MANDAGS OUTFIT,TILSAT NYE STØVLER

STATUS PÅ EN FRIDAG

status Idag har jeg fri fra skole, og selvom det lige har været weekend er en fridag mere end tiltrængt. Tingene omkring mig går utroligt stærkt for tiden, med arbejde her på bloggen, skolen og livet som Johanne i almindelighed- jeg har så mange forskellige sider af mig selv og min hverdag som jeg helst gerne skal kunne balancere, samtidig- og det kan nogen gange være virkelig svært, at skulle prioritere, især hvis man vil det hele og kun har tid til det halve. Oven i alt dette har jeg nu været foruden min kære macbook pro i over en uge (first world problems, I know) – men som blogger med visioner, deadlines, mål, ansvar og forventninger ikke mindst til mig – af mig selv, er det virkelig frustrerende at skulle halse bagefter konstant, og så ikke engang kunne gøre tingene på min vante måde. Men samtidig med at være en stor frustration for mig, har det også været lidt tankevækkende virkelig at mærke hvor mange aspekter af mit liv der fuldkommen kan ramle sammen, hvis jeg skal være min computer foruden i bare en uge eller 14 dage. Ikke at det kommer som nogen overraskelse for mig, at jeg er afhængig af min computer, men mere hvor ked af det, det faktisk kan gøre mig når jeg ikke har mulighed for at gøre tingene sågodt og hurtigt som jeg gerne vil her på bloggen. Status i forhold til computeren og udsigten til videoer og lignende er iøvrigt at jeg håber på at få den idag eller imorgen, da jeg pt. venter på at reparatøren modtager det nye batteri der skal sættes i computeren.

Ved ikke helt om det er vigtig viden eller lige gyldig info for jer, men I er jo trods alt en stor del af mit liv – så følte lige for at give jer lidt indsigt i hvordan status er lige nu.

4 kommentarer

 • Anne

  hvor er den trøje fra ?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvor er din sweater/cardigan fra?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Helt enig med Ida! Kender SÅ godt følelsen af at ville være en hel masse for andre og ikke føle man gør tingene godt nok, fordi man ikke har tiden til det. Håber du nyder din fridag, får pustet ud og taget en pause – det fortjener du :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Synes det er super fedt at du “giver os lov” til at se den side af dig, og det er bestemt ikke ligegyldig Info! Du er en kæmpe inspiration, super talentfuld blogger , men ikke mindst fordi du viser at du er menneske!
  Pust ud, træk vejret og hæng i! Eller tag i en lur. Og så hæng i ;-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAGS OUTFIT,TILSAT NYE STØVLER