ET GLIMT AF MIN HVERDAG // MY WORLD THROUGH OLYMPUS PEN

DIY: OLD CLUTCH MAKE-OVER


DIYaw13
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg får for sjældent lavet DIY’s til jer – for jeg ved I elsker dem, og det samme gør jeg selv. Men det er jo desværre tidskrævende alt sammen, og derfor har jeg ikke fået prioriteret DIY så højt som jeg gerne ville. Men i denne måned kommer der lidt mere DIY – heldigvis, for jeg har nemlig fået en masse lim hjem fra mærket Henkel Loctite, der producerer alskens slags lim, perfekt til DIY projekter som mine, hvor jeg helst undgår at sy og bruge al for lang tid, men hellere bare limer det hele med en gang tekstil lim – som jeg har gjort i ovenstående DIY. Lige nu i sammenhæng med at jeg skriver disse indlæg hvor jeg bruger Henkel Loctite har de faktisk også en konkurrence hvor man kan vinde en rejse for to til NEW YORK (utroligt med alle de muligheder for at komme til NY for tiden, hæhæ) – Alt man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på et par spørgsmål om Henkels produkter – og så skal man altså være over 21 for at deltage – vær med i konkurrencen HER

Sponsoreret af Henkel Loctite. 

9 kommentarer

 • mieke

  mieke-kristine.blogspot.com <3 hver sød at checke den ud <3 er lige startet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassandra Theresa Andersen

  Kære Johanne.

  Vi er to piger der elsker elsker din blog, og derfor tænkte jeg på om min veninde og jeg måtte interview dig? Da vi i hele næste uge skal lave en avis – om lige på grænsen – eller om ting vi godt selv kan lide. Min veninde og jeg har så prøvet at få fat i nogle bloggere, også ville vi så skrive i vores del af avis om – f.eks. dig! Så ville du få nogle spørgsmål om hvordan det er at være blogger og sådan. Men det er jo selvfølgelig kun hvis du har tid og lyst i denne uge der kommer (Uge 44) Inden torsdag :) Du må meget gerne give svar så hurtig som muligt, da vi ellers skal ud og lede videre :)

  Kh Kassandra Theresa Andersen & Camilla Kok Jensen – Fra Stavnsholtskolen – 3520 Farum.

  Hvis du har tid til at vi stiller dig nogle få spørgsmål – må du gerne kontakte os på enten Kassandra@hotmail.dk Eller 2916719 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt fedt – tak for det, jeg elsker sådan nogen nusse projekter som giver så lækre resultater :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VTN

  Er utrolig vilde med dine DIY’s!
  Og er især vild med den her, da jeg har en gammel clutch/pung liggende derhjemme, som jeg overvejede at smide ud. Men skønt, at jeg lige så den her DIY, så vil bare lige spørger, hvor du har købt dit stof og prisen? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine DIY’s er simpelthen så inspirende! Så cool et resultat du har fået :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone C.

  Virkelig flot clutch! Og den måde du laver DIY’s på, er suuuuper lækker! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en super fin DIY :-) Har i hvert fald givet mig et par idéer til nogle slidte items mm. som jeg kan peppe op :D

  http://www.stylebystefanie.dk
  Inspire <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Super lækkert indlæg, ikke mindst layout-mæssigt!
  Specielt det sidste billed, hvor du viser det færdige resultat, det er virkelig optur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sahra Vallentin Mørk

  Hvor er det fedt Johanne, det vil jeg helt sikkert prøve!! :-)

  Glæder mig til at se hvad du ellers finder på af DIY’s i denne måned så!

  Knus Sahra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET GLIMT AF MIN HVERDAG // MY WORLD THROUGH OLYMPUS PEN