick virker. Købte du fra det amerikanske ebay? For jeg mener, hvis du køber fra det britiske ebay (ebay.co.uk), skal man ikke betale told, da det er inden for EU :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Jenny. Det afhænger af hvor varen bliver sendt fra – i mit tilfælde var det udenfor EU, derfor told :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Johanne. Hvis tricket ikke virker, overvejer du så at sælge dem? Hvis ja, så er jeg SUPER interesseret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Camilla.
   Hvis tricket ikke virker sælger jeg skoene videre ja, men har allerede aftalt med en veninde at de går til hende – men ellers tak for interessen! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas

   Virkede det ? :) Sidder med samme problem og fandt tråden her igennem google..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUUNS BAZAR FOR LOUIS NIELSEN