DEN FINESTE KAMERATASKE

AT FØLE SIG VOKSEN MED BORD

 photo P1013854_zps2388ac58.jpg
 photo P1013857_zps227eff13.jpg
 photo P1013860_zpsf6ca747d.jpg

Har for første gang i mit liv købt et spisebord, samt slæbt det op af vores meget stejle trappe og samlet det på egen hånd, og jeg tror vist nok at det var et af mine mest voksne øjeblikke, da bordet endelig stod færdigt – men hey, jeg bliver jo faktisk også 18  her den 29. – så måske det er på tide at grow-up og klare sådanne ting på egen hånd.
Bordet er fra jysk og koster 700 kroner, det er oprindeligt et spisebord, men jeg bruger det som skrivebord bl.a. fordi jeg sparer sammen til at købe en Imac her i november/december og derfor gerne vil have et ordentligt robust bord til at stille den på – og i det hele taget en bedre “arbejds-plads” til når jeg sidder og roder med bloggen, hvilket jeg jo gør mange timer dagligt – og så godt arbejder man altså bare ikke fra en dobbeltseng. Stolen og billedet er begge genbrugsfund og lammeskindet er også fra jysk til 300 kroner.

4 kommentarer

 • Fie

  Ej det bord har jeg også! Jeg brugte det også som skrivebord, men det kom desværre til at fylde for meget på mit lille værelse.. Så er det jo godt at være kreativ handy woman og finde på at lave en mindre bordplade selv!
  Resultatet blev ganske udmærket :)

  Og hey Johanne! Jeg synes bare lige du skal vide at din blog er vildt fed! Du er så dygtig til det du gør og helt utroligt smuk! Du er virkelig en person jeg ser op til, og jeg elsker at læse dine indlæg.

  Knus herfra! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulle

  Åh så fint! Og en iMac, åh sukker helt af misundelse, haha :-D

  Det er totalt fedt at købe sig sådan nogle ting, som er så voksenagtige, haha :-D
  Jeg er 19 og flyttede hjemmefra for 2½ mdr siden, så jeg ved hvordan det er.
  Man føler sig så voksen, når man investerer i sådanne vigtige ting :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid B

  Du tager simpelhen de mest fantastiske billeder! Elsker når du blogger om indretning. Kunne virkelig godt tænke mig en roomtour, da jeg er overbevist om at du bor vildt fedt!

  Kærlighed fra Sydfyn til Vestfyn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stolen er vildt flot.. Og godt gået med bordet.. Det blir cool, når du får din iMac:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE KAMERATASKE