THIS IS THE BEST OF ME

ET GLIMT AF MIN HVERDAG // MY WORLD THROUGH OLYMPUS PEN


I har så ofte efterspurgt en “follow-me-around”-vlog eller video hvor i ser hvad jeg egentligt går og laver til dagligt, derfor har jeg filmet denne lille (eller i virkeligheden ret lange) vlog, med et glimt af min hverdag. Det hele er filmet med mit elskede Olympus Pen Lite – digital kamera. Og ja, du læste rigtigt, det er et digital kamera, der filmer i så god kvalitet. For nogle måneder siden lavede jeg jo en konkurrence hvor én af jer vandt et eksemplar af samme kamera Olympus Pensom jeg selv har – og jeg har personligt brugt mir kamera rigtig meget siden da. Især efter jeg har fået min nye  45 mm linse (som jeg har skrevet om i tidligere indlæg) – Linsen er bare SÅ perfekt til at tage outfitbilleder med, da den har meget højere blænde end eks. mit spejlrefleks, og derfor kan blurre baggrunden meget mere – og altså skabe meget bedre fokus på det ønskede motiv. Én 45 mm linse koster omkring 1700 kroner og kan købes i stort set alle foto-butikker der sælger udstyr til Olympus Pen.  Her får I lige et par  – uredigerede eksempler på hvad linsen og kameraet kan præstere :)
12 11

Dette indlæg er sponsoreret af Olympus.

8 kommentarer

 • Malene

  Hej Johanne :)
  God video. Du har en klar og behagelig måde at snakke på, -det synes jeg betyder meget, når man skal lytte til tale på film.

  Hvilke programmer bruger du til film, billede og lyd redigering?

  Mvh. Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne

  Det ser rigtig godt ud, både med billeder og video, og lyden er endda også ret god synes jeg :-)
  Ved du om man kan sætte sådan en seperat mikrofon til? altså sådan en man klipser på tøjet eller sådan noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Johanne.
  Fed video og cool blog!
  Jeg tænkte på noget; hvor er din bluse fra? (den du har på i videoen, hvor ærmerne er en anden farve)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Johanne :-)
  Sikke en fed video! Tror faktisk at jeg syntes det er din bedste hidtil ;)
  Jeg tænkte på noget, da du talte om aftensmad. Spiser du ikke sammen med din familie? Og tror du måske at du kunne tænke dig at filme en opdateret roomtour, snart? Intet stress og ved også at du får dette spørgsmål tit, men jeg har bare ikke lige fået fat i dit svar :)
  Knus fra Karoline :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Fedt, fedt, fedt med sådan en video (Y)
  Det var sjovt lige at få et kort indblik i hvordan din hverdag ser ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En rigtig fin video du har lavet! Og ja, det er ret utroligt hvor flot et systemkamera kan filme.

  Desuden er det fedt at læse et indlæg fra en blogger der ved lidt om kamera ;) Rigtig mange tror jo, at bare fordi de køber et spejlreflekskamera så kan man tage verdens bedste billeder! Men det er jo netop ofte objektivet der gør det helt perfekt, og her er et objektiv med en blændeværdi på F/1.8 jo netop mega lækker, når man gerne vil have en flot sløret baggrund :)

  Hilsen
  Daniel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ej hvor er den bare hyggeligt! Super skønt at du tager dig tid til sådanne videoer :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggelig video! Og kameraet filmer i en virkelig god kvalitet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS IS THE BEST OF ME