SMUKKE HVERDAGS/SKOLE TASKER

VIND 3 UGERS APPESIZE

 photo IMG_2760_zps645279ba.jpg
Måske kan I huske at jeg for nogle uger siden lavede en video (se længere nede i indlægget) hvor jeg introducerede og anmeldte et nyt fantastisk koncept – Appesize.dk. Har I ikke set videoen, vil jeg opfordre jer til at gøre det for at få alle detaljer med hvad angår appesize-konceptet. Men i grove træk er det en online service, hvor du kan bestille super sunde måltider, præcis som hvilken som helst anden online service der leverer mad  lige til døren, hos appesize får man bare færdigtpakkede små måltider klar til at tage med på farten. Man kan faktisk også, hvis man ønsker det  bruge appesize som  en “kur”  ved at køre en fuldkommen appesize-diæt, som består af masser af nødder, bær,  coconut-water m.m. (se videoen) Kuren er lavet med henblik på at give folk en generelt sundere livsstil og en nemmere hverdag, fordi alle måltiderne netop er færdigtpakkede og lavede. Personligt bruger jeg appesize til at have med i skole og snacke i når jeg sidder i bussen, er sulten inden træning eller er liiiiige ved at købe et klamt usundt pølsehorn i skolens kantine. Appesize bliver leveret lige til døren, så man har dem derhjemme og kan smide det i tasken hverdag – dvs. NO EXCUSES! Dét at man har det derhjemme er noget jeg førhen har undervurderet, for hvorfor ikke bare gå i 7/11 og købe en lille snack når man er sulten? – Jo, nu skal I høre mine 3 gode grunde: 1. Det er meget billigere at bestille tingene online hos Appesize.dk, 2. De produkter Appesize.dk tilbyder indeholder KUN naturlige vitaminer og mineraler dvs. ingen tilsætningsstoffer og 3. Hvis du står i en fysisk-butik bliver du overspammet med alle de usunde tilbud der er og bliver alt for let fristet til liiige at skylle nødderne ned med en redbull, eller cola – tro mig, jeg ved hvad jeg snakker om! Derfor er jeg meget glad for nu at kunne bringe den sunde levevej videre til i hvert fald én af jer (ellers kan I jo altid bestille en lille “try-me”- box på Appesize.dk)

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN OM 3 UGERS APPESIZE
De tre ugers appesize består altså af hele 3 meal-boxes fra Appesize.dk i hver mealbox er der til 6 dage med fuld appesize-diæt! 
Reglerne for deltagelse er meget simple, du skal LIKE appesize’s facebookside HER og så skal du skrive en kommentar til dette indlæg hvor du fortæller hvorfor lige præcis du skal vinde! Vinderen bliver udtrukket på mandag d. 9. September – og husk lige at udfylde “e-mail” feltet så jeg kan kontakte dig hurtigst muligt, hvis du skulle gå hen og blive den heldige vinder. Ready, set – GO!


Sponsoreret af appesize.dk

544 kommentarer

 • […] Kilde: http://johannekohlmetz.dk/2013/09/vind-3-ugers-appesize/ […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Hej Johanne
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde da jeg virkelig gerne ville prøve at spise sundt igen, og så kunne det være dejligt at vinde :) ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Overgaard

  Hej Johanne.
  Jeg har længe prøvet at leve sundere, men det er meget svært for mig. Det ville gøre det rigtig dejligt og meget nemmere, hvis man kunne tage små pakker med i skole og andre steder. Det betyder meget for mig, at det jeg indtager er fuld af vitaminer og andre gode ting. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Kejser

  Hej Johanne
  Jeg synes det virker som et vildt fedt koncept. Det ville hjælpe mig rigtig meget fordi jeg kæmper for at leve sundt, ikke spise for meget og gerne tabe mig lidt. Jeg har det okay med min krop, men den mangler lige det sidste. Jeg elsker din video da du fortæller mange nyttige ting omkring kost, og denne appesize ser bare sund, lækker og miljøvenlig ud – lige noget for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Madsen

  Hej Johanne :)
  Jeg vil gerne vide, dog ikke på mine egne vegne.. Min mor går meget op i kost og sundhed, men det lykkedes aldrig for hende at komme ned på hendes ønskevægt trods al den sunde mad vi spiser. Hun har skadet sin fod, og kan derfor ikke dyrke motion ordentligt. Er meget taknemlig for alt det min mor gør for mig, og synes derfor det er min tur til at vise det. Havde overvejet at indvistere i noget ligende det her til, for at hendes kamp mod vægten kunne ende, men da jeg ingen penge tjener er det svært jo :) Så derfor synes jeg at jeg fortjener at vinde – på hendes vegne selvfølgelig!
  så krydser virkelig fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  FEDT!
  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg synes det bare lyder som en utrolig sund og naturlig måde, at stille sulten. Det virker virkelig som noget der er lavet ud af naturlige materialer, og sådan noget kan jeg godt lide, so that’s why :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Jeg skal vinde fordi, jeg vil begynde en ny livstil. Jeg er skal begynde i fitness. Appesize vi hjælpe mig med at komme i gang med min nye livstil. Jeg har igen problem med min vægt, men bare det at leve sundt skal tll og være vigtigt for mig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Dal Jørgensen

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg har en utrolig sød tand og er god til at spise kalorie fyldt mad, som jeg på ingen måde har godt af. Derfor vil jeg gerne udfordre mig selv. + det er nok den fedeste konkurrence du har lavet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merethe Henriksen

  Simpelthen den FEDESTE konkurrence du kører her!
  Jeg synes simpelthen det ville være det lækreste at snacke sådan noget dejligt noget kombineret med min træning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  jubiiii det er jorden lækreste konkurrence, jeg ahr igennem den sidst mdr kæmpet en tapper kamp for at komme ned i vægt, spoist sundt og enda begyndt at træne, målet er at komme i bekini til næste sommer så er der en del at tabe endnu :-)

  lægger lgie et lod i puljen og håber jeg er heldig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Brynning

  Hej Johanne.
  jeg synes jeg skal vinde denne konkurrence da jeg er utroligt dårligt til at spise, der er ikke rigtig noget mad der fanger mig. Jeg tror dette vil være en god start til at lære at spise noget mere, da jeg virkelig elsker tørret frugt og sådan noge ting. + så er det lækkert at det er sunde snack og ikke alle de der med en masse kalorier i:)
  mange hilsner Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Krogh

  På min skole kører der et træningsprogam for alle 3.g’ere lige i øjeblikket. Da jeg aldrig har været den store sportsudøver, var min plan egentlig bare at komme levende igennem de mange timer med interval og hvad ved jeg løbetræning… Men sagen er, at jeg egentlig er blevet fanget af det. jeg er begyndt at dyrke meget motion (i forhold til hvad jeg plejer anyway). Jeg har haft en lang periode med stress her den sidste tid, men kan mærke at dette virkelig hjælper på overskudet. Nu er min drøm at lære at spise sundere, og jeg er bare ikke lige den bedste til at lade chipsene ligge, med mindre jeg har andet. Jeg synes appesize er et mega godt koncept, men dog en smule dyrt for mig at prøve af. jeg håber på at kunne blive fanget af det, så mit nye liv kan begynde for alvor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Ekelund

  Hej Johanne.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg er studerende og ikke har penge til at prøve dette produkt. Jeg ser det som en god måde at komme ind på den lidt bedere livsstil. Jeg har gået utrolig meget op i træning, men det er hårdt at være startet i skole igen og samtidig spise sundt. Hvorfor er det dog også så vigtig at spise sundt? Men jeg håber at du kunne se mig som en potentiel vinder. :-)
  Hilsen simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Johansen

  Hejsa Johanne :D

  Jeg mener at jeg skal vinde fordi, at jeg som alle andre skriver prøvet at tabe mig over en rigtig lang periode, men jaa… der sker ligesom ingenting. Er derfor villig til at prøve noget nyt og synes du præsenterer Appesize godt, og synes prisen er lidr krydret for noget du ikke er sikker på virker, så derfor ville det være perfekt at af prøve det i 3 uger og fortsætte hvis det giver det ønskede resultat :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hejsa :-)
  Jeg var igang med vægttab men min hverdag er meget stresset så tog det på igen. Nu er jeg kommet igang igen med træning, men når man ikke er hjemme fra 06-19 aften pga arbejde og offentlig transport er det ikke altid madpakken man tænker det.
  Med dette ville det gøre det lidt med at holde den sunde mad og ville passe godt til den nye træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fia Spinner Rostock

  Hej Johanne!

  Jeg skal bestemt vinde, fordi jeg i så lang tid har prøvet at tabe mig, men er den vildeste taber til det ;-) Og har sagt til mig selv jeg ville købe det (appesize) lige så snart jeg fik noget løn. Men da min mor har været sød at lægge ud for mit kørekort, bliver jeg nød til at betale af, så nu må alle pengene gå til hende, og jeg må i så fald vente med at afprøve appesize til en anden gang, hvis altså jeg ikke er så heldig at vinde.. Så du gør en rigtig god gerning ved at lade mig vinde ;-)

  Mvh Fia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!

  Jeg har spist sundt i snart 4 måneder, hvor jeg har tabt mig 8 kg. Har længe overvejet at købe pakken for at prøve nået nyt, men har bare aldrig fået gjort det. Du skal vælge mig, fordi hvis det bliver en succes for mig, vil jeg helt klart forsætte med det og nok blive en fast kunde, men who knows måske er det ikke mig, derfor kan man altid prøve :’)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Albertsen

  Hej Johanne

  Vil lige sige at jeg elsker din blog, og du har hjulpet mig meget.

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg i lang tid har prøvet at køre den sunde livsstil, men det ender altid med det helt modsatte.. Jeg bliver nemt fristet af alt det søde, og jeg tror netop at jeg er kommet til det punkt, hvor jeg har brug for et lille skub. Det ville være en kæmpe hjælp for mig, ikke fordi jeg er overvægtig, men fordi jeg gerne vil leve sundt. Jeg ved godt at der er rigtig mange der gerne vil vinde, og som sikkert har mere brug for det end mig, men man har vel lov at håbe.

  Knus Kamilla .x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Fahlen

  Hej Johanne
  Jeg synes selv jeg er et godt bud på personen der skal vinde denne konkurrence, fordi jeg:
  – prøver at tabe mig
  – spise mindre (er MADGLAD)
  – og spise sundere

  Appesize er bestemt noget jeg ville købe selv hvis det bliver en succes efter forhåbentligt at have fået muligheden for at prøve det af.

  Hilsen Pernille

  PS. Elsker dine indlæg her på bloggen, men kunne der ikke komme flere hauls eller DIY idéer :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Kongsted

  Hejsa :)
  Jeg vil gerne vinde fordi det kunne være super nice at prøve!
  Jeg spiser UTROLIG usundt, jeg er ikke ovevægtig men spiser vild usundt og jeg har flere gang prøvet at spise sundere men det er altså svært! Jeg har ikke som sådan brug for det, men det kunne være SÅ fedt at få en god start og blive der! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har længe kæmpet med problemer omkring vægt, og bliver alt for nemt fristet.. Jeg kunne super godt tænke mig at vinde, så jeg kunne begynde at lære at spise sundere. Lige meget hvor meget motion jeg dyrker, syntes jeg ikke at jeg taber det sidste, derfor ville det betyde meget:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne.
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg har fået den dårlige vane at gå i bageren i hvert frikvarter, og vil derfor 1000 gange hellere have noget sundt at snacke i, så jeg ikke tager mere på, og så min træning i sidste ende vil give pote. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hejsa Johanne :-)

  Jeg kunne for det første godt tænke mig at leve sunder det har du sikkert hørt et par gange.. Jeg har selv været ved at kæbe denne pakke, da min læge siger jeg spiser for lidt olie men Alt for meget sukker.. Jeg er virkelig blevet afhængelig af sukker, fordi at jeg brugte det som trøste spisning men det var dumt!! Og jeg tror virkelig det kunne hjælpe at få en fast ramme mad, jeg må spise om dagen!

  Og tak for en super god blog!!
  Kh Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Wolf Andersen

  Hej Johanne,
  Jeg skal vinde, fordi jeg super gerne vil vinde netop denne her konkurrence. Jeg har egentlig ikke rigtig noget argument…:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Hentrich

  Hej Johanne!

  Jeg kunne virkelig godt bruge det, da jeg gerne vil tabe mig på en lidt sundere måde, end de normale slankekure. Det er et vildt fedt koncept, og jeg tror det ville virke! Jeg er normalt ret dårlig til at spise sundt hele tiden, men når man har noget man skal spise, ville det være super smart og nemt! Jeg har prøvet at tabe mig i noget tid uden held, da jeg hele tiden falder i “sukker”-fælden.

  Go Appesize!

  Knus Signe (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Johanne!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde, ligesom alle andre. Men håber at jeg er den heldige ;-)
  Tak for en fed blog, som jeg følger fuldt og fast!
  Jeg håber på ag blive den heldige vinder, da jeg kæmper med masse ting. Min mor er syg end gigt, så jeg har 8 Jobs som jeg suser rundt til, for eller har vi ikke råd til at blive boende. Og med alle de jobs, har jeg heller ikke tid til at spise ordenligt. Så jeg synes ag det kunne være lækkert med noget sundt og lækkert istedet for en masse slik og andet bæ….
  Men i hvertfald vil jeg bare sige tak, fordi du er sådan en inspirerede person. Og med alle dine fantastiske indlæg og dejlige videoer. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jamen jeg skal da vinde fordi jeg snart skal ud på en længere rejse som kræver en stærk og sund krop. Og hvor ville det da være skønt at starte kur og trænings program ud med alle disse lækre sager fra Appesize :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kaas Hansen

  Hej Johanne! Jeg er en 19-årige pige, som siden jeg var helt lille har kæmpet med overvægt. Jeg elsker træning og sund mad, men har alligevel haft svært ved at holde vægten nede, hvilket virkelig har været frustrerende til tider! Nu har jeg dog besluttet mig for, at jeg for alvor ville kunne være glad for min krop, og har da også tabt mig. Desværre er vægttabet gået lidt i stå efter en meget stresset periode her i starten af 3.g. Derfor vil jeg elske at vinde denne konkurrence, da jeg håber at appesize vil give resultater, som forhåbentlig vil give mig motivationen tilbage! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv flyvbjerg

  jeg skal vinde fordi det vil jeg bare fucking gerne hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura L.

  Hej Johanne.

  Jeg vil gerne vinde konkurrencen, fordi jeg over det sidste lange stykke tid har prøvet på at spise og leve sundt, men det er som om, at lige meget hvad jeg gør, falder jeg hele tiden i fælden; jeg bliver konstant fristet af søde sager og af at blive hjemme i stedet for at løbe en tur. Og nu er jeg nået til det punkt, hvor det er gået op for mig, at måske har jeg bare brug for et lille skub. Det er så svært at skulle tage sig sammen fra den ene dag til den anden, når man er helt alene om det. Så derfor tror jeg, at Appesize ville være et virkelig godt bud på en måde at komme i gang med en sundere livsstil.

  Masser af kærlighed herfra,
  Laura.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  Jeg synes jeg burde vinde, da det ville hjælpe mig på vej med den sunde livsstil jeg netop er begyndt. Jeg er for nyligt meldt ind i fitness og arbejder nu med at spise sundt også. Mellemmåltiderne kalder dog ofte på søde sager, så dette ville være et lækkert alternativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Søes

  Hej Johanne!

  Jeg synes, det er vildt fedt, at du har fået lov at lave sådan en konkurrence som denne! Jeg skulle faktisk til at deltage, da jeg så, at den var sat igang. Men der kom noget i vejen, og siden du satte den igang, har jeg simpelthen ikke haft overskud til det, selvom jeg virkelig har villet! Men da jeg så så dit sidste-chance opslag på fb blev jeg sådan helt ‘arrgh, se at få det gjort Lærke!’
  Som alle de andre vil jeg vildt gerne vinde! Min grund er, at jeg faktisk har overvejet Appesize siden du anmeldte det, men det koster i pengepungen at få det købt. I august måned gennemførte jeg 30 dages squatchallenge (som var inspireret af dig – tak!) og jeg kunne mærke at det af en eller anden grund gav min selvtillid et skub. Jeg har lært at sætte udfordrende mål – og nå dem! Og det vil jeg virkelig gerne prøve igen med Appesize! Det lyder som et super fedt koncept, især hvis man gerne vil smide et par kilo som mig ;-) Ikke for at score ekstra point (!), men jeg er frisk på at observere et forløb og evt skrive hvad jeg synes om at køre det i en hel uge adgangen, hvis det kunne have interesse.

  Mvh Lærke Søes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil rigtig gerne vinde de 3 ugers appesize da jeg tror det vil være en rigtig god mulighed for mig. Jeg har aldrig været specielt tilfreds med min krop, og siden jul og frem til sommerferien udviklede jeg en mild for for anoreksi -> nu er jeg så ved at komme tilbage til de gamle vaner igen, og jeg tror appesize ville være en rigtig rigtig god måde at komme videre på med et sundt vægttab uden overspisning eller sult. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jørgensen

  Hej Johanne,
  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg lige pt prøver at tabe mig og jeg tror at dette ville være en kæmpe hjælp!

  Hilsen Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Rathleff

  Hej
  Jeg tænker utrolig meget på hvad jeg spiser og jeg prøver så vidt muligt at spise sundt men jeg er meget slem til liiiiige at snuppe en chokoladekiks eller to når jeg kommer hjem fra skole og arbejde og er helt udkørt og jeg bliver så sur på mig selv bagefter at det halve kunne være nok men jeg kan bare ikke lade være, jeg er rent ud sagt en sukkergris. Derfor ville det være super fedt med Appesize så det var en sund snack jeg tog og som gav mig meget bedre mættelse og som indeholdt mange flere vitaminer. Jeg kunne virkelig godt bruge Appesize, jeg ville få det meget bedre med mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Johanne :))
  Jeg er blevet opereret i min hofte for 3. gang her i sommers – og inden da havde jeg endeligt sat mig for at give den gas med kost og træning. Efter 2 måneder er jeg stadigt ikke i stand til at træne, så det hele afhænger (mere eller mindre) af min kost – så de 3 boxe vil falde i rigtig god jord her :)) Det kunne hvertfald være en kanon start, på en sund hverdag!

  Mange hilsner Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Johanne!

  Hvor er det bare fedt med alle de konkurrencer!
  Jeg kunne egentlig bare godt tænke mig at vinde, fordi det lyder super lækkert. Ender som så mange andre, altid på tanken når jeg er sulten i pauserne, så at kunne have lækre snacks med hjemmefra, det ville da helt sikkert hjælpe på det!
  Knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Rasmussen

  Hey Johanne!
  Jeg har længe gerne vil gære noget ved min krop. Jeg lider ikke af overvægt, men jeg vil bare gerne være lidt tyndere og have mindre lår. ( håber du forstår)
  Jeg er bestemt ikke den største motionist, så derfor vil jeg heller satse lidt mere på maden end på motion og det tror jeg helt klart at Appesize kan hjælpe mig med. :))

  Venlig hilsen Sisse! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Jacobsen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg godt kunne tænke mig at leve lidt sundere og det her lyder som en god start! Jeg er også lidt træt af de lidt kedelige snacks, som der er her hjemme, og dem fra appesize, lyder gode!
  Så synes jeg også det lyder som et super godt koncept:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Christensen

  Hej Johanne :-)

  Jeg skal vinde den her konkurrence fordi ;

  1. Jeg vinder aldrig noget og der er jo en første gang for alting ;-)
  2. Jeg har i løbet af de sidste 3 år formået at tage 15 kg på. De sidste 2 måneder har jeg foretaget en livsstilsændring som har resulteret i en vægttab på godt 9 kg. Dette betyder på samme tid, at jeg lidt er nået dertil hvor min vægt giver mig lidt modspil og ikke rigtig rykker sig. Det kunne derfor være super lækkert med en lille hjælp og et kærligt spark for at få rystet de sidste kg af. Og hvem kunne ikke lige tænke sig, at gøre det med hjælp fra Appesize og dets lækre produkter :-) ?

  Held og lykke med at finde en heldig vinder!

  – Julie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hey! Fedeste konkurrence hidtil på din blog!
  Jeg er balletdanser og synes appesize kunne være virkelig fedt både som fuld “diæt” men også som supplement til lange dage (og nætter ;-) ) på teateret! Det kunne være fantastisk at få lov og teste så jeg også kunne sprede budskabet til andre dansere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline F. Andersen

  Jeg er i dag startet på en lang ‘slankekur’, eller jeg vil komme i form og spise sundere. Det er svært da jeg har lange dage, jeg kommer først hjem ved 17.30 HVER dag og hvem gider lunkne madpakker og mostet frugter?
  I hvertfald ikke mig ;)
  Så for at komme godt i godt med min ‘slankekur’, ville det hjælpe mig EKSTREMT MEGET hvis jeg vandt det her til de første tre uger af mit sunde forløb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Damgård

  Hej Johanne!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne pakke, fordi jeg tror det ville være et godt bust for mig. Jeg er en af de personer, som let kommer til at tage det nemme valg med i skole, og det er så ikke altid det sundeste. Jeg tror appesizer vil være en god start på noget nyt og sundt. Jeg er heller i helt tilfreds med min krop, så det kunne være fedt måske at smide lidt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Andersen

  Hej Johanne
  Jeg kunne godt tænkte mig at vinde 3 ugers APPESIZE, da jeg endelig er sluppet ud af min spiseforstyrrelse og derfor stadig har en masse regler opstillet i mit hovedet omkring mad, som gør at jeg ikke tillader mig selv at spise usundt. Jeg lever sundt med ordentligt kost og motion, men jeg mangler ofte snacks til mellemmåltider, så jeg ikke spiser usundt og sulter mig selv. Derfor ville det være rigtig rart med 3 meal-boxes, så jeg holder mig på sporet og ikke finder tilbage til gamle vaner.

  KRAM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele Hørbye

  Hej kære Johanne.
  Jeg kunne da helt vildt godt tænke mig at vinde 3 ugers appesize! Jeg er lige startet i 10. klasse, og det kunne være vildt lækkert at have lækkerier med fra appesize i stedet for alt muligt andet usundt! Desuden er jeg også lige startet op i fitness igen i dag efter ca. 3 måneders pause, og der kunne det også være lækkert før træning.
  Krydser fingre ;-)
  Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Hausgaard Jakobsen

  Hej Johanne! :-)
  Konceptet med Appesize er superfedt. At kunne spise med god samvittighed, da det jo både er sundt og udentilsætningsstoffer – hvilket, kroppen jo kun kan være taknemlig for! Folk kommer med mange positive kommentarer om Appesize, og kunne da helt klart godt tænke mig, at være en af dem ;-)
  Vi må jo nok alle indse, at det ikke er det fedeste at være på kur – rugbrødsmadderne med den slatne salat og hamburryg, de evig kedelige skåle med havregryn uden sukker og ikke mindst den evige lyst til noget sødt. Jeg tror, at jeg ville kunne holde Appesize til punkt og prikke, da jeg er lidt af et “konkurrencemenneske”, og ville tage dette “projekt” som en positiv udfordring :-)
  God aften til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Trier

  Jeg synes, at jeg skal vinde da jeg altid har drømt og ønsket at veje mindre. Jeg har siden de små klasser været en smule chubby, og lige meget hvad jeg har prøvet, har jeg ikke tabt mig. Jeg er før blevet mobbet pga. overvægt, det bliver jeg dog ikke mere, og jeg er også kommet over det, men jeg kunne stadig godt tænke mig, at tabe et par kilo. Det ville virkelig være det bedste, hvis jeg vandt denne konkurrence :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Hej Johanne. Jeg håber i havde en lækker tur til Prag!

  Men ihvertfald, jeg skal vinde fordi jeg er en pige som altid har haft en stor trang til at snacke’ og selv nu, hvor jeg ikke gør det særlig meget længere, er der desværre stadig ikke sket noget med kiloene. Da jeg startede i fitness hvor jeg stadig går mindst 2 gange om ugen ( 5. måned i træk) Er der desværre stadig ikke sket den helt store forandring på kiloene. Jeg ved at jeg træner rigtigt da jeg har snakket med gud ved hvor mange forskellige coaches’ og jeg ved også godt at jeg nok har tabt mig, men at det er mine muskler der vejer. Desværre kan jeg bare ikke se resultater og det gør mig rigtig ked af det. Især når jeg har en far der ikke er klar på at skulle ligge hans kost om, fordi jeg har et problem med min krop. Mellem skole, arbejde og fitness hvor jeg cykler rundt imellem, har jeg ikke lyst til at det, at skulle handle ind til mig selv og stå og lave mad til mig selv er endnu et “task” på listen. Jeg har overvejet Appesize, lige siden du introducerede til det her på bloggen, men jeg synes ikke jeg har økonomien til at smide penge efter det hvis det så ikke hjælper mig. Derfor håber jeg inderligt at jeg vinder denne konkurrence og så jeg også kan få prøvet denne kur og se om det virker!

  Hilsen Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Engberg Carlsen

  Det lyder da for lækkert! Jeg har altis problemer med hvad jeg skal tage med i skole og det der med at være kreativ og lave noget mad dagen inden er jeg så dårlig til! Min frokost består ofte bare af en totalt usund bagel og en cola, så jeg tror at det her er den perfekte løsning for mig! Please lad mig vinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne p

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg har vædet med min veninde om, hvem der først kan tabe 2 kilo:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har ikke en speciel god grund til at vinde denne fantastiske præmie…Jeg ønsker blot at komme i gang med et vægttab og leve sundt..Og disse ting kunne være god som mellemmåltider, morgenmad mm :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Johanne.

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde det, fordi jeg virkelig gerne kunne tænke mig at prøve det. Jeg er kun 14 og jeg tror ikke min mor gider bruge penge på det der, så derfor ville det være fedt bare lige og prøve det.
  Så kan jeg også lige finde ud af om det er noget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Johanne.

  Jeg kunne utrolig godt tænke mig at vinde de her appesize bokse, fordi jeg synes det lyder super lækkert, og har i et stykke tid, rigtig gerne ville købe dem, men har ikke haft pengene til dem desværre. Derfor ville det da være en super fed måde at kunne komme i gang med dem på, ved at vinde dem af en af mine yndlingsbloggere!

  Krydser fingre! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Johanne.
  Jeg vil gerne vinde Appesize konkurrencen fordi jeg altid er på farten!
  Jeg er netop startet i 1.g og ved hvor svært det er at få hverdagen til at fungere. Afleveringer, lektier, venner, familie, træning, arbejde, fest – ja, jeg bliver næsten forpustet ved tanken! Jeg ved selv alt for godt, hvor nemt det kan være liiige at købe et klamt kantine pølsehorn (tro mig, vi har ligefrem pølse-tirsdag på mit gymnasium!), og appesize kunne hjælpe mig med at træffe nogle sundere valg i hverdagen.
  For nyligt er jeg begyndt at spise en del sundere og træne oftere, men jeg synes ærligtalt, at det er lidt svært at få det hele til at passe ind i hverdagen. Især fordi jeg oftest først kommer hjem sent om aftenen eller skriver biologirapport til langt ud på natten! Derfor ville appesize virkelig hjælpe mig. Og (indrømmet), så elsker jeg også bare at snacke, men hvem gør ikke det? :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har tit svært ved at finde snacks og sunde ting at spise i pausen og ender som regl med at spise noget usundt..
  og vil gerne prøve at sætte mig selv et mål der er at spise nogle sundere ting og ikke bruge super mange penge på mad i kantinen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Hej Johanne :)
  Jeg vil rigtig gerne vinde 3 ugers Appesize, fordi at jeg går rigtig meget op i kost og træning, og Appesize lyder som et rigtig spændende og anderledes koncept, som jeg utrolig godt kunne tænke mig at prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Pedersen

  JUBIIII!
  Lige sådan et koncept jeg har ventet på. Det lyder som nogle virkelig lækre snack ting. Jeg skriver lige i øjeblikket min eksamensopgave, som nok kommer til at runde 200 dejlige sider. Den skal afleveres sidst i november. Derudover har jeg 2 sideløbende marketing jobs i modebranchen, som er skide spændende, men også krævende. Jeg kunne VIRKELIG godt bruge appesize i denne periode, fordi jeg kommer til at snacke alle mulige ikke så heldige ting i løbet af dagen, når jeg har så travlt. Jeg krydser fingre for, at du vil vælge mig, så jeg ikke ender med at tage 7 kilo på inden november og i stedet kan nå mit mål om at tabe dem……. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Rossavik

  Jeg vil vildt gerne vinde appesize, fordi jeg har i hensigt at tabe mig, og indtil videre har de andre diæter ikke rigtig virket for mig, så jeg kunne godt tænke mig at prøve noget andet.
  Det er ikke KUN fordi jeg vil tabe mig, men også bare for at prøve at spise noget andet, det er jo “sundt” at prøve noget nyt engang i mellem :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej Johanne.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig 3 ugers appesize fordi jeg syntes det er et virkelig fedt koncept, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve det :)
  Samt. fordi jeg elsker at spise sundt og synes det er en rigtig fed måde at få sunde snacks osv. Og fordi jeg elsker din blog og følger den hver eneste dag, samt på facebook og instagram :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Johanne!
  Først og fremmest vil jeg bare sige mange tak for en virkelig god blog, og et super fedt giveaway!
  Nu til hvorfor jeg synes, netop jeg skal vinde det. Jeg var sidste år på efterskole, hvor jeg desværre brugte året på lidt for meget hygge, men tilsidst endte med at tabe mig igen! Desværre var det ikke på den sundeste måde, da jeg undlod at spise alle mine måltider, hvilket er super usundt. Jeg ved det godt.. Jeg var endelig begyndt at få det bedre med mig selv, men henover sommerferien tog jeg desværre lidt på igen, og starten af gymnasiet har været virkelig turbulent med mange fester, hygge på den lokale cafe og kageordning, hvilket også har ført til lidt ekstra på siden. Jeg er desværre den type, der ikke kan kigge på mad uden at tage på, og har også ufatteligt svært ved at tabe mig. Denne gang kunne jeg bare rigtig godt tænke mig, at komme af med kiloene på en sund måde, og her er jeg sikker på at appesize ville kunne hjælpe mig rigtig meget!
  Håber virkelig jeg vinder, da jeg på stående fod ser dette som den bedste men også ret dyre mulighed. :-)
  Mange knus Katrine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Dahlin

  Jeg begyndte i slutningen af april måned at gå til en diætist, og det lykkedes rimelig godt for mig. Jeg vejede før ca. 83 kg, hvor jeg nu vejer 72 kg – altså et dejligt vægttab på 11 kg, og jeg har været ovenud lykkelig for det, og det har boostet mine alt for store selvværdsproblemer. I sommerferien var jeg så på ferie i to uger i Tyrkiet, på et stort og lækkert hotel med en fed buffet. Det gik så nedad for mig. Jeg spiste pandekager med nutella til morgenmad, burgere til middagsmad og pomfritter til aftensmad. Jeg har nu taget på igen og jeg kan SLET ikke komme igang igen, da jeg nu ikke finder sund mad lækkert, som jeg gjorde før. Appesize virker som den perfekte løsning. Jeg vil godt bare ned og veje det samme som mine veninder, og for en gangs skyld i mit liv prøve at føle mig helt tynd….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!

  Jeg synes, at jeg skal vinde, fordi jeg mener, at jeg trænger til at tabe mig! Jeg er ikke direkte overvægtig, men jeg kunne godt trænge til at tabe de sidste 7 kg.
  Jeg mener derfor, at Appesize er den perfekte mulighed, da man derfor ikke bliver ligeså let fristet til den pose popcorn i skabet, nu hvor man har små poser af snack liggende lige foran sig – super lækkert!
  Konceptet er virkelig genialt, og jeg er vildt interesseret i at afprøve det, dog synes jeg, at 900 kr. er lige lovlig meget for en kur, derfor ville det jo være topfedt at vinde den her! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg skal vinde fordi det er svært at modstå vores super lækre og (u)heldigvis usunde kantine på gym med hindbærsnitter til 9 kr. og overprized skittles, men HEY, det er Skittles og jeg kan ikke få nok af dem. De kan virkelig være med til at booste humøret en dag, hvor man ellers har 4. modul – NEDTUR (hvis det altså stadig er hipt at bruge det ord). Sådan en dag med 4. modul ville det være rart at kunne spise en nut’n’roll.
  I øvrigt så er jeg heller ikke den mest kreative ang. madpakker, og er ved at være lidt træt af fugtige rugbrødsmadder (alt for mange associationer om folkeskolen).
  Krydser fingre, tæer og alt hvad der ellers er muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer Endersen

  Jeg skal vinde denne konkurence fordi jeg er så slem til at blive fristet af alle de usunde snacks de reklamerer med i alle butikker og da jeg er udeboende tager det hårdt på min økonomi – og det er jo heller ikke ligefrem sundt! Derfor ville det være super fedt at prøve Appesize! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Helberg

  Hej Johanne. Jeg vil rigtigt gerne vinde den her konkurrence, fordi jeg gerne vil tabe mig lidt og har gået og sukket efter sådan en meal-box, lige siden jeg så din video :)
  Men har desværre ikke pengene til det lige nu, så jeg ville simpelthen være ovenud lykkelig, hvis jeg vandt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er ikke tyk, overhovedet. Og jeg vil ikke tabe mig, jeg er fint tilfreds med min krop! :)) Men jeg er ikke tilfreds med min kost! Jeg spiller en del håndbold, hvilket kræver at jeg får noget sundt mad, og det får jeg ikke nok. Jeg craver slik og chokolade hver dag efter skole, og spiser utrolig store mængder og meget mad, selvom jeg stadig er et par kilo mindre end mine venner. Jeg tager nemlig ikke særlig meget på, trods alt det jeg spiser. Jeg har forgæves prøvet at få min mor med på idéen om en lidt sundere livsstil, men det er ikke lykkedes endnu. Jeg har foreslået appesize til min mor, men da hun lige har sagt op fra sit job, og er begyndt at læse og derfor får SU (ikke et salgstrick, det er den rene sandhed) er pengene ikke til det, selv hvis hun gerne ville. Så jeg synes mig (og min mor) fortjener 3 ugers appesize, så vi kan komme igang med en lidt sundere kost, trods vores økonomiske situation og vores vaner med slik og sodavand :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Dalsgaard

  Hej Johanne.

  Appesize er et super godt koncept! Vi er 3 piger, som elsker at snacke – og hvor fedt er det ikke lige, hvis man så på samme tid snacker sundt? De sælger Appesize pakkerne i vores motionscenter, og vi har længe gerne ville prøve det, men det er svært at få taget sig sammen til at købe en pakke, når man som (næsten) alle studerende ikke har råd til diverse ekstra goder. Derfor ville det være så lækkert, at vinde din konkurrence og det ville ihvertfald gøre 3 piger virkelig glade og hjælpe i ellers en stresset hverdag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Büchert-Jakobsen

  Som så mange andre, kan jeg begrunde det med, at jeg gerne vil på kur.
  Jeg kunne kritisere mig selv, udpege alle mine fejl, men egentlig vil jeg bare gerne leve sundere. Jeg vil gerne prøve denne kur, da den virker til at være en øjenåbner. En øjenåbner for, hvor meget der skal, eller ikke skal til, for at man bliver mæt. Jeg vil også gerne prøve denne kur, fordi jeg gerne vil prøve, om jeg kan smage (og mærke) naturlige produkter, i forhold til dem man kan købe i supermarkedet.
  Ja, alt i alt, vil jeg selvfølgelig ‘bare’ gerne vinde. Det kan jeg ligeså godt være åben om, selvfølgelig vil jeg det, ligesom alle de andre. Jeg kan ikke vide, om jeg vil det mest.
  Jeg har altid været vant til, at være i god form, men det ændrede mit efterskoleophold lidt på. Nu vil jeg gerne i gang igen, og dette ville for mig være et super startskud, da jeg ikke har penge til diverse produkter. Men jeg håber, og tror, at det ville kunne motivere mig til at spise sundt, komme i god form osv.

  Hold fast i dig selv, og pas på din blog, for den er fandme god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Altenburg

  Hej :-)
  Vil gerne vinde fordi jeg gerne vil være sundere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathali Aabank

  Hej kære Johanne.

  Jeg vil super gerne vinde de her Appesize bokse. Maden der er i lyder super lækker, og jeg ville ønske jeg selv havde pengene til at købe alle deres produkter.
  Jeg har Autisme og ADD og er begyndt på medicin for en måneds tid siden. Jeg har mistet min appetit, har fået en grim hud, og når jeg endelig er sulten bliver det bare til en masse usund hurtig og nem mad. Og det ville jo både være sundere og lækrere at spise det her når sulten melder sig. Og så kører jeg også rigtig meget i bus, så det ville være SÅ lækkert!
  Håber og krydser alt hvad jeg kan.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jakobsen

  Hej søde Johanne!
  Først vil jeg lige sige; Jeg elsker din blog!
  Jeg har længe kæmpet mod min vægt, men har ikke haft de rigtige muligheder for at kunne gennemføre et vægttab! Derfor ville dette være en kæmpe mulighed for mig, hvilket kunne være super fedt.. Derudover er du et kæmpe forbillede for mig, og at modtage dette fra dig ville bare gøre det endnu bedre! Har deltaget i næsten alle dine konkurrencer indtil nu, men har desværre ikke vundet noget.. Og lige denne konkurrence ville betyde så meget for mig at vinde!

  Krydser fingre!

  – Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma Trillingsgaard

  Hej Johanne! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de her 3 ugers Appesize! Jeg vil gerne vinde dem, fordi jeg ville rigtig gerne begynde at spise sundt, men har svært ved at komme igang og finde ud af hvad jeg skal spise… Så tænkte at det her kunne være startskudet til en sundere livsstil. Er ihvertfald sikker på at det ville hjælpe mig med at komme igang :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg læge har ville tabe mig og spise sundere, men slik og chips smager bare så godt… Jeg vil gerne finde ud af om det er noget jeg kan lide, og om det er noget jeg vil blive ved med at købe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Engler

  Hej Johanne. :)

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg først og fremmest ELSKER at prøve nye ting!
  og det må man da sige dette er :)
  jeg vil ikke lyve og sige at jeg har lavt selvværd eller synes jeg er tyk! -men jeg er gravid – og sulten HELE tiden! jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal spise for at “holde det nede” if you know what I mean ;)
  men det ville egentlig være min hovedgrund.

  God aften! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Bentsen

  Hej Johanne!
  Åhh ville blive så glad, hvis jeg var den heldige vinder af 3 ugers appesize! Er netop for ikke så længe siden begyndt at gå i fitness og komme i form, efter virkelig, virkelig lang tid, hvor jeg absolut ikke har dyrket den mindste form for sport, og været rigtig dove, hvis du kender det? Det gør de fleste nok! ;-) Men jo, nu har jeg nydt mit medlemskab oppe i fitness virkelig meget, og det ville være så dejligt lige at toppe den af, med noget sundt og lækkert mad, som prikken over i’et! Er heller ikke den bedste i forvejen til at spise 100% sundt, og når du blogger om din oplevelse med appesize, ser det altså så godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Johansson

  Hej Johanne.
  Efterskolelivet er noget afslappende, også hvad angår mad. Derfor kunne det være super fedt, at kunne takke nej til Spars sliktilbud men derimod snuppe en sund snack.

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Grunden til at jeg vil vinde er ikke fordi at jeg er overvægtig eller noget.0, men ligsom du også siger i videoen er de gode til at have som en snack i løbet af dagen, og måske også efter træning! Især fordi at man tit bliver fristet af alt muligt usundt som der lige ligger i skabet. Det ville i hvertfald hjælpe mig med at spise sundere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal vinde denne konkurrence fordi jeg har brug for at tabe mig. På samme tid har jeg diabetes, hvilket gør det sværere for mig at tabe de overflødige kilo. De sunde varer er jo desværre dyre, så det ville hjælpe mig på flere måder ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har tit svært ved at finde snacks og sunde ting at spise i pausen og ender som regl med at spise noget usundt..
  og vil gerne prøve at sætte mig selv et mål der er at spise nogle sundere ting og ikke bruge super mange penge på mad i kantinen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne!

  Jeg kan jo sige som alle andre her : jeg er på kur jeg er en studerende i 2.g, har svært ved selv at tjene penge. Jeg er en super kræsen pige og denne ”kur” du har blogget om er det eneste jeg har stødt på som jeg rent faktisk ser ud til at kan lide… Jeg er super dårlig til at motivere mig selv til træningslokalerne og jeg trænger til en anerledes måde at spise på med noget jeg rent faktisk kan lide ! Det ser ikke ud af meget den ”kur” men jeg tror at det med at vænne sig til måden at spise på giver mig måske en kickstart til at komme igang – jeg har brug for noget! :-)

  Selvom jeg ikke vinder, følger jeg selfølgelig stadig din blog! Du er helt fantastisk ! :-)

  Mange knus og håb! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kätow

  Åååååh ja! Det kunne være vildt fedt at vinde 3 ugers appesize. Især når man, som jeg, er på SU og er kronisk sulten! Haha. Ej, det kunne være lækkert at afprøve dette koncept, som jeg har haft kig på i et stykke tid! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Grunden til jeg skal vinde, er at jeg er begyndt på en seriøs livsstils ændring. Appesize vil være en kæmpe motivation for mig!
  Og så er jeg desuden bare pisse sød altså! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Schmidt

  Hej Johanne!

  Jeg synes at jeg skal vinde, fordi jeg lige er begyndt på min elevplads, og har derfor rigtig svært ved at få smurt madpakke og spist morgenmad :) Jeg er virkelig sløv om morgenen, og Appezize ville hjælpe med at komme igang med at spise morgenmad og få lidt i løbet af dagen.
  Alle kender vel det med, at simpelthen synes det er så hårdt at komme igang med arbejde og skole, og så være sløv i alt andet end lige det :)

  Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Johanne. :)
  Jeg ved ikke, hvorfor lige jeg skulle fortjene at vinde, fremfor alle andre. Der er sikkert mange forskellige og gode grunde til at skulle vinde.
  Men jeg har i et par år lidt af spiseforstyrrelse. Jeg er ved at komme tilbage på sporet, men jeg har meget svært ved at kontrollere det, så tit ender jeg med slet ikke at spise noget. Jeg er på efterskole lige nu, og derfor er det kun endnu sværere at styre. Og hvis det går galt, bliver jeg smidt hjem. Jeg ville derfor elske at kunne gå og småspise af de små og sunde ting, da det ville være diskret og meget nemt for mig at styre.
  Jeg har længe ville prøve Appesize, men jeg har desværre ikke råd til det. Derfor ville det være fantastisk at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor ville det være fantastisk at vinde! Jeg begyndte på omlægning af kost og motion i sidste uge, men har så svært ved at holde mig fra de søde sager ved mellemmåltiderne, det ville være en stor hjælp at vinde denne give-away! Det er virkelig en lækker en af slagsen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida L

  Super fed konkurrence – ville SÅ gerne vinde, da jeg gerne vil smide et par kilo, men det er svært at stoppe med at “binge”… Jeg mangler noget sundt at snacke på! Har faktisk aldrig i hele mit liv prøvet noget proteinpulver, mealreplacements og sådan noget i den dur – men kunne godt tænke mig det. Håber inderligt jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Johanne :)
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg gerne vil prøve en lidt sundere kost.. Og måske noget jeg vil købe for eftertiden, hvem ved? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rawan

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde denne konkurrence. Jeg kunne godt tænke mig, at prøve at leve sundt og dyrke en masse motion. (det får jeg ikke gjordt), jeg har dog bare ikke motivationen til det. Men det kunne appesize måske give mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sommerfugl :*

  Hej Johanne. Jeg er en pige på 17 år der altid har haft det svært med overvægt. For nyelugt tog jeg mig sammen og tabte 15 kg, mit mål er 30 kg – men de sidste kilo er altid de sværeste at tabe. Derfor har jeg brug for hjælp, og den her appesize pakke kunne være det redskab jeg har brug for, for at nå min drømmevægt. Knus og kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Nørlund

  Jeg synes, at jeg skal vinde fordi jeg har kæmpet med min vægt det sidste års tid. Jeg er ikke decideret overvægtig, men jeg synes godt, at jeg kunne trænge til at smide de sidste 5 kg.
  Jeg tror, at appesize er den perfekte mulighed for mig, for at jeg kan få en sundere dagligdag og opleve, hvordan min krop reagerer på mindre måltider.
  Appesize kan måske hjælpe mig med, at tabe de sidste par kg. og så kan jeg måske blive tilfreds med min krop, eller det håber jeg i hvert fald. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frilund

  Hej Johanne.
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve dette koncept, egentlig ikke fordi jeg har et voldsomt behov for at tabe mig, men jeg vil gerne af med et par kilo og jeg har desuden diverse kure men jeg synes ofte de er svære at overholde og overskue. Denne “kur” virker rigtig nem og derfor vil jeg rigtig gerne prøve den, desværre har jeg økonomisk ikke mulighed for selv at købe det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne

  Jeg vil gerne vinde denne kur, fordi jeg rigtig gerne vil have det bedre med min krop som helhed. Jeg synes nemlig det er en rigtig god måde at komme igang med at leve sundere, men synes det er lidt dyrt at købe, så derfor ville det være super fedt at vinde denne mega fede appesize box.
  Jeg har i lang tid og på mange forskellige måder prøvet at tabe mig og få en flot krop, men det er bare super svært og derfor ville dette være en vildt god måde at få et skub i den rigtige retning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Ivalo

  Jeg kunne utrolig godt tænke mig at vinde appesize, da jeg længe har overvejet det, og min mor vil ikke købe det til mig, medmindre jeg overbeviser hende om at det er en god ting.
  Jeg vil utorlig gerne tabe mig – men jeg er hele tiden sulten, jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at se om jeg kan klare mig igennem en dag, men sunde snacks, en sund morgenmad og en ny ”livsstil” hvor jeg lærer at klare mig, med det jeg behøver, så jeg kan tabe mig og ikke konstant går og skammer mig over hvad jeg spiser og hvordan min krop ser ud…
  Håber du læser dette Johanne :(.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil gerne vinde, ikke fordi at jeg syndes at jeg er speciel tyk eller ih og åhh jeg er så grim, men jeg vil gerne vinde fordi at jeg mangler noget at snacke i – jeg spiser virkelig meget i løbet af en dag og det meste er snacks som jeg glemmer at jeg har spist :-) det ville give et selvtillids boost og vinde det her helt klart:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Sylvester

  Hej johanne jeg vil vildt gerne vinde det her. Har over længere tid prøvet at tabe mig for jeg vil helt vildt gerne være hende den super flotte tynde sild. Jeg har prøvet med forkellige tips og tricks og prøvet at leve på vand i 30 timer det var meget hårdt og kunne næsten ikke holde til det. Efterfølgende har jeg besluttet at finde noget der virker og jeg har læst meget om det her koncept og synes det lyder rigtig godt. Ja det lyder også på dig at det virker så det må vi håbe det gør hvis jeg vinder.
  Som det sidste vil jeg sige at jeg er overbevist om at det er mit mad der ikke er godt nok da jeg træner 5 gange i ugen både håndbold og styrketræning
  håber du vælger mig
  knus Asta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Hej Johanne!
  Jeg skal vinde fordi jeg endelig efter 2 års overspisning af mad, hvor jeg har taget 20-25 kg på, har fundet viljen til at tabe mig! Har kæmpet hele mit liv med overvægt, i folkeskolen blev jeg mobbet, så da jeg begyndte på efterskole blev det så slemt at jeg udviklede anoreksi, og tabte mig meget, da jeg så stoppede for 3 år siden, har jeg siden da taget rigtigt meget på! Men jeg har nu en føelse jeg ikke har haft før, føelsen af vilje og styrken til at leve sundt og begynde og træne! Men desværre har jeg slet ikke økonomien til at købe ting som dette og andre ting så ville gøre det “nemmere” at tabe mig! Mit første mål er at tabe mig 10 kg inden min 18 års fødselsdag om 2,5 mdr!
  Det blev lidt langt, men kan slet ikke beskrive hvor meget jeg gerne vil vinde det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg vil så gerne på kur. Jeg bliver så ked af det og skamfuldt, når jeg kigger mig i spejlet, og alt hvad jeg ser, er de tykke lår og den runde mave.
  Og i skolen bliver det ofte til et pølsehorn eller minipizza i skolens kantine, fordi jeg aldrig når at lave madpakke om morgenen. Og jeg har ingen “fantasi” til at lave en madpakke, der ikke er kedelig.

  Dette ville være perfekt til min start på slankekuren. Jeg vil IKKE være hende den tykke længere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  hej Johanne!
  jeg ville vildt gerne vinde de 3 appesize boxe, da jeg virkelig har brug for at tabe mig, har prøvet en masse andre kurrer, men de hjælper ikke rigtigt, dog har jeg prøvet appesize en gang og tabte mig faktisk! så tænker lidt at det er vejen frem!

  Dog går jeg i 2.g, er 17 og har intet job, og ingen su. så håber virkelig at jeg kan vinde disse mealboxes !

  ps. pisse fed blog ! elsker dit look og din stil ! og især dit konsept med det ikke skal være for dyrt!
  knus Silke !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovgard

  Hej Johanne.

  Jeg har altid hørt om alverdens slankekure, men denne lyder meget god. Jeg ville dog ikke selv se den som en kur, jeg vil hellere bruge det som mellemmåltider. Og hvor kunne det være rart med noget lækkert og nemt, som er lige til at åbne.

  camillahovgaard@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Thorsager

  Jeg vil mega gerne vinde fordi jeg virkelig har brug for en motivation for at komme i gang med den livsstil jeg drømmer om. Appesize ville være den perfekte kickstarter :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Johanne,

  At finde på grunde til hvorfor jeg skal vinde er egentlig nemt nok, det er pissepinligt for mig at skrive, men jeg spiser virkelig ekstremt usundt, ikke kun i weekenden, men også i hverdagene. Jeg er fornyligt begyndt i gymnasiet, og når man kommer hjem efter sådan en lang skoledag til 15.35 cirka, brænder kroppen bare efter noget usundt, og det er virkelig svært at få taget sig sammen til at spise nogle sunde snacks…

  Jeg håber virkelig at jeg vinder, da jeg virkelig tror at Appesize vil være et skridt i den rigtige vej mod et sundere liv, hvor jeg ikke skal gå og få dårlig samvittighed over det mad jeg spiser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Johanne, hvornår trækkes vinderen? :-) Kan næsten ikke vente mere!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Thisted

  Jeg håber ikke du ikke du har trukket vinderen endnu!! Jeg Har været overvægtig, og ligger stadig i dag, og skal ikke tage mere end et par kilo på, før mit BMI er over 25. Jeg har overvejet at købe appesize, men da jeg simpelthen ikke har pengene til det måtte jeg droppe den idé. Har prøvet et utal af kurer, og forsøgt at ændre livsstil en milliard gange. Jeg ELSKER nødder og kokos, men da jeg er typen der æder en pose af gangen, vil konceptet være perfekt.
  Igen håber IKKE det var for sent.
  Knus
  Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Sjøberg

  Hej Johanne!
  Først og fremmest vil jeg lige sige din blog er fantastisk!
  Da jeg så din video om Appesize og deres koncept første gang, vækkede det virkelig min interesse. Jeg har længe ønsket at tabe mig, men kort sagt har jeg svært ved at komme 100% igang. Jeg tænker derfor at appesize ville kunne give det boost jeg mangler. Har gået og overvejet om jeg skulle købe “kuren” fra appesize siden jeg så din video, men synes alligevel at omkring de 900kr er mange penge (især når man er en fattig studerende) Så da din konkurrence så dukkede op, kunne det ikke blive mere perfekt!

  Jeg ved ikke hvorfor det lige er mig der skal vinde, men jeg ved at hvis jeg vinder, ville jeg virkelig blive overlykkelig!

  Held og lykke til andre læsere ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Johanne
  For et stykke tid siden stødte jeg pludseligt på din video om Appesize og fik vækket min interesse! Det lyder som et vildt spændende koncept, som jeg tror jeg ville få stor glæde af! Jeg har det med at tage den hurtige løsning og ofte usunde løsning, når det gælder mellemmåltider og madpakker til skolen, men hvis jeg fik muligheden for at afprøve Appesize, tror jeg bestemt at jeg ville få det lettere med henblik på det.. Det jo er så smart og er færdigpakket, hvilket er let lige at tage med på farten! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hey Johanne!
  jeg synes jeg skal vinde fordi jeg lagt om længe er startet på en skolen som jeg har ventet på i 2 år! og de har bare den lækkreste kantine mad, seriøst det er godt. men ved også at for meget at alt det gode mad sætter sig de forkerte steder! også tænkte jeg at muligheden for en sunder hverdag på drømmeskolen måske kunne starte her? – og nu er jeg på SU og den bliver brugt til alt andet end at leve sundt! så jeg ville virkelig håbe at jeg kunne blive den heldige vinder ” på mange måde”

  Møs godt aften :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Appesize kunne være perfekt for mig, da jeg (som så mange andre) er startet i skole, og ikke altid lige har en sund snack på mig, og det som regel ender ud i ikke så sund kantinenmad eller en tur i fakta… Så med Appesize kunne jeg undgå alle de usunde fristelser, fordi jeg altid havde noget sundt og mættende på mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil rigtig gerne vinde konkurrencen fordi jeg gerne vil begynde at leve sundere og synes at appesize diæten er en rigtig god måde at starte den sunde livsstil på. Det lyder lækkert og er smart at tage med på farten;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super konkurrence! Jeg skal vinde, fordi jeg har hørt rigtig mange positive ting omkring Appesize, hvorfor jeg faktisk har overvejet at prøve det – men som studerende på SU samt en lille skepsis omkring, hvordan man kan blive mæt af de forholdsvis små portionsstørrelser, har jeg endnu ikke forsøgt, selvom det har været fristende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Rosendahl Therkildsen

  Hej Johanne :)
  Jeg vil rigtig gerne vinde appesize. Selvfølgelig fordi jeg gerne vil leve sundere, og så går jeg i skole på christianshavn hvor der bare er alt for mange lækre sandwichbarer og snackbutikker. Så er jeg en der godt kan lide at sove liiidt for længe om morgenen og så ville det jo bare være perfekt med en lille pose nødder man kan spise i metroen på vej til skole :)
  Hilsen Laura :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  hej johanne (-:
  jeg vil gerne vinde appesize fordi jeg syndes det er et super fedt koncept.
  jeg er begyndt at leve sunder det sidste års tid er bla. begynde at træne 3-4 gange om ugen. det kunne bare være fedt også at begynde at leve lidt sundere, jeg har dårlige vaner med at spise en masse snacks eks. chokolade, slik o.s.v og jeg syndes appesize kunne bruges som en god snack at spise i stedet for at spise alt det usunde.
  og så har jeg også en dårlig vane med at springe morgenmaden over, derfor kunne det være fedt med et nemt morgenmåltid
  så det kunne være fedt at prøve appesize ;-)
  knus cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shanice

  Hej. Jeg vil virkelig gerne vinde, da jeg i nogle år har kæmpet med psykiskeproblemer såsom meget lavt selvværd og selvtillid. Det hele har skyldt min vægt. Jeg er meget utilfreds med den, og jeg føler mig ikke altid særlig pæn. Derfor har jeg ikke så meget selvtillid og selvværd. Det begrænser så mit sociale liv.

  Det vil jeg ændre. Jeg starter til gymnastik på tirsdag. Jeg vil spise sundere. Det hele vil virke så meget bedre, hvis jeg vinder denne konkurrence.
  Jeg har været på proteindrikkur i en måned pga. min sygdom (mc) og jeg havde SKET ikke lyste til usunde sager. Jeg har lært at hvis jeg får en stram plan, så holder jeg den.

  Så kære Johanne. Det vil betyde ALT for mig hvis jeg vinder denne konkurrence.

  Håbende hilsner
  Shanice

  7-9-13 ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shanice

   P.S. Er 15 år og vejer 63 kg og er 161 cm høj. :i

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Bech Mortensen

  Hej Johanne
  Jeg er en pige på 16 år som har lidt ekstra på sidebenene, og som drømmer om at tabe det. Jeg vil virkelig gerne prøve appesize og ikke kun fordi at jeg gerne vil tabe mig, men også fordi at jeg syntes at det virker som et rigtig spændene koncept. At man kan leve på så lidt syntes jeg er ret fantastisk, og jeg kunne godt tænke mig at mærke forskellen! Håber jeg vinder :) Kærlig hilsen Sally

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uyen V.

  Super lækker konkurrence!

  Jeg ville elsker at vinde disse præmier, da jeg gerne vil begynde at have en sundere livsstil. Jeg vil gerne begynde at træne og spise sundere – men det med at spise sundt er lidt sværere, end jeg havde regnet med. Alt for ofte springer jeg morgenmaden over, simpelthen fordi en skål cornflakes ikke virker særligt indbydende. Det er bare kedeligt og føles som at spise pap. Når jeg i skolen går sukkerkold eller er lidt lækkersulten, er det aaalt for let at blive fristet af kantinens chokoladekage, der nok har stået til salg i et par dage.. Mmmh, læks! Det ville derfor være en kæmpe hjælp for mig at vinde disse appesize meal-boxes. Og nå ja.. Jeg får først SU i oktober, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville blive rigtig glad hvis jeg vandt, da er meget dårligt til at få spist noget sundt, når jeg er små sulten. Jeg skal i gang med at træne og “leve sundt” og jeg tror på at appesize vil kunne hjælpe mig. Jeg synes selv det er mega smart og nemt. Så er jeg også fri for at købe det selv, da jeg er lidt (meget) nærig.. Hæhæ ;-) Jeg vil også gerne sige at din blog har givet mig meget inspiration og de ting du laver er mega fede :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha Nykjær

  Hej Johanne.
  Jeg synes, at jeg skal vinde de her mealbox, fordi at min kære lillebror er svært overvægtig, og ikke rigtigt ved hvad han skal gøre for at kunne tabe sig. Han har længe spurgt mig, om hvordan jeg kunne hjælpe ham og motivere ham. Da jeg selv er undervægtig har jeg ikke rigtigt kunnet hjælpe ham med det sådan rigtigt, da vores forældre frygter at jeg vil tabe mig mere. (Er ikke anorektiker, har blot et højt stofskifte) Da jeg så denne konkurrence, så jeg en kæmpe mulighed for at hjælpe min bror med hans vægt, og give hans selvtillid et boost. Håber at jeg kan vinde dette for min lillebror.
  Hav en god dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Johanne. Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne boks, pga jeg går i 9. klasse, der er mange lektier, afleveringer osv. Derfor er det også svært at skulle træne, være sammen med venner og spise ordentligt på samme tid, når man for det første er den eneste der går op i det og der ligger en bager, netto og en MCDonalds lige ved siden af. Det er selvfølgelig ens egen beslutning om man vil spise usundt eller sundt, men når ens venner og veninder for det meste spiser usundt bliver man revet lidt med. Som de fleste andre piger i teenagealderen, er jeg heller ikke særlig stolt over min krop. Min lillesøster som er utrolig tynd, og som jeg ikke burde sammenligne mig med, men gør alligevel. Hvilket får mig til at føle mig tyk, og ikke god nok. Det er svært for mig og få kritik på min krop, derfor træner jeg meget og prøver og spise ordentligt, men som sagt kan det være svært, med alle de søde sager omkring en.

  Det er rart, at du vil sætte sådan en konkurrence op for at hjælpe andre. Tak fordi du er sådan en forstående blogger, og ikke er en der føler sig bedre end andre.

  knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej Johanne. Jeg vil vildt godt vinde boksen, da jeg pt. Går i 9. Klasse, og i alle frikvarterene går de fleste undtagen 2-3 elever ud og køber sharwarma, nachos, slik eller en tur i bageren. Er ikke tilfreds med min krop, og ved jeg ikke kan holde mig fra diverse ting hvis jeg går med ud. Så bliver altid inde, med min madpakke som altid indeholder de samme rugbrødsmadder. Føler mig tit lidt kedelig, men det ville helt sikkert hjælpe med de lækre snacks Appesize laver! De ville måske endda smage, istedet for at de spørger mig om jeg vil smage deres mad. Det ville også gøre det lettere at gå med udenfor, og bare snuppe en pose med sunde godter. Men ønsker held og lykke til alle! Super fed giveaway og blog. Håber jeg en dag bliver ligeså succesfuld som dig..
  Knus,
  http://Www.victoria-k-dk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Saxtorph Adamsen

  Hej Johanne.
  Super fin blog, som jeg opdagede igennem dine videoer på youtube.
  Jeg vil gerne vinde APPEsize boksen, da jeg godt kunne trænge til at spise sundere. Jeg vil så super gerne ændre mine usunde spisevaner, og jeg prøver ekstremt meget, men det holder altid højst i et par dage, og så falder jeg desværre i igen. Jeg er så begyndt at træne, og det er noget som jeg virkelig har forelsket mig i! Jeg har altid gået fra sport til sport, men jeg kan mærke at det er sporten for mig. Og så håber jeg også på at tabe mig. Men det er lige de spisevaner jeg har, som gør det vanskeligt.. Og det kunne også bare være super skønt at folk kan se på mig, at jeg har ændret mine kostvaner, og er blevet en meget sundere person med mere selvtillid. Og bare det at vise dem, at jeg godt kan! APPEsize boksen indeholder nogle lækre og naturlige produkter – i modsætning til f.eks. nupo. Jeg har længe kendt til APPEsize konceptet, men har desværre ikke haft råd til at købe nogle af de lækre produkter. Jeg ville blive rigtig glad hvis jeg var så heldig at vinde APPEsize boksen. Men i hvert fald – tillykke til den som vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie J

  skal vinde konkurrencen fordi jeg har sabbatår og bil og der ryger lidt for mange snacks fra tanken med på kortet når jeg skal tanke bilen op og kører til of fra arbejde. derfor skal jeg have nogle sunde snacks så min krop og mit dankort bliver glad igen! og så skader det jo aldrig at give sin krop lidt sunde sager i stedet for alle de ellers lækre hottere og colaer! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina Nielsen

  Fed giveaway!

  Jeg synes, at jeg skal vinde fordi jeg i lang tid har haft problemer med vægten, og det har givet mig en meget lille selvtillid. Det har stået på i lang tid(2 år) og jeg vil virkelig gerne gøre noget ved det.
  jeg er lige startet på en ny skole, så nu har jeg ekstra meget lyst til at tabe mig, så derfor virker Appesize som en god start på et bedre og sundere liv.
  Jeg håber virkelig ikke det lød for egoistisk.

  Elsker din blog, elsker dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Johanne.
  Grunden til, at jeg skal vinde, er ikke, at jeg er overvægtig. Det er lige nøjagtigt det omvendte. Jeg har i al hemmelighed lidt af en spiseforstyrrelse i over 2 år, og i denne kommentar er det første gang jeg erkender det. Men Nu vil jeg lave mit liv om, så jeg får en sund livsstil i stedet, og jeg er sikker på, at Appesize vil være det helt rigtige, så jeg ikke spiser noget usundt, jeg fortryder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina P

  Hej Johanne,

  Jeg vil så super gerne ændre mine usunde spisevaner, og jeg prøver ekstremt meget, men det holder altid højst 1½ uge, og så falder jeg desværre i igen. Jeg er så begyndt til poledance, og det er en sport som jeg virkelig har forelsket mig i! Jeg har altid gået fra sport til sport, men jeg kan mærke at det er sporten for mig. Og så håber jeg også på at tabe mig. Men det er lige de spisevaner jeg har, som gør det vanskeligt.. Also så fylder jeg 16 om 2 uger ca., og det kunne bare være super skønt at folk kan se til den fest, som jeg skal holde for alle mine venner, at jeg har ændret mine kostvaner, og er blevet en meget sundere person med mere selvtillid. Og bare det at vise dem, at jeg godt kan! Men jeg er short on Cash, så har heller ikke penge til at købe det, desværre…
  Men i hvert fald – tillykke til den som vinder!

  – Christina (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria C

  Hej Johanne.

  Jeg er begyndt at træne, da jeg gerne vil tabe mig samt have sundere livsstil – MEN som de fleste ved, betyder kosten en stor del ift. at tabe sig. Jeg går på gym og bor på tilhørende kostafdeling, hvor maden bliver serveret, så jeg har ikke 100% kontrol over hvad jeg spiser. Jeg har kun 500 kr til rådighed om måneden, så når jeg får lyst til snacks, skal det altså være meget billigt, hvilket de sunde ting oftest ikke er :( Jeg vil derfor super gerne vinde denne konkurrence! Krydser hvad der krydses kan, god weekend ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brighde

  Hej Johanne,

  Jeg vil mega gerne vinde denne give away, fordi jeg elsker nødder og snacks. Jeg elsker at afprøve nye ting og sager inden for mad. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser konkurrencer på din side, og jeg har aldrig vundet en eneste konkurrence i mit liv, så hvor ville det være nice at vinde dette!!

  Kærlighed fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nielsen

  Jeg kunne vildt godt tænke mig, at prøve det her koncept, da jeg døjer meget med maven. Mit “maveproblem” hæmmer mig ikke i den forstand, men det er en utrolig ubehagelig fornemmelse, og jeg har prøvet stort set alt. Som at kvitte kulhydrater i form af brød, pasta og ris, spise salat og alt muligt andet. Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve dette i håb om, at det måske kan sætte min mave lidt på plads, så den kan begynde opføre sig nogenlunde ordenligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bentsen

  Hej Johanne.
  Super fin blog, som jeg opdagede igennem dine videoer på youtube.
  Jeg vil gerne vinde APPEsize boksen, da jeg godt kunne trænge til en kickstarter til mit vægttab.
  Har siden altid været lidt overvægtig, og har siden altid prøvet at gøre noget ved det. Har været på diverse suppekure, nupokure osv… APPEsize boksen indeholder nogle lækre og naturlige produkter – i modsætning til f.eks. nupo. Jeg har længe kendt til APPEsize konceptet, men har desværre ikke haft råd til at købe nogle af de lækre produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Borup

  Jeg er lige flyttet hjemmefra, og har ikke råd til at købe alle de der lækre snacks. Min veninde har lige købt boksen og hun er så positiv omkring boksen. MÅ bare prøve det! men føj hvor er det dyrt. Så krydser alt hvad jeg har og håber at jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne
  Jeg skal vinde den her giveaway fordi jeg altid gerne har ville tabe mig og aldrig har følt mig helt tilpas i min gamle klasse fordi alle var så tynde så jeg skiftede skole for at passe mere ind det hjalp ikke derfor ville jer gerne prøve appesize og så begynde og købe det hver uge hvis det altså hjælper mig

  Med venlig hilsen Nikoline Scheel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Grunden til at jeg gerne vil vinde denne konkurrence er fordi at jeg lige er flyttet hjemmefra, og derfor ikke har den største indtægt. Derfor kunne det være super lækkert, hvis at jeg kunne spare en masse penge på hele tre ugers mad, bortset selvfølgelig fra aftensmad. – og når det desuden er sundt! :-) jeg krydser alt hvad jeg har, og håber på det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Paola

  MIG MIG MIG!

  Hej Johanne:-) Det ville være super dejligt at vinde lige nettop denne konkurrence, da jeg altid er på farten! Jeg går til håndbold, fodbold og i fitness. Udover det går jeg på gymnasiet i 2.g:-) Jeg har en enorm sød tand, men mangler altid noget at erstatte for de søde sager, derfor kunne det være vildt dejligt at vinde dette! Så jeg kan få nogle sunde snacks og mellemmåltider. Har afprøvet en masse forskellige sunde madopskrifter, kager, snacks osv. det bliver bare ikke altid lige godt og det er heller ikke altid at tiden er til det.
  ÅRH please vælge mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Stoldt

  Hej Johanne.
  Jeg vil utrolig gerne vinde lige præcis denne konkurrence.
  Jeg er endelig ved at være inde i en fitness/sund rytme. Men det er faktisk en smule dyrt, når man er en fattig gymnasieelev. Jeg synes appesize produkterne ser rigtig lækre ud, og det er virkelig en bonus at det 100% naturligt.
  Jeg krydser arme, ben og fingre – virkelig – jeg håber så meget at denne gang er det min tur til at være den heldige kartoffel. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Super fed konkurrence! Jeg vil rigtig gerne vinde det her fordi at det kunne hjælpe mig videre i mit liv med mit vægttab. Lige siden jeg har været udsat for mobning i folkeskolen har jeg altid vejet lidt mere end jeg skulle. Jeg har prøvet mange forskellige kure og det har aldrig lykkeds. Har tabt helt op til 12 kg og taget dem på igen. Men efter jeg er blevet ældre er jeg blevet mere bevidst om sundhed og mad. Desuden har jeg prøvet et nyt koncept der hedder 5:2 kuren hvor du spiser normalt de fem dage og faster (dvs. Indtager kun 500 kcal) de 2 andre dage. Og det har virkelig hjulpet mig, og er begyndt at tænke på hvad jeg spiser! Jeg har endda tabt mig nogle kilo og er bevidst om at jeg kan nå mit mål! Men alle kender jo til de søde sager som man har lyst til en gang imellem og det er ikke lige altid at man har ideer til en sund aftensmad, så at vinde det er ville virkelig hjælpe mig til en endnu sundere livsstil og hjælpe mig med mit mål! Det kunne være så fedt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gravergaard

  Fordi jeg ska vinde er, at jeg rigtig gerne vil spise sundt, men bare ikke kan få taget mig 100% sammen til at gennemføre det. Jeg er lige startede i 1g, og er simpelhen så træt når jeg kommer hjem, og der er den nemme løsning, at tag noget mad med masser er hurtig energi, så man ikke går helt død, når man skal lave lektier og whatever. Det gør det dog heller ikke lettere at, kantinen på min skole har en masse søde sager, man tit kan blive fristet til at købe, og det gør jeg tit da jeg for det meste køber mit mad i kantinen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria R

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg lige er startet i 2.G! Dette i sig selv er jo ikke ligefrem en grund, men alle der selv har prøvet at gå i gymnasiet ved hvor hårdt og opslidende det kan være. Det er så her appesize kommer ind i billedet. For når jeg sidder til min historietime om fredagen og føler, at jeg er ved at dø af manglen på energi, kunne det altså være lækkert hvis appesize kunne hjælpe med at holde min energi oppe igennem hele dagen, så jeg kan føle mig 100% klar og produktiv i stedet for at føle, at jeg spilder min tid og kun venter på at jeg får fri kl. 15:10 og kan holde weekend.
  Så derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde :)
  Krydser alt hvad jeg har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er svært at svare på, hvorfor lige netop jeg skal vinde blandt +400 andre deltagere. Men jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg har prøvet at tabe på med en masse forskellige diæter det sidste års tid. Jeg har længe haft en drøm om at blive model, og da jeg endelig kom til en casting fik jeg at vide, jeg skulle smide 5 kg. Øv! Derfor har jeg kæmpet med at tabe mig, men uden held. Nu er jeg igang igen, og træner 3-4 gange i ugen, men som man siger, så er 70% jo kost og 30% motion. DEFOR har jeg virkelig brug for et spark i røven, og en god undskyld for at spise andet mad end det min familie spiser (hæhæ)
  Jeg må krydsre alle fingre og tæer, og håbe på jeg vinder denne gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Mathiasen

  Hej Johanne!
  Jeg vil gerne ønske, at vinde dette. Jeg har en rimelig stor hang til søde sager og derfor tror jeg at den lyst ville blive fjernet hvis jeg prøvede Appesize. Jeg er også sikker på, at jeg ville få det bedre med mig selv og et bedre selvværd.
  Jeg synes bestemt at Appesize lyder som et rigtig godt koncept og det er en god måde at få en sundere livsstil på.
  Jeg har altid været en stor forbruger af søde sager og det vil jeg gerne af med, og selvfølgelig håbe på at komme af med lidt af det overflødige fedt jeg har ligeså.

  Knus og kys fra Helene

  Ps. Din blog er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Jeg synes jeg skal vinde fordi min mor ikke vil give mig lov til at få det. Og jeg craver bare så meget at prøve noget nyt og sundt, da min familie ikke er særlig god til det der. Det ville jeg ihvertfald sætte pris på hvis jeg vandt, de andre har sikkert lige så gode grunde, derfor burde det være 50/50.
  Det ville være skønt

  tak ;)
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Johanne :-)

  Super lækker give away! Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi det ser super lækkert ud. Det er en god og alternativ måde at få snacks på, i stedet for at spise chips… hæhæ

  J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Jensen

  Hej Johanne :-)
  Jeg gør ikke det her for at fedte, men skriver ellers aldrig kommentarer til dine blogindlæg, så nu må jeg lige ud med det her. Jeg synes du er en rigtig dygtig blogger! Jeg bliver altid så glad når du lægger en ny video på youtube! Men elsker også dine skriftelige indlæg. Elsker generalt bare din stil. Jeg skulle lige ud med det :-)
  Okay, over til konkurrencen. Jeg kunne godt tænke mig at vinde den appezize pakke, da jeg går meget op i min sundhed! Min mor synes det er mærkeligt og jeg tror ikke rigtig hun tager det helt seriøst? Men hvis jeg vandt den her pakke, så kunne vi dele den lidt. Derefter kunne jeg jo så håbe at når hun står og laver aftensmad, så vil hun lave det endnu sundere end det er nu? :-D
  Jeg har også her de sidste par uger ikke rigtig fået trænet, ikke spist så sundt og hvad ved jeg. Men hvis jeg vandt sådan en pakke her, så kunne jeg måske komme tilbage på sporet? Endnu stærkere?

  Tilsidst kunne jeg godt tænke mig at spørge om du ikke ville lave nogle flere fitness, trænings realaterede indlæg og videoer – gerne også om dig og hvad du har nået? TAK
  – Ida.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde en 3 ugers-box fra appesize.
  Det egentligt lidt svært, det med at give en begrundelse for netop JEG skal vide. Alle de kommentarer, én vinder. Chancen er meget minimal. Måske en ud af 100 piger? Vi minder alle sammen om hinanden, os der deltager. Ét formål – sundere livsstil. Jeg går rigtig meget op i kost, motion – sundhedskonceptet, det er SÅDAN en stor interesse. Jeg er meget fokuseret, og jeg tænker over alt jeg propper i munden og al form for aktivitet. Jeg har selv en blog, hvor jeg ofte blogger om sundhed – Det kunne være så fedt med et boost på min blog, med at eksperimentere og udforske dette koncept, Appesize. Det ville være en stor hjælp og nyttigt for min skønne læsere! Jeg kunne godt tænke mig, at prøve det, fordi jeg synes konceptet er fantastisk. En snack som det appesize tilbyder, er alt jeg har gået og ledt efter! Jeg mener bare.. Altså nu til dags er der E-numre og fedtstoffer i alt – Det er noget nyt, som er jeg er utrolig sulten over at få prøvet, Men jeg er en almindelig 1g’er på 16, en lille fattig studerende, hehe. Så pengene er ikke til det.
  Jeg krydser alt hvad jeg har.

  Vh Anne-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Johanne,
  Jeg er netop startet på et slankehold i 8 uger oppe i fitness, og har aldrig været så målrettet som jeg er nu. Jeg har længe haft brug for at smidet lidt kilo, men er gået igang så mange gange og stoppet efter et par dage efter.
  Jeg har fået afvide af min vejleder, at jeg skal spise 6 gange om dagen, men har svært ved at få det gjort – derfor ville det være genialt for mig at prøve apple-size! Det ville gøre det lettere lige at tage en pose af deres lækre nødder eller hvad det nu måtte være – den kunne jeg lige tage med i tasken og få den spist!
  Håber at høre fra dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hej Johanne.

  Jeg kunne utrolig godt tænke mig at vinde 3 uger på Appesize, da det lyder som et super fedt koncept, hvor det er naturlige råvarer. Desværre er prisen i den høje ende, hvilket ikke passer til min families økonomi. For nogle måneder siden var jeg på julemærkehjem, hvor jeg fik tabt mig 6 kilo, hvilket var en enormt stor sejr for mig. Efter jeg er kommet hjem har jeg haft meget svært ved at holde mig til det sunde mad, da min familie ikke er så gode til at holde den slankelinje, men også fordi, at jeg har en lillesøster (hun har meget højt stofskifte), som både får fredagsslik, kanelboller ovs, hvilket også gør det svært for mig ikke at falde i. Jeg har desværre taget nogle
  kilo på igen, men Appesize diæten ville virkelig hjælpe mig godt på vej mod en sundere livsstil, og som en kickstarter til at komme i form til min konfirmation til April.

  Håber at høre fra dig, du er en af mine helt store inspirationer.
  Knus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Rousing

  Hej Johanne! Starter lige med at rose din blog lige som alle andre gør, og fortælle dig at den virkelig er inspirerende!
  Jeg har endelig besluttet mig for at jeg ville begynde at leve sundere. Appesize er et rigtig godt koncept, og havde faktisk overvejet at købe det indtil jeg så prisen. Jeg har ikke så mange penge at gøre med så det ville være så fedt at kunne vinde konkurrencen, så jeg ikke skal bruge så mange penge. Det ville kunne hjælpe mig med at tabe nogle kilo og dermed bliver mere tilfreds med selv hvilket jeg virkelig gerne vil.
  Det ville være så fedt at det for en gangs skyld var mig der vandt eftersom jeg aldrig vinder noget. Kan faktisk ikke huske at jeg nogensinde har vundet noget.. Men håber du vælger mig, jeg ville blive så uendelig glad for det! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Gindler

  juliegindler@hotmail.com

  Hej Johanne

  Jeg vil utrolig gerne vinde konkurrencen – lige så vel som alle de andre deltagene :-)
  Jeg synes Appezise lyder som et utrolig fedt koncept, og ikke som diverse andre slankeprodukter, hvor du tager den tabte vægt på, så snart forløbet er slut.
  Jeg vil gerne vinde, da jeg af og til mangler et lille skub i hverdagen til at leve en sundere livsstil. Jeg er springrytter (hest) på eliteniveau, og når jeg rejser rundt i hele landet og Norden til stævner, kunne det være vildt lækkert, at bytte den usunde Marsbar eller vingummibamserne ud med et sundt og lækkert alternativ!

  Håber på at høre fra dig.

  Knus Julie Gindler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Lilli Lyndgaard Sørensen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne konkurrence, da jeg har set denne ”kur” i mit fitnesscenter, hvor jeg har været fristet til at prøve det, men mit stramme budget har ikke haft pengene til at kunne finansere det. Derfor kunne det være vildt lækkert at prøve det, og se om det virker.
  Med venlig hilsen Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie jalsøe

  Så jeg syntes det ville være rigtig fedt, at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Åh det perfekte for mig lige nu… Jeg har store problemer med oppustet træls og ubehagelig mave! Mine vaner trænger til en ny start, så jeg forhåbentlig kan få maven i orden igen.
  Jeg er sikker på, at Appesize vil kickstarte en sundere livsstil i min meget travle hverdag – og være en øjenåbner for, hvad man skal putte i munden for at have det godt både fysisk og psykisk!
  Krydser alt hvad jeg har for lidt held og et spark bagi :)

  Tak for en inspirende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Steffensen

  Hej Johanne!
  Jeg synes selvfølgelig som ALLE andre også, at din blog er super inspirerende. Jeg vil vildt gerne vinde appesize, fordi jeg kender de dage, hvor man har sidste modul, men seriøst bare mangler noget mad. Derfor får man den vildeste lyst til at gå i kantinen….. og størstedelen af tiden også har lyst til at købe noget usundt!
  Jeg prøver at op i, at spise det rigtige, men når sulten melder sig, er det ikke altid lige let.
  Før træning (eller efter) er det jo en genial ting, lige at have med i tasken. Eftersom at jeg ALTID er sulten after træning. Mad, Mad, Mad!!!
  Hele ideen med appesize lyder SÅ god :)

  Men ja, jeg vil hvertfald blive rigtig glad for at vinde appesize-pakken :)
  Krammer Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Heeej Johanne.
  Jeg skal vinde fordi jeg for det første er besat af din blog, tjekker den to gange om dagen hehe, oooog fordi jeg rigtig gerne vil på en diæt. Jeg vil rigtig gerne smide 5 kilo, og det kunne være en måde at gøre det på. Plus de lyder vildt lækre. Elsker nødder og bær.
  Det kunne være vildt fedt hvis du valgte mig. Da jeg aldrig rigtig har vundet mere end en 10’er på en 10 kroners skrabe lod, så det kunne være fedt hvis jeg vandt det her.
  Elsk på din blog!
  Knus Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Louise Lafrenz

  lauralouiselafrenz@hotmail.com
  Hej Johanne. Da jeg så din video om appesize blev jeg virkelig interreseret i det og var inde på deres hjemmeside og læse om det. Jeg synes det er et fedt koncept og kunne virkelig godt tænke mig at prøve det. Jeg fik så lige den sygeste nedtur da jeg så prisen.
  Jeg har flere gange startet på forskellige diæter da jeg altid har haft problemer med mit udseende og min vægt, men har haft svært ved at opretholde den sunde livsstil. Det vil betyde rigtig meget for mig hvis jeg vandt. Jeg ville føle at jeg havde en bedre chanche for at gennemføre og opretholde den sunde livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Rafn

  Hej Johanne.
  Jeg havde virkelig håbet, at der kom sådan en konkurrence op omkring Appesize, da jeg virkelig har overvejet at prøve det, men jeg synes, at det er lidt dyrt, og især når jeg personligt ikke er klar over, hvad det helt består af som proces, og derfor kunne det være fedt at prøve det først og derefter se, om man har lyst til at fortsætte.
  I øjeblikket kæmper jeg en svær kamp med vægten, og selvom jeg søger efter sunde alternativer og træner uafbrudt, så føler jeg ikke, at jeg opnår det, som jeg gerne vil.
  Jeg har 10 overflødige kg, som meget gerne må forsvinde, men jeg føler lidt, at jeg sidder fast i min vægttabs proces og har virkelig brug for et boost, så jeg kan få øjnene op og sige, at jeg kan godt, så længe jeg tror på mig selv. Jeg har prøvet en masse forskellige slankekurer, men der er ingen, der har virket, som jeg har ønsket, og derfor kunne det være virkelig lækkert, hvis jeg kunne afprøve Appesize, da jeg har læst så meget om det, og synes det lyder meget interessant.
  Jeg føler, at jeg sidder fast på et sidespor og ikke kan komme videre. Jeg er ikke mere værdig til at vinde end andre, der gerne vil køre den sunde stil, men dette kunne være noget, som kunne ændre mit liv og føre mig videre ind i min drøm om at blive slank.

  Mvh,
  Tina :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne virkelig godt tænke mig at vinde pga. at jeg ønsker en sundere livstil og aldrig rigtig har taget mig sammen til det. Jeg er lidt buttet hvilket jeg ikke har noget imod, men blot det at leve sundere og have en gladere livstil for det er jo også ved hjælp af sin kost!

  Og så ville det være mega fedt at kunne anmelde produktet på min blog, men jeg har desværre ikke pengene til det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rune

  Jeg skal vinde fordi jeg har en meget meget sød tand og har tendens til at købe lidt lækkert på vejen, har svært ved at finde ud af hvilke lette snacks der i virkeligheden er sunde, dette ville være kickstarten på en sundere livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine H. Hansen

  Jeg vil meget gerne deltage, og synes at jeg skal være den heldige vinder, fordi jeg elsker lækker men sund mad. Jeg nyder at gå op i hvad jeg spiser og bruge tid på at lave lækker mad ! :-)

  Mvh.
  Kathrine H. Hansen
  kathrine0909@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Johanne!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde den her konkurrence, da jeg har været overvægtig lige siden jeg var helt lille. Jeg er 16 år og går i 1.g, og er stadig overvægtigt, synes det er rigtig ubehageligt, at gå på gymnasiet med alle de flotte og tynde piger, som kan gå i lige det tøj de vil. Jeg kan ikke vælge, hvad jeg har lyst til at gå i, sådan er det bare når man er overvægtig, jeg ville så meget ønske at jeg kunne, for jeg har den fedeste stil i mine tanker, som jeg bare gerne vil vise frem. Jeg har i mange år ikke haft viljen/styrken til at tabe mig pga. selvsikkerhed og mobberi. Men nu har jeg virkelige taget mig sammen! Jeg har været i gang i snart en måned nu, med motion og virkelig sund mad. Derfor ville det glæde mig at vinde den premie, så jeg kunne få et lækkert boost i min slankekur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima Ehssan

  Hej Johanne! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde 3 ugers appsize, da jeg længe har ønsket mig at tabe mig et par kilo.
  Det har været rigtig svært for mig at tabe mig, ikke fordi jeg ikke har motioneret eller spist sundt, for det har jeg, men jeg har ikke kunnet se resultater som man normalt ville kunne efter 1 måned. Jeg prøvede alle kurer, motionerende nærmest mere end jeg spiste, prøvede næsten alt bare for at få min drømme krop – men intet lykkedes rigtig for mig. Jeg fik så for et år siden konstateret for lavt stofskifte, som så forklarede det hele. Min læge sagde at jeg ville have rigtig svært ved at tabe mig, hvilket har fået mig til at give fuldstændig op. Desværre er jeg rigtig usikker på mig selv hver dag, da alle omkring mig er forholdsvis ret tynde, i forhold til mig og noget jeg er bange for det er, at hvis jeg aldrig når mit mål, som er at tabe mig 10 kilo. At tabe mig 10 kilo er virkelig bogstavelig talt mit aller største ønske! Min drøm!!
  Men jeg synes alle andre har fortjent at vinde ligeså meget som mig, men det var ihvertfald min lille historie :))
  Rigtig god blog Johanne, du er en kæmpe inspiration!
  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsen

  Vil gerne vinde denne konkurrence da jeg gerne vil tabe mig. Jeg blev mobbet meget i 7. Klasse pga min krop bl.a. I 8. Klasse begyndte jeg ar få lidt anoreksi pga at jeg var så utilfreds med mig selv. Jeg spiste ikke andet end aftensmad næsten hver dag. Jeg har det ikke så meget mere da jeg er kommet i en ny klasse hvor jeg har de bedste kammerater. Dog får jeg stadig ikke taget mig sammen til at spise noget. Vi har en kantine på vores skole, men det er ikke altid det sundeste og lækreste han sælger. Derfor tror jeg at Appesize kunne blive en god mulighed, for at jeg både kunne tabe mig, og stadig få noget at spise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Johanne!
  Det ville være super fedt at vinde en pakke Appesize, da jeg er allergisk overfor mælk og æg. Disse ting er vildt svære at undgå i hverdagen, da der som regel næsten altid er et eller andet tilsætningsstof i maden, som f.eks. skummetmælkpulver el. mælkeprotein. Jeg har set din video og synes det lyder som en fantastisk hjælp til at undgå alt det ‘forbudte’, da det jo er hundrede procent naturlige midler maden er fremstillet på.
  Jeg håber at du kan hjælpe mig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Johanne.
  Super fed koncurrence!
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg i en længere periode gerne har villet tabe mig. Jeg kommer altid godt igang, men så er der altid noget som lige frister.. Jeg tror at dette kunne være en god måde for at mig at vende mig af med de dårlige vaner og få den sunde livsstil jeg jo går og drømmer om. Jeg ved godt at det burde ikke være at svært at få en sund livsstil, men tro mig, når man har været vant til noget andet hele livet.. så er det svært!
  Håber du kan hjælpe.
  Knus Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne! Jeg vil super gerne vinde lige præcis denne konkurence. Ikke nok med at det ville være super lækkert, ville det også være en ny start for mig. lige for tiden render jeg rundt med en stor skinde på mit ben, som går fra ankel til lår pga en knæskade. Jeg spiller rugby- lidt drenget jeg ved det- og spiller det på eliteplan, og imens jeg render rundt med denne skinde, er jeg hæmmet helt for at lave noget som helst der hedder sport. Rugbyen betyder super meget for mig og har altid været rigtig aktiv, så for at kunne holde mig igang mens jeg har denne kinde på, ville det være en kæmpe hjælp for mig at vinde denne konkurence, så jeg ikke går helt sort i den her tid- for er virkelig død for ideer((:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Johanne! Jeg ønsker virkelig at vinde det her mere end noget andet. Hvis jeg vinder, ønsker jeg at give det til min mor, som har ønsket at tabe sig i mange år.
  Hun har gjort meget for at tabe sig, og har også haft et stort vægttab. Men grundet sygdom har hun ikke kunne være aktiv i det seneste halve år. Jeg følger dig og har læst din tidligere anbefaling omkring produktet, og ønsker meget at give det til min mor så hun kan rende rundt og “snacke” lidt i det. Hun tror ikke så meget på reklamerende produkter, og desværre er det for dyrt til hvad min egen pengepung kan rumme. Men hvis det kommer til at være behjælpeligt, vil hun helt sikket selv investere i det efterfølgende.
  Jeg har aldrig deltaget i en konkurrence før, da det er ikke er noget jeg søger, og jeg ikke har behov for produkterne. Derfor håber jeg MEGET på at være den heldige, og gøre en lille ting for familien! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Rytorp

  Heej Johanne (:
  Jeg kunne godt tænke mig ar vinde, fordi jeg tit snupper en af de hurtige snacks i feks. i 7-eleven, og fordi det lyder ret lækkert (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Johanne Kohlmetz.
  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde en pakke appesize fordi det ser herre lækkert ud. og det ville være nice at prøve at vinde noget det har jeg aldrig prøvet før i mit liv. Det virker som en let og overskuelig måde at spise sundt på når man hele tiden er på farten som jeg er. Håber jeg vinder. God dag :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gokken

  Kære Johanne<3 siden du har lagt videoen om appesize ind på youtube, har jeg gerne villet købe en pakke. Desværre er det ret dyrt, så jeg har ikke råd:/ dog er det jo bare tanken om, hvor "rene" disse produkter er, og jeg som gerne vil tabe mig-selvom det appesize ikke decideret er beregnet til en slankekur, vil dette kunne hjælpe, som du jo skriver: dette vil erstatte noget usundt:) grunden til, at jeg gerne vil vinde appesize, er fordi at jeg siden 5 . Klasse(ca) har lidt af social fobi. Da jeg kom op i årene og begyndte 9.klasse, fik jeg en depression i slutningen af det år. I starten af 1.g fandt jeg heldigvis ud af, at jeg havde dette problem og kunne prøve at hjælpe mig selv. Lige nu er det mit sidste år på gymnasiet( og trods meget fravær, social angst, depression, overvægt har jeg stadig holdt ud) problemet er, at jeg stadig har det svært i sociale situationer, og min psykolog har vurderet, at dette skyldes mine forældre( laang historie, kort: de har aldrig forstået mig, altid været negative, og aldrig været stolt af noget som jeg har gjort) derfor kunne denne appesize hjælpe såå meget på min selvtillid, så jeg måske kunne turde at tage med til gallaaftenen på vores skole…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigga

  Hi.
  Jeg skal “vinde” fordi jeg har brug for det.
  Jeg har i mange år prøvet at tabe mig ved at træne og spise sundere – men jeg bor hos mine forældre og de spiser meget usundt og er ikke klar på at ændre livsstil som jeg gerne vil, så huset er fyldt med søde sager… hvis jeg kunne, købte jeg selv frugt og lavede min egen mad med henblik på at få noget sundt indenbord, men mit problem er at jeg i lang tid har gået sygemeldt fra arbejde pga. brækkede ribben og en nyre det ikke er helt optimal så jeg har ingen penge til at købe selv og heller ikke kræfter til det.
  – derfor har jeg brug for det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Bl

  Hej Johanne! Jeg skal vinde fordi, jeg elsker sundt mad og snacks. Men jeg kom dog tit til at spise usundt , da jeg har en sød tand. Jeg ville blive så glad hvis jeg vandt denne konkurrence! Jeg elsker dig og dine indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rostock

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg har overvejet at bestilte en masse boxe der fra, men jeg ville gerne prøve det først. Så det ville være rigtig dejligt hvis jeg vandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Jeg går i gymnasium på tredje år og kantinen frister virkelig, så kunne godt tænke mig at vinde denne pakke, for at spise sundere snacks i dagligdagen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Michelle Kloosterman

  Hej Johanne
  Jeg vil rigtig gerne vinde denne super lækre pakke!
  Jeg går rigtig meget op i sundhed, og om et år, når jeg er færdig med 3.g, skal jeg studere sundhed og ernærning.
  Jeg har i meget lang tid prøvet at tabe de der ekstra kilo der lige sidder fast på siderne, og dette er jeg sikker på at denne pakke vil kunne hjælpe mig med!
  Tak fordi du introducerede mig for dette spændende koncept og tak fordi du er så flittig til at dele ud af dit spændende og inspirerende liv, med brugbare tips til hverdagen.

  Hav det rigtig godt og bliv ved med dit gode arbejde! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Hej Johanne.
  Jeg er lige begyndt på gymnasiet hvor det godt kan være hårdt at komme igennem en hel dag uden at blive fristet af diverse søde sager i kantinen. Derfor ville det da være skønt at have noget lækkert, som stadig er sundt, med fra appesize.
  Er desuden lige begyndt og træne igen, så det ville være helt optimalt med en appesize kur ved siden af :-)

  Hilsen Frida
  frida.christensen2@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Larsen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne konkurrence, fordi at jeg net

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hannah Larsen

   Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne konkurrence, fordi jeg netop nu gerne vil igang med en sunere livstil. Har lige meldt mig i fitness center, og så ville det hjælpe mig godt på vej :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Garberg

  hey Johanne
  jeg hedder Emma og er 16 år :)) (emmaelg@gmail.com)
  jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde den her konkurence, fordi jeg spiser meget store måltider, og kunne godt tænke mig at prøve konceptet med en masse små måltider om dagen. jeg kunne også meget godt tænke mig en sundere livsstil og jeg tror 3 uger med appesize er en god start. tror alle spiser når man keder sig, og det gør jeg også, så derfor vil jeg gerne have noget sundt at gå rundt og snacke på i stedet for krydderboller.
  knus Emma
  ps. tak for en fantastisk blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bjerg Mathiasen

  Hej sødeste Johanne.
  Jeg vil rigtigt rigtig rigtig gerne vinde denne konkurrence fordi jeg netop har denne tendens til at købe de usunde ting når jeg lige har lyst til et eller andet. Jeg har tænkt på at købe det, men synes det er lidt for dyrt til mit budget, derfor ville dette være en total bonus for mig til at tabe mig og spare penge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Mail: Frida-musen@hotmail.com
  Hej Johanne :-) mit navn er frida og jeg er 15 år:-)
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne konkurence fordi at jeg kender det der med at blive fristet alt for godt. Jeg går tit i netto i skoletiden og bliver ALTID fristet :(( jog når jeg endelig spiser nødder så er det som du også sagde med salt og de er ristede osv. Så det er lidt ærgerligt :-(( men det vil jeg gerne lave om på!!! Mange knus Frida <33 og tak for en god blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg ville super gerne vinde appesize produkter. Jeg har næsten altid kun rugbrødsmadder med i madpakke, så jeg får den sygeste snacktrang når jeg kommer hjem fra en lang skole dag. Håber på at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • juliane Nielsen

  Hej Johanne!
  Åhhh jeg kan virkelig ikke beskrive hvor ubeskriveligt meget jeg gerne vil vinde det her! Jeg skal vinde fordi jeg endelig efter 2 års overspisning af mad, hvor jeg har taget 20-25 kg på, har fundet viljen til at tabe mig! Har kæmpet hele mit liv med overvægt, i folkeskolen blev jeg mobbet, så da jeg begyndte på efterskole blev det så slemt at jeg udviklede anoreksi, og tabte mig meget, da jeg så stoppede for 3 år siden, har jeg siden da taget rigtigt meget på! Men jeg har nu en føelse jeg ikke har haft før, føelsen af vilje og styrken til at leve sundt og begynde og træne! Men desværre har jeg slet ikke økonomien til at købe ting som dette og andre ting så ville gøre det “nemmere” at tabe mig! Mit første mål er at tabe mig 10 kg inden min 18 års fødselsdag om 2,5 mdr!
  Det blev lidt langt, men kan slet ikke beskrive hvor meget jeg gerne vil vinde det :) Krydser alt hvad der krydes kan!
  Har liket deres facebook side!
  Hilsen en meget håbefuld :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Møller

  Hej Johanne!
  Jeg var fuldstændig solgt da jeg så din video omkring appesize, og ville SÅ gerne prøve det.
  Jeg tror appesize vil hjælpe mig rigtig meget, både økonomisk men også sundhedsmæssigt. Jeg er nemlig rigtig god til, liiiige købe lidt her og der, som måske ikke er specielt sundt, og egentligt også er ret dyrt.. Og derfor ved jeg, at hvis jeg har noget lækkert OG sundt i min taske, vil jeg kunne modstå fristelserne i kantinen.
  Derfor vil appesize hjælpe mig, med at holde figuren og spare lidt på pengepungen :-)

  -Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  super fed konkurrance!
  Jeg ville helt vildt gerne vinde de 3 appesize menuer, da jeg virkelig har brug for at tabe mig! har selv bestilt appesize en gang, og tabte mig faktisk lidt!! men da jeg går i gymnasiet i 2.g og intet job har pga. tidsmangel, og bliver 17 om nogle måneder, så der er jo lang tid til jeg for SU. så derfor ville jeg være lykkelig hvis jeg kunne vinde !
  PS. elsker din Blog ! modetips til os der ikke har mange penge, det er bare dejligt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara

  Jeg syntes at jeg skal vinde, da jeg går meget op i sundhed og kost. Jeg mangler en form for ja ”appesizer” i løbet af dagen, og jeg syntes at produkterne lyder rigtig lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Jensen

  Hej Johanne!

  Jeg har set produktet før, og jeg synes det er en super ide til den lille sult, men har synes det har været lidt for dyrt (ingen SU, og dårligt job, yes!) Når man går på gymnasiet er det en god ting at have med i tasken, så man ikke bliver fristet af den usunde kantine. Jeg har ingen intentioner om vægttab, men vil så gerne prøve produktet alligevel.

  vh. den fattige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Brinch Simonsen

  hej johanne, jeg vil være rigtig glad for at vinde fordi jeg er lige startet på et 3 måneders slankekur forløb med de danske vægtkonsulenter så jeg havde faktisk overvejet og købe sådan en mealbox til mellem-måltiderne :)
  men da jeg er studerende bliver det lidt svært med pengene osv. når jeg også lige har brugt nogle på ddv(de danske vægtkonsulenter) men jeg vil blive utrolig glad hvis det var mig der vandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Terkildsen

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde:-) specielt fordi jeg SÅ gerne vil af med en masse kilo!! Da du skrev det tidligere indlæg om appesize, prøvede jeg selv at mixe nogle nødder og sådan lidt sammen, og tabte mig 3 kg. På to uger. Jeg prøvede selv at lave produkterne der hjemme, fordi jeg ikke gad at give så mange penge for det. Så jeg synes bare det er VILDT fedt at man kan vinde 3 ugers appesize:-)
  -Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Johansen

  Hey Johanne,
  Jeg har længe gerne ville prøve appesize, men økonomisk har det ikke været muligt. Derfor ville dette være en oplagt mulighed for at prøve det!? Hvis jeg skulle være så heldig at vinde (never going to happen), ville jeg dele præmien med min søster. Da det kunne være fedt, at dele denne forhåbentlige positive oplevelse i form af vægt tab og clean eating, men den person der betyder mest for mig!
  Btw, mega fed blog :)
  Mvh Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg skal vinde fordi jeg gerne vil prøve det koncept og se om det kunne hjælpe på min krop, har tendens til at gå rundt og være oppustet heletiden og har prøvet alt, bla. Fravalgt mælk, brød, pasta og yoghurt.

  Derfor ville jeg gerne prøve det produkt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Jørgensen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne konkurrence, så jeg kan forære præmien videre til min dejlige veninde.
  Hun har før tabt sig 17 kg, men har nu taget de 10 på igen, og jeg kan mærke at det går hende rigtig meget på.
  Hun dyrker motion HVER eneste dag, det eneste hun halter lidt med, er de HELT sunde madvaner.
  Derfor kunne jeg godt tænke mig, at vise hvor meget jeg er her for hende, ved at forære hende disse ting fra APPESIZE.

  Tak for en skøn blog.

  – Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  For mig er de her produkter fra Appesize geniale , da jeg lider af et ustabilt blodsukker ville deres produkter være fantastiske rare at have med sig når blodsukkeret er ‘out of control’ lignede tilstand. Især når jeg er i skole ville det være en god og sund måde at holde blodsukkeret stabilt. For mig vil disse produkter få mig væk fra det ‘hurtige’ hvide usunde sukker og hen til det naturlige som er en vigtig del for mig , da hvid sukker giver mig ubehag og feber.

  Jeg håber jeg kan få lov til at prøve disse lækre ting af og se om de kan hjælpe mig til en bare og mere ‘stabil’ dag. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  Hej Johanne

  Jeg skal vinde fordi, jeg prøver at leve sundt, og det vil betyde rigtig meget.
  Mit store problem er mellemmåltiderne, og så tror jeg appezize ville være en fantastisk løsning.
  Siden jeg så hørte om appesize i din video, har jeg prøvet at gøre deres koncept lidt efter. Jeg har spist grød om morgenen og prøvet at spise nødder til mellemmåltiderne.

  Det jeg tror appesize kunne hjælpe mig med, er mængderne af måltiderne.

  Da jeg ikke kan finasere appesize håber jeg på at jeg vinder.

  Knuzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hey Johanne.
  Super fed konkurence :) Det er fedt at du motiverer dine læsere til en sundere livsstil på en sådan måde! Selv lever jeg ret sundt og træner regelmæssigt. Jeg er ikke som sådan på nogen diæt, jeg lever bare sundt, og jeg gør det ikke for at tabe mig, men derimod for at vide, at jeg har en sund og glad krop. Jeg har eksperimenteret med forskellige måltider, og prøvet mig frem til at lave dem sundere. Dog falder jeg altid lidt igennem, når det kommer til de hurtige måltider. Det ville være SÅ fedt at vinde, for så kunne jeg afprøve og ikke mindst lære noget af det nye koncept, som så mange snakker om ;)
  Kærlig hilsen Amanda.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Siden er hermed liket :-) og sikke en fed konkurrence.

  Jeg vil faktisk ikke vinde den til mig selv, men vinde den til min mor, der ikke selv er en haj på internettet.

  Min far døde efter kort tid sygdom i sommeren 2012. Mine forældre havde i forvejen ikke mange penge at rykke rundt med, så da min mor blev alene stod hun endnu dårligere økonomisk, og med et hus, hun ikke længere havde råd til, men ikke kan få solgt!

  Smerten over savnet af min far, stressen over den økonomiske situation samt en lille overvægt af fedt på kroppen resulterede i, at min mor i marts 2013 fik en blodprop i hjertet og derfor var nødsaget til at omlægge sin kost fuldkommen og nu forsøger at leve rigtig sundt samtidig med intens genoptræning af kroppen. Hun er kommet et godt stykke på vejen og har tabt sig 7 kilo indtil videre. Men vi ved jo alle, at det er dyrt at leve sundt, hvorfor den sunde livsstil har resulteret i et meget skrabet budget på alt, hvad der kan gå under betegnelsen “underholdning” og “selvforkælelse”. Derudover har det resulteret i, at vi ikke ser hinanden så ofte. Min mor bor i Odder (Østjylland), og jeg selv bor og studerer i København (hvilket vil sige MEGET stramt SU-budget), og ingen af os har rigtig råd til turen over broen så ofte.

  Derudover har den sunde livsstil og det nye overskud stået lidt på stand-by denne sommer (2013), da min mor i starten af Juli mistede sin lillesøster pludseligt (min moster) i en meget tragisk hændelse.

  At vinde denne her pakke, ville betyde en lille belænning for hendes hårde arbejde,
  et ekstra skub og en ekstra hjælp til min mor i den rigtige retning, samt et lille afbræk fra det økonomisk stramme budget, hvor pengene i den periode kunne gå, enten til en tur til København hos mig, eller på selvforkælelse til hende selv i form af, ja, hvad hun nu måtte ønske/mangle.

  Med venlig hilsen Trine k.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate Falk

  Så fed en konkurrence! Det er jo ikke ligefrem billige produkter, og så får man konceptet til 3 uger, det er for vildt! :-)

  Jeg har længe overvejet, om jeg skulle prøve Appesize konceptet, for at komme af med de sidste par kilo om maven. Jeg begyndte for et år siden både at spise sundt og motionere med målet om at tabe de overflødige kilo, og har indtil videre tabt mig 10 kg. Jeg har dog enormt svært ved at holde mig fra brød, gryn, ris og pasta, og med dette koncept vil det blive lettere for mig at holde mig fra disse kulhydrater. Mit mål om at komme af mavedellen kan derfor blive en realitet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosamarie

  Hej Johanne :-)
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde denne her kur, da jeg ikke rigtig kan finde ud af hvordan jeg skal spise, har ønsket at lave om på min kost i over to år nu, og nu vil jeg bare ændre min kost, så det kunne være SÅ sindssygt fedt at vinde denne her kur! Elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Hej Johanne :)
  Jeg vil rigtig gerne vinde 3 ugers appezise, da jeg i langt tid gerne ville begynde at spise sundt og allerede nu blive bikini klar til næste sommer, men er vildt dårlig til det. Så er sikker på at appezise ville give mig et skub for at komme godt igang :)
  -Xenia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Årh jeg elsker konceptet. Det er sundt og med god næring i modsætningen til alle de mange andre kure hvor man skærer fra i kulhydrater, fedt / protein. Og jeg elsker at det hele kommer i små smarte pakker :)
  Jeg vil så gerne prøve Appesize og jeg vinder ALDRIG noget! Please vælg mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Ploug

  Jeg skal vinde fordi lige for tiden prøver jeg at leve sund, men det går ikke lige helt så godt. Jeg falder tit i fælden og spiser usundt.. Derfor kunne det være fedt at prøve appesize! Jeg tror ikke man falder så meget i fælden når man har de små appesize poser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil super gerne vinde 3x appezise, fordi jeg længe har ville prøve det. Jeg er lidt for dårlig til at spise sundt, så det kunne måske hjælpe mig til, at blive sundere :)
  Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hej Johanne :) vil lige starte med at rose din blog og din egen evne til at være blogger. Du er enormt inspirerende på alle måder – keep up the good work!

  Nu er det sådan at jeg kommer fra en familie, hvor en “sød tand” snarere er reglen end undtagelsen. Dvs at vi som mange andre familier, har en slik/godte/usund snack-skuffe. Da jeg selv går meget op i at have en sund livsstil og leve sundt, kan det være meget frustrerende at komme hjem fra skole, vildt sulten – for så at ende i den tiltrækkende skuffe, fordi der ikke er andet spændende! Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve appesize, men når man er på SU rækker pengene ikke så langt, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hey Johanne!
  Jeg er, for omkring 2 måneder siden, flyttet til Canada med min familie! Det er et utrolig fedt land, MEN der er junk food EVERYWHERE! Der ligger McDonalds, Wendy’s, og Tim Hortons på hvert eneste gadehjørne, og jeg må tilstå at til tider har rigtig svært ved at holde mig fra det! De sidste 2 måneder har altså stået på lidt for meget junk food, kombineret med alt for meget slik(og andre usunde ting), og det kunne derfor være utrolig lækkert at vinde 3 ugers appesize, for at komme af med det, som jeg har taget på over herovre, og for at komme af med min sukkertrang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Elise Kammer Pedersen

  Jeg vil simpelthen så sygt gerne prøve appesize, da jeg allerede er godt i gang med at tabe mig – men som mange jo nok kender til, så kan det være svært at holde sig fra alt det usunde .. Det ville være en kæmpe stor hjælp for mig, at have det som en slags “støtte” når man giver helt op på de ellers mange andre meget kedelige diæter !! Det her lyder virkelig spænende og jeg krydser alt for at vinde ;-)
  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg kunne SÅ godt tænke mig at vinde tre bokse med Appesize! Jeg er 17 år, og har altid været lidt mere buttet end alle andre. Ikke overvægtig, men jeg har altid haft det skidt med min krop, hvilket kombineret med andre ting har givet mig dårligt selvværd. For et år siden sagde jeg stop, og jeg har nu tabt mig 12 kilo og ser ud (og føler mig) som jeg skal være.
  Dog kan det være svært at spise sundt, når jeg tit kan få trangen til nogle snacks, da jeg går på gymnasiet. Jeg kunne så godt tænke mig at prøve Appesizes produkter, da det betyder meget for mig, at jeg kan fortsætte i den rigtige retning i forhold til min livsstil. Der er Appesize bare win win – sunde nødder – ja tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Boel

  Jeg håber på at vinde de (forhånenligt) lækre appezise produkter. Så jeg kan give dem til min mor som knokler for at smide et par kilo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lund Nielsen

  Jeg vil gerne vinde 3 uger med appesize, fordi deres koncept er helt genialt. Siden du lavede din video-post med din mening og oplevelser med det, har jeg haft lyst til at prøve en meal-box, men pengene rækker desværre ikke til det. Jeg går meget op i træning og livsstil og ville gerne opleve effekten af appesize efter nogle uger, på min egen krop. Desuden kan pendling fra Odense til København være nogle lange ture, og ville virkelig sætte pris på noget sundt, der samtidig tilfredsstiller den søde tand.
  Krydser fingre!

  xx Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hej Johanne, har længe prøvet at tabe mig, eller i det hele taget bare få en sund livsstil. jeg er vokset op med usunde ting, men nu vil jeg gerne der bliver gjort noget ved det. men pengene rækker bare ikke til det, så håber at det er det spark der kan få mig igang! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil rigitg gerne vinde 6 dage med Appesize, da jeg netop er begyndt at gå op i min træning og kost igen. Jeg har dog en sød tand, og nogle gange er fristelsen bare for stor. Er sikker på at Appesize ville kunne hjælpe mig med at undgå at tage det forkerte og usunde valg ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Lynghus

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg er begyndt at tænke meget over hvad jeg spiser, og får at komme hurtigt og nemt ind i en ny diæt ville det være en stor hjælp med de små måltider fra Appesize.
  Samtidig går jeg i skole og det tager 2 timer for mig at komme hjem igen, og derfor når jeg at blive sulten og ender tit med at tage noget usundt med, og der vil det igen være en KÆMPE hjælp med de små måltider!
  Hilsen Frida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Hej søde Johanne.
  Jeg skal vinde fordi:
  Jeg er lige startet på gymnasiet, de lange skoledage kan være rigtige hårde, end hvad jeg lige er vant til.. mit blodsukker falder hurtigt, og jeg ender som regel med at tage det dårlige alternativ, og ender nede i kantinen. Her køber jeg både usund og dyr mad, som efter et par moduler mere, igen har fået min blodsukker til at falde og så kan jeg slet ikke koncentrere mig i timerne. Jeg kunne rigtig godt tænke mig produkterne fra appesize, så jeg havde noget at snacke af i løbet af dagen, som er sundere og bedre til at holde mit blodsukker stabilt, og jeg ikke gør mig den vane at smutte ned i kantinen. Mange hilsner Melanie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabina bendtsen

  jeg håber det er mig der vinder disse appesize fordi jeg mangler og få min kost lavet om så jeg kan tabe mig mere end jeg allerede har tabt mig. jeg dyrker rigtig meget motion men det er som om det ikke helt så godt virker mere også for at få min kost lavet om også :) hilsen sabina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve appesize da jeg er begyndt at arbejde i en vuggestue og derfor har lagt mine madvaner helt om. Det betyder for mig, at jeg har taget næsten 10 kilo på, hvilket virkelig gå mig på, men samtidig har jeg virkelig svært ved at komme tilbage til ‘den gamle mig’. Det ville være fedt at prøve appesize og se om det kunne hjælpe og inspirere mig til at omlægge min kost.
  Hilsen Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Bjerregaard

  Hej Johanne

  Jeg ville blive super glad, for at vinde 3 ugers Appesize. Jeg dimmiterede fra gymnasiet denne sommer og har valgt at tage et sabbatår, da jeg ønsker at komme ud og se verden – jeg har derfor fået et fuldtidsjob, så jeg kan tjene en masse penge. Jeg har altid troet, at den dag jeg blev færdig med skolen, ville jeg have meget mere tid til at tænke på kost og motion, men desværre hænger det ikke sådan sammen. Efter jeg er startet på fuldtidsarbejde har jeg taget flere kilo på og jeg har ikke penge til at købe sund kost og lækre snacks, da jeg skal bruge pengene på en 2-måneders rejse. Jeg håber derfor at kunne vinde, så jeg kan tabe mig lidt samtidig med jeg sparer en masse penge..
  Holder fingrene krydset!
  Med venlig hilsen

  Laura Bjerregaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hey Johanne.
  Jeg har prøvet dette før (fra dit tidligere indlæg) og det var super lækkert. Især den lækre kokusmælk! Men problemet er bare at det er super dyrt, og har ikke råd til det da jeg ikke kan arbejde særlig meget pga. skolen. Jeg er en smule overvægtigt og dette er bare en hjælpende hånd på det træning jeg laver.. Tusinde tak for din blog, følger med hver dag :) Knus Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Skovbakke

  Hej, Johanne!
  Jeg vil gerne vinde fordi at jeg går meget op i min krop, og at den ser okay ud, men jeg har haft svært ved det da jeg går på efterskole. Så jeg tænker hvis jeg måske ligesom dig bare bruger det til at snacke istedet for de forfriskninger vi får her, så er jeg bare sikker på at det vil blive sundere, og at jeg så vil spise mindre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg skal vinde fordi jeg stadig mangler 17 kg for at nå min ønskevægt, og synes nemt at jeg kører i de samme få retter osv. Har brug for en hjælpende hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Johanne
  Super fed konkurrence du har lavet, det er dejligt at give-away’s ikke altid skal handle om mode, makeup eller hår (selvom det nu også er dejligt)
  kender bare alt for godt at stå i en butik, og blive nedstirret af alt det usunde, og mangler tit ting jeg lige kan tag sulten med.
  Hilsen Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Christensen

  Hej Johanne!
  Jeg vil SÅ gerne vinde det fordi jeg inderligt ønsker at tabe mig. Jeg har i 6 år prøvet at tabe mig, men intet fungere for mig…. :( Jeg er så ked af at jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre. I den her uge starter jeg på zumba og håber at det kan sparke det lidt i gang. Jeg har en aftale med min tante om at hvis jeg taber 10 kilo inden jul får jeg et nyt klædeskab (tøjet) Jeg kan smide alt det gamle ud og få et helt nyt! Det ville være fantastisk! og også bevise for både min tante, familie og ikke mindst mig selv at jeg er stærk nok til at klare det. Og jeg tror at appesize kunne være en KÆMPE hjælp for mig, og få det skudt rigtig godt i gang! Du er ikke klar over hvad det ville betyde for mig hvis jeg vandt! Jeg krydser fingre og håber!

  Mange knus herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Hurtigkarl

  Heeeej Johanne :-D
  Jeg er en meget stor beundre af din tøj stil og ikke mindst af dig!
  Nå men nu til det, det handler om. Jeg er blevet mobbet rigtig meget med at jeg er tyk… jeg forstår virkelig ikke hvad der går er folk nogen gange.. :-( men jeg ville rigtig gerne vinde 3 UGERS APPESIZE fordi jeg gerne vil begynde og tabe mig! DU er min inspiration og derfor er det endnu mere fedt at DU har inspireret mig til at blive sundere og begynde på en kur. jaah, der er ikke rigtigt mere og sige.. HÅBER DET VIRKELIGT, jeg kan ikke klare dem der mobber mig mere:-(…

  – Nå, men hav en rigtig god dag Johanne, hvis det ikke bliver mig :-( og ellers ville jeg bare lige sige at du har inspireret mig til at være mig selv, selvom jeg lige skal tabe et par kilo!..
  Hilsen Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Hougaard

  Hey Johanne! Fed konkurrence du har fået sparket igang.

  Jeg ville super gerne vinde de 3 ugers forbrug af appesize, da jeg har fulgt med i dine reviews omkring brandet, og min interesse omkring det er steget til vejrs på meget kort tid.
  Jeg er begyndt i fitness, og træner 3 gange om ugen. (Igen med hjælp fra dine fit-rutiner). Jeg er kommer super langt, og det er ekstremt vanedannende når resultaterne kan ses. Jeg elsker at lave fornuftig og lækker mad. Og hold nu op jeg synes det er nogle lækre madvarer der følger med.
  Derudover bor jeg i en lejlighed med en stor familie i en meget lille lejlighed. Der er mange små børn, og derfor bliver køleskabet fyldt op med hvad der ligner et leverpostejsmekka. Som gør det svært for mig at kordinere træning og sund kost til tider.

  Så kære Johanne – jeg har liket siden, og krydser alt hvad jeg har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Hougaard

   *Derudover bor jeg med en meget stor familie i en meget lille lejlighed.
   Haha, utroligt så dårlig man bliver til at formulere sig efter en lang dag..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Marie

  Synes det lyder super lækkert, for det første. Jeg er lige begyndt at træne meget, og har valgt at sætte mig fast i, at nu skal jeg tabe mig! Og hvad jeg mangler, er sådan set bare en kur, som jeg så kan følge. Så er den her konkurence jo nærmest sendt fra himmelen. Jeg har prøvet mange forskellige kurer gennem nogle år, hvor at jeg måske så er stoppet, fordi det har været for besværligt eller at jeg ikke har været så vild med kuren. Men det her det lyder virkelig lækkert. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej johanne jeg skal vinde 3 ugers forbrug af appesize da jeg her i sommers startede på en ny skole som der er en sportsskole meeen har en lidt for sød tand hvis at man kan sige det så det ville virkelig hjælpe på min kost at prøve appesize

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville ønske at jeg vandt denne super fede præmie, da jeg snart trænger til at prøve nogle nye ting. Synes ofte det man selv har i skabene er kedelige og det ville det derfor gøre det mere spændene at prøve nogle nye ting! :) Derudover er min elskede brormand lige flyttet til syd Korea, så jeg mangler ham herhjemme, og keder mig derfor ofte, hvilket ender med at jeg spiser noget alt for usundt, det kunne derfor være at det ville kunne rette op på min dårlige vane :)
  Knus Pernille
  hihi ps. Har fødselsdag d. 8, så det ville jo lige være en ekstra luksus gave !! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Wolter

  Jeg skal vinde, da jeg er begyndt at tage min træning meget mere seriøs end jeg hidtil har gjort, men desværre har en lidt for sød tand, så det ville måske hjælpe mig på vej at jeg vandt disse lækre appesizes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hede

  Jeg har i sommerferien levet alt for godt, og har af den grund taget en del kilo på. Jeg har brug for et godt spark i røven, så jeg kan kickstarte en sundere hverdag. Jeg tror Appesize og tvungne cykelture til/fra studie er med til at kunne gøre det
  louisehede1989@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne!
  De sidste uger efter sommerferien har jeg virkelig, og jeg mener VIRKELIG, være slem til at snacke i søde sager. Efter ferien er slut har jeg prøvet at holde op, men det er svært at gå fra det ene til det andet.
  Min mor og jeg har derfor aftalt at starte i fitness og spise sundere, da min mor er også er interesseret i at tabe sig og leve bedre.
  Derfor ville det være en god start, og give os et lille skub den rigtige vej, hvis vi vandt denne konkurrence. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg rigtig gerne vil få lavet om på hvad jeg indtager. har dog lidt svært ved det og tror at appesize ville give et godt skub !!!!
  lækker konkurrence btw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline

  selinedam@hotmail.com
  Deltager :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Fordi produkterne/snacksene ser super lækre ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie madsen

  Jeg ville elske at vinde denne konkurrence, fordi jeg efter sommerferien begyndte på at udelukke stivelse fra min kost (ris, pasta og kartofler). Det kunne derfor være lækkert at prøve appesize, så jeg ved at jeg får de rigtige vitaminer og næringsstoffer og at prøve nogle nye, simple ting inden for kosten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita Hald

  super fed konkurrence, som virkelig godt kunne bruges! Jeg går på Hf, og nogle af dagen er rigtig lange, og det kunne være super dejligt at få noget som er 100% sundt, i stedet for at kværne noget usundt. Jeg prøver så småt omlægge min stil, og dette kunne være et skridt i den rigtige retning og endnu et skud motivation i den rigtige retning. Desuden kan der ikke altid være råd til at prøve noget nyt på SU, så håber virkelig jeg får chancen for at prøve dette seje koncept.
  Har liket appesize på Facebook :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Kirstine

  Hej Johanne!
  Jeg har faktisk i lang tid gerne ville prøve det, da det lyder så godt! Jeg er i sidste i uge gået i gang med sund kost og træning, og derfor ville jeg da elske at vinde 3 uger med Appesize! :)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har længe gerne ville prøve Appesize, men har ikke rigtigt fået taget mig sammen (da slik desværre er alt for fristende :-/).
  Håber på at kunne vinde, får endelig at få taget mig sammen! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Heej :) Jeg vil meget gerne vinde 3 uger med Appesize, da jeg har brug for at smide de ekstra kilo jeg tog på i sommerferien. Ud over det vil jeg gerne af med min sukkertrang og spise mere naturligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura S

  Åh lad mig vinde, det her er lige hvad jeg har brug for!
  Her de sidste 3 måneder, er jeg begyndt at snacke rigtig meget i søde sager, især når jeg er kommet hjem fra skole, går det ALTID galt.. Og det har kostet mig 3 kg, hvilken jeg er meget ked af, og jeg har svært ved at tage mit sammen, til at lade være eller gå på en kedelig kur… Også så jeg din video, og tænkte “det er da lige noget for mig, til at komme på rette spor igen!” det ser både spændende og lækkert ud på samme tid!!
  Nøøøj jeg håber at vinde, og få hjælp til at tabe de 3 kg og få selvtilliden tilbage!!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Johanne!
  Jeg har lige tabt mig 12 kg og er endelig på rette kurs med sund mad og træning. Jeg elsker at leve sundt og forsøger at blive ved med det. Jeg forsøger såvel også at ændre min families vaner og lære dem om at man kan spise sundt og at mulighederne for det, er der. Så jeg håber at vinde Appsize for tre uger for at kunne få nogle gode ideer gennem Appesize og blive inspireret yderligere i sund kost. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ami

  Hej
  Jeg skal vinde fordi jeg super gerne vil tage de tre ekstra kilo, som der er sneget sig ind på mig, fordi jeg får en ustyrlig trang til søde sager når jeg bliver fuld! Du hørte rigtigt (; Og jeg har altså haft vildt mange byture her på det sidste.

  TAK (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde List

  Hej Johanne.
  Jeg vil virkelig gerne vinde disse lækre produkterne fra appesize, fordi jeg har længe ville købe dem, men har ikke været sikker på om det var noget for mig og så er det her en oplagt chance for at se om det er det.
  Jeg er begyndt at træne rigtig meget og det ville være super lækkert at kunne spise nogle at de produkter som appesize har efter en god gang træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Fuglsang Olesen

  Jeg vil rigtig gerne vinde produkterne fra appesize, da jeg for nyligt har omlagt mine spisevaner (eller prøver på) og er begyndt at træne rigtig meget. Appesize ville hjælpe mig meget når jeg kommer hjem fra skole, hvor jeg altid er sulten, og ofte lækkersulten! Jeg mangler lige præcis de produkter som appesize tilbyder, for lige nu står den på mandler og rosiner, og det bliver altså lidt kedeligt i længden. Haha! Det kunne være en god start og en måde at opleve produktet, så kan jeg beslutte om det er værd at bruge penge på efterfølgende. Fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg vil gerne vinde appesize-konceptet da jeg længe har ville prøve det, men som studerende er der bare ikke lige pengene til det. Hvis det så viser sig at være et godt produkt for mig, må jeg derefter priotere det ind i mit budget. Vil bare gerne prøve det først! Det lyder utroligt lækkert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth loncar

  Hej Johanne!
  Grunden til at lige præcis jeg skal vinde, er at jeg gerne vil spise sundere og du har helt ret i at man lige får lagt lidt slik ned i indkøbskurven selvom det endtlig ikke var det man skulle. Jeg elsker nødder og andet snack og jeg har overvejet at prøvekøbe det.
  Hilsen elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lindenskov

  Jeg kunne så vildt godt tænke mig at prøve Appesize-konceptet, men økonomien er bare ikke til det lige for tiden.. Så det ville være helt fantastisk at vinde 3 mealboxes, så man kan få det afprøvet.
  Jeg tror virkelig, at det er noget for mig, da jeg spiser ALT for meget sukker, så dette ville være den perfekte afvænningskur for mig :)
  – Sara Lindenskov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Dorte

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde det, fordi da jeg så din video med din anmeldelse om appesize synes jeg den lød virkelig lækker, og jeg kunne godt selv tænke mig at prøve den. Da jeg selv godt kunne tænke mig at tabe mig en smule. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Jeg skal vinde fordi jeg lige pt. er på efterskole! Når man går på efterskole bliver man hurtigt træt og mine roomies og jeg har udviklet en tendens til at spise slik, når vi har tid. Den er jo ikke så god og vi prøver at holde ‘sund-uge’, så det ville være SÅ fedt hvis vi kunne få nogle appesize!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har prøvet diverse sunde kure/livsstile som paleo, raw og fastex2 ugl – og jeg er aldrig kommet et hak videre men er faldet tilbage til den gamle livsstil..det lyder på din video som om, at appesize både kan fungere som livsstil/kur og blendes ind i hverdagens kost..og det ville jo være guldstandarden for mit vedkommende! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!

  Jeg skal vinde denne giveaway, da jeg i det seneste års tid har døjet med anoreksi. Jeg er i gang med behandling, og der er det virkelig vigtigt, for mig at have min måltider planlagt. Derfor ville dette være en gevaldig stor hjælp, eftersom jeg ikke behøver at skulle tænke så meget over de enkelte måltider!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Johanne, jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg i lang tid gerne vil lave min livsstil om efter flere år med dårlig mad og for lidt motion. Men har ikke rigtig haft tid til det og overskud til at starte, da jeg både går på efterskole (massere af lektier) og som en vær’ anden teenager har problemer med familie, venner, kærlighedslivet osv. og her for nogen dage siden var jeg til lægen og fik at vide jeg havde fået stress, så lige nu ligger jeg derhjemme og skal ligge her i en uge og prøve at få mit hoved på plads igen. Jeg er en kæmpe allergiker og kan derfor ikke tåle en masse madprodukter – men har undersøgt hvad der i sådan appesize, så det ser det ud til at jeg kun kan tåle de ting der er i som er et kæmpe plus for mig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Bargisen

  Jeg vil ikke vinde fordi JEG skal vinde, men fordi jeg vil vinde det her til min mor. Som en lille overraskelse og så tror jeg at det her er en af de “diæter”, som hun vil være villig til at prøve, fordi det ikke er en vildt usund en, med alle mulige kemikalier, som alligevel ikke er sunde for huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Amalie Clausen

  Jeg vil gerne vinde, da jeg synes det lyder som en rigtig lækker og sund diæt, som kan hjælpe en til at komme ind på en sund sti :)
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej Johanne. Jeg skal vinde fordi at jeg simpelthen ikke kan få taget mig samme til at tabe mig. For er halvt år siden fik min far kræft, og jeg har ikke rigtig haft overskud til noget siden. Før alt det skete gik jeg til mange forskellige slags sport og var tilfreds med min krop, men nu kan jeg slet ikke kigge mig i spejlet mere uden at jeg får tårer i øjnene over at jeg har taget så meget på. Jeg er så begyndt at løbe lidt igen, da jeg har fået det lidt bedre, men det er som om at det ikke hjælper. Jeg har prøvet at skære lidt ned på kosten, og kun spise sunde ting hver dag men som du nok ved er det lidt svært at undgå, da man nemt kan blive fristet. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde den her kur fra appesize for at prøve noget andet og se om det kan hjælpe mig. Det ville være vildt dejligt hvis jeg vandt. Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Johanne.
  Jeg er en helt almindelig slank pige I 9. klasse. For nogle uger siden besluttede jeg mig for at tage mig sammen til at begynde at træne mere og få en sundere kost. For at jeg kan nå mine mål i at få den krop jeg ønsker mig og en bedre kost ikke mindst.
  Jeg kender mig selv så godt at jeg faktisk er bange for at sige at det næsten er farligt bare at se en chips pose på køkkenbordet da det frister så meget at jeg giver tanken ”det går vel nok også med at spise en eller en smule chips. Så kan du jo bare være sund i morgen.” Og størstedelen af os mennesker der spiser chips ved da godt det er svært at stoppe igen. Det hjælper jo heler ikke ligefrem at ens kammerater siger at du skal spise og spise fordi de siger man er for tynd hvilket jeg ikke er jeg er bare en slank pige jo på 15. Jeg er en str. 34 i tøj og som du jo også har haft vist i din tidligere video hvor du nævnte at det også sårede dig at folk nævnte at du lignede en med anoreksi eller hvad de nu sagde. Så på en mindre plan sårer det her måske også mig et sted at de faktisk beder mig om at tage på. Det gør jeg så ved det andet også ved den helt forkerte måde. Men ja…
  Som du kan høre er jeg jo slet ikke stolt over mine kost vaner. Jeg har dog besluttet mig for at ændre det her for nogle uger siden og tage mig sammen til også at nå min drømmekrop via træning samtidig. Så her ville appesize virkelig hjælpe mig med at holde alt det usunde snask væk fra mine tænder. Hvilket måske kunne give mig en ny start altså på den måde at når du har været væk fra det søde i 3 uger så er det måske også nemmere at forsætte med det nye/vante altså det sunde.
  Btw. En helt anden grund er at de kokosmælk lyder vildt fristende og lækkert ligesom resten af pakken! Hvis jeg vinder glæder jeg mig især til den morgen-grød der.. Er nemlig kørt fast i havregrød. Kunne godt trænge til lidt opfriskning med nyt sundt morgen måltid. Og især mellemmåltider så chipsene kunne blive i posen.
  Venlig hilsen Cathrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Kjær

  Hej kunne rigtig godt tænke mig at vinde, fordi jeg længe gerne ville have en sundere kost (kender alt for godt det med de klamme pølsehorn, eller colaen fra 7/11). Og så har jeg selv overvejet at købe fra Appesize

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hej Johanne!

  Fed konkurrence og fed blog!
  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde den her konkurrence, da jeg har så svært ved at tabe de ekstra kilo jeg gerne vil af med, da jeg kommer til at spise usundt, lige have en kage med i skole osv! Jeg tror derfor at appesize ville være det helt rigtige, da jeg så får præcis hvad jeg må spise indtil aftensmad – så skal jeg heller ikke stå og finde på frokoster her i det travle 3.g! Der ud over er jeg, som mange andre studerende SÅ fattig for tiden… har længe villet prøve denne kur, men da kontoen står i riiimeligt stort minus, er det ikke lige 900 kr min økonomi ville blive gladest for!

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Vestergaard

  Hej Johanne :)
  Virkelig fed konkurrence! Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde, da jeg tit har lyst til snacks og små mellemmåltider og når jeg endelig tager mig sammen til at spise sundt, holer det ikke særlig længe. Derfor vil appesize være fantastisk at prøve af i 3 uger!
  Håber jeg vinder!
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Egeberg

  Hej Johanne! Så fed konkurrence!
  Jeg vil SÅ vinde. Jeg har længe haft problemer med vægt og jeg er rigtig ked af krop. Jeg har prøvet forskellige, men jeg synes ikke rigtig der er noget der virker. Jeg var på efterskole sidste år og der tabte jeg mig 7 kilo, men de er desværre kommet på igen. Udover det har jeg en meget travl hverdag, med togrejser, gymnasiet og lektier. Jeg orker intet når jeg kommer hjem og ender altid med at spise et eller andet usundt. Jeg har snart givet op, for hvad der virker. Men jeg er villig til at prøve dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Rabæk

  Hej Johanne!
  Mega fed konkurrence som jeg er vild efter at vinde, da jeg har prøvet tusind diæter, men aldrig fundet en der har fungeret for mig. Jeg prøver at lægge min livsstil om og tabe mig. Men vejen til de søde sager er simpelthen for nem at vende tilbage til og det ville være fedt at se om appesize kunne være løsningen!
  Udover det vil jeg lige fortælle dig, at din blog er for lækker! Bliv ved med det gode arbejde!

  Knus herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Johanne!
  Det ville virkelig betyde så meget for mig hvis jeg gik hen og vandt denne konkurrence. Jeg har gennem længere tid prøvet at tabe mig, men uden held. Jeg har ikke nogen til at støtte mig op om min slankekur og er blevet klar over at jeg heller ikke er så klog på det at leve sundt. Hvis jeg vandt denne 3 ugers appesize diæt ville jeg kunne kickstarte min diæt og imponere folk med min udvikling! Det ville betyde så meget for mit selvværd at andre så mig for noget :)

  Jeg mener måske ikke selv at jeg, efter at have læst alle indlæggene herinde, er den person der mest har brug for denne diæt, men jeg syntes da selv at jeg er en mulig deltager til konkurrencen.. Håber lige meget hvad at vinderen af præmien vil udnytte den til fulde og forandre noget i sin livsstil, da dette ville være en kæmpe mulighed for en livstilsændring!

  btw. Jeg elsker din blog! Glæder mig til at læse hvert et indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jessen

  Hej Johanne :)
  Jeg synes at det kunne være så fedt at vinde appesize konkurrencen. Det sker tit at jeg har lyst til nogle snacks og det ender ikke lige altid med de sunde.. Jeg synes at indholdet ser vildt lækkert ud. Jeg vil ikke nødvendigvis tabe mig, jeg vil bare have nogle sunde mellemmåltider.
  Hååååber jeg vinder. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Have

  Hej Johanne!
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve appesize, fordi det lyder som et rigtig godt koncept. Det virker også meget mere rigtigt at spise, end de andre diverse forskelle slanke produkter. Det kunne være vildt fedt, at vinde tre ugers appesize, og se om det var noget for mig! :-)
  – Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil da meget gjerne vinde da jeg er meget ringe til det med at huske å spise ofte nok – så dessverre ender det med litt for store og ikke sunde nok måltider. Dette ville nok hjelpe på det;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Andersen

  Hej Johanne.
  Jeg vil vinde 3 ugers appsize, fordi jeg har en tendens til at spise usundt, når jeg kommer hjem fra skole. Det er en rigtig dårlige vane, men det er så nemt at tage noget chokolade eller kage. Jeg håber, at appsize kan hjælpe mig af med min dårlige vane.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville gerne vinde, fordi jeg i løbet af de sidste 5 måneder har taget lige over 8 kg på. Jeg fik konstateret en sygdom i Marts i år, og medicinen jeg får imod det er vægtøgende. Det ville gøre mig virkelig glad, at få muligheden for bare at tabe et par kilo. Har faktisk overvejet denne kur før, men har simpelthen ikke haft råd til den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Johanne.
  Jeg har det her fortiden ret dårligt med mig selv, synes jeg er for tyk. Jeg vil godt leve sundt, men jeg kan ikke lide grønsager:( Jeg har ADHD og tager mest piller for at det gør så jeg ikke bliver sulten… Jeg prøver at træne, men det hjælper ikke så meget når jeg fx. spiser bøf bagefter. LÆS MIN:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Hansen

  Lækkert!!
  Jeg skal vinde denne konkurrence fordi jeg længe har haft lyst til at prøve appesize! jeg render rundt med 5 kg for meget jeg gerne vil smide, som er kommet på efter en stressende periode med dødsfald i familien, sygdom hos min kæreste, salg af hus, og ufatteligt mange lektier og afleveringer i 3.g
  Det er ikke lige hver dag jeg har tiden til at køre ned og handle lækre sunde snacks, og derfor havner man hurtigt i den dyre kantine på mit gymnasie og ender med at købe chokolade eller kakao istedet.
  Ved at modtage de appesize til 3 uger, kunne jeg forhåbentligt få mine gode gamle vaner igen, så jeg kan holde mig sund og leve lenge! Men med dårlig økonomi og manglende tid er det ikke lige indkøb af sunde snacks der står øverst på listen desværre. Ligeledes har jeg kun hørt godt om Appesize som kur, og tænker det må være en sundere måde at kickstarte på, fremfor dårlige nupo shakes og syntetiske proteinbarer. Endnu en god grund er at jeg vil dele de 3 ugers appesize kur med min mor. Hun kæmper en hård kamp mod overvægten efter brystkræft og er færdig med de piller der gør hun tager på her om en lille års tid. Hvis jeg kunne dele dette med hende, kunne det give os begge to et kick i den rigtige retning så jeg kunne hjælpe hende på vej i hendes vægttab også, og måske kunne vi så fast få tilsendt appesize efterfølgende!
  Så jeg krydser alt hvad jeg kan for at vinde denne gang! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Seljeset

  Hej Johanne!
  Jeg har i over et år lidt af en spiseforstyrrelse, og får at vide på mandag om hvorvidt jeg er klar til at stoppe på psyk eller ej. Jeg har fået det bedre, fordi jeg fik trænet min krop, og begyndte at indse at jeg sagtens kunne få det godt med min krop på andre måder end lige det jeg havde haft gang i. Problemet er bare, at mine forældre ikke vil købe alt det sunde mad, og køber oftest mere småkager og chokolade, og til aftensmad er det oftest bare en færdigret fra spar.
  Jeg har hørt en masse godt om Appesize, og jeg elsker alt med nødder i, og har længe gerne ville prøve produktet! Både fordi det er sundt, og fordi det ser så lækkert ud, og fordi jeg tror, jeg vil have det bedre med mig selv efter at have spist et sundt måltid, end det jeg ellers plejer.. Jeg har ikke selv en økonomi, der gør så jeg bare selv kan betale, fordi jeg har været ude af stand til at arbejde, pga min psyke og manglende selvtillid og tro på mig selv..
  /Melissa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Hej Johanne.
  Jeg kunne, som de pt 276 andre, også godt tænke mig at vinde den lækre konkurrence. Har ikke nogen speciel årsag til, hvorfor det lige er mig der skal vinde. Jeg er dog lige startet på gym, og jeg må sige jeg er BOMBET når jeg kommer hjem. Appesize kunne måske hjælpe mine (åndsvagt!) lange dage med at gå lidt hurtigere ;-). Holder fingrene krydset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Olsen

  Kære Johanne!
  Først, jeg elsker din blog!
  Vi kender vist alle det der med at man føler sig lidt for stor! Jeg har altid været hende den buttede. Jeg vil rigtig gerne af med den titel! Men jeg synes jeg har prøvet alt! Lige fra at tælle kalorier, motionere hverdag i ugen, nupo kur, ami kur og mange flere ting! Intet andet dur for mig og jeg er simpelhen for dårlig til at holde det! :( Jeg prøvede derfor appesize og det hjalp mig rigtig meget! Jeg havde kun råd til at købe det der svare til en uge og på kun en uge tabte jeg mig 1,5 kg! Jeg har desværre ikke råd til at købe mere af det og det gør mig rigtig ærgelig da jeg lige havde funet noget der duede. Jeg ved ikke om du kender føelsen af at være for stor, men jeg vil gerne af med den, for det er forfærdeligt! Jeg håber meget du vil hjælpe mig med det her!
  knus Asta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Johanne.
  Jeg mener, at jeg skal vinde, fordi jeg i lang tid gerne har villet prøve deres produkter. Jeg har desværre ikke økonomi til at købe noget fra deres hjemmeside hvilket ærger mig, da jeg længe har villet prøve det. Jeg går selv meget op i kost og sundhed, men det er ikke altid økonomien rækker til det, så denne 3-ugers-pakke ville være rigtig dejlig at vinde!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria K

  Hej Johanne :-)
  Jeg skal vinde denne 3-ugers Appesize kur fordi jeg længe godt har kunne tænke mig at prøve det! Jeg elsker ideen om at det er naturlige råvarer og at man virkelig gør noget godt for sin krop, også i form af sin kost :-) Jeg er ikke overvægtig, jeg vil bare rigtig gerne gøre noget godt for min krop, spise mere naturligt og så kunne det jo være super fedt at få lov og prøve det, for at se om det virker for mig :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Johanne.
  Nøøj hvor ville jeg gerne vinde det abonnement, fordi: Jeg har en del år prøvet at tabe mig og er for nyelig startet hos en diætist, men jeg er stadig fuldstændig i vildrede. Føler at jeg spiser så sundt, men intet virker. Så efterhånden er jeg åbent for alt. Jeg har endda overvejet at prøve den nyeste trend ‘fastekuren’ og det dur bare ikke! Så appesize lyder bare perfekt for mig. Sunde råvarer, hvor man får et bestemt antal kalorier og samtidig er sikker på at man ikke får for mange. Og så ville det også hjælpe på pengepungen, da jeg både skal spare op til en tur til Amsterdam og efterskole næste år :) Hav en god dag!
  Email: karoNR@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie jalsøe

  Hej. Jeg skal vinde fordi, jeg slev går rigtig meget op i sundhed, både motion og kost. Jeg har kigget meget på APPESIZE produkter, men jeg har aldrig rigtig fået købet noget derfra, men har købt nogle snacks der minder om på shop4life.
  Så jeg vil rigtig!! gerne vinde og prøve APPESIZE produkter.
  :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie nielsen

  hej ville gerne vinde fordi jeg tit har det med at falde i med alt det usunde og det ville være rigtig godt med noget man kunne spise som var sundt når fik lyst til noget af det søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg skal vinde fordi jeg er begyndt at træne, og gå meget op i min kost, og derfor kunne det være fedt at vinde, så jeg kunne få et ekstra spark i røven, til at komme helt igang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Mejer Nielsen

  Hej johanne ;)
  jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde 3 ugers appesize. fordi jeg kender alt for godt til, at man kommer til at tage det usunde i stedet for det sunde. så kunne jeg også bare vildt godt tænke mig at prøve konceptet. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Frederiksen

  Jeg elsker deres koncept, og er sikker på deres produkter er super gode!
  Derfor vil jeg gerne have fingrene i denne meal-box :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg tror at tre uger med Appesize ville gavne min sundhed, fordi jeg gerne vil af med min konstante trang til sukker, og gerne vil spise flere naturlige produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Sonne Christiansen

  Hej Johanne!
  Jeg er nok en blandt mange, som så med første gang du uploadede din video-andmeldelse af Appesize, og jeg blev allerede der super interesseret i at prøve det. Jeg synes det er et godt koncept, og da jeg selv både er vegetar og fedtforskrækket, så ville Appesize passe perfekt ind i min travle hverdag med både gymnasium og træning i fitness-centeret. Jeg er meget besværlig hvad angår mad, og laver altid min egen mad, så jeg ved præcist hvad det indeholder, ikke at jeg er kræsen i den forstand, jeg sætter bare pris på økologi, bæredygtighed, naturlige og organiske produkter. Hvorfor spare på kvaliteten, når du kan få det bedste? Anyways, jeg håber jeg vinder konkurrencen, så jeg kan blive inspireret til nye og endnu sundere alternativer, så jeg undgår alt for mange cravings. God Mandag! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil mægtig gerne vinde, da jeg lige er startet på en ny skole, og jeg har lang transporttid begge veje, og masser af lektier. Derfor har jeg hverken tid eller overskud til at lave en madpakke til skolen, eller til at finde på sunde løsninger når jeg har brug for en snack. Håber at jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Johanne: Jeg vil meget gerne vinde fordi jeg nu har være på en årelang diet, men jeg kan stadig ikke smide det sidste p.g.a. den lille dumme sult, og det her ville hjælpe mig så meget!
  Knus
  Så mange andre siger at man skal gøre det, så nu gør jeg det også:
  Navn: Emma Lyager’
  E-mail: Penquin@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej!
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne konkurrence, da jeg ret ofte tyr til usunde snacks i mellem timerne, det har så væres skyld i at jeg har taget rigtig meget på i vægt. Den vægt skal jeg gerne tabe igen for her d. 27 september 2013 skal jeg ind på plastickirugisk afdeling i Odense til samtale om en mulig brystreduktion. Jeg skal gerne tabe mig 5 kg, og er allerede godt i gang med det, men mangler lige det sidste! Det ville være en drøm der gik i opfyldelse!
  Jeg håber virkelig at jeg vinder :)

  -btw, fed blog, elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Berger

  Hej Johanne
  Jeg ville meget gerne prøve Appesize, fordi jeg synes det lyder som et super fedt koncept, men jeg synes alligevel det er mange penge at bruge på det, hvis det nu ikke er det hver, men jeg ville bare rigtig gerne prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Johanne
  Jeg vil gøre det kort :-)
  – Jeg har tidligere tabt omkring 20 kg, og nu da jeg er startet på efterskole synes jeg det er meget svært ikke at hoppe med på vognen med slik, chips, kage, nudler osv… Jeg frygter meget at tage på igen, derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve appesize, til de små mellemmåltider istedet for en masse adr… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Johanne :-)
  Jeg vil rigtig gerne vinde denne konkurrence fordi jeg har det med at ty til usunde sager når jeg bliver småsulten. Jeg har læst dine indlæg om at du syntes appesize er godt at spise i stedet for noget usundt når man bliver lidt småsulten, og det vil jeg rigtig gerne afprøve! Jeg syntes appesize der virkelig lækkert ud, men jeg vil gerne være sikker på at jeg kan lide tingene før jeg måske selv bestiller det, så derfro vil jeg meget gerne vinde denne konkurrence!
  Jeg krydser fingre! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej johanne :-) Åh en lækker konkurrence, det er virkelig lige noget for mig. Jeg tænker lige pt. rigtig meget over hvordan min krop ser ud. Det har været en lang sommerferie og jeg har ikke fået trænet så meget som jeg normalt gør, hvilket jo også er fair nok når det er ferie. Jeg har også prøvet at spise sundt, men jeg synes tit det er svært at kontrollere, og man glemmer hurtigt man også “lige tog en lille usund snack der”. Jeg synes jeg trænger til at stramme op når jeg ser mig selv i spejlet. Men jeg har bare en utrolig stor kærlighed til og ofte trang til at overspise (jeg føler nogle gange jeg ikke kan spise sammen med min kæreste, fordi jeg er bare for at spise mere end ham”. Jeg har bare hele tiden lyst til mad, selv om jeg ikke er sulten. Jeg er ikke overvægtig på nogen måde og har heller aldrig været i nærheden af at være det, men jeg ser heller ikke ud som jeg gerne vil. Jeg starter op med dans igen idag, og jeg har faktisk stort set ikke dyrket noget sport i 3 uger+ en masse uger i sommerferien. Jeg føler mig stor i forhold til pigerne på danseholdet og der er snart konkurrencer, hvilket betyder bar mave…. Jeg vil helt vildt gerne prøve den her kur efter jeg læste det her “Følger du programmet vil du tabe dig, få et stabilt blodsukker og miste trangen til at overspise.
  Eller sagt på en anden måde. Du bliver lettere og får nye sunde vaner, du kan bruge resten af livet.” Det lyder som svaret på alle mine problemer og jeg har desværre ikke selv råd til at købe det. Forresten elsker jeg din blog, du virker som en helt vildt cool person!
  -Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej! Fed konkurrence, elsker når konkurrencer omhandler mad, hæhæ.
  Jeg skal meget gerne vinde, fordi jeg lige er startet på et hårdt 3. år på gymnasiet og virkelig trænger til SUNDE snacks i mellem alle timer og afleveringer. Jeg er helt vild med nødder og tørrede lækkerier, men fravælger dem ofte pga. prisen eller kvaliteten i forhold til prisen, men disse virker af ordentlig, god kvalitet.
  Krydser fingre! Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Johanne. Jeg er lige startet i 9. klasse, og da jeg går i skole inde i byen har jeg en lang hverdag med en masse transport. Derfor vil de små snackposen være miraklet for mig en mandag eftermiddag efter en lang skole dag! Samtidig skal jeg til at begynde til fitness og spise sundt igen efter en lang og doven pause i sommerferien. Derfor vil appesize være genialt for mig i min hverdag – både i skolen og sundhedsmæssigt :-)

  Håber jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jensen

  Hej Johanne
  Jeg vil vildt gerne disse lækre produkter fra APPESIZE. Jeg er lige begyndt på Gymnasium og jeg synes det er vildt svært at kombinere sund kost, træning, skole, lektier og det sociale liv. Derfor kunne det være mega lækkert med en lille hjælp i form af APPESIZE. Jeg har overvejet at købe pakken siden du lavede en video om konceptet, synes bare det er mange penge at bruge på et koncept man ikke har afprøvet. Derfor synes jeg det her er en fantastisk mulighed for at prøve om det er noget for mig :)
  Håber jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Jørgensen

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve det da jeg prøver på at få en sundere livsstil og det kunne være fedt at udfordre mig selv og se om jeg kan holde det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Sloth

  Hej Johanne :)

  Jeg vil ENORMT gerne vinde 3 uger APPESIZE.
  Jeg vil virkelig gerne vinde, pga. At jeg har en slem vane med at spise og have lyst til slik og usunde sager alt for mange gange om dagen. Og jeg vil så frygtelig gerne af med den træng til alle de lækre sager.
  Jeg vil bare gerne lære at spise meget sundere, og vil derfor meget gerne prøve APPESIZE. Jeg har længe overvejet at købe det, men det er ikke noget jeg har penge til foreløbig.
  Jeg krydser virkelig fingre for at vinde! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Pauline

  Efter at have boet et år i England, er der kommet et par ekstra kilo på sidebenene. Dem vil jeg naturligvis gerne af med, men det er lettere sagt end gjort, når videregående uddannelse og SU skal gå op i en højere enhed, og kantinens lækkerier lokker!
  Jeg går generelt en del op i at have en sund livsstil, men når sukkertrangen trænger sig på om eftermiddagen, så kunne det altså være rart med sådan en lille sund snack-pose i tasken!
  Desværre så er det ofte at usunde snacks er billigere end de sunde, og så går det mere økonomi end sundhed i den for mit vedkommende.
  Derfor skal jeg vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Super fed konkurence!
  Jeg håber at jeg vinder, fordi jeg søger nogle sunde alternertiver til Spars slikafdeling – og så er det jo, at jeg elsker nødder og ligende. Det gør mine søskende for i øvrigt også…

  Fed blog Johanne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Sloth

  Jeg vil enormt gerne vinde fordi, at jeg gerne vil lære at spise bedre.
  Jeg vil enormt gerne prøve APPESIZE, da jeg synes at det lyder som en rigtig god idé. Jeg er LÆNGE gerne ville prøve APPESIZE, men har ikke fået det købt, da jeg ikke har penge til det.
  Håber at jeg vinder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Marie Pedersen

  Hej Johanne! :-)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne 3 ugers kur fra Appesize, fordi jeg gerne vil prøve at leve lidt sundere, og gøre det til en vane. Har ligessom du beskrev en rigtig dårlig vane med at glemme at spise morgenmad, og købe dagens ret (oftest usund industri-mad) i gymnasiets kantine.
  Jeg vil dog ikke vinde dette for at tabe mig, men bare for at leve sundere, så jeg også får lettere ved at lære og alle de andre gode ting, som sund kost gør ved en ;-)
  Jeg trænger også stærkt til et boost, så jeg får bedre motivation til lektier osv, og det kunne jo være at Appesize kunne hjælpe lidt til med det. I hvert fald ville jeg få en god idé om hvordan konceptet er, og så kunne det da lige passe at man skulle købe en boks mere efter de 3 prøveuger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  Fordi min diæt er røget en tur de sidste 6 mdr, og nu begynder vægten lige så stille at snige sig opad igen, kun et par kg under hvor jeg startede, øv. Motivationen trænger til et spark – og måske appesize?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej Johnne :-) Jeg vil gerne vinde fordi at jeg syntes at kuren lyder utrolig spændende. Jeg har sådan set ikke et behov for at tabe mig, men mine spisevaner er just ikke sunde, og derfor vil jeg gerne prøve sådan en kur som denne, for at se, hvordan sundere spise vaner påvirker mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  Fordi jeg super gerne ville have nogle sunde snacks og jeg har ledt efter noget i sååå lang tid! Og så har jeg ikke rigtig penge til at købe det selv, sindet kunne være super fedt hvis jeg vandt det!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Leerhøy

  Hej :-) Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde, da jeg går rigtig meget op i kost og træning, men har lige nu lidt svært ved at kvitte det usunde i weekenden, og der tror jeg at appesize vil kunne hjælpe mig, og det er jo reeeeet dyrt, så håber så meget på at jeg kunne få lov til at vinde. Hilsen Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  jeg har prøvet at komme igang i meget lang tid.
  så det junne være en god start på det, det kunne måske hjælpe mig med at komme rigtig igang.
  Det er også tre uger det kunne virkelig gøre noget for min sundhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Har prøvet at komme ned i vægt længe, og mangler nu noget motivation, hvilket jeg håber kunne komme ved sådan en kur/diæt. Desværre er økonomien ikke til det lige nu :( Derfor håber jeg meget på at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lund

  Jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve appesize diæten for at få en mere kontrolleret kost. Lige nu spiser jeg hele tiden og for det meste meget usundt. Det kunne jeg godt tænke mig at ændre på og jeg tænker at appesize er en rigtig god mulighed!

  – Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Johansen

  Jeg tror at tre uger med Appesize ville gøre noget godt for min sundhed, da jeg træner fitness og er utrolig opsat på at tabe mig. Så for at få kosten med lyder appesizes’ mealbox som en god start og motivation som jeg mangler sommetider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva Duus

  Jeg skal vinde, fordi jeg har præcis de samme problemer som dig. Mangler virkelig nogle nye sunde snacks med til skolen istedet for de samme kedelige ting jeg plejer.. Har virkelig ville prøve det her Appesize da både du og Sandra Willer skrev om det! Men for en almindelig teenage folkeskole elev er det lidt dyrt, så hååååber det bliver mig der for lov til at prøve det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Fordi jeg har brug for en lille hjælp til at komme af med de usunde vaner der har sneget sig frem i sommerferien! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke Misser

  Hej Johanne! Grunden til at jeg rigtig, rigtig gerne vil vinde denne konkurrence er, at jeg godt kunne tænke mig at ligge det usunde mere eller mindre på hylden. Normalt er jeg virkelig dårlig til det da jeg har en meget sød tand (vil faktisk sige at jeg mere eller mindre kun har søde tænder, hehe) Derfor synes jeg det kunne være super fedt at vinde så jeg kunne få erstattet slikket til nogle sunde snacks i stedet for og hjælpe mig med at slippe væk fra den usunde side. Derudover er jeg heller ikke så god med motion, så hvis jeg bare kunne cutte ned på den ene ting ville jeg blive rigtig glad. Jeg tror virkelig at det ville kunne hjælpe mig på lang sigt til en sundere krop og livsstil :-)
  Mange hilsner fra Ulrikke Misser D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Johanne! Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg synes det kunne være SÅ lækkert at have nogle sunde snacks med sig overalt. Jeg er typen der let falder i med alt det usunde, så det kunne være super dejligt at have de sunde snacks ved hånden i stedet for. Jeg er også igen begyndt at gå mere op i træning og sundhed, så derfor ville det jo være en stor hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Johanne!
  Jeg selv går meget op i træning og kost, og da jeg hørte om Appesize.dk var jeg med det samme solgt, så fedt koncept og forstår ikke hvorfor nogle ikke er kommet op med det nået før! Det kunne være så lækkert at vinde denne konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S.

  Hej Johanne:-)
  Jeg vil meget gerne vinde, da jeg synes det er en vildt fedt koncept og et rigtig godt alternativ til til en sundere livsstil. Da jeg går meget op i træning, er appesize me, noget jeg er meget frisk på at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg skal vinde fordi jeg længe gerne har ville spise sundere, men med et stramt budget har jeg ikke råd til at prøve det :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hejlesen

  Hej Johanne :-)
  Jeg vil rigtig gerne vinde denne konkurrence, da jeg lige siden jeg så din video om dette appesize me, har tænkt på det og gerne ville have fat i det! Det er et mega fedt koncept som jeg heeelt vildt gerne vil prøve :-D jeg trænger til at blive meget sundere i min hverdag og håber så meget jeg kan vinde det her! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Madsen

  Hej Johanne, jeg vil gerne vinde fordi jeg er meget dårlig til at vælge det sunde alternativ da det er for dyrt til mig. så derfor kunne det være rart at få prøvet at spise lidt sundere! Så kunne det jo være jeg blev vant til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Johanne.
  Jeg ville være glad og taknemmelig for at vinde konkurrence, da jeg lige er gået i gang med at træne og rigtig gerne vil tabe mig. Derfor kunne det være super fedt at vinde din konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathja

  Jeg synes det er et superfedt koncept, så jeg kunne godt tænke mig at prøve det. Jeg kender selv til det med lige at købe en usund snack i skolens kantine, fordi det jo lige er det “nemmeste” og den dårlige vane vil jeg meget gerne helt af med. Jeg forsøger selv ved at tage nogle blandede nødder eller andet med, men det kunne være super fedt at afprøve Appesize’s lækre sager :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jespersen

  Hej Johanne.
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne konkurrence, fordi jeg desværre for et halvt års tid siden fik en depression. Med den fulgte nogle antidepressive piller, som desværre har gjort jeg har taget 7 kg på. Jeg har selv prøvet at ændre min kost så meget som muligt, men det er ikke nemt, når man kommer fra et hjem hvor sovs og kartofler er hverdagsmad.
  At vinde konkurrencen vil give mig mulighed for at have et sundere valg og forhåbentlig give mig inspiration til hvordan jeg kan fastholde de sunde ting i en hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil virkelig gerne vinde, fordi sådan en omgang sund og næringsrig ‘udrensning’ ville være godt for min krop efter en sommerferie, der har stået på en del hygge. Jeg er glad for at spise – sødt sundt og usundt – hvilket i høj grad er min hæmsko, så Appesize vil være en optimal måde at få nogle restriktioner til min kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  … fordi jeg savner, at min indre passer til mit ydre. jeg har længe stået til, så den glade, friske, lækre pige indeni mig savner, at det er det samme mit ydre udstråler. mangler 10 kilo i min kamp, og jeg ville elske at have appesize’s lækre snacks med til forelæsninger og andet, så det ikke er et hurtigere usundt alternativ, der ryger ned i farten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Madsen

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg er begyndt at gå i fitness center og rigtig gerne vil gå all in i at tabe mig og få en pæn, markeret krop. Appesize kuren ville være en rigtig fed start på at komme rigtig igang og det vil være en fed måde at holde mig motiveret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Skøn blog med lidt af hvert ;)
  Vil urtolig gerne vinde, da jeg trænger til at leve lidt sundere i et godt stykke tid. Jeg elsker nødder og frugt, så det ville jo være lækkert hvis jeg kunne få fingrene i pakkerne fra appezise :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine larsen

  Lækkert!

  Jeg synes at det lyder som et super fedt koncept, som jeg godt kunne tænke mig at prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne! Super fed konkurrence, da jeg længe har ønsket at prøve produkterne, men desværre ikke har haft råd.
  Jeg har hele mit liv haft eksem og allergi og ingen danske læger har kunnet stille en diagnose. Heldigvis har nogle dygtige tyske læger undersøgt mig igennem en længere periode. Den diagnose jeg har fået konstateret gør, at der er en masse ting jeg ikke må spise og derudover har jeg taget en del på pga den nye medicin. Appesize ville derfor være en kæmpe hjælp, da jeg kan tåle alle produkterne og kan prøve at få noget af min sygdomsvægt af! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne, super fed konk!
  Grunden til at jeg meget gerne vil vinde, er at jeg gerne vil igang med en ordentlig kur, så jeg kan komme ind i den rutine der hedder “spis sundt og godt”, da jeg gået fuldstændig i stå med træningen og maden går det heller ikke ligefrem så skide godt med. Ville ønske at man ikke behøvede at spise sundt og træne, for at få en krop som din.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Lorentzen

  Hej Johanne :-)
  Det ville være virkelig fedt at vinde den her konkurrence, da jeg træner rigtig meget, og derfor rigtig gerne vil afprøve forskellige sunde snacks for at få en mere varieret kost (følger en ret hård kostplan lige pt., man må jo gøre hvad der skal til for at nå sine mål :-)) Jeg har flere gange været inde på appesize’s hjemmeside for at bestille deres produkter, men økonomien rækker desværre ikke til det. Derfor ville dette jo være en fantastisk chance som vil betyde meget for mig! Jeg synes personligt at appesize’s koncept er vildt godt, for med en travl skoledag og træning bagefter, kender jeg alt for godt at man bare har lyst til noget lækkert! En lunken madpakke er ikke altid spændende når man bare er hunde sulten efter en hård træning. Derfor håber jeg at du vælger mig, da jeg vildt godt kunne tænke mig at afprøve produkterne! Mvh Maja :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Johanne,

  Jeg har netop fået konstateret cøliaki, mere populært kaldt glutenallergi. Jeg synes det er sindsygt svært at lave så stor en forandring i sin kost, og liv for den sags skyld, og jeg ville derfor blive utrolig glad for at få chancen for at afprøve Appesize, da det tager hånd om lige præcis det problem.
  Ellers rigtig mange tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Berdien

  Hej Johanne!
  Jeg skal vinde Appesize konkurrencen, fordi jeg lige er begyndt at løbe for at tabe det jeg har taget på i sommerferien… Og jeg kender rigtig godt følelsen af at man bare trænger til noget sødt, så det ville være super dejligt hvis jeg vandt så jeg kan snackke nødder og bær i stedet for noget usundt;)
  Hilsen Kirstine:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Hej Johanne
  Vildt fed konkurrence!
  Jeg er en pige på 15 år som har sygdommen diabetes og cøliaki(glutenallergi). Det er svært og skulle styre begge ting på samme tid fordi man både skal tænke på om der nu er gluten i det man spiser eller om der er for meget sukker(især når man er i teenage årene).
  Derfor kunne jeg utrolig godt tænke mig at prøve appesize fordi jeg tror det ville hjælpe til at holde mit blodsukker stabilt. Og som du siger i videoen, er det rene varer med nødder osv. og det er der jo ikke gluten i. Jeg håber rigtig meget på at vinde det her, for at afprøve om det kunne gøre det lettere.
  Hilsen Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Johanne.
  Jeg skal vinde konkurrencen fordi jeg har en meget travl hverdag, med hensyn til skole, lektier, arbejde osv. Også har jeg ikke altid tid til at få noget mad med hjemmefra, også har jeg det med at falde i, og gå hen til det nærmeste supermarked og købe de usunde sager. Og lige siden du fortalte om appesize, har jeg gerne ville prøve det, men pengene har bare ikke lige været til det.
  Krydser fingre! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Moss

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg synes at det er et super fedt koncept, jeg er selv en af dem der har rigtig travlt med skole og arbejde og derfor synes det er nemmere lige at nappe noget chokolade end en salat når man er på farten. Jeg har længe tænkt at appesize måske var noget for mig fordi jeg virkelig godt kunne bruge at smide de dårlige fast food vaner, til fordel for noget sundt min krop kunne bruge til noget også ville det da heller ikke skade hvis det hjalp lidt på mit mål om at smide 5 kg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Hej Johanne :-)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg har en super travl hverdag fyldt med skole, træning og lektier, og ofte får jeg ikke tid til at komme hjem og lave en madpakke, da jeg nærmest bor hos min kæreste og derfor ikke føler friheden til bare at tage noget! Så det vil være super lækkert at have nogle sunde snacks at tage med i skole, og det kunne jo være Appesize ville få sig en fremtidig fast kunde så! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Romme

  Hej Johanne.
  Jeg er en slikmund, og nok en af de værste af slagsen. Derfor ville det være helt vildt fedt at prøve at se om jeg kunne prøve at holde mig væk fra slik i tre uger – fordi Appesize lyder virkelig lækkert og meget tiltalende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Johanne!
  Du skal lade mig vinde, da jeg lige er flyttet i lejlighed med tre andre piger, som jeg har prøvet at overtale til, at vi skal leve sundt på alle punkter. De er umiddelbart lidt skeptiske, så jeg vil vise dem, hvor lækkert sunde snacks kan være!!
  Hjælp mig til at udvide mine veninders horisont….
  Knus fra Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jørgensen

  Hej Johanne
  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg er igang med at tabe mig (har jeg været et år, træner 3-4 gange i ugen) men pga min krop er som den er har jeg så svært ved at tabe mig, men tager rigtig let på:( Også er jeg alt alt for god til at snuppe noget usundt her og der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Lauth

  Hej Johanne. Jeg skal vinde fordi at jeg godt kunne tænke mig at lave mine mad vaner om, og begynde på en frisk efter en sommer med nul træning og ikke der sundeste mad hele tiden. Har gået og tænkt på at jeg ville købe en box men har ikke lige pengene til det lige pt. så det ville være fantastisk hvis jeg havde en mulighed her.
  Mvh. Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Borreskov Pedersen

  Jeg skal vinde af et par grunde;
  1. Jeg går nu i 3.G og vores kantine har ikke noget jeg vil kalde sundt, udover den salat af ren rukola som koster omkring 30 kr. Også skal der madpakke til, men hvem gider at spise en mad der har ligget i taske i 4 timer? ingen :s
  2. Siden dit opslag har jeg overvejet at købe en kasse til 3 uger, men fordi jeg ikke er fyldt 18 i nu er der ingen SU, og min løn, der ikke ligger på meget, går til opsparing, så jeg er nærig og køber ikke noget jeg ikke har prøvet.

  Derfor ville jeg elske at prøve det i 3 uger, og hvis det virker er det jo noget jeg må se om jeg kan få råd til :) -MVH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rask

  Jeg har indgået et væddemål og lagt $$$ i en pulje så skal bare tabe mig!! Appesize kan sikkert do the trick. Pick me!! (:
  Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole Mikkelsen

  Jeg vil gerne vinde,da jeg i lang tid gerne vil tabe mig. Jeg har prøvet en masse forskellige diæter, men jeg har ikke fundet den rette endnu, hvor jeg har haft lyst til at fortsætte. Jeg synes Appesize diæten lyder virkelig spændende og lækker, i forhold til alle de andre kedelige diæter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal vinde konkurrencen af to grunde. Nummer 1 er den gode gamle kliché, “jeg vinder aldrig noget, aaargh” og nummer 2 er, at jeg her i mit sabbatår arbejder, men ikke bare hvor som helst, nej! hos MC DONALDS.. yesyes, her har man brugt sommerferien på at få opbygget en sund livsstil. og bum! goodbye sunde mig. ej, det skal ikke lyde som et klynk, det er jo i bund og grund mit eget valg, men efter 8 timer hver dag i “duften” af cheeseburgere, kan det godt knibe med at modstå fristelsen, da der ikke er noget sundere alternativ, og sulten, det er man jo! Så ja, derfor synes jeg du skal lade mig vinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne – Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg godt kunne tænke mig at prøve at smage de lækre ting fra appesize, og prøve diæten. Og prøve at se om det er noget for mig, inden jeg køber det. Så kunne det være fedt at vinde 3 ugers forbrug, for at prøve det. Og se om jeg kan lide det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg skal vinde den her konkurrence fordi jeg d. 8/9 tager på stidietur med min klasse til Prag, hvor vi skal køre i bus i 16 timer, der vil det være lækkert med en lille sund snack. Vi skal også på hel dags ture, hvor vi bla. skal river rafte, vi skal besøge en koncentrationslejr og en masse andet spændende. Jeg er sikkert på at man i løbet af dagen går hen og bliver lidt småsulten, så istedet for at købe usundt og bruge mine penge på det, ville det igen være lækkert med en sund snack. Det var min grund til at vinde, knus Freja :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Kære Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Brink

  Hej Johanne.
  Jeg ønsker inderligt at kickstarte en sundere livsstil, men mangler bare lige det sidste. Derfor ville dette være et skridt nærmere min store drøm om, lige at smide et par kilo.

  Endvidere har jeg set din video og synes hele ideen bag Appesize er en super spændende ide, som bare må prøves.

  Mvh. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Damgaard

  Jeg skal vinde fordi jeg mangler mere inspirende måde, at starte den sunde livstil på! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Møller Sandbæk

  Jeg vil super gerne spise sundt kan bare ikke få startet så muligheden for at vinde ” en god start på mine nye sunde spisevaner” i form af appesize ville bare være skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det ville være mega fedt, hvis jeg vandt de meal boxes fra appesize, fordi jeg for nylig fandt din videoanmeldelse af produktet og siden har overvejet at købe det. Det ville være rigtig lækkert, hvis jeg, som du selv siger det, ikke behøvede stå og sørge for rugbrødsmadder i sølvpapir hver dag.

  Er vild med det arbejde du laver, keep it up :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne!

  Jeg har i lang tid gerne vil kickstarte en sund og frisk livsstil, men jeg har rigtig svært ved at komme i gang. Jeg har lidt af bulimi i fortiden, som jeg heldigvis er kommet ud af. Men jeg spiser stadig for meget mad, og jeg har svært ved at stoppe med at spise, når maden er lige i nærheden.
  Men nu har jeg besluttet, at det skal være. Jeg vil kunne spise ligesom andre mennesker og ikke være ked af mit spejlbilled. Derfor tror jeg, at en “Appesize Meal Box” ville kunne give mig det spark i røven, som jeg skal have for at komme i gang.

  Mange hilsener,

  Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Johanne

  Jeg vil gerne deltage i din konkurrence om at vinde 3 ugers Appesize. Grunden til jeg gerne vil vinde er: Jeg er overvægtig, jeg har igennem hele mit liv været det. Jeg har været på mange forskellige slankekure og oven i købet gået ved en diætist. Jeg fuldførte ikke forløbet ved diætiste, da det tog meget hårdt på mig, jeg var 14 år på det tidpunkt (Knap et år siden), og jeg følte det var et kæmpe nederlag og meget udmygende for mig. Men på den ene side er det jo min egen skyld, at jeg er endt hvor jeg er i dag. Jeg tager utrolig hurtig på i vægt, bare jeg kigger på mad. Lige nu vejer jeg 20 kilo for meget, og jeg vil gøre tage mig sammen nu, og prøve at tabe de ekstra kilo. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve appesize, og se om det kunne hjælpe mig til at nå mit mål, og blive et glad og sundt menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ville det bare være ultra luksus hvis der en dag efter skole stod sådan en pakke og ventede uden for døren. Nå, men jeg vil gerne vinde fordi jeg virkelig, virkelig gerne vil ændre mine spisevaner. Jeg er aaalt for god til lige at snuppe en müslibar med, som jo lige er fyldt med chokoladestykker eller andet guf, som ødelægger konceptet bag en müslibar. Det er jo så her Appesize kommer ind i billedet. Jeg har spurgt mine forældre om de gad købe en uges Appesize, men de var ret sikre på, at det bare var noget opreklameret noget, så den mulighed blev hurtigt strøget, og min egen økonomi tillader ikke lige sådan noget, så jeg er egentlig bare sådan lidt, nå, så må jeg vel bare se på Johannes video og høre om hvordan det virkede for hende, og så bare drømme om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Johanne ! Jeg er netop begyndt på studie efter et år med arbejde, så skal nu til at leve af min sølle SU. Så det kunne være mega lækkert at vinde denne gave, da penge jo som sagt ikke er dem der er flest af, men man stadig godt kunne tænke sig at leve sundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Overgaard Björnsson

  Hej Johanne:)

  Hvor er det fedt, at det lige præcis er appesize-snacks, man kan vinde denne gang! Jeg sad og blev helt lækkersulten, da jeg for nogle uger siden så din video omhandlende produkterne og konceptet – og så er det ovenikøbet nogle utrolig gode ting at stille sulten med. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg er meget nysgerrig for hele konceptet:)

  Rigtig god aften.

  Hilsen kamille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina Geister

  Hej Johanne!

  Jeg vil meget gerne vinde da jeg længe har kigget på Appesize men ikke lige har synes jeg har haft pengene til det. Jeg vil rigtig gerne vinde de 3 uger med Appesize da jeg går på gymnasium og elsker derfor for at have små lækre snacks med! Og Appesize har nogle af mine ynglings sunde snacks og jeg er helt vild med coconutwater! Jeg prøver at holde en sund livstil og er derfor helt vild med Appesize konceptet! Og det er jo også mega nemt da det jo er pakket så det er lige til at smide i skoletaksen eller hvis jeg skal ned og træne er det også en lækker snack at have med :-) Jeg har læst rigtig meget om Appesize på mange blogge og jeg synes det har fået rigtig gode anmeldelser så kan slet ikke vente med at jeg engang får smagt de lækre sager!

  knus Celina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe hjelm

  Hej Johanne

  Mega fed konkurence, som kunne være mega fed at vinde.

  Jeg vil gerne vinde fordi, jeg længe har tænk på at bestille en pakke. Men har ikke rigtigt pengene til det. Jeg vil gerne prøve at leve lidt sundere, efter to år på efterskole. Hvor tedensen til at købe usunde ting, er kommet godt ind i vanerne. Tænkte det kunne være en fed mulighed med Appesize, da jeg også rigtig godt kan lide nøder osv, men er for dårlig til at tage det med i skole. Det er også der at Appesize vil hjælpe mig, da det allerede er pakket, og lige til at smide i tasken en travl morgen.

  Knus Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Henriksen

  Det kunne være vildt fedt at vinde fordi jeg gerne ville komme i gang med at dyrke noget sport og spise sunder!
  Men da jeg lige er startet på hhx er det lidt svært at gennmføre når man har fri kl halv 16 og synes det er meget letter at købe noget i 7/11 i stedet for at finde et sundt alternativ!:)

  Også virkelig fed blog!
  Bliv ved med at gøre det du gør det fantastisk!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Hansen

  Kære Johanne :-)
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde denne her konkurrence, da jeg lige siden du lagde din anbefalingsvideo ud om hele Appesize-konceptet, har både læst meget om og ønsket mig at prøve Appesize Mealbox.
  Grunden til jeg gerne vil vinde, er fordi jeg før i tiden været god til at holde min krop vedlige mht. træning og sundhed, men på det sidste gået død i hele sundheds-ræset og har taget et par overflødige kilo på..
  Jeg har aldrig rigtig troet på slankekure, indtil du åbnede min øjne for Appesize. Det er nemt, smart og naturligt lækkert. Denne her “kur” om man vil kalde det, ser jeg som en mulighed for at kick-starte mit vægttab og få mig igang med en sund livsstil igen. Det ville give mig så meget mere selvtillid og overskud at komme op på hesten igen, og derved også en nemmere hverdag.
  Jeg ville så gerne prøve dette produkt, og havde allerede bestilt det, hvis jeg bare råd med min SU, som til en udeboende som mig helst skulle række til alle mine månedlige udgifter. Derfor håber jeg virkelig på at have bare en lille, bitte, tiny chance i konkurrencen om de 3 ugers Appesize, især da bare én uge ville give mig et kæmpe smil på læben.

  Krydser alt hvad krydses kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Luise Bergmann Jensen

  Jeg ville vildt gerne vinde det!
  jeg står og skal giftes og det er utrolig svært ikke at blive fristet hele tiden.
  Da jeg var mindre, var jeg ikke den pæneste, så denne dag vil jeg så gerne føle mig smuk. ikke bare for min skyld, men også for min skønne kæreste som altid er der for mig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Mi

  Grunden til at lige netop JEG skal vinde er simpelthen fordi jeg er en lille buttet kineser.. ej. Jeg skal vinde denne gang fordi jeg simpelthen aldrig vinder noget! faktisk har jeg også overvejet selv at købe sådan et forbrug af Appesize, men pengene er der bare ikke lige til det. Har virkelig brug for en god omgang udrensning i mit system, og jeg vil egentlig gerne se om jeg kan holde ud på kokosmælk og tørrede bær i stedet for at købe et stykke kage hver gang man har 4. modul i skolen, eller når man bare sidder derhjemme foran fjernsynet og burde lave lektier, men man snubler over en omgang 90210 i stedet og lige kunne bruge noget at spise, hvilket resultere i at man spiser alt for mange marie kiks og kommer så langt væk fra at få kellys krop som nogensinde. Jeg er godt nok lidt overtræt og lektietræt lige nu men en ting er helt sikker og det er at jeg virkelig godt kunne tænke mig at vinde 3 ugers Appesize!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  E-mail: Camilla-Thomsen@Hotmail.dk

  Halløj Johanne!
  Jeg er virkelig interesseret i at vinde denne tre-ugers Appesize kur, da jeg har en stor drøm om, at smide et par kilo i løbet af det næste år. Jeg har været så uheldig, at tage en hel del på henover mit efterskole år (12/13), så nu hvor jeg er startet på gymnasiet, vil jeg gerne bygge min selvtillid op, og en af måderne jeg vil formå at gøre dette, er bla. at tabe mig.
  Krydser fingre!
  Knuuus :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  My prayers have been heard! ej, just kiddin, men dengang jeg så videoen om appesize, tænkte jeg at det kunne jeg virkelig godt tænke mig! Men så kom den der “Amalie, du er på su, glem det!” Men så kom du Johanne, juhuu, med sådan en dejlig konkurrence, mumsi!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, for jeg tror at det ville kunne være en dejlig kickstart til en sundere livsstil, eller i hvert fald få smidt de overflødige(lorte dumme) kg.
  Håber håber håber, drømmer drømmer drømmer, krydser krydser krydser fingre!
  Ha en god aften :-) Knus
  amaliekolby@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg har i lang tid ledt efter et produkt, som gør det muligt at leve en sundere livsstil. Jeg har ofte lange dage, og det er derfor essentielt med sunde snacks.
  Rigtig god blog. Fortsæt endelig det gode arbejde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej Johanne!
  Jeg går på et gymnasium, som ligger lige ved strøget, så der er mange fristelser. Jeg har en meget travl og stresset hverdag, så det er meget nemmere lige at smutte på McDonalds end at stå og kokkerere noget lækkert og sundt hjemme i køkkenet. Det er rigtig usundt for mig, og det har min krop (og min pengepung) bestemt ikke godt af. Så har jeg også haft en sommer med lidt for meget alkohol og usund mad. Jeg har tit overvejet at begynde på appesize, da det er et super fedt koncept, men jeg har ikke lige pengene til det. Derfor skal jeg vinde! :)
  Knus
  Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Johanne
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde appesize kuren, da jeg siden du lavede videoen virkelig godt kunne tænke mig at vinde! :-)
  Alle har jo en sød tand, og derfor ville det være super fedt at kunne slukke “den lille sult” med nogle appesize produkter! :-)
  Knus Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har en travl hverdag med 37 timers fuldtidsjob som hjemmehjælper og arbejder udover det, i en grillbar i weekenden.
  Det ville derfor gøre min hverdag bare en smule lettere når jeg ikke selv skal tænke på at få købt disse lækre snacks.
  På mit arbejde som udkørende ville det også gøre det nemt da jeg derfor har snacks med på min rute til at stille sulten.. :-)

  Krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke-Emilie

  Hej Johanne. Jeg skal vinde fordi at jeg har brug for at få min krop i balance efter en sommer med ikke så meget træning, lidt for meget alkohol og usundt mad. Kan mærke at min krop skal i balance, så jeg også kan koncentrerer mig bedre i skolen, da jeg er meget træt – sover dårligt pga. dårlig mad, og næsten ingen træning :) Ville være lækkert at vinde, da jeg også selv overvejer at begynde på appesize, men ikke lige har pengene til det.
  Mvh. Silke-Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal vinde de 3 mealboxes fordi jeg til dagligt går på gymnasiet, og har en meget sød tand. Jeg har timer til kl. 15:30 næsten hver dag, og vi har (desværre) en enormt lækker kantine på skolen, som lokker ekstremt meget i løbet af dagen. – Jeg bor desværre langt fra gymnasiet, så jeg gider ikke pakke dem med hjemmefra. Så får at jeg ikke skal veje 100 kg om 2 år, når jeg får min hue på, ville det være virkelig lækkert at have de snacks med i tasken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Johanne.
  Jeg mener, at jeg skal vinde fordi jeg på det sidste, har taget nogle kilo på, og dem ønsker jeg inderlidt at smide igen! Jeg har længe gået, og overvejet at købe nogle produkter fra appesize, men i og med at jeg ikke har fået taget mig sammen og at penge pungen ikke lige frem skriger på at blive brugt, så er det ikke blevet til noget. Jeg synes det er et super fedt koncept, og jeg ville med glæde gøre brug af det, hvis jeg fik muligheden for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Johanne :-)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg snart skal på ferie på Gran Canaria, og føler mig ikke helt klar til at ligge i bikini ved poolen!
  Jeg spiser oftest sundt og varieret, men tager også nogle gange den der klamme pølsehorn fra kantinen ;-)
  Jeg synes det er et super fedt koncept og dejligt at man ikke selv skal tænke på at købe sunde varer, som skal holde en hel uge, hvorefter man selv skal udtænke lækre måltider.
  caro.line1998@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nielsen

  Jeg har længe været ved at købe det, men når man ikke har så mange penge til rådighed er det svært at få plads til appesize i sit budget.
  Jeg har en meget travl hverdag, hvor det er lettest bare at købe en hamburger på Maccen, end at stå og lave en sund frokost. Jeg kan også mærke at jeg har taget en del unødvendige kilo på for tiden… Derfor ville det være mega lækkert at have noget sundt og nemt, som man kan tage med sig i skole, eller på arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Madsen

  Hej Johanne,
  fed konkurrence, lige noget for mig :-)

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi, at jeg er lige startet i 2.g, som er en del hårdere, og kræver meget mere tid, hvis man SKAL nå alle lektier som jeg selvfølgelig gerne vil prøve på, samtidig med det går jeg i fitness og er ved at ligge min kost om + veninderne, familien og kæresten skal også passe – derfor har jeg ikke særlig meget tid til lige altid at få lavet en madpakke/sundt mad/snacks, da alle jo ved det er en del nemmere bare at købe en snickers eller finde en pose chips i skabet :-)

  Knus Emma :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Bune

  Sophielaura@hotmail.com

  Jeg vil vildt gerne på appesizekur, men har ikke råd til at købe det. Jeg er startet med at bruge blogilates for et halvt år siden, og prøver virkelig at komme mig over min usunde sommerferie. Så håber meget at jeg vinder det :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Henriette Thomsen

  Jeg synes jeg skal vinde den her konkurrence, fordi at jeg lige er begyndt i en ny sportsklasse, og virkelig skal forbedre min kost. Og det ville gøre det meget lettere at gøre det, hvis jeg vandt det her appesize. Jeg døjer også med en slem hud, så det ville være rart hvis en sundere kost kunne hjæpe lidt på det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Johanne :-)

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg længe har ville købe det, men ikke rigtig taget mig sammen endnu. Det lyder vildt lækkert og så kunne det være fedt at få et godt resultat ud af det!
  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Frederiksen

  Jeg går til daglig i gymnasiet, når man så når til 4. modul og skal have oldtidskunskab bliver man nemt lækker sulten og bruger penge på diverse usunde snacks i skolens kantine, derfor ville jeg elsker at have nogle af appesizes snacks liggende i min skole taske så jeg dropper de usunde ting og får de sunde snacks ind i min hverdag. Jeg ville derfor elsker at kunne tage en af deres poser op af min taske også spare penge og spare min krop for diverse usunde ting. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Johanne! Utrolig fed konkurrence! Håbede virkelig på en fra Appesize nemlig! Jeg vil utrolig gerne vinde, fordi siden du har skrevet om Appesize, har jeg været hooked på det. Har længe prøvet at indføre en sundere livsstil, ikke for at tabe mig, men mere for at få en sundere krop og for at jeg kan føle mig mere tilfreds. Det synes jeg da også er gået rimelig fint, men det er svært at lave om på kosten. Det er for det meste frugt, som er “den sunde snack” for mig. Men det er kedeligt i længden. Det er nemlig utrolig svært at finde HELT sunde nødder. Blev helt forelsket i konceptet første gang, og ville rigtig gerne have investeret i det, men har ikke rigtig pengene til det, så den her konkurrence er perfekt! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Lassen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg elsker at udfordre min krop må alle mulige måder, især med kosten. Bliver hele tiden inspireret af forskellige kure, og måder at leve på, og det fylder rigtig meget i mit liv. Appesize har længe været på min liste over ting jeg skal have afprøvet, så krydser fingre!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire Demontreuil

  Hej Johanne

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg til dagligt går i gymnasiet og samtidig prøver at presse en del træning ind i min hverdag :) Det kan derfor godt være presset at nå og lave det helt store når jeg lige er hjemme og vende og svært at stå for de søde fristelser her efter ferien! Jeg har længe tænkt at jeg ville prøve appesize produkterne, både som sunde snack og nogle hele dage, men pengene er desværre ikke lige til det i øjeblikket :)

  Knus Claire

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Buhl

  Super fed konkurrence!
  Det kunne være så spændende at prøve appesize konceptet efter al den omtale:) og se om appesize kan hjælpe mig med at smide de sidste kg eller give mig en motivation til at lige sparke lidt røv til sidst!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Bro

  For det første syntes jeg det lyder vildt lækkert, at man lige kan snuppe et par nødder i stedet for alt det usunde, og for det andet har jeg fødselsdag d. 8, og det ville virkelig være en lækker ting at vinde!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Tolstrup Paulsen

  Hej Johanne!

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, fordi jeg virkelig længe gerne har villet prøve det, da jeg kæmper for min drømmekrop! De appesize produkter kunne virkelig hjælpe mig, jeg vil så gerne nå min drøm. Forresten tak for din altid fantastiske blog, og også på Youtube! Har fulgt dig helt fra start! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Rasmussen

  Jeg har lige siden at jeg så din video overvejet at løbe en appesize men da jeg ikke lige har penge til det har jeg ikke fået gjort det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Skotte

  Heyy Johanne!
  Jeg har selv gået og funderet lidt over om jeg skulle købe appesize eller hvad jeg skulle. Jeg tror, og håber på at det ville hjælpe mig med at stoppe med at spise alt muligt efter skole, som jeg faktisk ikke burde spise, det er jo også en fantastisk ting når man sidder til klokken 15:15 en fredag eftermiddag i et klasse lokale øverst oppe hvor man bare steger.
  Jeg kunne godt tåle at smide et par kilo, men mad er jo mad. Jeg tror vi alle sammen elsker det, så det er forhåbentlig en måde jeg kan gøre det på uden at stor svede i træningscenteret, jeg har prøvet alle mulige former for livstilsændringer.. Men så kommer man hjem fra skole og det frister jo.. Knus x.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Dueholm

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg lige siden, du fortalte om Appesize på din blog, har haft lyst til at prøve det, men ikke rigtigt har haft pengene til det. Jeg er begyndt at træne meget, og vil også gerne prøve at ligge min kost om, og synes at Appesize ville være en god start.

  P.s tak for, at du har lavet fantastisk blog :-))

  Knus Karoline
  karolinedueholm@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!

  Jeg skal vinde fordi jeg er lige begyndt at træne. Og så kunne jeg godt tænke mig at prøve det. Jeg har det sådan nogle gange hvor jeg gerne vil have noget sødt eller en lille snack, og der tror jeg at appesize er en god start! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne :-)
  det kunne være mega vildt at vinde den her konkurrence, er begyndt på en sundere live stil og det her kunne være med til at gøre det letter :-)
  Og synes det lød rigtig spændende da du snakkede om det i din video og havde rigtig meget lyst til at prøve det :-)

  Knus Johanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er lige startet i gymnasiet og, da de fleste ved hvor lang tid, det kan tage at lave en sund, spændende og lækker madpakke hver evig eneste dag, så tror jeg de fleste kan sætte sig ind i, hvorfor jeg gerne vil vinde :) det ville hjælpe mig med at holde den sunde livsstil, indtil jeg vænner mig til gymnasielivets stressen rundt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes jeg skal vinde, da jeg normalt er en pige der går ret meget op i hvad jeg spiser. I løbet af sommerferien har jeg taget lidt på og sidder lidt fast i “sukkerfælden”. Det er en svær kamp at komme op igen og i skolen når blodsukkeret er lavt bliver jeg alt for let fristet af syndige sager. Her kunne de lækre snacks fra Appesize måske være en hjælp i den rigtige retning!
  Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Heibøll

  Hej Johanne!
  Jeg vil super gerne vinde det her, da jeg i lang tid har levet meget usundt og har fået sine konsekvenser i form af træthed, dårlig form, dovenskab og uren hud. Det er svært at begynde at komme tilbage i det gode mønster igen, men hvis jeg er så heldig at vinde, er jeg sikker på jeg vil komme på rette spor! Farvel til træthed og ‘brugt’ look og hej til sundhed!
  Dette ville betyde så meget!
  Hilsen Pernille! :))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T.

  Hej Johanne,
  Jeg har lige siden du har uploadet din video hvor du snakker omkring appesize rigtig godt kunnet tænke mig at prøve det. Det lyder som et super fedt koncept, og samtidig er det et skridt i retning mod en sundere livsstil, som jeg ønsker inderligt. Jeg gør det ikke for at være slank, men fordi jeg ved det er bedre for min krop, også elsker jeg grød, nødder og bær, BONUS :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Jahn Hansen

  Hej!
  – Jeg vil rigtig gerne vinde dette fantastiske koncept! jeg har døjet med min vægt rigtig længe, da jeg har meget nemt ved at falde i fælden med chokolade, slik eller andet guf.
  Appsize virker som noget der virker og jeg trænger virkelig til at se en forandring på min krop. Jeg mister mere og mere motivationen for hver dag og en forandring ville betyde alt i dette øjeblik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Kusk

  Hej Johanne.
  For mig ville appesize være en stor hjælp, til at smide de overflødige kilo. Jeg ender tit med at sidde med en marsbar eller nogle chokoladekiks i stedet for et andet sundt alternativ, når jeg sidder og læser lektier, eller venter på sidste modul begynder i skolen. Den lille lækkersult, som er så svær at styre ville være dejlig at kunne komme af med vha. nogle lækre og sunde snacks. Vil rigtig gerne prøve appesize-kuren en af ugerne, og se resultatet.
  Hav en dejlig søndag aften :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Grunden til jeg godt kunne tænke mig, at vinde appesize i 3 uger er, fordi her for nyligt har jeg taget lidt på og kunne godt tænke mig at tabe i overflødige kilo. Derfor tror jeg appesize ville være et godt alternativ. Har prøvet mange ting og intet har virket rigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil enormt gerne prøve appesize, i og med jeg synes det virker som et super alternativ til en som mig, der 10000 gange har prøvet at gå på sundhedskur (eller livstilsændring, hvis man skal være helt korrekt;-)) og som altid falder i 7/11 fælden på vej hjem.. æv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Hjorth

  Hej Johanne!
  Elsker seriøst din blog, du er en af mine store inspirationer!
  Vil virkelig gerne vinde de her sæt, har hørt så meget godt om Appesize, og det virker utroligt praktisk at have med sig feks. i skolen, når man har lange dage, og når den lille sult melder sig :-) Har haft et lille “sundheds-projekt” going on, her de sidste 3 måneder, og jeg tror at Appesize ville være godt at supplere med som mellemmåltider, for at holde sig fra de usunde snacks. Det kunne være virkelig fedt at vinde!

  – Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria Damgaard

  Jeg vil gerne vinde, da jeg mangler gode og sunde snacks og mellemmåltider i hverdagen – det er lidt for let at hoppe i fælden og gnaske chokolade. Udover er det også super smart at tage f. eks nødder med i skole, da kantinemaden er ret dyr, og det er ikke altid det lækreste med en varm madpakke….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Lige siden du lavede den video om dette koncept, har jeg virkelig gerne ville prøve det. Jeg er siger hele tiden at nu skal jeg tage mig sammen og gå på kur, men som mange nok kender er der fødselsdage, fester og andre ting, som ødelægger rytmen. Jeg vil virkelig gerne prøve dette koncept. Endten som kur eller bare mod søde sager til fester. Jeg håber på det er noget som kan hjælpe mig, hvis jeg får råd eller vinder denne konkurrence. Elsker din blog og dine videoer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej!
  Det kunne være super fedt at vinde dette, da jeg simpelthen er SÅ dårlig til at stå for de små fristelser, når sulten melder sig på en lang skoledag.. Det ville være skønt at have, så jeg også kan komme “back on track”, og jeg tror også at appesize, vil kunne hjælpe mig med at komme i gang med at træne igen, da jeg personligt synes at det giver super meget motivation! jeg hpbe jeg vinder, det kunne være virkelig fedt :)
  -Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej Johanne
  Jeg vil rigtig gerne vinde din konkurrence fordi jeg laver hjemme træning, men det hjælper ikke rigtigt hvis man bliver lidt fristet af skolens frikvartersmad, og vil derfor gerne prøve noget af den sunde snacks fra Appesize
  knus Luna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Albertsen

  Hej Johanne (:
  Super lækker blog, som jeg følger med glæde :)) ..
  Jeg synes at dette koncept skal komme mig tilgode, da jeg går på universitet og har vildt lange dage i skolen, og som du selv skriver “bliver man fristet af alle de usunde ting”. Specielt når man skal holde koncentration til forelæsningerne og projektskrivning .. Så jeg synes bestemt du skal vælge mig !

  – Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Johanne
  For det første vil jeg lige sige at din blog er super god!! Og at jeg elsker at følge med i din hverdag og få inspiration
  Når men jeg kunne godt tænke mig at vinde appesize, fordi at jeg har et stort ønske om at tabe mig, men min vilje knækker altid når jeg står i butikken og skal vælge mellem en twix eller en pose nødder, så derfor ville det være til stor hjælp ikke at behøve at skulle vælge og være helt fri for at gå ind og købe noget overhovedet :)
  Håber jeg vinder
  Hilsen Camilla den faste læser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Pilely

  Da jeg så den video du havde postet for nogle uger siden om Appesize, var jeg ikke i tvivl om at jeg gerne ville prøve det. Men desværre virkede hverken mit eller nogle fra min families kort, til deres hjemmeside. Så derfor vil jeg gerne vinde. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina L Møller

  Hej Johanne. Jeg syntes, du skulle lade mig vinde 3 ugers Appesize. Fordi jeg altid ender med at tage 2 æbler med som “Madpakke” i skolen, fordi jeg simpelhen HADER rugbrødsmadder der er klistret sammen og smager af spegepølse selvom der er hambrugryk på. Puha nej. Så det ville da være skønt med lidt lækkere (og sunde, da det altid ender med, en eller anden chokoladebar i automaten på de lange dage) snacks som tilbehør til mine æbler. Håber du vil overveje mig.

  Hilsen Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Hej Johanne! Jeg synes at jeg skal vinde din lækre konkurrence fordi jeg gerne vil have nogle sunde alternativer til kantinens fristelser. Når man er studerne under 18, dvs. Ingen SU, så ved man godt hvad man skal bruge sine penge til. Derfor kunne det være super at vinde en masse lækre og sunde snacks, til den lange transport tid til og fra skole. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Johanne, vildt lækkert koncept.
  Jeg vil helt vild gerne vinde denne konkurrence da jeg i længere tid har prøvet på at tabe mig. Før i tiden har jeg været igennem en ret så slem spiseforstyrrelse og er nu igen på rette spor, efter en masse dejlig hjælp. Jeg selvfølgelig taget mere på, faktisk temmelig meget. Jeg træner og prøver at spise så godt som jeg nu kan, men bliver alligevel fristet lidt for ofte, jeg vil rigtig prøve denne appsize diæt, da det lyder utrolig spændende og håber det er lige det der skal til for mig.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Agerlin

  PERFEKT! tidspunkt denne konkurrence er kommet på!
  Jeg er lige gået i gang med min “sundhedsmåned” hvor jeg ikke må spise nogen form for sukker eller madvarer med sukker i, i en MÅNED. Det kan være lidt svært at overholde, men jeg tror at APPESIZE vil hjælpe en del på det!
  Så kort sagt, jeg skal vinde fordi APPESIZE vil være den mest optimale måde for mig at komme igang med en sundere livsstil nu hvor jeg er startet i gymnasiet, og lektierne for alvor presser på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Müller

  Jeg synes at jeg skal vinde de 3 uger med Appesize, da jeg er en pige som overhovedet ikke vejer for meget, men stadig lige har lidt på siddebenen, som jeg arbejder hårdt på at få af. Men da jeg er en fattig og meget travl studerende, ville det betyde utrolig meget at få chancen for at få 3 uger med Appesize :-) Krydse fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kjær

  Hej Johanne.

  Jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve sådan en pakke! Når man er studerende, på SU, der lige er gået fra sin kæreste er der altså ikke så meget at smile af – på baggrund af det, har den ikke fået for lidt på snack fronten, en 3 uger appesize ville både gør mig glad og hjælpe med at få kick-startet min sunde livsstil igen (:

  Mange hilsner Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg prøver at tabe mig en smule, og jeg sidder lidt fast i et hul for tiden. Jeg har desværre ikke selv råd til at afprøve dette tilbud, så derfor ville det være virkelig fedt at vinde og se om det var noget for mig og værd at investere i. Og så håber jeg det kunne give mig i et skub i den rigtige retning ift. mit vægttab :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Johanne, er helt vild med din video om konceptet og har siden selv overvejet at købe sådan en box. Jeg er typen der spiser små usunde måltider konstant og har taget en del på på det sidste. Så jeg håber jeg vinder det her, siden jeg ikke selv har pengene til at være så sund som jeg gerne vil være :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne! Jeg har det ligesom dig, – jeg kan godt komme til at gå over til det usunde når ” den lille sult ” kommer og besøger mig. Jeg er begyndt at spise skyr, men umiddelbart syntes jeg det er en smule dyrt i forhold til mængden man får. Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve appesize, da min kost muligvis kunne forbedres! Også er det jo perfekt til skolen, så jeg ikke behøver gå til 7/11 eller fakta, fordi jeg er sulten.
  Hilsen Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Johanne!
  Jeg vil enormt gerne vinde appesize fordi jeg i 2 år har været på kur har tabt mig i nærheden af 20 kg ved at bruge “De danske vægtkonsulenter”, men synes efterhånden vægttabet er gået i stå og jeg har brug for at prøve noget nyt der kan sparke det i gang igen så jeg ikke begynder at tage det hele på igen. Samtidig med at jeg startede på kur blev jeg også meget bevidst om hvad der blev proppet i mad af unaturlige ting og appesize er derfor lige mig fordi der ikke bliver proppet unaturlige midler i maden! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  I et par år gik jeg og kunne ikke finde ud af hvad der var galt med min mave og helbred. Jeg var til flere undersøgelser og hele tiden syg, så det gik ud over 8-9 kl. Og mine eksamer.

  Men heldigvis kom jeg til undersøgelse på en specialafdeling i Aalborg på sygehus syd. De fandt ud af jeg har en meget slem irritabel tyktarm, dårligt immunforsvar, dårlig led og knogler. Det indebærer desværre at jeg skal leve strengt, og en masse ulemper.

  Det ville være en stor hjælp at vinde, så min mave kan komme i bedre rytme! Plus jeg har overvejet i forvejen at prøve det, nu har jeg chancen og vil blive ved med at købe appesize derefter hvis jeg vinder.

  Vh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  I et par år gik jeg og kunne ikke finde ud af hvad der var galt med min mave og helbred. Jeg var til flere undersøgelser og hele tiden syg, så det gik ud over 8-9 kl. Og mine eksamer.

  Men heldigvis kom jeg til undersøgelse på en specialafdeling i Aalborg på sygehus syd. De fandt ud af jeg har en meget slem irritabel tyktarm, dårligt immunforsvar, dårlig led og knogler. Det indebærer desværre at jeg skal leve strengt, og en masse ulemper.

  Det ville være en stor hjælp at vinde, så min mave kan komme i bedre rytme! Plus jeg har overvejet i forvejen at prøve det, nu har jeg chancen og vil blive ved med at købe appesize hvis jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid G

  Hej Johanne :-) Jeg vil vildt gerne vinde de tre ugers appesize! Her på det sidste er jeg virkelig begyndt at gå op i sund mad/raw food, og har derfor flere gange overvejet at købe det. Jeg er sikker på det vil være et hit for sådan en som mig <3 Tusind tak for mega, MEGA fed blog!! :-D Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie H.

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi at, jeg gerne vil lægge min kost om, og jeg er ret sikker på at Appesize konceptet er et godt sted at starte. Jeg kunne godt tænke mig at prøve det, da jeg syntes at det hjælper en bedre mht. at det lægger alle ens spisevaner om, og hjælper en til at komme ind i bedre kost-vaner. Jeg syntes at konceptet lyder vildt spændende, derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde – og selvfølgelig smide et kilo eller to ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jørgensen

  Hej Johanne
  Vil starte med at takke for en fed blog! følger trofast med på bloggen, og elsker at følge med i din hverdag..
  Denne konkurrence har en speciel betydning for mig. Jeg er begyndt at gå rigtig meget op i træning, og prøver virkelig at stramme kroppen lidt op. Jeg har bare ikke rigtig fundet en “diæt”, som passer mig. Jeg går i gymnasiet, og har ikke tid til alle mulige måltider. Derfor synes jeg dette koncept lyder super fedt! det er en masse små snacks man hurtigt og let kan spise, også selv når man har travlt. Det er ikke altid man finder tid til at spise, derfor ville jeg elske at prøve dette.
  Håber jeg har en chance, ville virkelig gerne prøve konceptet.

  knus Camilla Jørgensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  jeg ville være superglad for at vinde den fordi jeg går meget op i sundhed og fitness.
  Jeg træner som en gal, og elsker at kunne se resultater. Desværre kan jeg nikke genkendende til hvad du skriver om det at snacke.
  Jeg falder tit i den fælde, hvor det er lidt nemmere bare at købe en müslibar, eller andre (knap så sunde) hurtige snacks ‘on the run’.
  Så ja, det ville være en fed ting at vinde, så jeg kan få startet ordentligt op!
  kh. Emma :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Kjærgaard

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve det, da jeg syntes det lød rigtig spændende i din video. Jeg skal til at starte med at træne igen fordi jeg gerne vil komme i god form. Så jeg tænker at det ville kunne give et ekstra boost hvis kosten var lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mortensen

  Jeg syntes det kunne være mega lækkert at vinde appesize, da jeg godt kunne tænke at spise sunder og komme ind i nogle andre madvaner. Og jeg syntes selv at det er lækkert at kunne sidde og snakke lidt nødder, når man fx laver lektier. Så derfor håber jeg virkelig jeg bliver den heldige vinder! :-)

  – Hilsen Julie M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er det genialt! Især til en som mig, som er en meget dårlig “snacker”. Jeg elsker at spise små snacks, men når jeg er inde i vores viktorialrum for at lede efter knækbrød eller nøddder, falder jeg altid over noget andet som bare ser lidt mere lækkert (og mindre sundt) ud. Så præmien ville helt sikkert betyde, at jeg kunne snacke uden dårlig samvittighed og ikke tænke på om jeg måske ville have lidt tyndere lår, hvis jeg nu ikke spiste det stykke chokolade hver dag, når jeg leder efter knækbrød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Sørensen

  Jeg synes det kunne være fedt at vinde, da jeg har en god veninde der gerne vil tabe sig, men jeg vil ikke have at hun går på en dum og usund kur. hun har snart fødselsdag og jeg tror hun vil blive overglad for at få det :-)

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Hej! Jeg oplever også alt for ofte trangen til nogle lækre små mellemmåltider, og der ville APPESIZE være et super godt alternativ. Jeg er helt enig med dig i, at når man først står i 7-eleven, er det altså svært at holde den sunde stil. Samtidig går jeg også i skole en 40-minutters togtur væk, og der ville det være dejligt at kunne stille den lille sult, med nogle af de sunde snacks fra APPESIZE. Jeg krydser fingre! Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina With

  jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne lækre præmie for appesize, fordi jeg synes jeg mangler noget sundt, jeg synes at jeg går og spiser de forkerte ting, hvilket jo ikke er sundt. Jeg kunne godt tænke mig at prøve det, da det ser meget lækkert ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Liv

  Jeg ville blive rigtig glad for at vinde et 3-ugers appesize forbrug, da jeg lige er hoppet af den kur jeg var på, fordi det var rigtig svært at finde tid til at lave det man skulle spise i fx skolen men også svært at have alt det sunde mad med ud til min kæreste hvor jeg næsten altid er. Så de små pakker vil helt klart løse alle mine problemer, da de er super nemme at tage med over alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese Leitner Larsen

  Jeg synes jeg skal vinde 3 ugers appelsize fordi jeg arbejder på at får en sundere livstil. Jeg har for ca. et halvt år siden stoppet til en elitesport, (Pga. skader) Og tabte en stor del af den muskelmasse jeg havde opbygget, gennem sporten. Så jeg var ret ked af min krop. Men nu går jeg i fitness 2 gange om ugen, løber med en veninde 1 gang om ugen, og skal til at melde mig til yoga. Så noget af de synlige muskler er ved at komme tilbage, men jeg tro virkelig den her “kur” ville hjælpe mig til at nå mit mål!
  Jeg så også dit første indlæg og Appelsize, og tænkte på at købe det. Men fik det dog ikke gjort, så jeg tro hvis jeg prøver det i de her 3 uger, og føler/ser en forandring vil jeg da klart prøve det!

  Håber at jeg vinder :D

  Kh. Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie E.

  Ja, det kunne være vildt fedt at vinde, da jeg for et godt et år siden sprang mit korsbånd, som resulterede i at jeg stortset ingen former for motion måtte lave. Det har jo så selvfølgelig givet en del på sidebenene, som jeg så nu er i gang med at komme af med. Og derfor ville denne har pakke virkelig hjælpe mig godt på vej. Krydser fingre for at jeg er den heldige vinder! :-)
  – Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Kruse

  Hej Johanne, jeg vil vildt gerne vinde Appesize, først og fremmest fordi det lyder rigtig spændende og så fordi jeg virkelig har brug for sådan et skud sundhed i mit liv. Jeg er lige begyndt på en ny skole med nye mennesker og utroligt lidt tid til at leve sundt. Jeg er en kæmpe fan af dig og din blog, og jeg synes at dette er endu et eksempel på, hvor inspirerende du er.

  – Ida :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Nielsen

  Jeg træner en del i fitness, både for at se lidt tonet ud men også pga. nogle hofteproblemer, dvs. at jeg er stærkt afhængig af at passe min træning og med det, også at spise sundt!

  Men efter en lang (Og lidt for afslappet ferie væk fra fitness centret) her i sommerferien, mangler jeg en god motivation til at komme back on track!
  Og det ville appesize helt klart kunne hjælpe mig med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstin

  Hej, kære Johanne!
  Jeg ville da rigtig gerne vinde denne 3 ugers Appesize, efter at have set dit indlæg shals/ anmeldes af produktet, har jeg bare tænkt at det måtte prøves! plus jeg træner for at tabe mig og bare kæmper med de endelige kilos, så kunne det bare være, så fedt hvis det gave det skub videre!
  Big love to you, my darling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kaaberbøl

  Appesize ville være perfekt – både til at sætte skub på de sidste 10 kg. som gerne skulle af og til min lange transporttur til/fra skole på sammenlagt omkring de 4-5 timer hver dag!
  Det ville være skønt at vinde, så havde jeg lidt til lektierne. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, fordi jeg godt kunne bruge noget opmuntring! Jeg har altid været den tykke pige i klassen og blev derfor også mobbet. Her for nogle år siden blev jeg normal vægtig, og det hele gik egentlig godt. men her det seneste har der været rigtig meget knas i familien og jeg har været super ked af det. Derfor er jeg begyndt at trøste spise meget mere. Jeg er ikke overvægtig, men har på ingen måde nogen viljestyrke what so ever overfor søde sager. Derfor ville de her mealboxes være virkelig fantastiske til at måske kan komme back on track. Håber jeg vinder! kunne bruge noget opmuntring og et spark i røven. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg arbejder i øjeblikket kraftigt på at få formen og kroppen på plads, derfor vil APPESIZE være den perfekte metode for mig. Jeg kan til tider falde lidt i, og komme til at tage en usund snack – der kunne APPESIZE træde til som en hjælpende hånd og holde mig væk fra de usunde uvaner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Hansen

  Jeg skal vinde 3 ugers appesize da jeg, nok lidt ligesom dig, har brug for sunde alternativer i hverdagen.
  Jeg kunne nok godt finde på at prøve appesize som kur i 1 uge, men da det ikke er vægttab jeg ønsker, men bare en sundere livsstil ville det være en kæmpe gave at få leveret appesize lige til døren – ser er det ikke længere nogen undskyldninger for ikke at lade chokoladebaren ligge i skabet.
  Jeg går nemlig altid med den lille sult i maven når jeg kommer hjem fra skole, og det er simpelthen forfærdeligt ikke at vide hvad man skal proppe i munden, udover chokolade. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hansen

  Af alle mennesker, har jeg mest brug for det, jeg har mistet min morfar, min hverdag falder sammen, jeg er derudover kokke elev, og på lorte løn så jeg spiser utrolig dårligt når det kommer til stykket! Har derudover altid gerne ville tabe mig og er lige begyndt i træning center
  Den her pakke ville redde mig Big time!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi C.

  Hej Johanne
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde APPESIZE, fordi jeg træner ret meget, men går ikke så meget op i min kost. Jeg spiser næremest hvad der passer mig (tit usunde ting), hvor jeg så får dårlig samvittighed efter. APPESIZE kunne være en god start for mig, så jeg begyndte at spise sundt.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Larsen

  Hej Johanne!
  Jeg vil vildt gerne vinde kuren fra Appesize da jeg har brug for et værktøj til at komme på rette spor igen (uden at betale kassen) Sommerferien har bla. budt på is og for meget alkohol i sommerdagene. Og jeg har i løbet af de sidste par måneder taget ca. 6 kg på! Da jeg er overvægtig og spiser ret usundt vil jeg blive virkelig sætte pris på at få muligheden for at prøve denne kur!

  – Laura :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nielsen

  Hej Johanne..

  Grundet vil det er mig, som der skal vinde denne lækre præmie er fordi jeg lige er er begyndt en kur med en masse fitness og no candy de næste 3 måneder. Jeg ham nu holdt min no candy kur i 14 dage, og kan godt mærke at sommetider mangler jeg en lille sund snack.. og så var det jeg kom i tanke om appesize, som jo lige ville være den perfekte løsning.. :-) så lad mig vinde og gør mig både lykkelig og gør min “kur” lettere.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Kirkegaard

  Jeg fortjener at vinde, fordi jeg er kæmpe slik elsker, og hver dag når jeg kommer hjem fra skole kigger jeg altid i slikskabet for at se om vi ikke har noget lækkert, og det vil jeg gerne lave om på. Jeg kunne også godt tænke mig at tabe mig lidt, fordi jeg har meget lavt selvværd, hvilket nok alle Danmarks teenagere har. Jeg har bare meget svært ved at gå igang med en kur, og hvis jeg endelig er startet på en kur, som går godt, ender jeg altid med at sidde med en pose slik efter 3-4 dage. Det skal være slut nu! Så derfor skal jeg vinde.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Kristine Madsen

  Hej Johanne!

  Jeg ville elske at vinde de 3 ugers appesize! Jeg er lige gået i gang med mit ejet “projekt gymnastik-dragt-krop”, og det ville hjælpe mig en hel del at kunne følge sådan en 3 ugers kur!
  Jeg ville så gerne have det, men jeg kan simpelthen ikke finde pengene til det :(..
  Jeg håber håber håber at jeg vinder…

  PS. jeg elsker din blog så meget, og din stil er så fed!
  – Knus fra Helene!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Johanne :)

  Jeg skal vinde denne her mega fede og lækre konkurrence, fordi at jeg i bund og grund snacker alt for meget! Det er blevet en alt for dum vane! Jeg så din video tidligere og var straks solgt da jeg så cocusvandet!! Jeg eeeelsker det bare så højt!!
  Så krydser fingre for at jeg blir’ den heldige vinder! ;-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elina

  Jeg skal vinde fordi vi ikke har sunde snacks derhjemme som jeg kan tage med i madpakken. Jeg plejer at spise sundt normalt, men når skoledagene kommer, lader jeg være med at tage madpakke med og istedet går jeg i Brugsen og køber usundt. Rigtig dårlig vane jeg gerne vil af med! :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dahlia T

  Jeg er lige startet i 3.g, hvilket betyder endnu flere lektier, afleveringer og timer i skolen end nogensinde før. Vi kender det alle sammen, når vi sidder i skolen og skal koncentrere os, eller når vi sidder derhjemme og laver lektier – det hele går altså bare meget nemmere med lidt lækkert til ganen. Og efter en lang skoledag og over en times transport hjem, efterfulgt af bunker af lektier, har man bare lyst til at æde alt i hele køleskabet, isen i fryseren og samtlige lækkerier i slikskuffen – et smut forbi Netto bliver det indimellem også til, og der er det usunde, ligesom alle andre steder, altså væsentligt billigere end det sunde. Jeg vil være bedre til at vælge det sunde, og jeg er overbevist om, at Appesize vil være en god start, samt at det kan stille stille den lille sult og den søde tand – som jeg har rigtig mange af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Jeg skal vinde fordi jeg er ked og træt af hvordan jeg ser ud og har brug for et spark som dette for at komme igang igen. Jeg har så svært ved at komme i gang, men med en 3-ugers kur som denne, så ville jeg virkelig kunne komme i sving!
  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bøgh

  Jeg mener at det lige præcis er mig, der skal vinde fordi jeg lige er begyndt på en ‘sundkur’, ikke en slanke kur, bare en ‘må-rette-op-på-skaderne-efter-17-år-med-usund-kost’-kur! Appesize mealboxene vil være en kæmpe hjælp, og det vil gøre det nemmere for mig at overbevise mig selv om at sundt mad kan være pisse lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Johanne :)
  Jeg er helt tosset med det her. Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde det her, fordi jeg går meget op i sundhed og hvad jeg putter indenbords. Jeg er meget fascineret af alt det her. Jeg vil gerne spise så tæt på det helt naturlige som muligt, men det er svært og det er dyrt.
  Jeg er 17 år og går på gymnasiet, og jeg synes det er svært at finde sunde snacks til pauserne og til at kvikke op med sund mad. Jeg bruger omkring 3-4 timer på transport hver dag(til og fra gymnasiet) så jeg har simpelthen ikke tid til at få et arbejde, derfor har jeg altså ikke selv mulighed for at prøve mig frem til at se hvad der fungerer for mig, da det er alt for dyrt. Men hvis jeg vinder det her, kan jeg jo så prøve om det er noget for mig, og om det er en od investering :) Jeg ved ikke om alt det her lød forvirrende eller dumt.. heheha
  nå, ha en god aften :)
  knus Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har det med at jeg hele tiden har lyst til at spise noget, og det ender altid med noget usundt. Så kunne det være både sjovt og udfordrende at prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Søe

  Jeg håber virkelig på at vinde denne konkurrence!
  Jeg har tidligere virkelig ønsket at bestille Appesize mealboxes, da jeg (lige som mange andre) er hoppet på sundhedstrenden, dog er jeg meget ukreativ hvad mad angår (og kommer hurtigt til at snacke forkerte sager)!
  Desuden er jeg meget presset på pengefronten, så dette er den oplagte mulighed for at komme igang.
  -Nanna :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg ikke er tilfreds med min krop og spisevaner. Jeg tænker at hvis jeg vandt denne konkurence, ville det give mig et skub på vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Larsen

  Jeg ville super gerne vinde denne lækre og sunde kur!
  Jeg er lige hjemvendt efter et år i Argentina hvor jeg tog ret meget på, er nu startet på gymnasium, hjælper på et gymnastik hold for små børn, underviser i ridning og prøver at finde arbejde, tingene tager en del mere tid nu, og sys ikke at jeg har så meget tid, til at f.eks. starte i et træningscenter, og penge har jeg heller ikke så meget af, så det ville bare være super lækkert med sådan en kur !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville blive beæret over at vinde et 3-ugers appesize forbrug, da jeg forsøger at ændre min kost – og faktisk blive vegetar – jeg ved at de små pakker indeholder en masse ernæring og også kokosvandet, så jeg ville ikke have noget imod i det mindste at prøve – dog skal man så være opmærksom på at få resten af de vigtige vitaminer, mineraler og proteiner i sit aftensmåltid…
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Rømer

  Hej Johanne…
  Jeg er en pige på 17 år, som er lidt utilfreds med hvordan min krop ser ud.. Jeg ved at det er er brug for er at jeg taber lidt vægt.. Jeg har altid gerne ville tabe mig lidt, men har aldrig haft styrken til at holde det, men ved denne “kur” tror jeg for en gang skyld at det vil hjælpe…
  Lige siden jeg så din video har jeg ville købe disse produkter, har dog bare ikke lige haft råd til det…
  Derfor ville jeg virkelig blive glad hvis det var mig der vandt :-)

  – Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hej søde Johanne.
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde 3 ugers appesize!
  Jeg står og mangler inspiration til at prøve nye sunde snacks og madvaner. Jeg falder hurtigt for den lille sult og ender i slikskabet, hvilket IKKE er godt! Jeg prøver med mandler, nødder i stedet, men i det lange løb bliver det bare for kedeligt! Jeg havde hørt om Appesize fra dig og kunne vildt godt tænke mig at prøve det, men havde ikke lige økonomien til det :/

  KRYDSER FINGRE!
  MVH Celina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Hej Johanne
  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg gerne vil tabe mig en del kilo, og så ville det være en god ting nu hvor man prøver at træne så meget man kan, at man så også får spist det rigtig. Har været inde og kigge på Appesize mad og boxe, men mit kort er ikke helt vild med prisen på det.
  Men det ville hjælpe mig meget i gang med at få tabt nogle kilo:)
  Have en god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Knudsen

  Jeg vil gerne vinde Appesize boksen, da jeg kender alt til det med at være sliksulten. Jeg tror faktisk at jeg er gået hen og blevet lidt afhængig af det! Jeg har længe gerne ville bestille en Appesize boks, så jeg har noget andet og gå at guffe på i stedet for slik, men pengene har simpelt hen ikke været til det, og min mor nægtede at betale. Det ville være SÅ fantastisk hvis jeg vandt den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Greisen

  Hej Johanne!

  Jeg føler at jeg skal vinde, da jeg altid har kæmpet med min vægt og derfor har brug for et skift i hverdagen. Har overvejet flere gange at købe produktet, men har hørt flere forskellige meninger, derfor vil jeg virkelig gerne vinde produktet og finde ud af om det kunne være noget, og om det kan hjælpe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej Johanne.
  Lige siden jeg så din video om Appesize, har jeg overvejet at prøve det. Problemet var at min økonomi ikke var til det, så derfor ville det være så fedt at vinde det! Jeg kunne godt tænke mig at prøve Appesize, for at have sunde snacks at kunne spise af og i det hele taget at spise sundere.
  Krydser fingre
  Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Læborg

  Hej Johanne.
  Jeg skal vinde fordi jeg gerne vil tabe mig lidt. Jeg trænger til at smide de ekstra kilo og til at leve enf del sundere. Denne mealbox har jeg længe overvejet at købe, men mit kort har ikke været enig i, at det var vigtigt. Jeg håber at du vil hjælpe mig lidt på vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nejatbakhsh

  Hej Johanne
  Jeg vil rigtig gerne vinde de her Appesize mealboxe, da jeg godt kunne tænke mig en sund måde at tabe mig på. Jeg har længe prøvet at gå på en kur, men ender altid med at falde i, da jeg mangler noget at snacke i. Jeg har længe overvejet at bestille en mealbox, men jeg har ikke pengene til det i øjeblikket desværre.

  Hilsen Emma :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Hansen

  Hej Johanne:)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde fordi jeg er i gang med at opbygge med en sundere livsstil. Jeg var i Thailand i 5 uger i sommerferien og der var rigeligt med starbucks, dounutbutikker og ja, you name it. Jeg endte også med at have taget lidt på (omkring 1 kilo så whatever). Men jeg har LÆNGE gerne villet tabe mig de sidste par kilo så jeg havde det godt med at gå ud af døren i en tight kjole;) Jeg er lige startet i gymnasiet, hvilket jeg er SUPER glad for – er medlem af fitness centeret, men jeg mangler lige et motivationsskub! Det er en travl hverdag man pludselig får når man starter i gymnasiet og der er ret mange flere lektier end man er vant til, så det ville bare være SÅ lækkert at få lov til at vinde 3 ugers Appesize, så Jeg lige havde sunde snacks med mig på farten og ved min side under lektielæsningen!

  – Laura :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg går på en idræts efterskole, hvor vi spiser utroligt mange nødder og små snacks for at kunne udføre alt den idræt og være klar i hovederne til undervisning. Det er let at få trang til chokolade, og chokolade er meget billigere end nødder, så derfor ville en appesize box være alt for skøn at have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  At vinde denne her konkurrence er lige hvad jeg har brug for lige nu. Jeg er nemlig lige startet på gymnasiet og er ved at vænne mig til lange dage med det forbandede 4. modul og derefter en lille times transport hjemad. Og ja, du har fuldstændig ret; det er så mega fristende at købe diverse søde sager i kantinen, for ved 3-tiden er det bare maven der er mere overbevisende end hjernen… Så som du nok kan høre, så er appesize virkelig kærkomment her hos mig. Det er faktisk som om der mangler noget i ligningen, der får det hele til at køre rundt hos mig: Søvn + mad + gode venner + _____ = en glad Amalie. Jeg mangler altså sådan nogle sunde snacks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Larsen

  Jeg ville super gerne vinde denne lækre og sunde kur!
  Jeg er lige hjemvendt efter et

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Printzlau

  Hej Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har en skøn veninde som fortjener lidt medgang i sit liv her for tiden.
  Hun har for 4 måneder siden født den skønneste lille dreng, dog med en som ikke var helt moden nok til det alligevel og står nu alene (21 år). Under graviditeten røg der en del kilo på, som hun nu kæmper med at få smidt hvilket er svært at få overskud til med en lille gut ved siden af. Grundet kiloene og en eks der fik hendes selvværd helt i bund, frygter hun nu at ingen nogensinde vil kunne finde hende attraktiv igen. Selv en lille hjælp vil betyde meget for hende og det vil glæde mig hvis jeg kunne glæde hende med dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!
  Jeg er lige startet på gymnasiet, og jeg har svært ved at nå at få noget ordentlig indenbords. I spisepausen er der kun 35 minutter, hvoraf et kvarter går på at finde et bord og klasseværelset efterfølgende.
  Desværre er jeg i besiddelse af togskinner og herbst, altså en bøjle som sidder i ganen, kinderne, på tænderne – ja metal over det hele. Derfor tager det også lang tid for mig at spise, og der er ikke til tid at spise grøntsager og frugt.
  Jeg går super meget op i min krop. Det er vigtigt for mig, at den får det den skal have. Lige pt. er jeg inde i en periode, hvor jeg har masser af movitation og gå på mod.
  Appeisize vil være en perfekt løsning for mig!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hej Johanne! :-) først vil jeg lige bakke op om din super fede blog! Det gør du godt (Y)
  Jeg er lige begyndt at træne og har meldt mig ind i et fitness center, men når jeg er hjemme har jeg svært ved at lade vær med at spise små usunde ting i ny og næ, og som du skrev ville det også være rart for mig at have med i skolen, da man nemt kan finde en billig usund ting i en af de korte pauser! Jeg er ikke vant til at spise de tider vi har pauser, så i spisepausen spiser kr faktisk ikke noget, og i de små 5-10 minutters pauser hungrer jeg efter noget at spise!
  Men det største problem er helt klart det med at spise for sjov! (N)
  Pga denne verden er skabt til at man skal være perfekt, og jeg altid har været højere og vejet 10 kg mere end andre, er jeg nu gået i gang med at tage kampen op! Håber på at det lykkedes, men hvis Appersize er godt på den måde, er jeg sikker på det vil ske i år!

  XOXO

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Hedegaard Høegh

  Jeg ville gerne vinde konkurrencen fordi jeg genre ville kunne spise noget sundere, og komme i bedre form. Jeg ville genre væk med mine deller på maven og mit overskydene fedt på kroppen.. Min familie har lige været igennem en masse fortiden, da min storebror har fået konstateret muskelsvind, i en alder af 18 år. Så jeg ville gerne starte på en frisk. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annemette

  Jeg vil gerne prøve 3 ugers mealbox, fordi det lyder super sundt, sjovt og lækkert. det ville være et boost i min hverdag, for jeg har det hvert tilfald sådan at når man spiser sundt, får man også mere lyst til at træne og omvendt. Når man har et ‘program’ at holde sig inden for er det meget lettere end at gå og spise lidt hist og her, og lade vær at tænke over det.

  Annemette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Køster

  Jeg ville rigtig gerne “vinde” de her mealboxes, da jeg har har problemer med de her snacking tidspunkter, og søger at kunne tabe mig nogle kilo. Jeg har kigget længe på appesize siden og overvejet at bestille noget, men er i en dårlig økonomisk situation.
  Hvis bare jeg kunne vinde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Johanne.
  Jeg skal vinde konkurrencen om appesize fordi jeg netop er startet i gymnasiet og det er en KÆMPE omvæltning i forhold til folkeskolen, da jeg både skal cykle og med bus for at komme hen til mit gymnasie. Det betyder, at når jeg har fri kl. 14 er jeg først hjemme en time efter og energiniveauet bliver da også afprøvet en del. Det er svært at undgå skolens kantine med gigantiske fredagsbasser til 7 kr. og slikautomaten med slik, der booster ens energiniveau (dog ikke i særlig lang tid). Derfor ville det være virkelig lækkert med små snacks til at klare dagen igennem med, for det med at spise snacks er virkelig lige mig! Det med at de er naturlige er selvfølgelig også en kæmpe bonus.

  Knus en slikhungrende og træt 1.g’er (der måske er lidt bekymret for de her 3 år mht. vægten)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg skal vinde fordi jeg er rigtig dårlig til at lade være med liiiiiiige at spise resten af det slik vi har, eller liiiige køber noget usundt på vej hjem fra skole, og det vil jeg gerne lave om på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg har længe gerne villet være sundere end jeg er pt, og jeg har virkelig prøvet. Men så går turen til tyskland, og så kan man jo altid bare spare lidt på slikket .. Og når det så ligger derhjemme forsøger jeg at lave aftalen med mig selv om kun at spise af det i weekenden, men så kommer veninden på besøg, og så kan et lille stykke mørkt chokolade da ikke skade, det er jo trods alt et sundere alternativ end flødekarameller, ikke? Og så får man lyst til det dagen efter og .. Ja. Jeg er bare ved at være rigtig træt af det, jeg føler mig nærmest afhængig af at snacke, og vi har bare ikke særlig mange sunde snacks. Og nu har jeg efterhånden skammet mig over min krop lidt længere end jeg synes jeg burde, og jeg vil derfor i dette år, forsøge at blive tilfreds med mig selv til når jeg skal på efterskole. Men som du sikkert forstår af min tekst ovenover, har jeg altså bare brug for det lille ekstra skub som ville være, at der ikke er nogen vej uden om. Derudover tjener jeg næsten ingen penge, så jeg har faktisk ikke råd til at bestille Appesize, selvom jeg rigtig gerne vil. Så ja, det er min grund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Rasmussen

  Hejsa :) jeg vil vildt gerne vinde, da jeg er SÅ dårlig til at spise noget som er sundt, selvfølgelig spiser jeg også noget sundt, men det kunne være virkelig lækkert at prøve sådan appesize i 3 uger. Det kunne være en perfekt snack at have med i madpakken sammen med rugbrødet, eller når jeg sidder i bussen på vej til arbejde ( nemt, hurtigt og sundt ). Det kunne være spændene at teste det!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej johanne :-) jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi da du havde lagt det indlæg ud om din anmeldelse af appesize, blev jeg så fristet til at prøve dieten men da jeg så så hvor dyrt det var vidste jeg at jeg ikke måtte prøve det for mine forældre. :) men også fordi jeg elsker tørret frugt/ nødder og jeg er en af de piger der går sukkerkold i skolen.. og jeg kan tømme et helt køleskab efter skolen! hvor jeg spiser en masse usunde ting! så træls!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Elsig

  Hej Johanne
  Det lyder som et rigtig sund og god måde at spise på, jeg har selv svært ved at holde mig fra lækre ting og sager, men vis jeg fik det hele lagt frem på bordet til mig, ville jeg have det meget nemmere ved at holde mig væk. Jeg så den video du lage ud, hvor du fortalte om det, synes det var lidt dyrt iforhold til at jeg ikke havde prøvet tingene og ikke havde smagt det gør, men da jeg læste dette indlæg, så jeg muligheden. Lad os sige at jeg vinder og er totalt vild med det (som jeg sikkert bliver, for jeg er ikke kræsen og jeg vil det er rigtig meget), ville jeg nok højest sandsynligt købe det videre hen.
  Ud over at jeg har en presset hverdag med lektier (1.g) og træning, som jeg prøver presse ind imellem lektier, familie og venner, ville det være den oplagte mulighed for mig. Jeg ser ikke det her som et slankemiddel, men mere som at blive lidt mere fit. Med en blanding af træning og appesize.

  like til appesize-facebook side “tjek”
  – Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil gerne vinde det, da jeg lige er startet på gymnasiet og ofte mangler noget at snacke i til at stille sulten i løbet af de lange dage. Jeg har allerede overvejet at bestille en pakke, fordi jeg ikke synes at man kan finde sunde nok nødder og snacks i supermarkederne. Jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve konceptet. Og så er jeg bare vild med de nødder mealboxen indeholder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Frederiksen

  Hej Johanne!

  Først og fremmest tak fordi at du er til!
  Elsker at læse og følge med i din blog, den er GUDE SKØN!

  Men jeg vil utrolig gerne vinde, da jeg gerne vil tabe mig. Har prøvet alverdens ting og sager, men ingen af dem hjælper.
  Så derfor kunne det være fedt at prøve dette produkt, da du jo siger at det hjælper! :-)

  Hilsen Anne Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kokholm

  Hej Johanne!
  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde! Det vil jeg fordi jeg er meget svag psykisk når det kommer til mad. Jeg har prøvet mange kure hvor man selv skal stå for at lave sundt mad, men jeg kan ikke holde det ud, og opgiver. Jeg tror alle ved at man ikke kan køre en halv-kur, hvor man spiser lidt sundt lidt usundt hvis man vil opnå vægttab.
  Jeg tror det jeg har brug for er en der siger hvad jeg må spise og hvornår, hvilket denne mealbox faktisk gør. Jeg havde også overvejet at købe en kostplan før i tiden, men Appeisize gør jo det hele en del nemmere!
  Dette kunne muligvis vende mine dårlige vaner, og styre min mave :-)
  Knus Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zolfa Al-khakani

  Sikke en lækker giveaway

  – jeg har i lang tid gerne ville prøve det, da jeg efter jul begyndte at gå utrolig meget op i min kost og træning! Jeg har på det sidste mange lange skole dage, hvor jeg ender med at crave noget til min søde tand eller også bliver jagtet af ‘den lille sult’
  Derfor ville det være utrolig let med en snackbar lige inden jeg skal ned i fitteren eller hvis jeg mangler noget energi til de kommende lektioner ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Fønss

  Kære Johanne, et simpelt svar på, hvorfor jeg gerne vinde 3 ugers Appesize, er fordi at det ser ud til at være en super lækker måde at snacke på. Tænker også på, at det kunne være sjovt at være på en “Appesize-kur”, for at se om man kan gå lidt ned i vægt, og evt. sætte gang i en sundere livsstil. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Elbæk

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde, da jeg er ved at prøve at leve super sundt, og undgår kartofler, ris, pasta og hvidt brød og selvfølgelig sukker osv. Så de her kasser ville være super lækre at få med på vejen, til at snakke når jeg er ved at bukke under for de lyse nybagte boller der er i min kantine på skolen, haha :D
  Og desuden har jeg overvejet at bestille kasserne efter at have læst dit indlæg, har bare ikke lige følt jeg havde pengene til det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe Falkenberg

  Kunne så godt tænke mig, at prøve appesize!
  Prøver at leve en lidt sundere livsstil, fyldt med andet end en gymnasieelevskost… Hvis jeg havde dankort havde jeg også for længst bestilt Appesize, men det har jeg ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rasmussen

  Hej Johanne :-)
  Jeg vil gerne vinde denne konkurrence fordi jeg er så uheldig at have haft en ankel skade i 4 år, plus at jeg har en meget voldsom astma, der gør at jeg ikke har nogen muligheder for at tabe mig ved at motionere, men kun igennem kost.
  Jeg har prøvet en hel masse måltidserstatninger i form at shakes og barer, men det bliver bare så kedeligt i længden og det er så dyrt når man er på SU.. :/
  Jeg vil bare super gerne vinde denne konkurrence !
  Mvh. Julie Rasmussen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Semanur Kökten

  Heyy
  okay, puha, håber du ser det her Johanne xxxx

  Jeg er en glad Odenseaner på 17, der studerer på Mulernes Legatskole i 3G.

  Hvorfor skal jeg vinde 3 ugers Appesize?
  Fordi jeg nu har været på kur i 3 måneder – jeg har i sommerferien knoklet for at dukke op som fornyet og tynd i 3G, da jeg hele mit liv har været svær overvægtig.. Jeg nåede desværre ikke mit mål, trods mange timer i Fress Fit. ingen indtagelse af hvidt brød overhovedet, hvede generelt, slik, chips og bare alt det usunde.. faktisk har jeg kun levet af rodfrugter, kylling og havregryn.. efter 18 spiser jeg intet som helst, men istedet en massiv indtagelse af citronthe..

  Jeg kæmper rigtig hårdt, fordi jeg har sat mig for at være den flotteste til galla, når jeg bliver student til sommer <3 Jeg VIL have en smuk hvid kjole på, når jeg træder ud af lokalet efter min sidste eksamen, og skal til at modtage min røde studenterhue.. ydermere skal min bror også giftes ved sommertid, og derfor skal jeg endnu engang i en flot kjole..

  DOG, er jeg gået i stå.. har tabt mig over 20 kg, men mangler 15.. vægten er gået i stå, og det virker som om jeg ingen vejene kommer.. så derfor har jeg brug for et spark bagi.. til at kommere videre.. til at tabe mig de sidste kg..

  Jeg håber inderligt fra hjertet af, at det bliver mig..

  Nothing happens until something moves..
  Glæden er at kunne passe det tøj man før i tiden kun kunne drømme om..

  God vind til alle

  xoxo

  Sema

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna Schmidt

  Jeg vil super gerne vinde, da appesize lyder som et vanvittigt lækkert koncept! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine Skovgaard

  Kære Johanne ;o) Jeg skal vinde tre ugers appesize fordi jeg er elle vild med konceptet ! Efter at have set din video bestilte jeg straks en boks (dog kun til 6 dage) hvorefter jeg virkelig nød at kunne spise uden dårlig samvittighed ! Kunne virkelig godt tænke mig at prøve og køre kuren i 3 uger , men da jeg desværre også synes det er lidt for pricey har jeg ikke købt en selv. (Virkelig eneste grund til jeg ikke har gjort det) Ville virkelig blive glad for at vinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Hej Johanne,

  Jeg ønsker at vinde dennne giveaway fordi, at jeg har været igennem et hårdt forløb, hvor jeg har fået konstateret ventrikulære ekstrasystoler (ekstra hjerteslag). Disse ekstra slag er som sådan ikke farlige, men de har desværre afholdt mig fra spinning og løb, og jeg har derfor taget nogle lidt ‘for nemme’ kilo på.
  Jeg planlægger dog at løbe Lillebælt halvmarathon til næste år, hvis modet og selvtilliden er der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :)
  Det ville være vildt fedt at vinde, da jeg er træner en del og spise så sundt, som man nu kan ;) Og det eneste som rigtig mangler, før jeg spiser “totally clean”, det er ikke snyde mig selv med de små usunde snacks…
  Og det tror jeg sådan en pakke ville hjælpe mig til! Plus at det vil gøre at man ikke tager de kilo på, man ellers havde tabt i løbet af sommer og måske taber lidt til. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg vil utrolig gerne vinde, fordi jeg har prøvet i er godt stykke tid nu at tabe mig. Træningen fungere også find men det jeg putter i munden halter efter. Jeg går på gymnasiet og kender alt for godt det med at kantinens mad frister alt for meget selvom man ved hvad den gør ved eb i forhold til ens personlige mål. Derof kunne jeg godt tænke mig at vinde, for at slippe af med alle minde undskyldninger og få gang i vægt tabet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Johanne!
  Hvorfor jeg skal vinde? Jo, fordi jeg ønsker at prøve noget nyt og spændende. Hvis jeg vandt ville jeg bruge den første uge bare på diæten, for at prøve noget fuldstændigt nyt, anderledes og udfordrende. Jeg har sagt alt for mange gange “Fra imorgen af spiser jeg sundt!”, og det er bare aldrig rigtigt blevet til noget, fordi man bliver fristet, og man egentlig ikke rigtig ved, hvad der er “godt” for en, men med denne diæt, ville jeg præcis kunne vide, hvad jeg skulle spise, og hvornår. Synes virkelig det er et genialt koncept, som jeg brænder for at afprøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Rosing

  Jeg skal vinde fordi, jeg ved lige præcis hvad du mener! Jeg er selv i gang med at blive sundere, er skam lige startet i fitness :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Enghave

  “fan”-siden er hermed liket :-)

  Til dagligt lever jeg er ret hektisk liv, hvis jeg selv skal sige det.
  Hvis jeg ikke er i skole (er 1.ger på mit lokale gymnasium) til klokken 15:30, så laver jeg enten lektier eller træner.
  Træning er for mig, en rigtig vigtig del af mit liv, for uden det, så ville jeg ikke kunne finde ro. Men, præcis som du siger, så er det ikke altid fedt med sådan en lunken madpakke man har rejst med i godt 4-5 timer før den bliver spist, og så vælger jeg desværre også den dårlige udvej: kantinen. NETOP fordi ens blodsukker bliver lavt. Og dette resulterer så i, at jeg giver mig selv diverse skideballer i mit hoved resten af dagen, og hvad hjalp træningen så når man lige har kørt sådan en chokobolle og et pølsehorn ned?
  Jeg tror virkelig at appesize vil kunne hjælpe mig på samme måde som dig, nemlig ved at snacke på. Det er jo (for mig) VILDT lækre produkter, da jeg ofte også spiser raw food :-)
  Og eftersom at hverken jeg, eller min mor har særlig mange penge, så er det altså heller ikke altid vi har råd til at købe diverse lækre nødder, frugter og andet ind, da det er blevet en meget dyr vare..

  Appesize ville virkelig hjælpe mig, og jeg ville være gudelykkelig hvis jeg var den heldige vinder af nogle lækre appesize produkter.
  Det gør ihvertfald gym-frikvartererne og mit hoved lidt sjovere..

  Mvh Amalie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Gade

  Sikke da en lækker konkurrence!
  Det ville da bare være mega dejligt at vinde disse 3 meal boxes fra Appesize, da jeg nu har rundet mit 1 års ‘kur’, altså nul cola, nul smør og en merkant nedgang på sukker, og opgang på træning osv.
  Appesize vil da være en merkant hjælp på min sunde livsstil, nu hvor det også er 100% naturligt, så er det jo bare endnu mere lækkert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Madsen

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg er en af dem, som er alt for nem at friste og derfor godt kunne bruge ‘gaven’, så jeg ikke bare går og bliver tykkere, hæhæ. Jeg vil nemlig gerne se om jeg også kan tabe mig en smule.

  Sofie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Friis

  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde fordi jeg har kæmpet og prøvet at tabe mig i et stykke tid. Jeg synes, det lyder som et godt koncept jeg gerne vil prøve, at se om er noget for mig. Jeg har besvær med, at styre min sult og håber derfor appesize vil hjælpe mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke B

  hej johanne. jeg er en pige som meget nemt tager på og udover det en som elsker at snacke. – Og i hele taget bare usundt mad. jeg er begyndt i fitness men syntes, det er utrolig svært at lade være med holde motivationen med hensyn til maden, elsker mad og hele min dag er faktisk et stort måltid. ;p
  så for at få et kub med hensyn til det tror jeg appesize ville være en utrolig stor hjælp. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Sofie

  Jeg vil genre vinde, fordi så kan jeg komme igang med at tabe mig og det er en rigtig god start! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Schrader

  Hej Johanne,
  jeg vil gerne vinde, da jeg virkelig har brug for sådan noget man ”hurtig” kan pakke ned i tasken og så tage afsted til bussen. Ja, da jeg også er busbarn og er afhænig af offentlig transport skal jeg tidligt op, og jeg vil ikke tidligere op end jeg allerede skal for at smøre en madpakke (lidt doven, ja) – da jeg går på gym består min fritid af lektier. Desværre snacker jeg passivt imens jeg laver lektier, og det er ikke ligefrem de sunde ting jeg snacker. Så det ville være en ændring på min livsstil + det ville gøre det til en lettere hverdag for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken aggesen

  Ja, jeg falder altid tilbage til dårligt diæt, når jeg mangler tid.. Bilder jeg mig ind… Det bunder nok mere i movitaion.. Har tabt et par kilo, men det ville på ingen plan skade at et par kilo mere kunne falde af, med skolens travle skema

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Bodenhof Truelsen

  hej søde johanne!
  jeg håber virkelig at vinde appesize konkurrencen! jeg syntes det kunne være virkelig spændende at prøve det af, og så ville det være en god supplement til min træning:))) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Pedersen

  Hej Johanne!
  At prøve appesize i 3 uger hvem ønsker ikke det. Jeg prøver selv at leve sundt. Men som du selv skriver er 7 eleven farlig, efter en lang dag på gym. Især når man er sent hjemme! Ville elske at kunne tage appesize med på farten! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg lige er startet på efterskole. Hvor der er god mulighed for at gå hen og købe nogle snacks. Man bliver meget hurtigt fristet af de usunde snacks. Og det er dem jeg altid ender med at købe. Derfor kunne det være fedt hvis jeg havde sunde snacks på værelset :)
  Det kunne være det fedeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Fuhlendorff

  Hej Johanne!
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg generelt er god til at gå hen og snacke til den usunde side.. Jeg har selv tabt mig 4-5 kilo og vil gerne lige af med det sidste fedt. Derfor kunne det være rigtig fedt at prøve appesize produkterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal vinde 3 ugers Appesize fordi jeg alt for tit falder i fælden, og bruger alle mine penge på chips, cola etc. Eftersom jeg intet job har lige pt. har jeg ingen måde at få penge på, og stortset alle mine penge er blevet brugt på chips, cola etc. Min mor ville nok også værdsætte at jeg ikke konstant spurgte hende om penge til at købe usundt, men i stedet prøvede at blive lidt sundere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Kristoffersen

  Hej Johanne! Endnu en gang er jeg igang med en slankekur, og synes bare ikke rigtig noget hjælper! Men tror at appesize konceptet kunne hjælpe rigtig meget, da der stadigvæk er nogle lækkerier som nødderne indblandet og at der er en valgfri aftensmad.
  Og som du selv siger, i skolen smutter man tit lige hurtigt hen til den nærmeste tank, og køber en masse overpris mad, som alligevel er skidt for en!
  Så det kunne være fedt at vinde, og se om det var et produkt der var værd at bruge penge på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Jeg synes at jeg skal vinde fordi at når jeg er i skole (som ofte er til klokken 15) spiser jeg ofte kun min madpakke – ingen mellem måltider eller snacks, da jeg synes de fleste snacks eller mellem måltider kræver at man skal stå og skære noget ud/tilberede noget/købe et eller andet usundt i kantinen. Ofte bliver de man så har lavet klamt af at ligge i en taske i flere timer, og så ender det med at man smider det ud. Derfor vil Appesize være perfekt til mig, da det er sundt, lækkert, pakket ind i små pakker så man ikke skal stå og bøvle med det når man har travlt om morgenen, og bare kan tages op og spises direkte fra pakken. Desuden elsker jeg havregrød og andre former for grød, så jeg tror at morgengrøden vil falde lige i min smag :)
  – Jeg kunne blive ved :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Johanne! :)

  Jeg syntes, jeg skal vinde det her fordi, at appesize er et mega fedt koncept…Det er ofte svært altid at “eat clean,” men med appesize lyder det hele både nemmere og sjovere! Det er sundt, det lyder godt, og hvis man lige kunne tabe sig små 5 kg, ville det da slet ikke skade. ;) Jeg skal prøve appesize på et eller andet tidspunkt, så hvorfor ikke gøre det nu, nu hvor jeg har chancen?… :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Dehli

  Hej :-)

  Jeg kunne rigtig godt tænkte mig, at vinde de 3 ugers meal-boxex til min mor, da hun er igang med et vægttab.
  Jeg støtter min mor over alt på jorden, vi træner sammen 3-4 gange i uge, og dette ville være endnu en hjælp din min mors vægttab!

  Knus og kram Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil gerne vinde 3 ugers appesize, da jeg er i gang med et vægttab, men da jeg ikke vil på kur-kur i flere måneder, vil jeg se (og håbe) at 3 uger er noget jeg kan holde til (den lille søde tand er meget overbevisende) og at det kan give noget ekstra udover træning, så jeg kan se godt ud, når jeg skal på ferie i uge 42.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lykke

  Grunden til jeg skal vinde, er fordi jeg synes det er et rigtig godt koncept – jeg går rigtig meget op i min kost, spiser sundt og dyrker meget motion. Men når det kommer til sådan noget tørret frugt og nødder, så er det altså nogle ret krydrede priser, når man er studerende. Hvis jeg vandt ville jeg kunne bruge det i forhold til min træning – og som snack på mit arbejde, da jeg arbejder rigtig meget – vi snakker nogle gange 12 timer, og hvis der er travlt, får du ikke rigtig noget mad. Så det ville kunne hjælpe rigtig meget på mit energibehov – og jeg ville få en del overskud ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er in! Hvorfor skal jeg vinde?
  Efter min mor og hendes kæreste havde været kæreste i et stykke tid valgte de at flytte sammen – jeg skulle med. Min mors kæreste har 2 energiske, sportslige og sunde drenge der har brug for meget energi i deres daglige kost, da de er meget aktive i og efter skole og vokser med stor hastighed. Så fra et hjem med 3 damer (min mor, min lillesøster og jeg), der sagtens kunne leve på en kost der ikke indeholdte meget andet end fisk/kylling, grøntsager, frugt og kildevand, er jeg nu havnet i et hjem der servere kartofler, fed sovs, pasta, brød og andet mad med højt kulhydratindhold og usunde fedtsyrer! Det er resulteret i flere kilo på sidebenene som jeg før har kæmpet hårdt for at komme af med!
  Det er svært for mig, pludselig at skulle tænke på hvad jeg putter i munden, da jeg før var vandt til at det der var og blev serveret var gennemtænkt! Hvis jeg vil leve som før skal jeg selv lave maden, hvilket som sådan ikke er noget problem, men som gymnasieelev på tredje år samt indehaver af fritidsarbejde og mange lektier er det bare svært at finde tid til! Med Appesize er jeg sikker: en diæt, hvor jeg ikke skal tænke, jeg skal bare spise det der bliver serveret – præcis som jeg havde det før og præcis som jeg ønsker det! Jeg vil bruge det som en kickstart til en sundere livsstil og en opvågning til min bevidsthed om at den jo godt ved hvad der er sundt for mig og hvad jeg egentlig skal spise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H.

  Hej Johanne!
  For 2 uger siden var på Club La Santa Sport på studietur, i mit livs form. Uheldig, som jeg er, kom til skade med min fod, hvilket har resulteret i 2 ugers stillesiddende og liggende tilstand, hvor jeg så (naturligt nok) har taget nogle kilo på… Der venter stadigvæk nogle uger med skinne på foden, og endda måneder før jeg kan træne optimalt igen. Så for at undgå at tage flere kilo på, vil jeg vildt gerne vinde denne konkurrence fra appesize.

  Knus Julie H.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Kathrine Vienberg Rasmussen

  Jeg tror Appesize, virkelig kunne hjælp mit et skridt videre, på at forbedre min diæt. Går i 3.G, og er meget stresset, da jeg er med i mange af skolens private grupper og arrangementer, så har ofte meget travlt både i frikvarterene, og efter skole. Det ender derfor oftest med jeg køber kaffe, slik og sandwich, fordi det er lettest og hurtigst – hvilket vil sige færre penge til noget andet lækkert, som tøj og make-up, og flere timer på løbebåndet.

  Jeg er den sygeste snack-spiser – elsker at spise små mængder af mad, flere gange om dagen, i stedet for de sædvanlige 3 måltider om dagen, men som regel ender det altid med marsbar, chips, boller osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chiara Azzarito Mouritzen

  Jeg vil gerne vinde appesize, fordi jeg har mål om at tabe mig og spise sundere. Jeg har den dårlige vane med at, lige når jeg kommer hjem, så er det hen til slikskabet og hapse et stykke chokolade eller andet. Jeg vil gerne skille mig af med det, og lære at spise sundere. Jeg dyrker også meget sport fortiden, så sådan en appesize meal box ville være en perfekt start, for så kunne det prøves, og hvis det så er noget hver, ville det nok være noget jeg ville holde mig til. Så lyder det nu også super lækkert med nødder og lidt af hvert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthea Berg

  Hej Johanne :)
  Jeg syntes Appesizes koncept er fantastisk og grunden til at jeg skal vinde er at jeg, ligesom du nævnte i indlægget, alt for tit i løbet af skoletiden ender i 7eleven hvor jeg bruger penge på klamme overpris pølsehorn, og sodavand! Det, at smutte hen på den nærmeste tank når jeg er sulten, er en virkelig dårlig vane jeg har fået, men jeg tror at nogle lækre snacks vil kunne hjælpe mig af med den vane !;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne. Det kunne være super at vinde 3 uger med Appesize da jeg her for tiden prøver at leve sundt. Jeg er lige startet på Handelsskolen, hvilket også betyder at jeg ikke har super meget tid til at lave nogle gode sunde madpakker hvilket ærger mig.
  Så det kunne være fedt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Schnoor

  Hold nu op en fab giveaway!!! Jeg skal vinde, fordi 5 minutter efter jeg så videoen som du lagde op om Appesize, var jeg så tæt på at bestille det, men livet under 18 (shittyassløn og ingen SU) gjorde, at jeg ikke havde pengene til det. Jeg har de sidste par år taget et par kilo på, som gør at jeg ikke længere er tilfreds med min krop. Hvis jeg vandt tre ugers forbrug af Appesize ville det give mig en god start på en sundere livstil og måske et varigt vægttab? Og så kunne jeg måske overbevise min mor om, at en mealbox i ugen, ville være en god investering! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B

  Skøn konkurrence Johanne! :-) – Jeg vil super super gerne vinde fordi jeg hele sommeren og op til sommeren har forsøgt at blive “fit” igen. Jeg fik en knæsygdom nogle år tilbage som gjorde at jeg skulle holde med al sport i 1,5 år som for mig var kunstskøjteløb og ballet på højt niveau, hvilket var super hårdt, og jeg vil rigtig gerne tilbage igen. Jeg mangler stadig nogle kilo, og vil rigtig gerne have kosten med, udover træningen, men det er rigtig svært for mig her i 2.g at finde tid og penge til at gøre det rigtigt, specielt når hverken min familie eller veninder er med mig. Derfor ville det være helt perfekt og virkelig give mig overskud til at tage mig sammen – og på en måde hvor jeg ikke skal sulte mig selv og have det dårligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Langæble Pedersen

  Hej Johanne. Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi at, jeg gerne vil glæde min mor. Min mor har længe prøvet at tage sig bare lige 5 kilo. Men i min familie er vi alle madelskere, så derfor er det meget svært for hende, ikke at lade sig friste. Men jeg tænker at, hvis jeg hjælper hende lidt på vej med dette, kunne det hjælpe min mor med at bliver sunder, endnu mere smuk end hun allerede er i forvejen og så til sidst endnu gladere! Knus Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Johanne!
  Jeg synes jeg skal vinde konkurrencen fordi jeg i en måned kronisk har haft nældefeber, og har fornuligt fået afvide at jeg er allergisk overfor mælkeprodukter og gluten, hvilket betyder jeg skal igennem en ret voldsom kostomlægning. Kunne derfor være ret fedt at prøve appesize produkterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne, jeg skal vinde fordi:

  Det er svært at holde en sund livsstil, når man kan gå op i kantinen og købe 3 pølsehorn for 25 kr. Jeg er ikke rigtig til madpakker, så dette ville være perfekt. Lige en pose snacks til tasken også ready to go! Måske det også kunne ændre lidt på livsstilen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bæk Jensen

  Kære Johanne
  Jeg ønsker, at vinde konkurrence med appesize, da jeg ønsker at leve end sundere livsstil. Jeg er for nogle dage siden begyndt i fitness (har også hentet inspiration fra din video, hvor du fortæller om dit trænings program). Desuden blev jeg også utrolig inspireret efter at have set din video om konceptet med appesize, hvor jeg selv overvejede at bestille en box, men følte ikke lige at pengene kunne holde til det. Derfor vil det være en god mulighed for mig at prøve noget nyt, og det vil være en god motivering for mig, til at spise sundere.

  Med venlig hilsen Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Prytz

  Hej Johanne,
  Super fed konkurrence du har kørende på din blog! Jeg har flere gange set din video om appesize og endda selv prøvet det en enkelt uge! Det er et super fedt koncept.
  Jeg skal to måneder til Englang med min skole på studietur her til Januar. Dernede vil jeg super gerne købe en masser lækkert tøj samt hygge i gennem med mine venner. Jeg har dog på det sidste halveårs tid taget en smule på, da jeg længe har været inde i en dårlig rytme med motion og kost. Jeg ønkser lige at smide de sidste kilo, komme i gang med træningen – så jeg er i super form inden jeg skal til england. Derfor håber jeg at vinde appesize-mealoboxen, da jeg ved det kan hjælpe med at slippe sukkertrangen og vænde maven til at spise mindre portioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Olesen

  Jeg skal vinde fordi jeg trænger til at komme på denne her kur!
  I sommerferien levede jeg helt vildt sundt, trænede hver dag og spiste rigtig sundt.
  Nu er jeg startet på gymnasiet, og jeg er sikker på du kender det, man har bare ikke tid til hver dag at smøre sund og lækker mad og bliver hurtigt fristet.
  Jeg har så dårlig somvittighed over at være “Faldet i” Igen og er sikker på at denne kur ville få mit på rette kurs igen!
  Jeg håber virkelig du ser det her søde Johanne! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Juul Nielsen

  Hej Johanne:)
  Jeg vil rigtig gerne vinde. Jeg har længe gerne vil tabe mig og har nu besluttet for at det skal være nu. Men jeg har dog meget store problemer med at komme i gang, jeg har verdens største sødetand og det har jeg altid haft, derfor er det meget svært for mig pludselig og skulle stoppe med at spise usunde sager. Jeg tror appesize er godt til mig da der er mange små snacks i som jeg kan spise når jeg er lækker sulten:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jensen

  Jeg vil gerne vinde 3 ugers appesize fordi jeg har været på mange forskellige slankekure og ingen har virket for mig. Jeg går i skole og har job, så det er svært at få tid til at forberede hvert enkelt sunde måltid – alt ville være lettere med små lækre appesize-meals :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg ønsker at vinde appesize fordi jeg har brug for et lille skub til at tabe nogle kilo og desuden for at føle mig sundere og gladere! Jeg har travlt og har derfor brug for noget der er let at have med at gøre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg har kæmpet meget med kiloene, men jeg er 185 høj og vejer kun 45 kg, som nok er manges ønskevægt, men det er alt for lidt når man er så høj. Og ja jeg går til vægtkontrol, men har rigtig svært ved at få alle de rigtige næringsstoffer, og jeg tror at det her vil kunne hjælpe mig meget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Årha hvorfor skal jeg vinde.. Altså først og fremmest har jeg gerne villet prøve, lige siden jeg så din video. Jeg vil virkelig gerne leve sundt, men for søren hvor er det svært. Jeg træner en del og spiser egentlig også ret sundt, men altså når så jeg får brug for at snacke, er det altså.. Ja der er jo altid en undskyldning for ikke bare at tage et æble.. Økonomien er der desværre heller ikke til alt det sunde, så dette ville bare være så fedt at vinde altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Gry Rasmussen

  Hej. Jeg vil gerne vinde, fordi jeg synes dette er en rigtig god måde at stille den farlige sult med. Det er en rigtig lækker snack at have med i skole. Og desuden er jeg i øjeblikket meget opsat på at tabe mig et par kilo. Derfor deltager jeg i denne konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Jeg skal vinde 3 ugers appesize fordi jeg i forvejen er på kur, og det vil gøre det hele meget lettere for mig, at tabe mig hvis jeg er den heldige vinder der får lov til at afprøve dette, da jeg skal ud at rejse om 2-3 uger, så det vil være skønt lige at tabe sig lidt mere (og hurtigere) inden jeg skal over og hygge mig i det skønne Dublin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg skal vinde de her 3 ugers appesize fordi jeg netop har den forfærdelige vane med at spise alt muligt usundt når jeg bliver lækker sulten! Jeg fik virkelig øjnene op for konceptet da du lavede videoen og fik lyst til selv at prøve denne “kur”, ikke nødvendigvis for at tabe mig, men for at prøve at slippe af med min store trang til sukker og søde sager! Jeg synes desværre ikke at jeg har råd til selv at købe den her pakke, og derfor ville det være SÅ AWESOME at vinde!! Jeg krydser alt jeg har indtil på søndag, kære Johanne! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Brund Eskesen

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg er igang med at ændre min livsstil til at være sundere. Jeg forsøger at træne hver dag og prøver at spise sundt. Men ofte falder jeg i det usunde hjørne når jeg har lyst til en snack. Derfor kunne det være super fedt at vinde! Og dermed forbedre min livsstil, ved at få nogle sunde snacks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Skree

  Jeg vil gerne vinde dette fordi jeg har altid har problemer med vægten, jeg er alt for god til snuppe noget usundt i stedet for noget sundt, og jeg spiser altid for meget for meget af det. Jeg hørte om appesize og vil vildt gerne prøve det! Så jeg syntes jeg skal vinde det, da jeg har prøvet en del ting, lige fra slankekur til piller så jeg tror udfra hvad jeg læser/hører om dem at deres produkter vil hjælpe mig godt på vej! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej Johanne :-)
  Lange dage i skolen er så trættende og derfor er det let at lade sig friste af tanken som ligger 200 m fra skolen…
  Jeg synes at denne kur lyder super lækker og sund!
  Kunne virkelig godt tænke mig at vinde også fordi jeg gerne vil prøve at komme i en fast ramme af sunde sager og samtidig med at det er lækkert :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kunne det være lækkert! har tabt mig 3 kg siden jeg startede min lille tab-nu-de-fucking-kilo-der-har-siddet-der-så-længe-at-jeg-snart-bliver-hidsig-kur, ved at løbe og træne en masse og spise meget mindre usundt!! Og det kunne være så lækkert lige at få et skub mere i den rigtige retning! jeg krydser fingre!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira Nielsen

  Hej Johanne.
  Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg virkelig har problemer med at holde mig fra de usunde ting, og samtidig træner jeg ret meget, og når man spiser usundt og træner kan de resultater jeg inderligt drømmer om ikke blive opfyldt. Jeg drømmer om en krop jeg virkelig er tilfreds med og når man går i 9. og har pænt meget og se til, så er der nogle uger hvor jeg bare ikke kan nå at træne, så det vil hjælpe mig med at blive tilfreds i en travl tid :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte S

  Jeg vil enormt gerne vinde fordi det jo er ekstremt lækkert tilbud, og jeg ikke lige har pengene til det selv, og også fordi jeg har været lidt i tvivl om at bruge penge på det, fordi hvad nu hvis det ikke var godt nok? Men ved at vinde, kan jeg jo prøve det, og se om det er noget jeg skal have mere af senere – ved selvfølgelig at overtale min mor, som er min primære pengekilde i øjebklikket..

  – Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte S

   ps blev revet væk af at skrive det der, så glemte at skrive at jeg(som alle de andre der kommentere) også lider lidt af – vil gerne tabe mig.
   & så prøver jeg at spise mere økologisk-nødder-kvalitets-mad, som jeg lidt tror beskriver appesize i lidt grove træk måske :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne, Jeg har taget en del kilo på det sidste halve år (ca. 5 kg… ) så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at tabe de kilo igen. Jeg er allerede godt på vej, har tabt 1 kilo men syntes virkelig at det er svært at komme videre. Jeg har meget mod på at prøve nye metoder fx appesize og derfor deltager jeg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Luna

  Hej Johanne.
  Jeg synes, at jeg skal vinde, fordi jeg mangler noget inspiration, til at komme af med et par kilo.
  Jeg træner rigtig meget, men mest på det muskuløse. Jeg har en alt for dårlig vane med, at snacke usundt og springe over, hvor gærdet er lavest. Jeg har flere gange overvejet, at købe inde fra appesize, men har aldrig lige haft pengene, på det tidspunkt hvor jeg har trængt. Jeg håber, at jeg vinder!

  Ps, er vild med din blog Johanne, og har fulgt dig sådan like forever, haha :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Thue Andersen

  Jeg vil super gerne vide appesize fordi jeg har et mål om at tabe mig nogle kilo og jeg vil gerne gøre det på den sunde måde. Jeg syntes at det er rigtig svært at være sund efter man er startet i gymnasiet igen. De lange dage og mange timer gør at man ofte bliver forført af kantinens mange lækre sager og gode priser, altså hvem kan stå for en kanel snegl til 3 kr når man har siddet til klokken 3 om eftermiddagen og hørt på de samme kedelige gymnasie lærer. Derfor ville det være rigtig lækkert at vinde det her, så man lige istedet for at gå ned og fylde sig med sukker, så bare lige hive en pose fra appesize op af tasken og så være klar igen, men på den gode og sunde måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej Johanne!
  Stor fan af dig! det er virkelig spændende at læse alt du skriver om på bloggen <3
  Jeg vil meget gerne vinde! og det synes jeg jeg skal, fordi at jeg er meget dårlig til at motivere mig selv til at spise bedre, så hvis jeg får hjælp til det ville det hjælpe mig meget!

  Mange tak for alt du laver
  knus Luna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Kargelund

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve appesize konceptet, da jeg synes det er svært i en travl hverdag, med lange dage på gymnasiet, at holde den sunde linje. Det kunne være spændende og se om produkterne ville kunne holde én kørende hele dagen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Laura Kristensen

  Hej Johanne
  Først og fremmest synes jeg du er en mega sej blogger og du inspirere mig meget.. Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg er en person som virkelig elsker at være sund! Jeg har dog meget svært ved at holde mig fra slik og søde sager:-) Men jeg er sikker på at ved hjælp af Appesize vil det blive meget nemmere at leve sundt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mai

  Hej Johanne. Jeg synes jeg skal vinde fordi:
  Det er simpelthen så besværligt at holde en sund livsstil når man går i gymnasiet – kantinen frister med hvidt brød og sodavand. Og som studerede så har man ikke altid tid til at stå og bikse en sund salat – så derfor ville appesize være perfekt til mig. Så nemt lige at smide nogle små snack poser ned i tasken og så afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Jeg skal vinde fordi jeg endelig efter 2 års overspisning af mad, hvor jeg har taget 20-25 kg på, har fundet viljen til at tabe mig! Har kæmpet hele mit liv med overvægt, i folkeskolen blev jeg mobbet, så da jeg begyndte på efterskole blev det så slemt at jeg udviklede anoreksi, og tabte mig meget, da jeg så stoppede for 3 år siden, har jeg siden da taget rigtigt meget på! Men jeg har nu en føelse jeg ikke har haft før, føelsen af vilje og styrken til at leve sundt og begynde og træne! Men desværre har jeg slet ikke økonomien til at købe ting som dette og andre ting så ville gøre det “nemmere” at tabe mig! Mit første mål er at tabe mig 10 kg inden min 18 års fødselsdag om 2,5 mdr!
  Det blev lidt langt, men kan slet ikke beskrive hvor meget jeg gerne vil vinde det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE HVERDAGS/SKOLE TASKER