LEO LOVE OG HATTEHÅR

#SHAREALITTLEHAPPINESS // DEN GLÆDE I GIVER MIG


 photo PicMonkeyCollage4_zps620efddf.jpgI det her indlæg vil jeg dele lidt glæde med jer, eller rettere – jeg vil dele den glæde som I giver mig hver især når jeg møder jer – med alle jer andre som kigger med.
Jeg møder næsten dagligt – i hvert fald hvis jeg bevæger mig ind i byen i Odense, en masse af jer skønne smukke og søde læsere. Og det er det vildeste! Jeg tror helt ærligt, at jeg bliver akkurat lige så paf over at møde nogen som ved hvem jeg er, som I bliver over at møde en som I ved hvem er. Det er simpelthen bare noget af det fineste i min hverdag når en jævnaldrende pige(flok) kommer over og fortæller hvad de synes om bloggen og om at de følger med hver dag, eller selv har en blog – DET GØR MIG SÅÅÅ GLAD! – Så lad også dette være en opfordring til alle jer som stimler samen og viske tisker og ikke tør hilse – Jeg opdager det godt og jeg vil hjertens gerne gi’ et kram og sige hej! :)

Grunden til at jeg overhoved laver dette indlæg er coca colas nye kampagne share a little happiness” som Rasmus Seebach er frontfigur for – I denne kampagne beder han og coca cola os alle sammen om at uploade billeder af smil og glæde på instagram med hashtagget #sharealittlehappiness – I det man uploader dette billede deltager man i konkurrencen om at komme med i Rasmus Seebachs nye musik-video! Og nu er jeg så OGSÅ blevet involveret – hvor sejt er det ikke lige?! For jeg har nemlig fået mit eget hashtag i denne konkurrence, så hvis du er en af mine læsere og gerne vil være med i Rasmus nye video skal du bruge disse to hashtags når du uploader et billede : #sharealittlehappiness OG #sharealittlehappinesswithjohannekohlmetz (ja det er ret langt, I know) – det ville gøre mig SÅ glad hvis I gad uploade billeder og måske også endda fortælle hvad det er der gør jer aller mest glade, så samler jeg en masse af dem og uploader i en blogpost senere hen :)
Når I bruger disse to hashtags, kommer i også op på konkurrence siden her – hvor I iøvrigt også kan læse en masse mere om hele konceptet og om hvordan man også kan vinde et møde med selveste Rasmus Seebach – se mere her.

Sooo guys – please #sharealittlehappinesswithjohannekohlmetz – det vil hun sætte pris på! :)

Dette indlæg er sponsoreret af coca cola.

6 kommentarer

 • Helene Rosing

  Hej Johanne. Tænkte på om du på et tidspunkt kunne lave nogle eksempler på hvad der er in, for sko her i denne vinter. Jeg ved nemlig ikke om jeg stadig skal satse på dr. Martens? Det er nok lidt for tidlig at sige, men jeg ville være vild efter det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Helene. Jeg vil meget gerne lave et indlæg! :) Selv er jeg på cowboyboots med 5-10 cm hæl, måske frynser. Og så faktisk også helt knælange høje støvler.. Der er mange forskellige tendenser, vil prøve at samle dem i et indlæg hurtigst muligt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har mødt dig det var så vildt :) Du er min største inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh det må være dejligt :-)
  //Camilla Christine
  GIVEAWAY ON ….
  http://www.fitspoblog.com/2013/09/beauty-giveaway.html
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kathrine

  Den suit du har på, på øverste højre billed, den grå og hvis stribede, hvor er den fra? og har du evt, pris og link? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Mette. Hvis du går ind på min youtube kanal er der en asos-shopping-haul hvor suitet er med, der vil du også finde links. Ellers bare søg her på bloggen efter “asos” så skulle det gerne komme frem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEO LOVE OG HATTEHÅR