I'M A #NELLYHOLIC // MY VERY OWN MINI-SHOP

SUIT IT UP – AND DRESS IT DOWN

suit

ENDELIG har jeg fået mig et suit! Jeg har haft kig på så mange smukke (men ALT for dyre) shorts+blazer suits hen over sommeren, men nu da shorts-sæsonen er ovre, er jeg stadig helt fortabt i suits/jakkesæt til kvinder. Og igår faldt jeg så over dette vidunderlige nålestribede eksemplar i H&M, fra deres Conscious Collection. Der er x-antal % uld i både blazer og bukser, så det er også dejlig lunt her til vinter. Blazeren koster 349 og bukserne 249 – så man kan altså for (kun) 600 kroner få fingrene i et uldent suit, så jeg måtte simpelthen slå til. Selvom 600 kroner er en del penge, er det et af et af de billigste suits jeg har set denne sæson. Og så tænker man måske – nålestribet jakkesæt, kan en 17 årig pige godt rende rundt i det, uden at ligne hun ha stjålet sin mors tøj? – Jeg synes SAGTENS at vi unge tøser kan rocke suits, også til hverdag – eksempelvis kombineret med en basic t-shirt og converse, eller vans, eller måske endda nike air max sneakers. Suit it up – and dress it down, så at sige. Hvad synes I?

10 kommentarer

 • Ved du tilfældigvis om http://www.suitzoo.dk/ laver til piger?

  Min datter vil meget gerne have et ordentligt suit som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Johanne.
  Jeg er helt vild med at læse din blog, og holder mig altid selv opdateret med den. Du giver mig virkelig inspiration, især igennem dine outfit billeder, og dine gamle DIY ting.

  Ligesom dig, har jeg også forelsket mig i dette suit, ville derfor høre om du kunne sende et link til den? For jeg kan ikke rigtig selv finde det :)

  Mange gange tak, på forhånd :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceci

  Hej Johanne.
  Har lige købt et par gule sneaks, ville høre om du havde nogle ideer til, hvad de kan styles med? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Janh Bech

  Søde bukser og selvfølgelig flotte sko :)

  Kig gerne forbi min blog, som har en konkurrence igang :)
  http://www.thisismylife-sjb.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Møller

  Super fedt indlæg. Er heelt oppe og køre over dette sæt og i det hele taget din stil – I’m in loooove! Ha ha, tror ikke selv jeg kunne finde på, at købe det lige nu, men jeg er sikker på, at jeg bare MÅ eje sådan et suit en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med det!!
  Hvor er det altså bare lækkert stylet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ser SÅ fedt ud! Og så klæder det dig p!sse godt! :-)

  Forresten: Thumbs op for flere outfitbilleder og tøjinspiration (hvis der er noget der hedder det, haha)! Det er super fedt at du tager dig ekstra tid til det! :D – men intet pres, tag det stadig i et ikke-for-stressende tempo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ser rigtig godt ud! Jeg tror dog liiige, jeg skulle overvinde mig selv for at “turde” at købe det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Looking goood as always!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  Det klæder dig skide godt, men tror det ville være en helt anden sag, hvis eksempelvis jeg puttede det på………. ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M A #NELLYHOLIC // MY VERY OWN MINI-SHOP