PRAGUEWEEK PRE-TRIP // REJSE VLOG

BIG WAVY CURLS MED RAPUNZEL OF SWEDEN EXTENSIONS


LÆÆÆÆÆNGE har I bedt mig lave en hair-tutorial på hvordan jeg laver store bølgede krøller i mit hår. Derfor har jeg lavet denne til jer – hvor I samtidig også kan få at se hvor naturligt mine nail-hair extensions fra rapunzelofsweden.dk blender ind i mit eget hår – også når man skal krølle det.
De forskellige farver extensions jeg har i, kan du finde: HER, HER og HER.
Jeg håber at I kunne bruge denne tutorial til noget – hvis I har spørgsmål eller forslag til andre beauty/hår-videoer i godt kunne tænke jer at jeg lavede, må I meget gerne skrive en kommentar!
NYtur
Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.

17 kommentarer

 • Lise

  Hvordan holder du dine extensions så fine og glatte? Jeg har selv rapunzel of sweden original glat i metoden microringe som puffer op og er helt vildt kruset! Hvordan plejer du dine extensions og hvordan vasker du dem? Mvh Lise :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Johanne

  Det her har godt nok ikke noget med den her video at gøre, men det er fordi jeg vil høre om hvor man kan se de videoer du lavede da du var i Tyskland sammen med Sandra. Har nemlig set inde på din youtube kanal at du har lagt nogle ind der men der siger du at man kan se dem inde på en anden hjemmeside, men der kan man kun se billeder, der er der ikke nogle videoer. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hej! har lige et spørgsmål uden egentlig relevans til indlægget haha. men ved at du selv laver gelnegle med uv lampe og det hele og har selv overvejet at købe et kit til at lave dem, men kom til at tænke på hvordan man egentlig fjerner dem igen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fed frisure og god tutorial!

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne!

  Når nu du køber extensions inde på den hjemmeside du har skrevet, er det så nok med et “bundt” hvis man kan kalde det det? eller skal der flere til for at fylde nok ud :-) jeg har selv et sådan ok tykt hår, men er i tvivl når jeg kigger inde på hjemmesiden hvor meget man skal have for at få det fyldt ud :-)

  Knus Sofie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hey Johanne!
  Super fedt inlæg – faldt over sangen i videoen, hvilken sang er det?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Cecilie.
   Tusinde tak – det står faktisk til sidst i videoen, men det har du nok misset :)
   Det er Robin Shulz, Waves bootleg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Hej Johanne! Super flotte krøller du får lavet, jeg tænkte dog, efter du har krøllet et “lag” skubber du dem så om på ryggen eller over til siden?
  Mit problem er nemlig tit, at jeg ligesom får blandet krøllerne sammen med det ikke-krøllede hår når jeg hiver en ny sektion ned, og så bliver det noget værre rod. Jeg håber du forstår hvad jeg mener :)

  Mvh. Mira.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dilara

   Mira, det ser rent faktisk ud som om hun samler det omme bag i en lille klemme/elastik, det gør jeg ihvertfald selv, og det fungerer fint :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Mira,
   Jeg samler bare det krøllede lag i en elastik :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Hej Johanne. Vi er to piger som skal på studietur til Krakow. Da du selv havde været af sted skrev du at du ville skrive nogle gode, barer, restauranter og shoppesteder, men fik vist aldrig gjort det. Derfor ville vi høre om du kunne anbefale noget? kram Helena og Rose

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvilket krøllejern bruger du? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Louise,
   Hvis du nu liige tænder video-tutorialen kan du se at jeg helt i starten viser mit krøllejern, samt fortæller at det er fra Remington og kan fåes i Matas. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ups, var ikke opmærksom fra start! :-D
   – Men tak for svar! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot! Hvor længe vil du skyde på, at du holder hver krølle, inden du slipper med krølhjernet? :-)

  Knus Kira – http://www.visionsbykira.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRAGUEWEEK PRE-TRIP // REJSE VLOG